Aramızda c. insel iliski yok ikimizde istemiyoruz evlenmeden önce
Beni arzulamasi normal mi ama bazıları kullanmak falan diyor seni sevse öpmez dokunmaz felan
Aramızda c. insel iliski yok ikimizde istemiyoruz evlenmeden önce
Beni arzulamasi normal mi ama bazıları kullanmak falan diyor seni sevse öpmez dokunmaz felan
Hee şimdi cinsel arzusu olmasın, evlenince bir düğmeye basılmış gibi zihninde ışık yansın ve cinsel arzusu başlasın mı istiyorsun? Cinsel arzu öyle bir şey değil. Sana karşı şimdi cinsel arzusu olmasa, evlenince de olmaz. Kardeş kardeş takılırsınız.
İlişkilerde arzu, sağlıklı bir bağın önemli bir parçasıdır. Partnerinizin sizi arzulaması, ilişkinin canlılığını ve yakınlığını gösterir. Bu durum, doğal ve beklenen bir duygusal tepkidir. Arzunun olmaması ise ilişki hakkında bazı soruları akla getirebilir. İletişim ve anlayış, bu tür konularda sağlıklı bir diyalog kurmanıza yardımcı olabilir. Duygularınızı partnerinizle paylaşmak, ilişkinizi güçlendirebilir.
Cevap
11Cevap
Yok yav mahalle bakkalını arzulaması laızm sevgılısını nıye arzulasın
Ya bazıları kullanmak felan diyor kafam karışıyor ciddi iliski yani 1 bucuk yıldır beraberiz
Ya evet sınırını biliyor mesela o da cinsellik istemiyor evlenmeden yapamam diyor yani yaptığımız en fazla opusme bazen dokunma o kadar ben bazen rahatsız olduğumda geri çekiliyor
Peki cidden kullanmak isteyen uzun zaman çıkar mı ama biliyor ki sonunda cinswllik yasanmayacak
Cinsel istegini gideremiyor ki boşalma gibi bir şey yapmıyoruz
Sevn kisi sevdigini arzular sevdigini degil baskasini arzularsa sevdigine cekimi yoksa bu iliski olmaz
normal, gidip başkasını mı arzulayacak sevdiğini arzulayacak tabi
Ya burada bazıları kullanmak falan diyor seven öpmez gibisinden şeyler söylüyorlar kafam karışıyor benimde ciddi ilisi bu arada 1 bucuk yıldır beraberiz
seven sınırlarına saygı duyar sadece, seni arzulayıp aynı zamanda senin için evliliği bekliyor olması zaten sevdiğinin bir işareti
Ya evet sınırını biliyor mesela o da cinsellik istemiyor evlenmeden yapamam diyor yani yaptığımız en fazla opusme bazen dokunma o kadar ben bazen rahatsız olduğumda geri çekiliyor
daha ne olsun işte, sen orada burada söylenenlere kulak asma
Heralde normal arzular. Yaşlar kaç
20
Mesajda tatmin ediyor musun
Hayır öyle şeyler yapmıyoruz foto vs de asla yok
Niye sonuçta sende mastürbasyon yapıyorsun
Yok değil beni arzulamasi lazimdi
normal tabiki.
Ya bazıları kullanmak felan diyor kafam karışıyor ciddi iliski yani 1 bucuk yıldır beraberiz
seni sevse öpmez dokunmaz saçmalık. insan en çok sevdiğini arzular normal olanı budur. öpüşme dokunma vs. yoksa zaten orada bir anormallik vardır. cinsellik yaşamamışsınız ki seni kullanmış olsun
Sadece opusme bazen dokunma oluyor zaten cinsellik o da istemiyor ne bileyim fotograf olsun sexting konusma olsun hiç bir şeyi asla istemez 2 yıldır beraberiz
seni kullanmıyor için rahat olsun.
Anormal
Niye
Cevabını biliyon
Bilmiyorum
Neden gizlisin
Normal başka kimi istesin
Normal
napacaktı başka :D
Normal