Ben 35 yaşındayım eşim de 45 biz 14 yıldır evliyiz ve çok severek evlendik bu 14 yılımız acısı ile tatlısı ile geçti 2 çocuğumuz var normalde bu zamana kadar hiç boşanma derecesine kadar bir tartışmamız olmadı hep bir taraf alttan aldı hallettik bir şekilde birbirimize karşı anlayışlı destekli olduk iyi günde kötü günde birbirimizi hiç bırakmadık yeri geldi maddi zorluklar da çektik birlikte göğüs gerdik asıl olay benim bir iki yıldır cinsel isteksizliğim yüzünden başladı nedendir bilmiyorum hiçbir cinsel uyarılma tahrik vs. Hissetmiyorum artık gündelik yaşamımda da ben çok yorulan bir insanım yıllardır bu zamana kadar cinsellik için eşimi kırmadım hep yaptım ama artık hiçbir şekilde isteğim yok bunun için kendimi zorlamak istemiyorum cinsellik benim için tamamen yorgunluk eziyet gibi geliyor eşime bu durumu anlattım artık istemediğimi hiçbir uyarılma falan yaşamadığımı ama tabiki de onunla ilgili değil kendim ile alakalı olduğunu beni pek takmadı yattığımızda tekrar tekrar istedi ben de bunca yıl seni 1 kere kırmadım lütfen bundan sonra sen de beni kırma dedim o da peki ben karımla yapmayacağım da kiminle yapıcam tabiki seni zorlamak istemiyorum ama bu bir taraftan da senin evlilik vazifen dedi ben de ama artık bunu istemiyorum içimden gelmiyor kendimi buna zorlayamam sırf senin hatrın için dedim tamam seni zorlamıycam dedi o gün gitti yataktan 1 haftayı geçti bu olay üzerinden o günden beri ayrı yatıyoruz ve bunun konusunuda açmadık bir daha normal günlük şeylerden konuşuyoruz sadece çocuklara çok yansıtmak istemiyoruz ama onlarda aramızdaki soğukluğu anladılar büyük oğlum geçen ben yatarken yanıma geldi anne neden odanda yatmıyorsun dedi gidicem birazdan uyuya kalmışım oğlum dedim çok düşündüm bu konu üzerine de benim yüzümden eşim ihtiyacını gideremeyecek o yüzden boşanmak en iyisi olur diye düşündüm şimdi cevaplarda falan tedavi ol diyenler olur ama ben bunu bir hastalık olarak görmüyorum cinsellik benim için artık bir ihtiyaç değil sadece yorgunluk ve zaman kaybı gibi geliyor eşimle boşanma konusunu henüz konuşmadım sırf cinsellik için boşanmak yanlış bir karar mı olur?
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
11 ayCinsel yönden mutlu değilsiniz siz. Ve bunu bir rutin olarak düşünmüşsünüz hep. Oysa ki bu bir görev değil dizin için. Ayrıca cinsellikten yana hiç bir zevk almadığınız için , bu duygularınızı da köreltmişsiniz zaten. Oturup eşinizle birbirinizin kalbinizi hiç kırmadan konuşmalısınız bu durumu. Tabii ki bu duygularınızı köreltirken eşinizin de suçu olduğunu düşünüyorum ; galiba biraz bencil bir eş. 👍🏻
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
11 ayyaşın çok gemç bence burada anormal bir durum var, ya eşin seni mutlu edemediğinden ya da başka sebeplerden olduğunu düşünüyorum, yani eşin hrici başka birisini arzulayabiliyormusun? evetse sorun eşine karşı bazı şeylerin bitmiş olması , arzulamıyorsanda burada başka nedenler aramak gerek cinsellik bitti diye bir durum söz konusu olamaz sadece ara verirsin 3 ay 5 ay sonra canın istemesi kadar normal bir durum yok, eşin konusunda asıl sorun başlar erkekler genelde 55 yaşa kadar aktif bir cinsel isteği olur bunu nasıl dizginleyecek bu öyle yapmasamda olur diyebileceği bir durum değil kesinlikle erkek olarak söylüyorum yani kafa başka çalışır engel olamaz eğer hasta değilse o yüzden ya bu şekilde devam edeceksiniz ve ona başka kadınlarla ilişkisine göriz yumacaksın ya da boşanacaksın ki yol yakınken boşanın yoksa erkek için evde karısı ile birlikte olamamak strese neden olur sürekli kavgaya döneceğine eminim
02 Yorumla
Soran11 ayYok hayır kesinlikle artık hiçbir şekilde cinsellik isteğim yok eşimle alakalı değil ben yaşamak istemiyorum bu istememe durumu 2 3 yıldır vardı zaten ama eşim için kendimi zorluyordum ama artık zorlayamıyorum bile tamamen yorgunluk geliyor istemiyorum artık boşansak falan çocuklar var onlar etkilenicek
- 11 ay
çocuklar etkilenecek tbi , yapman gereken çok az seçenek vr maalesef durumun üzücü gerçekten
- Cinsel Yaşam konusunda 544 cevap paylaştı.
11 ayBence yanlış yani sadece görev gibi düşünme yatarak sevişecek zorunluluk yok yani ummadığın bir zamanda ya hiç istekli olduğun an olmuyor mu o zaman ayakta sevişin mesela dışarda yani anlattığına göre sanki senin için her şey bitmiş mental bir yorgunluk var ben görevimi tamamladım der gibi ama yaşın genç görev için değil zevk almak için yap
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Çocukların anali babalı bir evde aile güvencesi altında eğitimlerinin tamamlaması onların ruh sağlığı açısından önemli senin belki hormonal tedavi ile o isteğin yeniden gelişir tedavi yollarına bakmalısınız. Çünki çocuklar gelecektir onların mutlu aile içinde büyüyüp kendilerini geliştirmeleri onlarında geleceklerini etkiler
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Gizli Üye(18-24)11 ayTabikide eşinle başka hiç bir sorununuz yokki çocuklarınız güzel bi aileniz ve birlikte geçirdiğiniz 14 yıl, bir bağınız var 14 yıl az bir süre değil bu sizin bir başarınız öncelikle Maşallah takdir edilesi bana kalırsa nazara da gelmişsiniz siz ama eşin bu konuda da haklı yani istek arttırıcı bişeyler bul düşün gerekirse ama bunu hallet eşin seninle yapmayavak da kiminle hapacak konuşmalarına bakılırsa da çok anlayışlı biri şükürsüz olma elindekinin kıymetini bil senin yerinde olmak isteyen kaç tane bekar vardır ve eşinde istese başkasını çok rahat bulur ama bunu istemezsin diye varsayıyorum.. küçük şeylerden yazık etme yuvana
53 Yorumla
Soran11 ayCanım mesele isteklenmek falan değil ki ben isteklenmek istemiyorum zaten artık cinselliği gereksiz görüyorum 2 3 senedir inan kocam için kendimi zorluyordum ama artık yapamıyorum tamamen eziyet gibi geliyor bunun ne kocamla ne de evliliğimle alakası var tamamen benimle alakalı istemiyorum artık
Cevap sahibi11 ayYani anladım da sonuçta kocanı seyorsun ve iyi bi adam ve çocuklarınız için yapabilirsin yani cinsellik olmadan bi evlilik yürüyebilir mi bilemiyorum açıkcası
Soran11 ayEvet cinsellik olmadan da yürüten var ama şunu da anladım yani cinsellik çocuk harici gereksiz birseymis
Yani cinsel ilişki kısmı günlük hayatımızdan apayrı bir kısım değil bence. Gün içinde yaşadığınız stress yorgunluk bedeninize ve zihninize de yansıyor. Bence bir psikolog desteği alsanız geçecek gibi. Günlük hayat sıkıntılarınız var bu da cinsel hayatınıza yansıyor. Sorununun kaynağını yanlış yerde arıyorsunuz gibi geldi bana. Mesela ben hastayken önüme en sevdiğim yemeği koy, yiyemem zulüm gelir hatta midem bile bulanabiliyor yemek görünce. Ama iyileştiğin zaman sanki hayatımın geri kalanı boyunca o yemeği yiyebilirim gibi. O yüzden siz de günlük hayattaki sıkıntılarınıza bir bakın derim
00 YorumlaBence yanlış bir karar sen değilde eşinin boşanması daha mantıklı olur gibi geldi bana. Ayrıca senin cinsellik istememen de çok tuhaf Bir kadın doğası gereği cinselliğe ihtiyaç duyar. Acaba eşin yanlış bir şeyler yapıyor olabilirmi çünkü biyolojik olarak senin arada sırada da olsa yüksek olman şart zaten ister istemeden olan bir şey. Hani bunun çalışmakla bir alakası yok. Hatta dışarıda kadınlar daha da yüksek olur derler ve gerçekten de öyle sorun senin eşinden zevk almaman ama şunu söylim bu kadar çocuklarını düşünüyorsan ayrılma
41 Yorumla
Soran11 ayHayır eşimle vs. Hiç ilgisi yok benim cinsellikle alakam kalmadı artık tabiri caizse tık yok yani 2 3 yıldır zorlansam da yapıyordum ama artık sadece eziyet boşa yorgunluk geliyor
- Cinsel Yaşam konusunda 832 cevap paylaştı.
11 ayEvlilikte cinsellik tek başına her şeyi belirlemez ama iki taraf için de önemliyse yokluğu zamanla ilişkiyi yıpratabilir. Eğer sen artık gerçekten istemiyorsan ve eşin için bu büyük bir ihtiyaçsa aranızda bir dengesizlik oluşur. Bu durumda ya birlikte bir çözüm ararsınız ya da saygıyla yolları ayırmak gerekebilir. Önemli olan dürüstçe konuşup beklentileri netleştirmek.
20 Yorumla
11 aySen de haklısın ama eşin de haklı. Üstelik de kibar davranmış elbette seks önemli. Ki daha gençsiniz 50 falan olsanız neyse. Bence kendini zorla. Çok yoruluyorsan temponu düşür. İstek artırıcı enerji verici doğal gidalar falan al. Yoksa zor bir dönem olur
10 YorumlaZor bir süreç cinsellik iki taraf içinde ihtiyaç sadece eşin için değil uyarılamaman vs eşinden kaynaklı olabilir cinselliği bilmeyen bir toplumuz maalesef arada da epey bi yaş farkı var yorulduğunuzu söylüyorsunuz belki bunun bir nedeni olabilir gündelik yaşamınıza beslenmenize dikkat edin boşanmak bir çözüm olabilirmi? İnsanların ihtiyaçları gözardı edilmemeli ama bşr sğre anlayışla yaklaşmalısınız birbirinize
00 Yorumla
11 ayBence yanlış olur. Sonuçta 2 çocuk yeringelecek anne sevgisinden yeringelecek baba sevgisinden yeringelecek aile sevgisinden mahrum kalacak. Sırf cinsellik yüzünden çocukların bu durumları yaşamasını ben istemem. Eşin de kararına saygı duyuyorsa bırak böyle devam etsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı.
11 ay@soran hakkinizda hayırlisi olur umarim o durumlari bende yaşadim yaşiyorumda herhangi bir sağlik problemin var mı isteksizlige mani olacak hormonlarla ilgili bir durum olabilir eşin sanaa sadik seni seviyor eger sevmeseydi 14 yıl ayni yastıgi bas koymazdi veya şu an yaninda olmaya bilirdi onu ödüllendirmen gerekir gida tekviyesi istek arttıricı ilaclar alabilirsin ya da en son çare bir doktora görünmende fayda var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayŞımarıklıktan başka bir sey nazınızdan tripten bıktırdınız adamı ne yanı 14 sene sonra mi geldi aklına yanı sırf bu yüzden boşanmak mi ve boşanma sebeplerinde cinsellik diye bi madde yok cidden sacmaliyorsun sen Şu an boşan gitsin madem adamın da hayatını da zindan etmeye hakkın yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayTabiki yanlış karar. Bizde 12 yıldır evliyiz tam tersine cinsellik gün gwçtikçe daha çok arttı. Doğumdan sonra eşim çok doyumsuz oldu ne desem yok demiyor. Sizde kimse evde yokken bişeyler deneyin. Mesela burada cinsellik sorularını okuyun, kendinize dokunmayı ve hiç yapmayacağınız şeyleri hayal etmeyi denedinizmi?
01 Yorumla- 11 ay
Birader kadın istemiyor, boşversene...
Bosanmak yanlis bir karar insanlarda bazen olur bu isteksizlik zaman kaybi üşengeç lik gibi gelir yorgunluk ta bunun üstüne gelince haliyle esinde biraz anlayisli olsa bu konuda çünkü daha gençsin ve o istek emin ol tekrar gelicek
03 Yorumla
Soran11 ay3 yıldır var bu isteksizlik ben de 3 yıldır zorluyordum kendimi evliliğim için eşim için ama artık tamamen işkence gibi geliyor
Soran11 ayHayır yaşamadım alakası yok artık aklıma bile gelmiyor cinsellik
Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Ben bu konunun aynısını yaşayan bir baba olarak çok şey söyleyebilirim ama kısaca şuna emin olmanı isterim. Bu durumda boşanmak çözüm değil, aksine tam bir aile yıkımı. Çocukların için doğru olanı yap. Kendine iyi gekeni değil. Bu bencilliktir.
00 Yorumla
11 ayDüşüncen tamamen yanlış zaten bu şekilde davrandıktan sonra boşanmayı ister düşün ister düşünme eşin seni kesinlikle boşar zaten mahkemede de bu Bir boşanma sebebi cinsellik evliliğin ana karakteri olmasa da üçte biridir
00 Yorumla
11 ayEğer bu kadar seni zorluyorsadsertleşebiliriz istersen ama sana şunu diyeyim gerçekten büyük bir sorun istemem ki senin en büyük hakkın bu konuda gerçekten yapacak bir şey yok bence eğer mutsuzsan değerlendir bu kararını
00 YorumlaBence sadece bu konu yüzünden ilişkiyi bitirmek doğru olmaz tabi en iyisini siz bilirsiniz ama anladığım kadarıyla birbirinize karşı saygılısınız bir probleminiz yok çocuklarınızı düşünün elbet bir çözümü bulunur bir aile bu kadar kolay yıkılmamalı bence
00 YorumlaBen cinsellik yüzünden boşandım. Hiç pişman değilim. Eğer aklı olan varsa da boşanır. Sakın çocukları bahane etme. Kötü bir son, sonsuz bir umutsuzluktan iyidir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
11 ayYa cinsel tatmini dışarıda arar, ya senden ayrılmadan senin rızan ile başkasıyla yapar, ya da boşanır. Aldatmak istemiyorsa seks hayatının bitmesi tek başına yeterli bir boşanma nedenidir
01 Yorumla- 11 ay
Evlilikte cinsel tatmin Yargıtay kararlarına göre eşlerin birbirlerine karşı görevidir. Bu görevin yerine getirilmemesi de boşanma nedeni sayılır, çünkü normal bir cinsel hayat her yetişkinin hakkıdır, evlilikte sadakat yükümlülüğü vardır, eşler başkasıyla seks yapamazlar. Başkasıyla seks yapması yasak olan kişinin, eşiyle de yapamıyor olması boşanma nedenidir.
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çocuklarınız in boşanmamak daha iyi olur ama eşin de haklı, sen de haklısın.
Madem cünsellik istemiyorsun o halde bırak adam da dışarda gönlüne gçre takılsın. Herkes mutlu olur bu durumda
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
11 aybu biyolojik olarak olabilecek bir durum ama bunun için aile danışmanları gitmek daha sağlıklı olacak
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sizce genel olarak cinsellikten mi zevk almiyorsunuz yoksa kocanizdan kaynaklı mi
011 Yorumla
Soran11 ayGenel olarak artık hiçbir şey hissetmiyorum
Soran11 ay11 yaşında
Soran11 ayKesinlikle boşanmak yok tabiki ama artık cinsellik istemiyorum kesinlikle eşim de istiyor o konuda anlaşamıyoruz nasıl bir çözüm yolu bulurum
- 11 ay
Bence önce sen kendini suçlama, bu senin bedenin ve hakkın. Ama eşinle de açıkça konuşman şart, yoksa ikiniz de yıpranırsınız. Ben şu an gerçekten cinsellik istemiyorum, bu benim isteğim değil, seni sevmemekle alakası yok ama kendimi buna zorlayamam de. Karşılıklı saygı olmazsa bu konu çözümsüz kalır. İkinizin de hisleri önemli, bunu unutma. Ama ileride neden yoruluyorsunuz artık bilmiyorum iş mi başka bir şey mi ama bu durum sona erdiğinde ve kadınların en yüksek olduğu dönem diye tabir edilen 40-45 arasi yaşlarda arzularsınız ve arzulanmak isteyebilirsiniz yani bilemiyorum ya çok zor bir şey
Soran11 ayEvet çalışıyorum
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çok güzel açıklamışsın,
Soluksuz okudum,
Eşinle güzel bir iletişimle çözmen gerekir.
KARAR ANI
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Evet yanlis karar eger istersen gizlice baskasi ile olabilirsin amasyada
00 Yorumla
11 ayAslında temelden sarsılan bir durum bıraz Zoraki ilerliyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
11 ayKız ne bosalanacan ver ilacı gizice isteksizlik olsun kalkmasın
04 Yorumla- 11 ay
Umarım bu tavsiyede ciddi değilsindir.
- 11 ay
@Fetih2024 Boşanmaması için erkeğin cinsel isteğini azaltma tavsiyesi vermek...
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
11 ayBaşka kadına gidilirsin doyebilirisn ya da arkadaslarin varsa kocana bir kaç tane ayarla
01 Yorumla- 11 ay
Yapaydan yazmadım çözüm yazdım
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
11 ayYani olmuyırsa olmucak kadar kötü ise buda bir çözüm tabiki
00 Yorumla
11 ayAcele karar vermeyin bşr süreçten geçiyor olabilirsiniz.
00 Yorumla
11 ayKocanin eskorta gitmesine musade et madem sorun sadece cinsellikse
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayİstemeyebilirsin, eşinden bıkmışsın bence, boşanabilirsin, ancak penisini beğ endiğin erkekle seks yapmak istersin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ay35 Yaşında cinsellik senin için bitmişse baya libidon düşmüş. Bırak eşin başkasıyla takılsın, başkasını yorsun olmaz mı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayEee evlilik sekse en uzak şeydir. Zamanla tüm arzu bitiyor seks artık zulüm geliyor. Ama gerçekten arzuladığın birisi olsaydı durum çok farklı olurdu.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBoşanmayı düşünme ama doktora gitmelisin psikolog ile görüş derim
10 YorumlaMenapoz böyle bir şey mi?
Geçmiş olsun senin icin de çok sıkıntılı eşin içinde00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
11 ayBence kan değerlerine baktırman gerekli. Altta yatan nedeni bulmak için önemli bu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 aybence azıcık daha sık dişini adsm zaten 45 yakında kuş kalkmamaya başlar
01 Yorumla- 11 ay
Ne alakası var 😅🤣 bir ara eczanede çalıştım 60 yaşlarında gelip prezervatif alan dayılar oluyordu
Gizli Üye(36-45)11 ayBoşanmaya gerek yok yeni ve geçici bir heyecan yaşatacak birini bul idare et
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayIslanmiyomusun?
O. zaman adami birak disari isini gorsun gelsin sindirebilirsen00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayPsikolojik bir destek almak gerekiyor bence kocan da seni çok düşünüyor diyemiycem
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Peki kocan cinsellik olmadan nasıl devam edecek. Başka kadınlaramı gitsin yani
00 Yorumla
11 ayeşine karşı böyle olman eşini senden yaşlı olması belki fizik olarak kilolu olması ve genç erkeklere ilgi duyuyor olabilirsin
00 Yorumla45 yaşında amca olmuş artık bence yapmasa da olur
35 Yorumla- 11 ay
@snowcat yanlış düşünüyorsun ama görüşüne saygı duyarim amca dede olmakla alakasi yok
- 11 ay
Erkeğin seks yapma kabiliyeti 45 yaşında bitmez. Cahil cahil konuşmayın.
- 11 ay
60 yaşa kadar yolu var, ayrıca 70 yaşında baba olmuş erkekler var (mesela Mick Jagger). Kadın istemiyorsa boşanırlar.
- 11 ay
Yapmasam ölmem deyip seks hayatına nokta mı koysun adam?
11 ayÖn sevişmeyi uzatarak denediniz mi?
02 Yorumla- 11 ay
Kadın cinsellik istemiyor birader... Ne önsevişmesi? Kadında istek yok...
Soran11 ay@Banker_Bilo kimse anlamıyor
Ya terapisti git heyecan katmak yatağa kocan haklı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sen çok bencilsin
00 Yorumla
11 ayPişman olursun söyleyeyim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 aySeni eşinden soğutan ne
04 Yorumla
Soran11 ayBak yanlış anlamışsın çoğu kişi gibi ben eşimden soğumadım eşimi hâlâ çok seviyorum artık cinsellik yaşamak istemiyorum sadece içimden gelmiyor ki cinsellik artık aklıma bile gelmiyor
Cevap sahibi11 ayYalan
Soran11 ayYıllarca evli kalmadığın belli
Cevap sahibi11 ayAşk konuşmuyoruz cinsellik bu
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. senin psikolojin bozulmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBu nedenle karım boşanalım dese hayhay derim.
03 Yorumla- 11 ay
Seks yapmak istemeyen kadını kapının önüne koyacaksın... Yapmayacaksan niye evlendin a.. na koyyim?
Cevap sahibi11 aySen öyle mi yaptın
- 11 ay
Yok, benim boşanma nedenim farklıydı.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
11 ayBosanidm bnede
00 Yorumla Taraflar mutlu değilse en son çare
00 Yorumla
11 ayBoşanma bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı.
11 ayZor bir durum
00 Yorumla
11 ayNoldu son durum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Düşünebilirsiniz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler