Artık cok yoruldum tükendim kocam 1 ay 2 ay dokunmadığı oluyor istiyorum yorgunum diyor bi erkek nasıl durur aşırı isteksiz bide erken boşalma sorunu var 2 dk sürmüyor tedavi ol diyorum yanaşmıyor artık bende onu istemiyorum çünkü sürekli reddediyor uzun süredir olmuyoruz çocuk yok boşanmak istiyorum ailem arkamda durmuyor eşin cok iyi insan diyorlar anneme anlattım karı kocalık yok diye bana istekli gözüyle bakıyo hergün. Lazım sana diyo hergün isteyen biri değilim normal çiftler gibi haftada 2 olmalı yaşlı değiliz gençliğim güzelliğim geçiyor bu adamın yanında ailem yuvanı yıkma diyor ama ortada yıva yok abi kardeş gibiyiz biz cok mutsuzum napıcam bilmiyorum cok psikolojim bozuk
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik bir ortak yasam ve varlık paylasmasıdır. Bu varlıklar da sosyal ruhsal ve cinsel uyum ile yeterliliktir. Bunlardan biri eksik ya da yetersiz ya da insan haklarına ( siddet parasız bırakarak gecinmesine yardım etmeme edememe ) aykırı olur ve taraflardan biri maddi ya da manevi ya da cinsel zorluga duserse bunu dava konusu edebilir ve cinsel yetersizlik kendi basına bile cok saglam bir bosanma nedenidir.
Tabi her iddia eden ispatla da mukellef tutulur bu da mahkeme emri ile tıbbi ve psikolojik muayene raporu gerektirir bu da adli tıp konusu ya da devlet hastanesi heyer raporu ile olur ve karsı taraf bunların tersini ispat etmelidir. Yok muayeneye gitmezse durum mahkemeye bildirilir zira durumu otomatik kabul ettiği ortaya cıkar, mahkeme emrine uymadıgının ustune durumunu da saklama girisimi ile hakim bosamaya karar verir ve gereği dusunuldu diyerek de sonlandırır.
Bu surecte aynı evde dava sonuna kadar oturmana da gerek yok ve bu da evi terketti savunmasına da girmez zira kendisi emre uymamısken ustune senden ev hizmeti de bekleyemez bu hakkını savunamaz
Karardan 1 hafta sonra da ilam verilir ve tebligat adrese ulasıp imzaladıgında da konu bitmis olur herkes kendi yoluna gider. İmzalamazsa da tebligat mahalle muhtarına teslim edilir ve muhtarın imzası kendisinin imzası sayılır zira ordan da almayacak ama cozum de olmayacaktır
Bu konuyu avukatların kurdugu www.hukuki.net sitesine basit uye olup yazarsan herkes avukattır ve hukuki bilgilidir cevapları cok net olur. Kendi sehrinde bir de avukat bosanma avukatı bulursan pesin bilgin de varken aksiyona da gecebilirsin
Bu konu cocuk yokken bitmesi gerek00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence bunun yerine kocana destek olur moral motivasyon ver, belli ki o da bu durumdan dolayi yanasmiyor istemiyor erken bosalma adami bence kotu etkilemis kendisini kucuk yetersiz beceriksiz hissediyor gibi olabilir onun yerine guzelcene tatli dille onunla konus yumusat ikna et iste beraber asacaz bunlari doktora gidip tedavi olalim falan diyince bence gercekten erkek boyle tatli dilli kadinlara ikna olup yumusuyor sadece o moral motivasyonu verecen itekleyecen bi yerinden. Bence bunlari dene onu ikna etmeye calis ilk once daha sonra dusunursun baska seyler. Tedavisi varken gitmeyip sonra ayrilmak da yazik olur bence…
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSadece cinsellik yok diye evliliği bitirmeyi Aslında ben de birazcık karşıyım bunu karşılıklı konuşup halletmeniz lazım Eğer ki bana yanaşmıyorsa senin de ona mesafe koyup Diğer konularda uzak davranman gerekli öte yandan senin ona karşı olan duyguların artık istememekten ziyade sevmemeye doğru yöneldiyse o zaman kimseye sormana gerek yok git boşanma davası aç olsun bitsin sevmediğim bir insanla beraber yaşamak zorunda değilsin
00 Yorumla
önünde iki seceneğin var haklı olarak, ikisinden birini seçiceksin, ama aday bulma konusunda çok seçici ve güvenilir olanı bulmalısın. bu kolay olanı, zor olanı zaten zormuş ailen karşı öıkmış, üçüncü seceneğin yola devam.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
32Cevap
Çok karmaşık bir durum. Eşinin bu isteksizliğinin altında yatan sorunun ne olduğunu bulmak gerek senden veya kendisinden dolayı olabilir. Çok fazla etken var olabilir en iyi bir ilişki terapisti ile görüşmek. Bu şekilde sağlıklı bir ilişkiniz olabilir. Baktın olmuyor veya çok ciddi bir sorun var. O zaman kendi yolunu bulman gerekir.
10 YorumlaNiye yani annen bile bir kadın olarak seni düşünemiyorsa diyecek bir laf bulamıyorum. Gencecik yaşta bu şekilde yaşamak kolay bir şey değil kendine bir çekidüzen vermesi lazım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kendi ayaklarının üzerinde duracak gelirin varsa kendi yoluna bak. Yoksa da kendi ayakların üzerinde duracak duruma gel.
Bu işin sonu aldatmaya kadae gider yoksa.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmadan önce boşan kimsenin lafına da bakma derim
10 Yorumla
+1 yılPompa önem li aldatmaktansa boşan
Muhtemelen erken boşaldığından dolayı istemiyor
Halbuki çözümü var gereksiz sorun yapıyor
Ürolog halleder01 Yorumla
+1 yılO kadar haklısın ki bunun için yapman gereken şey çok basit
03 Yorumla- +1 yıl
Sadece güçlü bir cesarete azme ve istikrara bağlı gerisi gelecektir
- +1 yıl
Ben sana yazamıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılBence de boşanmalısınız ve daha aktif bir cinsellik yaşayacağınız bir eş bulmalısınız. Cinselliğin olmadığı bir evlilik zulümdür...
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. Belkide gaydır bak bakalım arkasına ellenmişmi genişlemişmi o değilden konrol et parmakla, öyleyse konuş anlaş ayrıl.
00 Yorumla
+1 yılO ne öyle ya
Senin ki evliliği homili gırtlak tombi yatak sanıyor galiba
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. neyine güveniyor ne amacı illa aldatmanımı bekliyor
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle haklısın. Bir kadını açlık değil ilgisizlik öldürür
00 Yorumla
+1 yılBöyle kocalık mi olur karısına yetmeyen bi kocaya sahipsen geç olmadan kurtul ondan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. boşan aplacımm uzun sürmezzaten ya da illegal yola başvur
00 YorumlaHak tabiki bir kere geliyorsun dünyaya onda da böyle mi yaşayacaksın. Neden evlenmiş seninle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılbencil bir öküzle evlisin maalesef tedaviyi kabul etmiyor nereye kadar böyle gidecek ilaç kullanmasını sağla başka bir çözüm gelmiyor aklıma yaşlarınız kaç
01 Yorumla- +1 yıl
bir süre sonra beynin vücuduna hükmedemeyecek olmaması gereken şeyler olacak maalesef
Gizli Üye(36-45)+1 yılHep mi böyleydi. Seni arzulamıyor olabilir mi fiziğin, kokun, temizliğin falan. Ya da başka bi kadın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni anliyom bunun için. Boşandım şu an mutluyum yeni eşim ya canım bu cinsellik çok önemli
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİstersen konuşuruz
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhabalar, seni çok iyi anlıyorum. Biraz muhabbet etmk dertleşmek isterim. Seviyesiz birisi değilim merak etmeyin...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Zor durum geciktirici spreyle denedinizmi
00 Yorumla
+1 yılHaklısın, boşsnmalısın
00 Yorumla
+1 yılZor bir durum senin için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılZor bir durum ayrilmak en dogrusu baskasi vardir
00 Yorumla Haklısın bunun lamı cimi yok
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılEvet böyle bir hakkın var
00 Yorumla
+1 yılgizemli davran sonuc rlde edersin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoktora gittimi bunun için
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGitmesi lazım ikna etmen Lazım
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonra aldatmalar baslıyor maalesef
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Ya var ya senin gibisi bulunmaz
00 YorumlaHep mi böyleydi sonradan mı böyle oldu eşin
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle aldatılmayı hakediyor.
00 Yorumla
+1 yılBana kalsa hergün
00 Yorumla
+1 yılOlur boşan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHakkın yok
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz