Cinsellik yüzünden boşanmak yanlış bir karar mı olur sizce?

Ben 35 yaşındayım eşim de 45 biz 14 yıldır evliyiz ve çok severek evlendik bu 14 yılımız acısı ile tatlısı ile geçti 2 çocuğumuz var normalde bu zamana kadar hiç boşanma derecesine kadar bir tartışmamız olmadı hep bir taraf alttan aldı hallettik bir şekilde birbirimize karşı anlayışlı destekli olduk iyi günde kötü günde birbirimizi hiç bırakmadık yeri geldi maddi zorluklar da çektik birlikte göğüs gerdik asıl olay benim bir iki yıldır cinsel isteksizliğim yüzünden başladı nedendir bilmiyorum hiçbir cinsel uyarılma tahrik vs. Hissetmiyorum artık gündelik yaşamımda da ben çok yorulan bir insanım yıllardır bu zamana kadar cinsellik için eşimi kırmadım hep yaptım ama artık hiçbir şekilde isteğim yok bunun için kendimi zorlamak istemiyorum cinsellik benim için tamamen yorgunluk eziyet gibi geliyor eşime bu durumu anlattım artık istemediğimi hiçbir uyarılma falan yaşamadığımı ama tabiki de onunla ilgili değil kendim ile alakalı olduğunu beni pek takmadı yattığımızda tekrar tekrar istedi ben de bunca yıl seni 1 kere kırmadım lütfen bundan sonra sen de beni kırma dedim o da peki ben karımla yapmayacağım da kiminle yapıcam tabiki seni zorlamak istemiyorum ama bu bir taraftan da senin evlilik vazifen dedi ben de ama artık bunu istemiyorum içimden gelmiyor kendimi buna zorlayamam sırf senin hatrın için dedim tamam seni zorlamıycam dedi o gün gitti yataktan 1 haftayı geçti bu olay üzerinden o günden beri ayrı yatıyoruz ve bunun konusunuda açmadık bir daha normal günlük şeylerden konuşuyoruz sadece çocuklara çok yansıtmak istemiyoruz ama onlarda aramızdaki soğukluğu anladılar büyük oğlum geçen ben yatarken yanıma geldi anne neden odanda yatmıyorsun dedi gidicem birazdan uyuya kalmışım oğlum dedim çok düşündüm bu konu üzerine de benim yüzümden eşim ihtiyacını gideremeyecek o yüzden boşanmak en iyisi olur diye düşündüm şimdi cevaplarda falan tedavi ol diyenler olur ama ben bunu bir hastalık olarak görmüyorum cinsellik benim için artık bir ihtiyaç değil sadece yorgunluk ve zaman kaybı gibi geliyor eşimle boşanma konusunu henüz konuşmadım sırf cinsellik için boşanmak yanlış bir karar mı olur?

Güncellemeler
11 ay
Arkadaşlar lütfen yapay zekadan cevap yazmayın bu hassas bir konu kendi cevabınız olsun
Cinsellik yüzünden boşanmak yanlış bir karar mı olur sizce?