Ben ona evlenmeden cinsel ilişki istemediğimi söylediğimi hatılrlıyorum. Fakat o şu şekilde açıklamalar yapıyor.
-Hocam manipüle yapmasak Yüzüne de bakarım neden bakamayayım seni bi şeye zorlamadım amacım bi gün SEN DE TAMAM DERSEN korunabilmek içindi Buna maks işte bu niye cüzdanda diye tepki gösterirsin diye düşünürdüm o yüzden ki umursamadım orada olduğunu bile Sen bana bunla ilgili daha önceden bi şey demedin dediysen de bende bu bilgi yok Beni sanki aldatırken yakalamış gibi şu tepkileri veriyosun Yüzüme bakamazsın Sevgin yalanmış Verdiğin değer göstermelikmiş Sınırlarıma saygı duymuyosun (sen öyle istiyosun diye 1kere bile öpüşmedik bu arada) Bitmesi gerekmiyordu bu aşılamayacak bi şey değildi ama şu söylediklerin beni yapmadığım şeylerle suçluyosun o yüzden de devam edemem diyosun manipüle dediğim de bu
-Senin öyle bi düşüncen olduğunu bilmiyordum
Sınırlarını hiçe saymadım seni zorlamak veya kararını değiştirmek için değildi bi gün o sınırlar değişirse diye (ama mesela değişmezse sorun yoktu) ilişkimizdeki gidişat bana bunu düşündürttü (ama olmasaydı da bi sorun olmayacaktı)
Eyleme geçtin hazırlık yaptın dediğin şey de cüzdanda taşımak özür dilerim bunun için düşünüp yapmadım
-Seninle birlikte olmayı düşledim bu düşlemenin sonucunda da cüzdanımda gördüğün şeyi oraya koydum ama yemin ederim bu seni sevmekten dolayı arzulamak Sana kötü gözle bakmadım İlk baştan beri hep uzun süreli bi ilişki olacak gözüyle baktım. Seni kullanmaya çalıştığımı ima ediyosun hatta ima da değil söylüyorsun. Bunu yediremem diyosun ve evet böyle düşündüğün için böyle davranmaktan haklısın ama bu doğru bi düşünce değil Ben seni ciddi ve uzun süreli bir ilişkide yanımda hayal ediyorum Senden vazgeçmek istemiyorum Beni sensizliğe mahkum etme Bundan geçersek daha güzel günler bekliyor olacak bizi yani ben buna inanıyorum
-Seni kaybetmek istemiyorum Bu böyle bitmek zorunda değil Birlikte geçirdiğimiz zaman sana verdiğim değer sahte değil Seni kırdığım için özür dilerim ben bunun senin sınırlarını hiçe saymak anlamına gelebileceğini düşünemedim doğru özür dilerim ama bunun bedeli şu an çok ağır oluyor Bir daha sana karşı böyle bi sınır ihlali düşüncesi olmayacak Senin şu da şöyle olacak diye istediğin bi şey varsa o da kabul ben elimden geleni yaparım Daha birlikte gezip görecek tadına bakılacak ne çok yemek var ben seninle daha uzun daha ciddi bi ilişki düşünüyorum seni seviyorum
ONA KARŞI GÜVENİM KIRILDI, MİDEM BULANDI YARDIM EDİN NE YAPABİLİRİM
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer