İlk girişte nefesim kilitlenir içime dolan o ağırlıkla birlikte bedenim titremeye başlar. Ama çıkarken bıraktığın o sıcak iz, tenimi sarar, ruhuma işler.
İlişki sırasında ilk içeri girdiği an mı seni en çok titretiyor, yoksa çıkarken bedeninde bıraktığı sıcaklık mı?
İlişki sırasında her anın kendine özgü bir yoğunluğu ve duygusu var; ilk içeri girdiği an, heyecan ve bağlanmanın zirvesi olarak güçlü bir titreşim yaratabilirken, çıkarken bedeninde bıraktığı sıcaklık ise samimiyetin ve paylaşılan anın kalıcı izlerini hissettiren daha sakin ama derin bir his uyandırır. Hangi anın seni daha çok etkilediği kişisel deneyimlere ve o anın duygusal bağlamına bağlı olarak değişir.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
11 ay
Bence kadınların içine penis girmesiyle çokta bişey hissettigini sanmıyorum, bütün iş klitoriste bitiyor, vajina öyle bir yapı ki esnek oluşu 5 penis kalınlığında veya uzunluğunda bişey girse bile çok fark eden bir şey yok dediğim gibi bütün iş uyarılmakla alakalı ve bunun için de en önemli rolü klitoris oynuyor, sizin kadar prof olmasam da tecrübe ile sabittir 😂😂
Giren anın o ilk kıpırtısı bambaşka bedeninle ruhun birleşip bir anda uyanıyor. Ama çıkarken bıraktığı o sıcaklık içinde hala titreyen bir iz gibi kalıyor. İkisi de farklı şekilde yakıyor işte 😊
Evet ilk girişte o sıcaklık sertlik vaginanin sarıp ritmik hareketlerle katılmaları zevkin büyüğü. Gitgele başlayınca yanardağı ateşini iyice sarıp içinde patlayıp kayganligi artırarak fiskirmasi zevkin heyecanın doruğuna yasatirken ritmik katılmanın hissi guzelduygu bosalma bitincekalp wtislarinin hissedilmesi ve rahatlama duyulan huzuruda ayrı bir keyif
Çok güzel betimlemişsin ya bravo ajsjdksjfdkdkfk kendi açımdan yorumlayayım girerken içerisinin kayganlığıyla beraber darlığıyla birleşince her ileri geri yaptığımda kalbim hopluyor. Yaptıkça daha çok hızlanasın geliyor sonra yavaşça sonra yine hızlı. Çok kaygan oluyor zaten vıcık vıcık ses de gelince hepten titretiyor
İlk an penisin ucunun deliğe değdiği az bastırsan içeri girecek olduğu an özellikle misyoner pozisyonunda deliğe yasladığın an altta kadın hafiften kasılarah ahh yapıyor ya o an tarifsiz bir zevk müthis bir duygu oluyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
İlk o an daha zevkli ya. Kadının tepkisi, o darlığı sıcaklığı bir anda hissetmek, sana tırnaklarını geçirmesi. Ben ilk anı seviyorum
İlk an gerçekten başka O baskı o doluluk hissiyle birlikte çıkan ilk nefes Ve kadının içgüdüsel tepkisi tırnakları bakışı titremesi İşte orada zevkin dili konuşmaya başlıyor zaten.
Titreşim modunun dışavurumu girişlerde ve çıkışlarda farklı modda bir enerjiyle oluşturuyor. Girip çıkmamak o sıcaklıktan en iyi bir kazanım bence. Cinsel organların sürekli girip çıkarak şarj olması farklı bir enerji depolamaya neden olur.
Ten uyumunu yakaladığım kişiyle yaşadığım her anın, her pozisyonun hazzı bir başka oluyor. Amaa en güzeli uzun soluklu seksin sonunda içine boşalıp sıcaklığı hem kendim hissetmek hemde hissettirmek