+1 yılBöyle diyen birisinden gizlice hamile kal. Hap falan da kullanma. Sonra zorla tecavüz etti diyerek mahkemeye ver çocuğu da doğur. Donuna kadar al derim. Uçkurunu düşünen bir ahmağa az kalır.
266 Yorumla- +1 yıl
Gizlide derken zevk suyunu al ve anladın sen. Ya da ertesi günü hapı içme !
- +1 yıl
Wuwww yılaaaaaan😀
- +1 yıl
Ben mi yılanım yoksa zevkini düşünen ahmak şahıs mı
- +1 yıl
Bir tane mavili katılmıyorum demiş. Zavallı
- +1 yıl
Yok yok benim bn senle dalaşılmaz 😀
- +1 yıl
delikanlı olm niye engelliyon soru sordum sadece düzgünce
- +1 yıl
inanılmazsın gerçekten
- +1 yıl
Zoruna gitmiş belli ki
- +1 yıl
Niye engelledi seni? Ne oluyor
- +1 yıl
bir sorunum var dedi ben de neden dedim engel yemişim şimdi engellenen yorum diyince anladım ne bileyim ruh hastası dolu
- +1 yıl
Niye bana şeytan muamelesi yapıyorsunuz. Et ete diyip zevkini düşünen adama karşısındaki kadını et parçası gören birine bir şey demiyorsunuz
- +1 yıl
Dur kardeşim ben de onu engelleyeyim.
- +1 yıl
Yaz şimdi istediğini ama küfür etmeden yorum yapamaz engelledim 😃😃
- +1 yıl
Kısasa kısas ben onaylamıyorum ama herkes ektiğini biçer
- +1 yıl
Tintantini hayretle okudum
- +1 yıl
Eee etme bulma dünyası.
- +1 yıl
Ya hayır bu kadar da değil
- +1 yıl
O çocuk adamın zevki için ölsün mü? Prezarvatif kullanıp kökten çözmek yerine et ete değsin diyip zevkini yaşıyor. Döl Rahime ulaşacak masum bir parçacık daha bebek olamadan ölecek hapı içince. Asıl bu daha acımasız.
- +1 yıl
Niye çünkü erkeksin. Çocuk için bizim için değil sadece bir parça et ve delik için ilişkiye giriyorsunuz.
- +1 yıl
14 güne kadar ruh gelmiyor bu arada
- +1 yıl
Bu yüzden bir tane beni seven erkekle karşılaşmadım be. Menfaatçi olmak gerekiyor. Oh ne ala memleket
- +1 yıl
O adamın fişini çekmezsen o adam kadının bütün hayatının elektriğini kesecek ama?
- +1 yıl
Adam dedim. Neyse
- +1 yıl
Bu arada o peçeteye atılan döller bile ahirette hesap soracak. Ruh gelmese bile o canlı canlı.
- +1 yıl
Erkek olduğunuz için cinsiyetinizi takım gibi tutuyorsunuz sadece. Anneniz ne erkek mi? Biraz objektif olun.
- +1 yıl
Genelleme yapmadan konusmani rica ediyorum hayır bu kadar acımasız konuşmak zorunda değilsin bazı önyargıların var bilmiyorum neler yaşadın ama sakinlemeni istiyorum olmaz çünkü fikirlerin de sabit düşünmen gerekiyor biraz
- +1 yıl
sokağa tükürme içinde milyon canlı var o zaman bu hatalı bir düşünce
- +1 yıl
Biz erkeklere bir günde küsmedik.
- +1 yıl
Tükürük rahme ulaşınca insan olmuyor. Ama döl oluyor. Canlıdan kastım o insanlığın hammaddesi ya. Bu çok doğru bir örnek mi oldu peki?
- +1 yıl
Ben zaten genelleme de yapmadım. Sorudaki adama dedim? Niye üstünüze alınıyorsunuz
- +1 yıl
Ya abi bırakın bu işleri ya. Şurada bikinili resmimi bırak yüzümü atsam dm de Açık olsa neler neler yazacaklar gelip erkekleri savunmayın. Burası başka sosyal medya platformu değişmiyor. Beni seks objesi ve üreme olarak gören insanların %90 ı erkekti
- +1 yıl
Konuşman genelliyici tarzda olduğu için ve çok sert konuşuyorsun
- +1 yıl
Genelleyici mi? Gözlük kullanmanı öneririm.
- +1 yıl
Ben erkekleri savunmuyorum ben senin düşüncenin kısmen yanlış olduğunu ve düzeltmeye çalıştığım için konuşuyorum seninle istersen başka şekilde resmini at benim yine amacım senin fikrini değiştirmek olurdu
- +1 yıl
Böyle birisini mi bulmuş yoksa yüzünü sonradan mı görmüş acaba? Erkekler böyle maalesef değişiyorsunuz.
- +1 yıl
Feminen düşünce yoktur. Feminenlik bir görüntüdür.
- +1 yıl
Kimse kimsenin fikrini değiştiremez. Bu benim fikrim. Benim doğrum sana yanlış gelebilir umurumda da değil.
- +1 yıl
Gram dediklerimi normal sakince düşünmüyorsun çok kaba konuşuyorsun dinlemiyorsun
- +1 yıl
infial uyandıran o görüş heyt bee
- +1 yıl
Böyle bir hakkın yok. Hala gelip uçkurunu düşünen birisini bana savunuyorsun. Bana yanlış diyorsun. Ben düşüncem doğru mu dedim acaba? Kısasa kısas diyorum.
- +1 yıl
Okuyorum çünkü yazdıklarını
- +1 yıl
Venetor sal bir beni ya klavye ergeni. Boş yapma
- +1 yıl
Sen bu şekilde nasıl birinin seni sevmesini bekliyorsun ki
- +1 yıl
Birinin beni sevmesini bekledim ve olmadığı için böyleyim artık. Acımayacaksın kimseye.
- +1 yıl
Sence bak herkesi geç ne olursa olsun sence doğru mu kirginligindan dolayı böyle davranmak sen sen ol niye böyle düşüncelere giriyorsun
- +1 yıl
Sen niye benim düşünceme takılıyorsun ki? Git bunu hemcinslerine anlat. Çünkü cinsiyetçiliği başlatan onlar.
- +1 yıl
Beni seks objesi ve üreme parçası olarak gören hiçkimseye saygı duymam. Evet belki sen görmüyorsun ama peki söyler misin kadınları ne olarak görüyorsun o halde? Açıkla düşüncemi değiştireceğim.
- +1 yıl
Yanlış düşüncelere girmeni istemiyorum ben gördüğüm heryerde söylerim erkek kadın fark etmez onlara da anlatıyorum anlarsa tabi
- +1 yıl
Bak cevap bile vermemişsin yazdığıma. Yüksek ihtimal sen de kadınları üremenin parçası için varolduklarını düşünüyorsun ya da seks objesi
- +1 yıl
Senin dediğin şekilde görmüyorum benim için kadınlar çok değerlidir yani anlatmaya satırlar yetmez
- +1 yıl
Neden değerliler mesela?
- +1 yıl
Beni hiç tanimadigin için böyle konuşuyorsun ama ben asla o şekilde görmüyorum Yeryüzünde gördüğümüz her şey, kadının eseridir."
- Mustafa Kemal Atatürk
Bu gözle bakıyorum - +1 yıl
Herşeyden önce kadın bir kitap gibidir okudukça anlarsın onun dışının kalın olduğuna bakmamak lazim içi ince bir ruh gibidir
- +1 yıl
Daha çok yazılacak şey var da suanki kafamla bu kadar oluyor uykulu
- +1 yıl
Sen böylesin evet naziksin ama senin gibi düşünmeyeni de çok var ve ben yoruldum da artık.
- +1 yıl
İnşallah düşünceni degistirebilmisimdir
- +1 yıl
Kadınları ezeceksin döveceksin yazanları görmekten kadınlar itsatkar olacak yazılarından sürekli kadın cinayeti görmekten yoruldum inan ki.
- +1 yıl
Pek etki etmedi aslında
- +1 yıl
Farkındayım yorgunsun üzgünsün kirginsin görmüyorum mu sanıyorsun
- +1 yıl
Peki düşünceni degistiremedim kusura bakma sana iyi günler
- +1 yıl
Öyleyim teşekkür ederim anlamışsın
- +1 yıl
Ben beyefendi düşmanı değilim ki erkek düşmanıyım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
İstemiyorsan etme çünkü riskli bir durum hamile kalabilirsin sonucuna o değil sen katlanacaksin.. senin dediklerini önemsemiyor ise sende önemse onu
21 YorumlaBaska korunma yontemleri var onlari uygulayn tek derdiniz hayatta bu olsn
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılSen de isteyip de sonra "Hamile kaldım. Ne yapmalıyım" demek istemiyorsan, o zaman hiç ilişkiye girme.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAcaba hamile oldugunda ne yapacaksiniz, bunu da goze almiyordur ama korunmak da istemiyor bunlar nasil kafa yaa hem o hem o nasil olacak birinden birini secip tercih edecen...
00 YorumlaHastalık kapınca ya da hamile kalınca gelemeyen pişmanlık hissi.
00 Yorumla
+1 yılevlenmeden bakirelik gitti mi
00 Yorumla
+1 yılBsey olmas kank
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Doğum kontrol hapı kullanabilirsiniz
00 YorumlaBence yapma güvenmiyorsan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTakiversin nolcakk ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılEt knka hisset sende ne olacak
00 Yorumla günaydın kadın kondom var onu kulln
00 YorumlaBaşına iş alacak.
00 Yorumla
+1 yıldoğru demiş
00 YorumlaBen prezervatif ile yaparım 😁
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha önce yaptın mi
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaska sekil korun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkabul etme