Belki seni kirmamak için söylemiyordur.
Simdi erteliyorsun ama evlenince de bir bahane bulacak erteliyeceksin. o zaman da hava soğuk olacak. Okul yerine , iş olacak.
Ne olursa olsun senin bunu alışkanlık edinmen lazım. İlla birisi beğensin diye değil , temizlik olsun diye yapacaksın. her daim bakımlı olmalısın. Hele ki kocana.. Sevgiliye yorum yapmam.23 Yorumla
Soran+1 yılevlenince pamuk gibi olcam :)
Soran+1 yıl:):)
En İyi Cevaplar
+1 yılYa her nekadar olursa olsun kil abi sonucta ya kizda olmaz mk olmamali sende kendini tras mi ediyon napiyosan yap kizlar kış geldi diye su agdadan vazgecmeyin gozunuzu seviyim
02 Yorumla
Soran+1 yıl:):) yazları pek görüşemiyoruz zaten ama adam kıllı olduğum halde arzusunu yitirmiyor.
- +1 yıl
Fantazisi oyleymis napalk :(
Çocuk kibarlığından pavatsız bir insan olmadığından sana sorun değil diyor... sende hala o şekilde yapmaya devam ediyorsun her zaman temizlik iyidir saçmalama
01 Yorumla
Soran+1 yılkışın pek uğraşamıyorum ama hergün yanında olsam her gün yapar o derce
Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Onu boşverde sen nasıl normal karşılıyorsun ki Temiz ol daha iyidir
05 Yorumla
Soran+1 yıloluyorum da kısın çok olamıyorum okulda olunca
Soran+1 yılkışın bide okul olunca zor oluyor ama evlenince söz verdim kendime hergün pamuk gibi olucam
Soran+1 yılpeki tavsiyen için tesekkür ederim :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Cinsellik konusunda 652 cevap paylaştı. Bu şekilde daha nereye kadar seni sevebilir bilmiyorum ama şimdilik seviyor demek ki..
33 Yorumla
Soran+1 yılseviyor mu yani?
Soran+1 yılvalla ciddi düşünüyor şuanlık babası hariç ailesiyle tanıstım. soğursa ne diyim
+1 yılSevdiği için bunları yapıyordur zaten ama sende dikkat et madem sevişiyorsunuz sende onun hoşuna gitmesi için kayganlaştır kendini
011 Yorumla
Soran+1 yılilişkiye girmiyoruz ama o bana kıyamıyor ben onu cok öpüyorum sarılıyorum gögsünde uyuyorum ben küçüğüm o iri yapılı hoşuna gidiyor beni kollarına alması bıde ayaklarımı ıkıbacagını arasına koyup öyle yatıyoruz arada :)
- +1 yıl
İyi güzel hoşta sevişiyoruz falan deyince bende soyunup öyle sevişiyorsunuz sandım kıllardan bahsedince sevişme öpüşmeden koklaşmadan mı ibaret?
Soran+1 yılhayır çırılçıplak
- +1 yıl
Anladım o zaman dikkat etmen gerek madem o senin için katlanıyor sevdiğini hissettirmeye çalışıyor sende onun için kendini temizleyip çeki düzen vermen gerek açıkçası ben olsam sevişmem bile kıl kızda kötü oldukça yüzüne vurulmaz ama sevişmek istemem
Soran+1 yılo hergün yanımda olsa yapar o derece :) evlenince söz verdim pamuk gibi olcam
- +1 yıl
Onun durumu farklı abazalıkta olabilir yani pussy meraklıları çok ben meraklı değilim o yüzden içime sinmezse yapmam senin sevgilin uçkuru düşünüyor demek ki o yüzden herşeyi kabul ediyor buda farklı bir bakış açısı ama abazalığın lüzumu yok
Soran+1 yılsevmiyor abaza diyorsun yani bu abazalık ne zzmaan biter 4sene olcak nerdeyse de
Soran+1 yılbu kadar uzun mu sürer yada?
- +1 yıl
Abazalığın süresi yok ki bu erkeklikle alakalı bir şey 4 senede sürer 10 senede sonuçta kızsın sen oda erkek
Soran+1 yılhımm anladım tesekkürler :)
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılSen ne iğrençsin ya, kendinden utanmıyor musun? pis. Birde marifet gibi yazıyor. Sevgilinde nasıl bir açsa, kıllı mıllı öğk ya midem bulandı soruya girdiğime pişman oldum.
01 Yorumla
Soran+1 yılne yazıyon o zman
+1 yıltabiki normal insan sevdiğinden tiksinmez bazı bölgelerin zaman zaman kıllı olması değişikliktir ve güzeldir gayet normal yanii hem senin için böle olması daha iyi işte
07 Yorumla
Soran+1 yılevet beni herşekilde kabul ediyor. her erkek etmez mi kabul?
- +1 yıl
her erkek olayını bilmem ama seven adam gerçekten seviyorsa her şekilde kabul eder sevdiğini yok şu yok bu sorun etmez bu konuda şanslısın
Soran+1 yılçok tesekkür ederim :) ama evlenince hergün pamuk gibi olucam kendı kendıme söz verdım :)
- +1 yıl
bakımlı ol tabii ara sıra değişiklik yaparsın hepsi bu
Soran+1 yılpeki tesekkür ederim beni dinlediğin için :)
- +1 yıl
rica ederim umarım bir ömür mutlu olursun
Soran+1 yılçok tesekkür ederim inşallah allah sanada nasıp etsin :)
Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı. Senin sevgilin anormal. Baya bir yoklukta kalmış demekki. Nefes alsın yeter diyor...
03 Yorumla
Soran+1 yılyoo çirkin bir kız değilim oysaki.1.60 boyunda 40 kılo beyaz tenli esmer bebek yüzlü bir kızım
Soran+1 yılha şimdi anladım jeton köşeli de :)
Peki sen neden almıyorsun, adamın seni seviyor olması senin temiz dolaşmana engelmi yani?
09 Yorumla
Soran+1 yılyoo ne biliyim arada alıyorum ama fırsatım olmuyor okulum var yoğunum. ama o alır ama bende tiksinmiyorum
Soran+1 yılbazen özelliklre almıyorum canı ıstemesın dıye cabuk sıkılır dıye ama adam yok hıc sıkılmıyor engelde olmuyor
Soran+1 yılseviyordur heralde bilemedim ki
Soran+1 yılemin misin?
Soran+1 yılne biliyim :) yok etme etme
sevgilinde biraz sapıklık var orası burası bacağı kıllı kadınmı olur? oğlancımı bu herif?
015 Yorumla
Soran+1 yılyoo kıllarımı aldığımdada bebek gibi seviyor öpmek istıyor oramı ama kıllı oluncada hiç tiksindiğini görmedim
Soran+1 yılyapıyorum yapıyorum da ama o hiç sorun etmıyor kıllı kılsız benim her yerımı öpüyor. her zman da çok begendığını söyler
Soran+1 yılinşallah sıkılmaz ne diyim :)
Soran+1 yıl40 kıloyum çok minnağım o da iri yarı 80 kılo :)
Soran+1 yıl1.60
Soran+1 yılöyleyim pantolonların enküçük bedeni bile bol geliyor sen düşün :( en fazla 46 olabılıyorum ama bu sıralar olamıyorum hıc o kadar
Soran+1 yılitici mi :( neden çok hafifim istediği gibi kaldırıyor beni. evet cabucak hasta oluyorum :(
Soran+1 yılhadi ya :( o da öyle mi düşünüyormudur acaba
Seni cok seviyor sevmeyen insanin midesi kaldirmaz iliskiye girmiyrki belki ayrilirsaniz seni o halde birakmak istemedigi icindir
028 Yorumla
Soran+1 yılayrılmayalım ya çok korkuyorum :(
Soran+1 yıl:( vicdanı olan ayrılmaz heralde nerdeyse ılk sevgilim ilk deneyımım onunda aynı sekılde ama ılk sevgılı değilim en uzun sevgılısıyım aılesıyle tanısan
Soran+1 yılnerden anladın?
Soran+1 yıl:( öyle de korkuyorum ben kaçırmam da
Soran+1 yılbir sorun var aslında o barda çalısıyor bende hiç bara gitmedim ve içki içmedim ailem sevmez öyle insnaları
Soran+1 yılneden peki?
Soran+1 yılçok söyledim ama eski patronu olduğu için cıkamıyr işten
Soran+1 yılçok sevdiği halde terkeden yok mu
Soran+1 yılnasıl daha çok bağlayabilirim kendime
Soran+1 yılhem ailesine hem kendine full ilgiliyim.2miz için hediyeler alırım annesıne hedıye alırım kardeşine yardım ederim. paraya sıkısınca para veririm eksıgı varsa eksıgını tamamlarım
Soran+1 yılne diyim bırakırsa vicdanını eline koysun ne diyim
Soran+1 yılöyle de ne biliyim insnalık halı değişebilir bilemeyiz
Soran+1 yılöyle oyle o yuzden hiç bişey olmaz demiceksin. bizim gibi olan bir çift vardı ayrıldı cocukta kızda kımsele cıkmıyor sımdı nerdeyse 1sene oldu ayrılalı düşün
Soran+1 yılaynen aynen kesinlikle neyse hayırlısı olsun herşey
Gizli Üye(30-35)+1 yılTuylerini neden almiyosun kendin rahatsiz olmuyomusun
04 Yorumla
Soran+1 yıloluyorum da kısın o yogıunlukta zor geliyor
Cevap sahibi+1 yılTemizlik imandan gelir arpa boyunu gectiginde cenabetli dolasmis oluyosun dinen bil istedim
Soran+1 yılbiliyorum bılıyorum o kadar uzamıyor zaten benımkıler zaten o kadar da uzatmam
Gizli Üye(36-45)+1 yıladam seni seviyor ama sen yinede koyverme. Temizliğine dikkat et.
01 Yorumla
Soran+1 yılediyorum ediyorum temiz kıllı hallerimi gördü
Sanırım çok fazla abaza :/ En önemlisi sen neden öylesin?
025 Yorumla
Soran+1 yılabaza mı 3bucuk senedir geçmez mi bu abazalık?
Soran+1 yılkışları zor geliyor da yazları böyle bir durum yok ama yazları bulusamıyoruz :)
Soran+1 yılöyle bişey olmadı da ama bulanmaıyor ne biliyim
Soran+1 yıl20 bakılmlıyım da görünmeyen yerlerime kısın cok dıkkat etmıyrm ama evlkenince hergün alırım tüysüz lur
Soran+1 yılbilmem ki? sence
Soran+1 yılçoook seviyorum
Soran+1 yıl:) teşekkür ederim ben hep doğalım böyle. ama o ya sıkılırsa benden
Soran+1 yılnapıyor?
Soran+1 yılöyle olabilir mi? ben istemeiyorum diyince üstelemeyor ama bazen şu kıl işini havesini almasın cabucak dıye yapıyrm seviş seviş hevesini alcak ama bu bile engel değil
Soran+1 yılbir insanı bu kadar arzulamak normal mı?
- +1 yıl
ya canım adam seks yapmayı çok seviyor bu belli birşey. ben mesela yapmam öyle bir durumda. adam seni kolay lokma görüyor olmasın? Olabilir biliyor musun bu zamana kadar böle dşünmemiştim ama olabilir. seni sadece cinsel bir obje olarak kullanıyor olabilir. senin sevgini de aynı şekilde...
Soran+1 yılsevgi mi nasıl kullanıcak ki?
Soran+1 yılseviyorumda cinsel ilişki olmadı istedim birkere ama üzülcem diye yapmadı. ama hayır da diyiyorum tavrımı koyuyrm yani bugun illa sevişcez demiyor
Soran+1 yılaynen hayırlısı olsun cevapladıgın için tesekkür ederim
- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılAcayip sevindim tüylerden hoşlanan tek erkek değilmişim
13 Yorumla
Soran+1 yılaaa gerçekten mİ? peki herkeste mi hoşlanırsın yoksa sevdiğinde mi?
- +1 yıl
Aramda duygusal bağ olmayan kadınla yatağa girmem girdigim kadinida koltuk altı hariç tüylü seviyorum daha natürel geliyo
Soran+1 yılanladım
+1 yılÇocuk seviyor seni ne güzel sende onu kendindenmi soğutmaya çalışıyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılyoo hiç soğumadı hergün yanımda olsa hergün yapar beni mutlu etmeye calısıyor kendısıne 1kere oral yapıyım dedım o hep yapıyor dıye kıyamadı bana boğuluyorum dıye bir daha da olmadı
- +1 yıl
Temizliğine önem ver bence... Bence iğrençsin bir kadın olarak (bacak, genital bölge, koltuk altı vs.) alman gerekir...:
+1 yılhiç mi aldırmıyor yoksa denk geldiği zaman sorun mu etmiyor?
013 Yorumla
Soran+1 yılhiç aldırmıyor hiçte sorun ettiğini duymadım. nerdeyse 2bucuk yıldır sevişiyoruz. aldır falan demedi hiç ısrar etmedi öpmem yapmam demedi
- +1 yıl
abi 2 buçuk yıldır alma diyor diye almıyor musun? Kuş yuvası olmuştur orası ya :S:S:S
Soran+1 yılsaçmalama be :) alıyorum o kadar değil 2buçuk yıl ne bu ısın yazı da var:)
- +1 yıl
he o zaman sıkıntı yok :D
Soran+1 yıl:) deli ya
- +1 yıl
yeminle devreleri yakıyordum sayende :D
Soran+1 yıl:) hahah arada yakamk ıyı ya hayat pek ciddiye aınmamalı :)
- +1 yıl
ben bu konuyu çok ciddiye alırım ama :D
Soran+1 yılneden ki :)
- +1 yıl
Hatunda temizlik çok önemli benim için.. :) ha ama genital bölgede biraz olabilirde o kadar sıkıntı değil
Soran+1 yılhe anladım o da senin tercihin :)
- +1 yıl
ivit :D
kıllı bacak ve koltuk altı varsa ben yok olurum o kadının yanından.
01 Yorumla
Soran+1 yılbenimkine bunlar engel değil
+1 yılseni seviyor ve olduğun gibi kabulleniyor çoğu erkek onu yapmaz kıymetini bil:)
011 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten mi?
- +1 yıl
evet
Soran+1 yıl:) peki çok tesekkür ederim :)
- +1 yıl
rica ederim başka sorun varmı? :)
Soran+1 yılya peki ilerde ayrılırsa vicdanı rahat oluyor mu erkeklerın ben bırakmam kesınde o bırakırsa?
- +1 yıl
olur sanırım çünkü sende isteyerek giriyosun ilişkiye sana zorla bişey yaptırmıyor
Soran+1 yılyoo ben cok yapmayalım dedım pek isteyerek değil bu arada ilişkiye girmiyoruz benden sıkılcak dıye korkuyorum ondan yoksa çok istıyorum onu
- +1 yıl
sıkılırsa sıkılsın sen onu sadece seksle mi elinde tutmak istiyosun dediğinden bu anlaşılıyo
Soran+1 yılyoo asla asla böyle bir istediğim yok çok seviyorum çok kıskanıyorum böyle seyler olunca da cok sahıplendım eşim, kocam gibi. ama bakıyorum da ayrılan cok oluyor bende korkuyorum ne yalan söylym
- +1 yıl
sen baya erkenden sahiplenmişin ya bir ihtimal bırakıp giderse oyüzden geleceğinini ileri düşünmeden hareket etme benden sana bir tavsiye
Soran+1 yılo böyle olmamı ıstedi hep inşallah bırakmaz ne diyim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu ancak gerçekten aşık olanlar bilir. seni çok seviyor emin ol
014 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten mi ya?
Cevap sahibi+1 yılEvet çok ciddiyim eski sevmediğim kız arkadaşıma asla böyle düşünmüyordum ama şu an aşık olduğum kızın her halini kabul ederim
Soran+1 yılne güzel ya :) çok mutluyum bende kendı kendıme söz verdim evlenince pamuk gibi olucam. peki diyelim ki sıkıldı ayrıldı benden cvicdanı rahat olur mu? ilkiyim o da benim ilkim sonuçta
Cevap sahibi+1 yılTabiki olmaz ama bunun sevişmekle oralla falan alakası yok onu yapıcak kız her zaman bulunur ama sevecek kız bulunmaz seviyorsan her zaman akılda kalırsın
Soran+1 yılçooook seviyorum çoooooookkkkkk
Cevap sahibi+1 yılTamam fazla şeyapma kıskanıyorum hahshhsj
Soran+1 yıl:) :) ay allah sana da nasip eder inşallah ya :)
Cevap sahibi+1 yılAmin ya inş sende hep böyle mutlu mutlu gezersin
Soran+1 yılinşallah ya inşallah terketmez beni :(
Cevap sahibi+1 yılSenin kadar seveni bulsam okul bitince evlenirdim eminim oda öyle düşünürama cinsel ilişkiye girmemeye dikkat et eğer onu yaparsan hapı yutarsın benden sana tavsiye
Soran+1 yılay inşallah sana da nasıp eder allah kaç yasındasın ki? . valla güncelleştirmemde de dediğim gibi 1kre ıstedım sonra da olmadı vazgectim bir daha herşey evlenince güzel ya. şimdiden hazırlıyorum bıle ceyızımı :)
Cevap sahibi+1 yıl20 yaşındayım inş olur ama zor ya. üni 2 deyim mühendislik seçtiğim için hiç kız görmüyorum az falan değil hiç görmüyorum anca okul dışında denk gelcek falan da uzun hikaye :D. tabi herşey doğru zamanda güzel :))
Soran+1 yılherşey doğru zamanda güzel bencede bu arada bende 20m :)
Cevap sahibi+1 yılNe güzel :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılben sevdiğim insanda hiçbirşeyden iğrenmemde birtek şu kıldan tiksiniyorum banamı özel tüm insanlardamı öyle bilemiyorum :D
07 Yorumla
Soran+1 yılsenin tercihin sonuç
Soran+1 yılsonuçta
Cevap sahibi+1 yılama kıldan iğrenmeyen bir insanın hele kızda psikolojisinden şüphe ederim :D
Soran+1 yılya iğrenmediğimi kim söyledi
Cevap sahibi+1 yılsenin için demedim onun için dedim zaten
Soran+1 yılsevdiği için olabilir mi acaba?
Cevap sahibi+1 yılabi yerim öyle sevgiyi ya öyle sevgimi olur o midesizliktir sevgininde bir adabı var iyi o zaman seni seviyo diye adamın gözü önünde yerlerede sıc soğumasın senden seviyo ya sonucta
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam nefes alsın yeterciymiş bence sevgi falan yok uçkurunun derdinde hem neden seks yapmıyorsunuzki o zar yüzündenmi.
03 Yorumla
Soran+1 yılhayır ben acayip hassas biriyim kıyamıyor bana bunalıma girerim cunku ben. ilk seviştiğimizde cok ağlamıştım da
Cevap sahibi+1 yılSizinki acayip bir ilişki olmuş ne desem bilemedim
Soran+1 yılnasıl acayıp?
+1 yılben kıllı vajına ve g-öt yalama temiz olmalıkı ben onu yeyeim
04 Yorumla
Soran+1 yılsenin tercihin ama genellikle erkekler temiz istiyor benım kı farklı erkek
- +1 yıl
ama temiz olursa saatlerce o vajınayı yaaay biilrim hatta arka deliğide yalarım
Soran+1 yılarkasınıda yalamıştı
- +1 yıl
ben temizse yalarım ve iki deliğde yalarken kaıslıyorsa delikelr süper oluyor o kasılma olurken dilimi vajınaya sokup ıcını yalıyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılkıl için midesi geniştir ilişki istemiyor sevişme vs idare ediyorsa ya evlilik düşünür ya da ilişkiye giripte basıma bela almayım ayrılırım ilerde diye düşünce olabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılbabası hariç ailesiyle tanıstım bilmiyorum ki ayrılınca vicdanı nasıl hazmeder?
Cevap sahibi+1 yılbilemeyiz iyi kötü insanlar çok
Soran+1 yıldimi dimi anlaşılmıyor hiç
+1 yılsevmekle alakası yok bazıları sever bende severim mesela temizse sorun olmaz
024 Yorumla
Soran+1 yılneyi seversin?
- +1 yıl
tüylerin olmasını hatta dün yaptık agda yapmamışım dedi benim hatun bişey olmaz güzel dedim bende
Soran+1 yılciddi mi düşünüyosun seninkiyle?
- +1 yıl
eşim ya deliiiiiii
Soran+1 yılevlimisiniz yani?
- +1 yıl
evet evliyim sakıncası mı var :D
Soran+1 yılyoo :) evli olunca zaten herşekılde kabul etmısındır ama biz daha sevgiliyız:(
- +1 yıl
alakası yok ki evli olupta bir tüy bile istemeyenler var ben seviyorum yani onu demeye çalıştım
Soran+1 yılheee bılmıyorum kı öyle insanlarda bir garip kendilerine baksınlar ılk önce
- +1 yıl
e yani dimi benim için sorun yok temiz olsun çk olsada olur
Soran+1 yılne güzel ya :) inşşallah bizde veleniriz ama bırakcak dıye korkuyorum.
- +1 yıl
neden peki bırakacak yaş kaç bu arada
Soran+1 yıl20 ama ya bazı kızlar aklını çelerse
- +1 yıl
güvenmionmu
Soran+1 yılgüveniyorum ama ben saf güzellikte biriyim oyle sınsı kızlar var kı ne biliyim alcak gibi elimden
- +1 yıl
Aklini kyllanmazsan alirlar elinden
Soran+1 yılalırlar bılıyrm ama gıtceksede kendısı bılır
- +1 yıl
o da dogru aslında giderse gitsin dimi
Soran+1 yılherseye ragmen ben varken baskasını tercih ederse karaktersizdir
- +1 yıl
ona bişey diyemem ama erkek sonuçta belli etmez istekleri karşılanmazsa gidebilir
Soran+1 yıldoğru ama sevişmek için bana geliyorsa bana hiç gelmesin
- +1 yıl
şimdi o ayrı şey sevişmek için gelmesi ayrı şey bunlar farklı yani
Soran+1 yılhaklısın
- +1 yıl
yazar mısın bana sohbetimiz uzayacak gibi tüyolar bende
+1 yılsevdikten sonra sorun değil ama temiz olsa daha iyi hijyen önemli
02 Yorumla
Soran+1 yılher gün banyo yaparım
- +1 yıl
o güzel işte
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilinin seni sevip sevmediği burdn anlaşlmıyor ama midesiz olduğu taa burdan anlaşılıyor röntgensz ultrasonsz :D
11 Yorumla
Soran+1 yılçok komik
Cinsellik konusunda 376 cevap paylaştı. Kusura bakma ama igrenc bence
21 Yorumla
Soran+1 yıliğrençte ne biliyim evlenince hergün onun için yaparım ama çok mutlu ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen niye kesmiyosunki ben olsam gerçekten devam birini kesmesini soylerm kibarca. s. s
011 Yorumla
Soran+1 yılarada farklılık olsun diye yapıyorum bırde sevişmeyelım dıye cok. ama o çok istiyor ya halada beni öyle arzuluyor
Cevap sahibi+1 yılİgrenmeyen birisidir. ya da hazir bulmusken biriyim dicem ama 3 yildirda cikiomusunuzdur. Hep seksmi konusuyor?
Soran+1 yılhayır birlikte bir yerde yanlız kalınca sürekli dokunmak ısyr öpmek faln,
Cevap sahibi+1 yıl. s. s. s. Bu nasl bir abazaliktir öyle olmaz o iste sakıncalı kendini o kdr birakma iyi değil.
Soran+1 yıl:) yani bencede ama çok yapmaz öyle sey gezerizde yanı
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum ok yaydan Cikti /:
Soran+1 yılçıkmasın çıkmasın :(
Cevap sahibi+1 yılÜzgünüm :( çok geç
Soran+1 yılof hayırrrrrr :(
Cevap sahibi+1 yılOyy kiamam sana jdsndsh :(
Soran+1 yıl:( :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılVay anasını ya böyle erkek kaldı mı
05 Yorumla
Soran+1 yılo da benim işte :) ama merak ettiğim bişey var acaba benden ayrılsa yeni kız arkadsınıda böyle mi kabul eder
Cevap sahibi+1 yılSana normal zamanlarınızda da böyle seni her halinle kabul eden şekilde davranıyorsa ayrılmaz bile senden. karşıdakini nasıl sevdiğine bağlı. erkek arkadaşım beraber olucaz diye temizliğini yapardı orası tahriş olurdu yapmana gerek yok ki ben seni her halinle severim derdim. sevgiyle alakalı tamamen. değerini bil çocuğun
Soran+1 yıl:) bende tiksinmiyorum hiç ondan ya inşşallah birbirimizin kıymettını bılır hıc ayrılmayız
Cevap sahibi+1 yılAmiiiin
Gizli Üye(25-29)+1 yılVay be al hemen evlen kizim ne duruyorn :) kacirma
08 Yorumla
Soran+1 yılşuanlık aıler bılıyor tek :) oo evlenmemize daha var * korkuyorum terketcek dıye benı
Cevap sahibi+1 yılOmu terk edecek? Senden tiksinmeyen adam seni nasil terk ettsin :)
Soran+1 yılbende bırakmam da ama ne biliyim bazı kızlar var aklını celcek dıye korkuyorum :(
Cevap sahibi+1 yılO yuzden ilgisiz birakmicaksin erkekleri ilgiaiz bırakırsan gözü disari kayar :) skma canini bencr o seni cok seviyor baskasini gormez gözü
Soran+1 yılne biliyim yine de korkuyor insan çok ilgiliyim onla aılesıne varıncaya kadar * böyle olupta aldatılan var ya :(
Soran+1 yılerkekler böyle kabul ettiği kızı çok mu seviyor demek mi?
Cevap sahibi+1 yılEvet. Insan sevdiginden asla tiksinmez. . Kaybetme korkusuda guzeldir insan daha çok baglanir ama korkupda cocuga baski yapma
Soran+1 yılbiraz sıkıyrm :(
+1 yılDemek ki naturel seviyor :)
01 Yorumla
Soran+1 yılgaliba :)
- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBalta girmemiş amazon ormanı gibisin 😪
01 Yorumla
Soran+1 yıl:):) komiksin
+1 yılKusuyorum ağız dolusu
12 Yorumla
Soran+1 yılburaya kusma
- +1 yıl
Kıllarına kusacam bakalım ozman isteyecekmi öögghhghggh
+1 yılkıllı kıllı hayatta yalamam hafız
17 Yorumla
Soran+1 yılpeki o neden yapıyor erkek var sırıf okullarında ondan mı abaza mı yanı ama ınsan sıkılmaz mı kı? hemde çok sevişmek istiyor
- +1 yıl
oooo sırf erkek var bide okullarında seni göreceği günü iple çekiyor çocuk ve senin ne halde olacağını hiç umurunda değil o sadece boşalmayı istiyor o kasdar :D aşk yok seks çok gibi bilmiyorum belki aşkda vardır ama burdan bakınca pek olduğunu görmek çok zor gibi bence
Soran+1 yılaşk yok diyosun yani. yanımda yatmayı bıle tercih ediyor hep boşalmıyor
- +1 yıl
hım aşkmı katmak istiyorsun aklınca seksinize :D yok canım öyle olmaz arada yatmak la olmaz erkek yorulur sevişirken ve arada ondan yatar o aradada boşalmaz zaten :D
Soran+1 yılben anlaamadım ki seni
- +1 yıl
keyfini çıkar boşver
Soran+1 yıl:) peki tesekkürler
O halde oral mi yapıyor
024 Yorumla
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılo bana dokunsa bile hoşuma gider
Soran+1 yılnasıl yani
Soran+1 yılmemnunum
Soran+1 yılbaya uzun 1saat falan ya da daha uzun
Soran+1 yılbılmem ki
Soran+1 yılbana yaptırmıyor midem bulanıyor kendimi kötü hissediyorum diye
Soran+1 yılyoo burası ii
Soran+1 yılyok ama bu konuda sadece soru sordum normal olarak sohpet etmem ancak burdan cevaplarım cok özel olmadıgı sürece
Soran+1 yılhayır tabiki
Soran+1 yıloo çok ayrıntıya girme
Soran+1 yılhayır özel o
+1 yılFazla itici degil ama sonucta bir sorun.
03 Yorumla
Soran+1 yılne sorun?
- +1 yıl
kıllı olmak bir problem ama çok önemli değil benim için. İnsanlık hali. Sonuçta ben kızla sevişmek için sevgili olmuyorum.
Soran+1 yılhımm anladım
İyi iyi sıkıntı yok :)
04 Yorumla
Soran+1 yılneden
Soran+1 yıl:) evet
Anlamamissin daha yazik..:)) seviyor tabiki
037 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten mi?
Soran+1 yılgerçekten mi :) hiç mi sıkılmıyosun peki? bide bana sürekli aramızda bağlılık olsun diye yapıyorum diyor kopma dıye benden
Soran+1 yılne güzel ya inşallah benden sıkılmaz :) sizin ilişki ne kadar sürelik?
Soran+1 yılhee sey diyolar ona fuckbody mı ne öylemisiniz? kızların asık olması gerekmez mı kı?
Soran+1 yılkız nasıl düzgün biri mi seksle yürücek bişey değil bu karakter de önemli ya. o sana karsı nasıl peki? hisslerini falan anlayabiliyon mu?
Soran+1 yılooo herkesin altına yatan kızdan uzak dur ılerde çocukalrını oyle bir insan doğurmamalı
Soran+1 yılyooo ben sarılıp öpüşmeyi daha çok seviyorum. seks bence herşey değil. yanında mutlu olamadıktan sonra. bazı erkekler var ıslerı bıtınce kadının yuzune bakmazlarmıs oyle olmk ıstemıyorum ıste ben
Soran+1 yılbenim ki de çok uzun yapıyor yaptıktan sonra gelip dudagımdan öpüyor hiç iğrenmiyor ya :)
Soran+1 yılsevişmek heleki sevdiğinle çok güzel :)
Soran+1 yıl:) inleme pek olmuyor bizde ama nefes alısverişi kalp hızı beni çok etkılıyor
Soran+1 yılbilmem nasıl olur
Soran+1 yılistem dışı ne
Soran+1 yılanlayamadım pek ama neyse
Soran+1 yılhiç bilmiyorum o hıssı inş birgün yasarım
Soran+1 yılevlenince inş ama daha var :)
Soran+1 yıltesekkürler :)
Soran+1 yıltamam sen de kendine iyi bak :)
+1 yılyok normal bende tiksininmem
13 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten sevdiğin için mi yoksa herkese mi böyle yaparsın?
- +1 yıl
sevdiğim için tiksinmem de ben hiç ilişki yaşamdım buda ayrı mesele
Soran+1 yılhımmm
Gizli Üye(30-35)+1 yılsende niye pis pis geziyorsunn. d
08 Yorumla
Soran+1 yılkı. şları zor geliyor almak
Cevap sahibi+1 yılüşünme benim ki orası pis olunca yalamaz hiç. d
Soran+1 yılhadi ya benimkinin umrunda değil valla her halimde yapıyor
Cevap sahibi+1 yıltüyler ağzına gelince rahatsız olmuyor mu ya
Soran+1 yılbılmem 2bucuk senedır hıc bır şikayetını duymadım
Cevap sahibi+1 yılçok şanslısın ilkinse de ayrı
Soran+1 yılben onun o benim ilkim
Cevap sahibi+1 yılen güzeli
Gizli Üye(36-45)+1 yılonu bırak senin kendinden tiksinmen lazım.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3.5 yıldır çakmadımı daha
018 Yorumla
Soran+1 yılhayır asla böyle bişey yapmaz ben 1kere ısrar etmiştim ama yapmadı
Cevap sahibi+1 yılUha enteresanmış :))
Soran+1 yıl:) neden ki
Cevap sahibi+1 yılOrala kadar dolayısıyla oralara kadar iniyor sen istiyorsun ama o bal kutusunun tadına bakmak istemiyor :)
Soran+1 yılistemiyor hiç ısrar etmedi
Cevap sahibi+1 yılHazır hissetmiyordur öleyse kendisini :)
Soran+1 yılhazır mı :) sen onu benım yanımda görsen anlarsın beni ne kadar arzuladıgını tutuyor kendını
Cevap sahibi+1 yılDoğru zamanı bekliyor dicem ama oral yapıyor :)
Soran+1 yılevet yapıyor
Cevap sahibi+1 yılYapsın bakalım :) sende biraz özen göster bence kılları felen al hem daha seksi olur hemde kılda bakteri olur :)
Soran+1 yıl.:) hergün banyo yaparım zaten kıs ayları alamıyorum pek
Cevap sahibi+1 yılBanyo yapta kıl tüy alımıda yap kaymak kıvamında derlerya hani :)
Soran+1 yılevet evet :) aynen
Soran+1 yılzaten beyaz tenliyim tenim çok güzel
Cevap sahibi+1 yılBeyaz ten candır :) sevgilin şanslıymış 😄
Soran+1 yıl:) tesekkür ederim o herşeyin en güzelini hakediyor :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :) doğrudur:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılnormal degil aslında.
04 Yorumla
Soran+1 yılneden peki beni gerçekten seviyor mu yani
Soran+1 yılböyle yaparak
Cevap sahibi+1 yılböyle yaparak bilmiyorum ne geçiyo eline
Soran+1 yılbilmem
ıyyyy
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlginç..
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle biraz
+1 yılmaç 90 dk. ve biter
03 Yorumla
Soran+1 yılanlamdım
- +1 yıl
bir sonu var bazı şeylerin
Soran+1 yılnasıl yanı sıkılır mı dıyosun?
Iyy iğrenççç
02 Yorumla
Soran+1 yılbana da öyle geliyor biraz kızsa etse alırım almadan gitmem yanına ama adam benı oyle kabul edıyor
+1 yıliyi mide varmış
03 Yorumla
Soran+1 yılinsan sevdiğini her halıyle sevmez mı görmezden gelmez mi?
- +1 yıl
o konuda gelemem ben ben nasıl temiLiğe dikkat ediyorsam oda edecek bu yüzden ilişkiyi başlamadan bitirmiş adamım ben
Soran+1 yılalkışlıyorum seni
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat