Cinsel Yaşam Uzun mesafe de cinsellik konuşmadan yürür mü? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 1 kere konuşunca da sürekli istiyor ama erkekler Uzun mesafe de cinsellik konuşmadan yürür mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
tontinimontini Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% 11 ay Yürütmek isteyen her türlü yürütür karakter ve sınır meselesi 1 0 Yorumla
Cioarslann34 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Uzun mesafe ilişkisi yürümez istediğin kadar konuş yaşamadan sevgili olduğunu sanarsın sadece 0 24 Yorumla Soran 11 ay Tamam amca Yorumla Cioarslann34 11 ay Kulağına küpe olsun amcam dedi dersin boşa zaman kaybııı Yorumla Soran 11 ay Sen öyle san amcisko Yorumla Cioarslann34 11 ay Bu yaşıma kadar uzak mesafede aldatılmayan birini görmedim şimdi birileri gelicek ben aldatılmadım diyecek ama karşısındakinin bunu hissettirmediğini kabullemeyecek Yorumla Soran 11 ay Ben aldatılmadım ama aldattım seni bilmem Yorumla Cioarslann34 11 ay Uzak mesafede bunlar olabilecek şeyler o yüzden hiç uzak mesafeyle zaman harcayamam istediğim zaman yanında olmayacaksam neden sevgili olayım Yorumla Soran 11 ay Etrafındadakileri beğenmiyosan mecbur İnternetten buluyosun Yorumla Cioarslann34 11 ay Ozaman istediginde yanında olacak birileriyle konuş mesafeyi sorun etmeyen her istediğinde gelme imkanı olan ben gibi 😃 Yorumla Soran 11 ay Gtnu kaldırıp gelen yokkki gelse de başka şeyler istiyo Yorumla Cioarslann34 11 ay Hangi ilde yaşıyorsun Yorumla Soran 11 ay Niye gelcenmi Yorumla Cioarslann34 11 ay Sen de istersen neden olmasın Yorumla Cioarslann34 11 ay Instagramım tek n ile aynı isim ordan bakyaz Yorumla Soran 11 ay Niye istiyim Yorumla Cioarslann34 11 ay Sohbet arkadaşlık Yorumla Soran 11 ay Evlisindir sen Yorumla Cioarslann34 11 ay Tabikiii hayır sacmalama Instagram profilime baksana evliye benziyomu Yorumla Soran 11 ay Bilemem Yorumla Cioarslann34 11 ay Tatlım tabiki değilim evli olsam bu şekilde burada takılmazdım Yorumla Soran 11 ay Takılan var Yorumla Cioarslann34 11 ay Ben evli olsaydım takılmazdım ya da hayatımda sevgilim olsaydı burada zaman harcamak yerine onla vakit gecirirdim Yorumla Soran 11 ay Olmasa bile instaya gelemem Yorumla Cioarslann34 11 ay Burdan yaz dm den istersen Yorumla Cioarslann34 11 ay Telgramdanda olur yine aynı isim cioarslan34 Yorumla
Atlas33 Takip Et Xper 3 Yaş: 36 11 ay Kişiden kisiye degisir o muhabbet hersey cinsellik. degil ama arada olmazsa olmaz tabi😁😁 1 0 Yorumla
Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 , eic 92% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Aynen yaa o yol bir kez acılınca bitmez 1 0 Yorumla
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Konuşmadan yürümez... 0 2 Yorumla Soran 11 ay Tamam amca Yorumla Savvron 11 ay Sıkıntı yok yeğen... 😉 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 11 ay Durmadan ister dikkat et 0 15 Yorumla Soran 11 ay Öyle de oldu Yorumla Cevap sahibi 11 ay Aradan ask gtmis sadece cinsellik kalmış kullandırma kndini Yorumla Soran 11 ay Üzgünüm çok:( Yorumla Cevap sahibi 11 ay Dertleşmek ister misin Yorumla Soran 11 ay Yok ya kötü şeylerden bahsetmem ben Yorumla Cevap sahibi 11 ay Kötü şeylerden bahsetmezsin iyi gelir Yorumla Cevap sahibi 11 ay Gelcen mi? Gerçekten üzülmene üzüldüm ya :( Yorumla Soran 11 ay Üzüldünmü Yorumla Cevap sahibi 11 ay Evet üzüldüm senin adına Yorumla Soran 11 ay Üzülme sorun bende Yorumla Cevap sahibi 11 ay Sorun sende değil karşıda. Yazcan mi çıkayım mi Yorumla Soran 11 ay Akşam konuşalım müsait değilim Yorumla Cevap sahibi 11 ay tamam yaz bna çıkayım akşam konuşuruz ok mi Yorumla Soran 11 ay Tamam Yorumla Cevap sahibi 11 ay Tamam Yorumla
Romantiq_deli Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Zor birz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 11 ay Nerde yaşıyorsun sen bebeğim 0 23 Yorumla Soran 11 ay Derken Yorumla Cevap sahibi 11 ay Uzak mesafe dedin ya nerde yaşıyorsunuz yani Yorumla Soran 11 ay Napcaksın Yorumla Cevap sahibi 11 ay Özelden çıkıcam yazsana bana Yorumla Soran 11 ay Erkeksin niye yazim Yorumla Cevap sahibi 11 ay Ne erkeği aq özele gel Instagram vereyim ckfkckg Yorumla Soran 11 ay Ya defol aq olmasan bile niye gelim Yorumla Cevap sahibi 11 ay Kanka boş ver et aq bir şey yok tamam Yorumla Soran 11 ay Neden sordun söyle Yorumla Cevap sahibi 11 ay Aq özelden konuşalım diyorum yok diyorsun boş ver kaçtım ben hadi byy Yorumla Soran 11 ay Nedenini söyle gelirim özele Yorumla Cevap sahibi 11 ay Kalsın boş ver :) Yorumla Cevap sahibi 11 ay İyi akşamlar Yorumla Soran 11 ay Söyle Yorumla Cevap sahibi 11 ay Özele gelirsen söylerim başka türlü de söylemem Yorumla Soran 11 ay Söyle dedim ona göre gelcem Yorumla Cevap sahibi 11 ay Bu konu hakkında konuşacağız işte ne bekliyorsun ckdlfkfk Yorumla Soran 11 ay Neden aynı durumu mu yaşadın Yorumla Cevap sahibi 11 ay Lan evet evet ben de aynısını yaşadım illa burada söyleteceksin özele gel diyom ckfkfk Yorumla Soran 11 ay Hayırdır kız lanlı lunlu konuşuyon Yorumla Cevap sahibi 11 ay Kanka yazcan mı uzadı mevzu :D Yorumla Soran 11 ay Erkeklere yazmiyorum askim Yorumla Cevap sahibi 11 ay Hâlâ erkek diyo yarabbi sabır 🤦🏼♀️ iyi geceler kanka Yorumla
Gizli Üye (18-24) 11 ay Sen istemiyor musun 0 10 Yorumla Soran 11 ay İstiyorum da sonra kullaniliyorum sadece Cevap sahibi 11 ay Seni sevecek birisiyle konuş sende Soran 11 ay Öyle biri olmaz Cevap sahibi 11 ay Olur. Fakat nadirdir böyle bir şey. Ben mesela hayatım boyunca ilk cinsellik konusunu açan birisi olmadım. Hep karşı taraf açtı. Soran 11 ay Alla alla yaşın kaç Cevap sahibi 11 ay 22 yaşındayım Soran 11 ay Güzel Cevap sahibi 11 ay Sen peki Soran 11 ay Küçüğüm senden Cevap sahibi 11 ay Anladım. Nerede yaşıyorsun
Gizli Üye (18-24) 11 ay Benlede konuş 0 33 Yorumla Soran 11 ay Her önüme gelenle konuşamam Yorumla Cevap sahibi 11 ay O kimki peki Yorumla Soran 11 ay Eskide kaldı bahsettiğim şey Yorumla Cevap sahibi 11 ay tamam yenisi ben olayım Yorumla Cevap sahibi 11 ay Lütfen Yorumla Soran 11 ay Kalsın cinsellik için istiyorsun zaten cinsellikle başlayan ilişki sağlıksız olur Yorumla Cevap sahibi 11 ay Hayir cinsellik değil Yorumla Cevap sahibi 11 ay Normal Yorumla Soran 11 ay Karşında çocuk yok Yorumla Cevap sahibi 11 ay tamam abla Yorumla Soran 11 ay Abla derken? Yorumla Cevap sahibi 11 ay Çocuk değilim dedin ya Yorumla Soran 11 ay Neyse uzatma Yorumla Cevap sahibi 11 ay Sen uzatıyon Yorumla Soran 11 ay Ya kes uza Yorumla Cevap sahibi 11 ay Seni gece gündüz s **ekrim Yorumla Soran 11 ay Defol Yorumla Cevap sahibi 11 ay Cinsellik konusalım dedin konuşuyoruz Yorumla Cevap sahibi 11 ay Senin memelerini sevem Yorumla Soran 11 ay Git başımdan Yorumla Cevap sahibi 11 ay Seni ikmeden bırakmam Yorumla Soran 11 ay Hehe Yorumla Cevap sahibi 11 ay İnanmıyon mu kız dmye gel Yorumla Soran 11 ay Uza Yorumla Cevap sahibi 11 ay Naz yapma güzelim Yorumla Soran 11 ay Ne güzeli be Yorumla Cevap sahibi 11 ay Güzel değil misin Yorumla Soran 11 ay Güzelin değilim uza Yorumla Cevap sahibi 11 ay Aşkimsın Yorumla Soran 11 ay Hehe aynen Yorumla Cevap sahibi 11 ay Bebeğim Yorumla Soran 11 ay Anandır Yorumla Cevap sahibi 11 ay Anamı karıştırma Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yürütmek isteyen her türlü yürütür karakter ve sınır meselesi
Uzun mesafe ilişkisi yürümez istediğin kadar konuş yaşamadan sevgili olduğunu sanarsın sadece
Tamam amca
Kulağına küpe olsun amcam dedi dersin boşa zaman kaybııı
Sen öyle san amcisko
Bu yaşıma kadar uzak mesafede aldatılmayan birini görmedim şimdi birileri gelicek ben aldatılmadım diyecek ama karşısındakinin bunu hissettirmediğini kabullemeyecek
Ben aldatılmadım ama aldattım seni bilmem
Uzak mesafede bunlar olabilecek şeyler o yüzden hiç uzak mesafeyle zaman harcayamam istediğim zaman yanında olmayacaksam neden sevgili olayım
Etrafındadakileri beğenmiyosan mecbur İnternetten buluyosun
Ozaman istediginde yanında olacak birileriyle konuş mesafeyi sorun etmeyen her istediğinde gelme imkanı olan ben gibi 😃
Gtnu kaldırıp gelen yokkki gelse de başka şeyler istiyo
Hangi ilde yaşıyorsun
Niye gelcenmi
Sen de istersen neden olmasın
Instagramım tek n ile aynı isim ordan bakyaz
Niye istiyim
Sohbet arkadaşlık
Evlisindir sen
Tabikiii hayır sacmalama Instagram profilime baksana evliye benziyomu
Bilemem
Tatlım tabiki değilim evli olsam bu şekilde burada takılmazdım
Takılan var
Ben evli olsaydım takılmazdım ya da hayatımda sevgilim olsaydı burada zaman harcamak yerine onla vakit gecirirdim
Olmasa bile instaya gelemem
Burdan yaz dm den istersen
Telgramdanda olur yine aynı isim cioarslan34
Kişiden kisiye degisir o muhabbet hersey cinsellik. degil ama arada olmazsa olmaz tabi😁😁
Aynen yaa o yol bir kez acılınca bitmez
Konuşmadan yürümez...
Tamam amca
Sıkıntı yok yeğen... 😉
Yürüten yürütür.
Verdikçe ister erkekler
Durmadan ister dikkat et
Öyle de oldu
Aradan ask gtmis sadece cinsellik kalmış kullandırma kndini
Üzgünüm çok:(
Dertleşmek ister misin
Yok ya kötü şeylerden bahsetmem ben
Kötü şeylerden bahsetmezsin iyi gelir
Gelcen mi? Gerçekten üzülmene üzüldüm ya :(
Üzüldünmü
Evet üzüldüm senin adına
Üzülme sorun bende
Sorun sende değil karşıda. Yazcan mi çıkayım mi
Akşam konuşalım müsait değilim
tamam yaz bna çıkayım akşam konuşuruz ok mi
Tamam
Tamam
Zor birz
Çok zor
Nerde yaşıyorsun sen bebeğim
Derken
Uzak mesafe dedin ya nerde yaşıyorsunuz yani
Napcaksın
Özelden çıkıcam yazsana bana
Erkeksin niye yazim
Ne erkeği aq özele gel Instagram vereyim ckfkckg
Ya defol aq olmasan bile niye gelim
Kanka boş ver et aq bir şey yok tamam
Neden sordun söyle
Aq özelden konuşalım diyorum yok diyorsun boş ver kaçtım ben hadi byy
Nedenini söyle gelirim özele
Kalsın boş ver :)
İyi akşamlar
Söyle
Özele gelirsen söylerim başka türlü de söylemem
Söyle dedim ona göre gelcem
Bu konu hakkında konuşacağız işte ne bekliyorsun ckdlfkfk
Neden aynı durumu mu yaşadın
Lan evet evet ben de aynısını yaşadım illa burada söyleteceksin özele gel diyom ckfkfk
Hayırdır kız lanlı lunlu konuşuyon
Kanka yazcan mı uzadı mevzu :D
Erkeklere yazmiyorum askim
Hâlâ erkek diyo yarabbi sabır 🤦🏼♀️ iyi geceler kanka
Sen istemiyor musun
İstiyorum da sonra kullaniliyorum sadece
Seni sevecek birisiyle konuş sende
Öyle biri olmaz
Olur. Fakat nadirdir böyle bir şey. Ben mesela hayatım boyunca ilk cinsellik konusunu açan birisi olmadım. Hep karşı taraf açtı.
Alla alla yaşın kaç
22 yaşındayım
Güzel
Sen peki
Küçüğüm senden
Anladım. Nerede yaşıyorsun
Benlede konuş
Her önüme gelenle konuşamam
O kimki peki
Eskide kaldı bahsettiğim şey
tamam yenisi ben olayım
Lütfen
Kalsın cinsellik için istiyorsun zaten cinsellikle başlayan ilişki sağlıksız olur
Hayir cinsellik değil
Normal
Karşında çocuk yok
tamam abla
Abla derken?
Çocuk değilim dedin ya
Neyse uzatma
Sen uzatıyon
Ya kes uza
Seni gece gündüz s **ekrim
Defol
Cinsellik konusalım dedin konuşuyoruz