Bu prezervatifi sipariş edeceğim sürpriz olarak, gururunu mu kırarım eğer yaparsam?

Açıkca söyle bu konuda yardımcı olmaya çalış kendisi senin bu konuyu açman üzerine üstünü örtüyor seninle konuşmaktan kaçınıyor. Çözüm aradığını veya düşüncelerini paylaşmıyorsa bence sende biraz bencil düşünmelisin. 🤷♀️
Bir etkisi olmaz tam tersine senin buna karsi alerjin olabilir bu tamamen doktora gozukmelidir psikolojik durumdur yani beyinde olan bir durum ancak senin etkin ile uzatabilirsin bunu ne kadar uzar bilemem ama
Cevap
19Cevap
Geciktirici değil en kalını al anlamaz hiçbir şey
Benimki geç orgazm oluyor 15 dakika stak sprey sayesinde
Cesaretin yoksa dile getirmeye bari karışık bir kutumu yapsan, bu şekilde bence kırıcı olur gibi sanki.
Neden gerçeği gizleme gereği duyuyorsunki ortada kırılacak bir durum yok bence seks istenildiği gibi yasanmiyorsa ne anlamı var ki o sexsin
Geciktirici prezervatifin ne özelliği varda geciktiriyor
Yanlış anlar mı bilmiyorum da bşr işe yaramıyor bunlar
Denedin mi cidden
hayır bence erken boşalması zaten kötü 💫🌺💭👼 almalıısn ona
Biraz bozulacaktır muhtemelen, ama seninde isteklerini önemsemeli
Bunu ona söyle doktora gitsin belki bir sorun vardır
Farketmeden almış gibi yap yemez dede sktret bozulursa bozulsun. Adam olsun seni doyursun
Stag al başlamadan 15 dk önce iyice sürsün ucuna, ondan sonra içinden çıkmaz ben sana söyleyeyim
Ben bir dönem kullandım. Gerçekten çok yararı var. İlk postada bunu kullanıyordum genelde. Öneririm
Yok anlamaz alırsan okey rötar alma ben kullandım işe yaramıyor okey ritim al cidden çok iyi durex de de extereme kullandım oda fena değil
Anlamaz hem korunalım falan dersin
Hediye et evet güzel hediye olur onun için
Stak sprey var uzun suret
Kutuyu yanında aç bari sorun çıkarmasın sonra
Kremi daha iyi diye biliyorum.
Bomba at istersen böyle ölmez...
Bişey yaramıyor bunlar
Bnc biraz bozulur yine
Bence hoşuna gider benim gitmez tabiki
Ne alaka uzun sursun istiyosa al sorun etmez
Birseyolmaz
Üff ne boş sorular