Cinsel Yaşam Erkekler neden erken boşalır? (Sayfa 2) Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 216 Erkekler neden erken boşalır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 18 kişi beğendi
Ferhat3460 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 11 ay Kocanda bir terslik var bence çoğunluğu erken bosaliyor malesefki sen yanmışsın 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. İçinde ne kadar kalıyor? 1 1 Yorumla gone_with_the_wind 11 ay Zaten önsevişme 1 saat olmalı bence Yorumla
Serkan3207 Takip Et Guru Yaş: 42 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Senin o kocan herşeyi hak ediyor 1 0 Yorumla
murattiii Takip Et Guru Yaş: 34 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 565 cevap paylaştı. Kocanı 2. Postaya hazırla 1 0 Yorumla
PlatonikHayat34 Takip Et Guru Yaş: 51 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. bencil bir öküzle evlisin maalesef 1 0 Yorumla
Romantiq_deli Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. 1 saat sürüyor 1 0 Yorumla
1ÇılgınKovboy Takip Et Yoda Yaş: 37 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. O şanslı kişilerden biri olmak isterdim 1 1 Yorumla 1ÇılgınKovboy 11 ay Başkasının mutlu edemediğini mutlu etmek çok keyifli Yorumla
tekbaşınakovboy Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 93% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı. İsteğin çok olmalı 1 1 Yorumla tekbaşınakovboy 11 ay Seksting seviyor musun Yorumla
Mrben34 Takip Et Yoda Yaş: 29 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 722 cevap paylaştı. Spor yapsın iyi beslensin kocan 1 0 Yorumla
erdogan_demir Takip Et Xper 6 Yaş: 25 11 ay kocan hap alsın ya da kocanı canlı şekilde aldat 1 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. alışmadımız için ya 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
Kocanda bir terslik var bence çoğunluğu erken bosaliyor malesefki sen yanmışsın
İçinde ne kadar kalıyor?
Zaten önsevişme 1 saat olmalı bence
Doymuştur sana
Konuşmayı denedin mi?
?
Sen tam benim aradığım gibisin gerçekten
Memelerini emince mj daha çok isitoysun
kac dk sokuyo yaalamıyo mu