ՏҽӀɑʍՏ
Erkeğin sekste teslimiyet yaşaması, onun maskülenliğini zedeler mi yoksa derinleştirir mi¿

ՏҽӀɑʍՏ
Erkeğin sekste teslimiyet yaşaması, onun maskülenliğini zedeler mi yoksa derinleştirir mi¿

Erkeğin sekste teslimiyet yaşaması onun maskülenliğini zedelemez. Aksine onu daha da vahşi daha da ulaşılmaz bir haz boyutuna taşır. Çünkü gerçek bir erkek kadının teninde kaybolmayı bilir. Boyun eğmekten korkmaz çünkü ne istediğini bilen bir kadının arzularına teslim olmak efendiliğin en ateşli hali olabilir. Yatağın içinde bir kadına teslim olan bir erkek aslında zevkin tahtına oturmuş kraldır. O anlarda güç değil beden konuşur egolar değil arzular yönetir oyunu. Ve kadın eğer bu teslimiyeti yönlendirebiliyorsa işte o zaman yangın başlar. Maskülenlik sadece hükmetmek değil Bazen diz çöküp bir bakışla hükmedilmeyi bile istemektir. çünkü o bile baştan çıkarıcıdır.
Güzel soru 👍bence kadında cinselliğin var olduğunu kabüllenen kadının kendini nasıl ifade edeceğini görmek isteyen medeni bir adamdır. Aceleci değildir cinselliğin iki taraflı olduğunu bilecek olgunluktadır.. Ve aşırı baskın bir karakter değildir. Hoş ben %70 baskın erkek tercih ederim ayrı:))
Teşekkürler:))
Ricalar 🌸🌸
Ay çok rica ediyorum hep o kontrol etsin her konuda zayıflık olarak görmem de yani ben yoldan çıkmaya meyilliyken kontrol eden birinin olması gerekli. Ben teslim olmaya dünden razıyken birinin de teslim olmayan taraf olması şart. Yoksa tadı olmaz ikimiz teslim olduk diyelim sonuç 😄
Ahahah son cümleye koptum
😜😜
Arada teslimde olmak gerekiyor. Karşımdakinin neler yapabileceğini görmek adına güzel bir başlangıç olabilir.
Ricalar beyfenzi
Cevap
49Cevap
Bence zayıf gösterir kontrol her zaman erkeğin elinde olması lazım
Ben de böyle düşünüyorum erkek istediği pozisyona sokmalı kadın da itaatkar olmalı ama arada alan bırakıp istediğini yapmasına müsade etmek de zevkli
Bu işin erkeği kadın yok her zaman için Orta yollu olmak zorundadır Ayriyetten de kimse kimseye itaat etmek zorunda değil itaat sadece Allah'a edilir Kula itaat etmek?
Bu kadın içinde erkek için de kontrolü neye göre bıraktığı çok önemlidir Eğer davasında haklı olup da veya bunu haklı olarak eminim de yaptığı bir eylem sonucunda haklıysa ve kontrolünü elden bırakıyorsa O kişiden zaten olmaz ama haksız olup da kontrolü bırakıyorsa ki yine olmaz bir hamle yapmalı diye düşünmek istiyorum
Ben hep seksi kadın ve erkek arasındaki bir savaş hali gibi görürüm hep bir taraf baskın olursa savaşın tadı olmaz bazen kadın atağa geçmeyi milmeli hadi bütün bunları geçtim her birey kendisinin nasıl hangi pozisyonlarda daha çok zevk aldığını bilir seks tek kişilik değil her iki tarafta da karşılıklı uyum en önemlisi
Erkek kontrolden çıkınca şarambolden aşşağı yuvarlanır 😀
Kontrolden çıksın demedik sjdj
Bunu da zayıf olarak gören varsa atlasın intihar etsin 😃. İnsanların ilişkiden brklentileri farklı olabilir. Bazen kontrolü karşıya bırakmak kişiye daha fazla haz verir tabi karşıdaki bunu yapabilirse aksi halde zaten zevk değil sıkkınlık oluşur.
Bazen akışına bırakmak gerek anın tadına varmak için bu yüzden direksiyon el değiştirebilir. jsjsj
Araba mı kullanıyoruz jddj
:D ses kesini
Kontrolü bazen kadına bırakıp onun erkeği zevkten uçurmasınına müsaade etmek gerek yeteneklerini ve becerilerini uygulaması için izin vermek gerek. Arada güzel olur.
Fantazidir zedelemek bir yana renk katar çünkü kadın, zaten bilir istese erkeğin kadınını yatakta her türlü domine edebilecek güce sahip olduğunu 💪
Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu kadın bulduk da biz mi kırbaçlamadik apla 😝
Bazen bilerek kendimi kadına bırakıyorum çoğu zaman kadını full azdırıp bırakıyorum kendimi ona sonra keyifle izliyorum
çok fazla anlam yüklemeye gerek yok. bazen esirimizi serbest bırakıyoruz. Kendisi oynasın zıplasın diye
Tam tersine hatunun yönlendirmesi erkeğin kadınına öz güvenini gösterir ve yerine göre kontrolü eline alması kazım erkeğin 🙃
Neler yapabiliyor görelim ama dimi, öz güvenli veya zayıf nasıl göründüğü önemli diğil yok öyle bedava bulutlarda gezmek dkdkf
Kadınlar kontrolün erkekte olmasını ister. O yüzden erkek de bırakırsa o iş neticelenmez gibi🤪
Güven saglamis olur Karşıyaka wktivite vermek ilişkiyi daha renkli kılar
Kontrol şart
Zırhlar giyinik, kılıçlar kuşanılmalı
Bazen kendini kadinina birakip onun hünerlerini izleyip doruklara cikmak cok ayri bi duugu
Zaman zaman kontrolü bırakmak iyidir farklı eeks oyunlari cinselligi canli tutar
Özgüvenli,
İştahı en açığa bırakmak daha mantıklı bence.
Çoğu kadın yatakta erkeğin hakimiyetini sever. Bana göre kadının gözünde düşürür.
Her ikiside olabilir eğer ben bırakıyorsam öz güvenden gelir
Kadını denemektir kendini bilen bir erkek için ama her zaman patron benimdir
Bazen de dizginleri hanımefendilere vermek gerek. Ne öldürür ne süründürür. Farklılık şart.
Erkek teslimiyet mi yaşıyormuş. İlk kez duyuyorum daha neler gelecek başımıza 😂
Ben nerde nasıl hakimiyeti ele alacağımı bildiğim için kontrolü bırakır keyfini çıkarırım
Çok zorlanırsa kız biraz bırakıyorum nefesi duzelsin diye
Doğruyu yaptığını gösterir
Kadının dizlerinin üzerinde erkeğinin gözlerinin içine bakarak yalaması kadar erkeği iyi hissettiren bir şey yoktur bu dünyada.
Sana bırakmasi kontrolü cok iyi bir şey onu senin kontrol etmeni bekliyor
Mantıken öyle dkkd
Straponda isterse?
Offff gifteki kadının itaati beni benden alıır
Bazı anlarda kontrolü kadına bırakabilir örneğin kucakta kadına kendini bırakabilir kısa sürede olsa
Karşımdaki kadın dominant ise elinde kırbaç var ise hemen teslim olurum :)
zedeler mi derinleştirir mi bilmem ama ben istemem. zevk almam
Derinleştiren bir detay bence 😌
Sürekli birakoosa zayftr
Sekste kontrol erkekte olmalı. İpleri kadının eline bırakıyorsa kendine güvenmiyor demektir. Öz güveni olmayan erkek de kadınını mutlu edemez.
Özgüvenli gösterir
Savaş olmalı hep bırakmak olmaz hep almak ta 😂
Ne yaparsa yapsın umrumda degl
sekste erkekte olacak yatakda
İkiside olabilir hissedilene bağlı..
Ben kontrol falan bırakmam ezer geçerim
Kadına güveni yansıtır
Kadına özgüven yüklüyordur o an.
Özgüvenli ya da tecrübesiz olduğunu gösterir
Bazen sekste zvek ver8r.
Bence daha özgüvenlidir
Yerine göre değişiklik güzeldir.