Kocam erken boşalıyor sevişme+seks 20 dakika sürüyor. Memelerimi emiyor tokatlıyor sonrada boşalıp uyuyor. Ben hala istekli oluyorum. Kocam uyuduktan sonra ya p*rno izliyorum ya da burdaki erkeklerle sexting yaparak rahatlıyorum. Ne yapmam lazım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kocanı iyi beslemen lazım kestane balları, macunlar, özelikle epimedyumlu macun işinizi çözer. Bunun yanında prostat vb. Bir durum var mı ona da bakmak lazım. Psikolojik de olabilir. Içerde istek yoksa bunlar fayda etmez o ayrı, kocanda birşeylerin düzelmesini isteyecek çaba gösterecek.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 832 cevap paylaştı.
11 ayAnladım, bu durum seni hem tatmin etmiyor hem de duygusal olarak zorlayabiliyor. Erkeklerde erken boşalma yaygın bir sorun ve çözüm için iletişim çok önemli. Belki nazikçe konuşup birlikte çözümler arayabilirsiniz; örneğin ön sevişmeyi uzatmak, farklı teknikler denemek ya da gerekiyorsa bir uzmana danışmak gibi. Senin de isteklerin önemli, kendini ihmal etmemen lazım. Eğer açıkça konuşmak zor geliyorsa, alternatif yollarla rahatlaman normal ama en güzeli bu durumu eşinle paylaşmak ve birlikte yol bulmak olur
10 Yorumla
Merhaba, bu konuyu eşinle konuşman gerekir, eğer konuşmaya ılımlı yaklaşıp çözüm ararsa üstesinden gelebilirsiniz, ama dinlemeyi bile reddederse, başka çaren yok gibi , kendini tatmin etmenin yollarını bulursun
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
88Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
11 aytabiiki kocanla konuşman lazım, birkaç kez konuşman gerekir , biraz ağırdn almasını söyle , yani biraz seni daha fazla uyardın erkek boşalma için ilaçlar var ama genelde pozisyon değiştirirerek bu süreyi uzatabilirsiniz , ayrıca vibratör alıp kendi orgazmına destek olabilirsin
10 Yorumla
11 aySenin için ideal süre kaç dakika vajina içine boşalmada? Eşin vajinaya girdikten kaç dakika sonra boşalıyor?
12 Yorumla
Soran11 ayİdeali bence en az 1 saat
- 11 ay
Oha abazn 1 saat kim dayanır
Gizli Üye(30-35)11 ayEşinizle açıkca konuşmalısınız.. öncelikle bir çok etkenlerden olabilir erken boşalma ama tedavisi var terapi vs destek alabilirsiniz.. ya da şöyle bir yol izleyebilirsiniz... boşalmadan önce sizi boşaldıktan sonra sizi tatminden sonra boşalsın...
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayYa benim sevgilimde aynı sorun saxso. Çekicem bı bakıyorum dilimi değdirdğim anca. Oluk oluk boşalıyor
86 Yorumla
Cevap sahibi11 ay@nonono34 1 sene olcak
- 11 ay
Ayrıl
- 11 ay
Acemi biri belli ki, rahat olmasını sağla ve önce sen elinle onu boşalt 5 dk sonra yalamaya başlarsan daha geç boşalır ikincide
11 ayEk destek gibi düşün. Sen zaten çözümü bulmuşsun devamke
61 Yorumla- 11 ay
Sende aynını yapar mıydım
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Valla şunu diyim önce kadının ıslanması zevke gelmesi boşalma anına kadar getirip tekrar içinden çıkıp sevişme oral okşama yaparak kadını cikdirtinca o an boşalmada da kafaya takmaz fakat kocan direkt sok boşal uyu modu
10 Yorumla
11 ayAslında 20 dk iyi ama bu 20 dk seni rahatlatmak için değil de kendi cin kullanıyor ilk seni sonra kendisini rahatlatmasi lazım neyse sende aldatmişsın ama bumu kocana söylemen lazım dediğim gibi yani
11 Yorumla- 11 ay
Ben yeni için demiyorum hanımefendi buradakiler. Sapık benim dediğimi okuyun lütfen
11 ayDurum kötüymüş.. yani ne kadar sürer bilmiyorum sevişme hariç 20ö30 dakika sürer bence. Sonrasında eğer rahatlamadıysa partnerim başka şekilde onu rahatlayana kadar devam ederim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı. Bence durumu anlat, dayanamıyosa da diliyle falan seni iyice kıvama getirip sonra içine girip boşaltabilir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Normalde ilişki süresi uzun surmez zaten ama sen istekliyken birakmasi normal değil genelde zevk vermeye devam etmesi lazim el oyuncak kullanabilir
10 YorumlaÖn sevişmeyi uzun tutmasını söylemelisin sen tam tahrik olacağın zaman içine girmesi her ikinizede daha fazla haz verir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
11 ayBelli ki görevini yapamıyor böyle Kocalık mı olur her erkek böyle değildir en az 1 saat sürdürebilmesi lazım
10 Yorumla Sen ona takviye al yoksa senin evliliğin iyiye gitmiyor ve kadınını mutlu etmeden yatan adamdan bir hayır gelmez 🙃
10 Yorumla
11 ayBunu eşinle konusup halletmen lazım. Sen ihtiyacını giderip beni yüksek bırakıyorsun demen lazım.. çok saçma
10 Yorumla
11 ayBence yaptığın yanlış en azından buradakilerle seksting olayı kocanla konuş terapiste gidin gerekirse
10 Yorumla
11 ayEnişteyi boşalmaya yakın tokatlamalısın ki konsantrasyonu bozulsun, gelirsede aletin dibinden sık 3dak boşalmasına izin verme
10 YorumlaBunu eşine açıkça söyle yoksa cinsel anlamda çok zedelenirsiniz ve cinsel çekimi kaybedersiniz
10 Yorumla
11 ayDoyuramaz seni bu şekilde başkasına vermek zorunda kalırsın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı.
11 aySeksting istiyorsan onu yaparsın ya da kocanı aldatırsın o da hak etmiyor değil
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı.
11 aykocanla konus. cozulur bu. doktora gidin olmazsa.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. 20 dakikada az değil ama o 20 dakikayı vajinanın içinde kullanırsa uzun süre bence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
11 ayYapacak bişey yok adam düşünsün karıyı götürüyorlar
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 831 cevap paylaştı. Tedavisi var isterseniz. Kendi kendine bile çõzųp, 1 saate çıkarabilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı.
11 aySesli seksting yapman lazım daha fazla başka çözümü yok zaten, dediğim Bi de cinsel oyuncak al
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Ozaman gizli gene yapmaya devam amasyada baskasi ile olabilirsin
10 Yorumla
11 ay40 dk sürüyor benim. Bu kişiden kişiye değişir bir şey
11 Yorumla- 11 ay
Zaman ile kocanın süresi artar merak etme. Uzun süreli seks onun süresini uzatır. Gün gelir 1 saat bile olur
20 dakika değil boşaldıktan sonra bir daha harekete geçirmek lazım
10 YorumlaSpor yapmadığı ve kötü beslendiği için olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayYa benim de eşim böyle, tatmin edemiyor beni buradaki kadınlarla seksting yapıp rahatlıyorum ama çok sıktı artık hepsi. Sizde yeni birini arıyorsanız deneyebilir miyiz?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı.
11 ayErkekleri için genelleme yapmasan Daha iyi olur.
Ayrıca Eşin üroloji doktoruna bir görünsün belki bir sorun vardır.
Ancak şunu söylemek isterim bu çocuğunlukla psikolojik bir rahatsızlık oluyor.00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı.
11 ay20mdk için kaldırmam bile
Eşim boşalmadan asla boşalmam
Hemde en az 2 defa eşim boşalmak o 3. Boşalırken ben boşalrım00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayYeni evli misiniz ve deneyimi var mıydı daha önce
13 Yorumla
Cevap sahibi11 ayDeneyiminiz var mıydı daha önceden
Cevap sahibi11 ayBir cevap vermediniz
Cevap sahibi11 ayOna göre yorum yapayım
E daha nolsun
As p*rno izleyin de gerçek sanmayın12 Yorumla- 11 ay
@kafkass31 👏
Gizli Üye(36-45)11 ayGeciktirici kullanması gerek. Aşırı uyarılırsa erken boşalır.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kocana beni bosaltmadan uyursan skini keserim uykunda de
10 Yorumlasen p*rno izliyorsan gerçekten senin kocana saygın yoktur. kocanın yerinde olsam senden ayrılırdım
10 YorumlaKac beden ki tokatliyor
16 Yorumla
Soran11 ay85D. Avucundan taşarlar
- 11 ay
?
Soran11 aySarkık değil o kadar. Fena değil diyelim. Uçlarıda pembe dik çıkıntılı tam ağza geliyor
- 11 ay
şu an var bunu bilerek mi diyorsun 😅
Fiziğin nasil ince belliysen bide
Soran11 ayİnce belliyim nedenki? Beyaz tenliyimde
- 11 ay
Yapma bee
- Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı.
11 aySağlam bı erkek bulabilirsin 🤣
16 Yorumla
Soran11 ayTürkiyede öyle erkek yok
- 11 ay
Saglamdan kastın ne
Soran11 ayEn az 1 saat süren. İyi sevişen, sınırı olmayan, yalayıp yutan. Uzun ve sert seks yapan
- 11 ay
Sevisme ile mi 1 saat süren
- 11 ay
Sevisme ile 1 saat diyorsan bu normal bı durum zaten ve ayrıca Türkiye'de yaşıyorum
- 11 ay
Sınırın vardr bence emin ol
Gizli Üye(25-29)11 ayKocanı daha çok etkile
81 Yorumla- 11 ay
Daha çok etkilerse daha da çabuk bitmez mi?
11 ayDaha çok ilgi ver kocana sevişmeyi daha uzun tutun. Yoksa sekstinge devamkee
10 Yorumla
11 ayKeşke benim de erken olsa öyle. Ben de zor geliyor diye dertleniyorum
10 Yorumla
11 ayÇok sık antreman etmesi gerekir olmadı mavi hap alsın veya macun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayKonuştun mu bunu kocanla
15 Yorumla
Cevap sahibi11 aySoru sordum
Soran11 ayYok
Cevap sahibi11 ayNedsn konuşmuyorsun peki
Soran11 ayErkekliğine laf söylediğimi düşünür. Trip atar.
Cevap sahibi11 ayKendinin geç boşaldığını söyle ikinciyi yapmak istediğini söyle onda sorun varmış gibi dile getirme sende aklını kullan
Ateş yüksek geliyordur
10 YorumlaSeksting yaptığına inanmadım
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Geciktirici sprey veya jel
10 Yorumla
11 ayDevam etmen lazım ne yapcan başka
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBenim ön sevişme yarım saat sürüyor çok şükür. 20 dk boşalma ne?
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kendini kontrol etmeyi bilmiyordur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Onla yatma artık başkasını bul
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Eşini bi Dr göster. Normal bu.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Yanliş kişiyle evlisin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
11 ayBen erken boslamoyorum hemen boşalıyorum
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Kocan uyuyunca bekliyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı.
11 ayGeciktirici alsın madem.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 aySabaha kadar tatmin ederdim seni işte kocan ben değilim. olsaydim doruklara çıkardın
10 YorumlaTedavi görsün eşin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı.
11 ayKarakter edinmen lazım öncelikle
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
11 aySen evliliği ne sanıyordun bacım
10 Yorumla
11 ayHmm peki ziyaret etme olasıığın var mı acaba uzun vadeli rahatlama yaşatabilirim size
00 Yorumla- Devamını Gör (32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler