Cinsellikte bir kadın ne zaman gerçekten kendini güvende hisseder sizce? Sevildiğinde mi, anlaşıldığında mı, yoksa sadece dokunulmadığında bile değerli hissedildiğinde mi?

Cinsellikte bir kadın ne zaman gerçekten kendini güvende hisseder sizce? Sevildiğinde mi, anlaşıldığında mı, yoksa sadece dokunulmadığında bile değerli hissedildiğinde mi?
Bu konuda Aslında kadınlar çok fazla bir şey istemiyor Evet cinsiyet ayrımcılığına karşıyım ama şöyle bir gerçek var ki Erkeklerin hepsi olmasa bile birçoğu Direkt seks odaklı yaşadığı için kadınların da hemen hemen birçoğu karşı taraftan Duygu beklediği için zaman zaman aralarda anlaşmazlık çıkabiliyor bu yüzden bir kadının erkekten Aslında en başta sadece istediği şey Duygu ona Duygu ile yaklaşması
Cinsellikte bir kadın, duygusal ve fiziksel olarak güvende hissettiğinde kendini rahat bırakabilir. Bu güven genellikle şu durumlarla oluşur
Sevildiğini ve saygı duyulduğunu hissettiğinde
Partnerinin niyetinden ve sadakatinden emin olduğunda
Sınırlarına saygı gösterildiğinde, baskı görmediğinde
Kendi bedeniyle barışık olduğunda
Ortamın mahrem ve rahat olduğuna inandığında
Güven, cinsel isteği ve rahatlığı artırır. Bu yüzden sadece fiziksel değil, duygusal bağ da çok önemlidir.
Kadın zaten cinsellikle bağlanıyor erkek bağlanmaz diyorlar ama bence kişiden kişiye değişir ama senin dediklerin doğru işte erkek güven verse kadın yapar bazı erkekler zamanı beklemiyor güvende vermiyor yaptıktan sonra gider mi diye falan kadın emin olamıyor maalesef ama senin dediklerin doğru keşke öyle olsa
Bence bir kadın gerçekten ancak sadece sevildiğinde değil, anlaşıldığında ve dokunulmadığında bile değerli hissedildiğinde tam anlamıyla güvende olur. Çünkü sadece sevgi yetmez, o sevginin ne şekilde gösterildiği de önemli. Bir kadın, hisleri anlaşılınca, sınırlarına saygı duyulunca, varlığıyla değerli olduğunu gördüğünde kendini hem duygusal hem de fiziksel olarak rahat bırakabilir. O zaman cinsellik de bir ihtiyaçtan çok, iki tarafın da gönülden paylaştığı bir bağa dönüşür.
Sizin modluk bana geçerli değil mi
Nasıl yani
Sorudaki cevaplara niye bakmıyorsunuz herkes istedigini yazıyor
Sitede yüzlerce cevap var. Etiket yap gelelim hemen ya da haber ver.
Başka zaman etiketsiz habersiz oluyorsunuz
Denk gelmeye bağlı kimin cevabında sıkıntı var Söyler misin
Bakarsin görürsün
Baktım o adamın ki tamam. Diğer M olanı bir şey diyemiyorum.
Onun derdi belli
Onu kendin kaldırır istersen bunu görmek istemiyorum deyip
Birçok faktör etki eder sadece fiziksel güvenlikten ibaret değildir duygusal ve psikolojik güvende bu sürecin çok önemli bir parçası olduğunu düşünüyorum. p duygusal güvende iletişim ve anlayış saygı ve diğer göstermek çok önemlidir. Yani bir kadın hem duygusal hem de fiziksel güvende hissettiğinde cinselden daha fazla zevk alır bu da karşılıklı saygı şeffaf olmak iletişim açık olmak birbirlerini sınırlarına saygı duymak da mümkün olabilir.
Cevap
80Cevap
Kadın kendini fiziksel, ruhsal ve mental olarak güvende hissetmediği bir erkekle zaten seks yapmaz ki. Sadece kendini değerli hissettiğinde güven duygusu daha da pekişir o kadar.
Kadın her zaman kendini huzurlu güvenli hissetmesi lazım bunlar olmazsa güven sorunu yaşar bir çoğu.
Sert bir şekilde becerildiğinde
Yalanına sqkqyim
Yaklaşmasını bilmek gerekir urkutmeden yavaş yavaş gönlüne hitap ederek verdiğin değeri gerçekten hissettirerek gönlünü de güvenini de kazanırsın gerçi var öyle güzel tiyatro oynayanlar var işi bitene kadar Romeo iş bittikten sonra Hüsam ağa oluyorlar ama bilmiyorlar ki sonrası da önemli işin bittikten sonra da birer kahve ya da birer içki içilebilir beraber güzel bir dus alınabilir duşta 2 round yapılabilir sonrasında yine güzel bir muhabbet sonrasında güzel sarmaş dolaş bir uyku sonrasında başbaşa sosyal bir etkinlik vb bunlar yeterli olacaktır
İlişki yaşayacağı partnerinin ilk ilişkisinde ona deli gibi sevişip deli gibi saatlerce * ve o bayanın beklentilerinin üzerinde en az 4-5 kez boşaltarak zevkin doruklarına çıkartarak işte tam bu aradığım kişi düşüncesine soktuğunda o bayan bir daha bir ömür o erkek ile kendinizi cinsel olarak güvende hisseder bayanlar her zaman kendini iyi * asla bırakmaz 🙈😉🔥
Sevildiğini hissettiğinde ve güvende olduğunda. O erkek benden başkasıyla olmaz o kişi için tekim ve özelim düşüncesi olduğunda. Sizden çekinmez istediği şekilde yaşar diye düşünüyorum. Guvensizlik ve sevgisizlik hayattaki tüm ilişkiler için büyük bı engel
Ne bilelim kadın cinsi bu, çeşit çeşit hepsi, kimi tanımadan güvenir kimi 40 takla atarsın hala sana güvenmiyorum der. Misal tanımadıklarım bile bana sorunsuz güvenirken 4 yıllık sevgilim bana güvenmediğini söylerdi. Benimle ilgili değil geçmişte aldatılmış travması varmış yani. O yüzden bazıları hiçbir zaman güvende hissetmez.
Yargılanmadığını hissettiğinde, hayır dediğinde gerçekten durulacağını bildiğinde, arzu edildiğini ama zorlanmadığını gördüğünde, duygusal bağ ve saygı hissettiğinde kadın kendini gerçekten
güvende hisseder.
Bence kadın cinsel ilişkide en çok güvende hissederse o da tamamen kendini ifade edebildiği anlarda — saygı ve duyarlılığın temel olduğu zamanlar. Sadece bedensel değil, duygusal olarak da anlaşıldığında ve cinsel tercihlerinin saygı gördüğünde güven doğuyor. Sevgi ve saygı birlikte olmadığında o gerçek güven ortaya çıkmıyor.
Belki biraz uç bir örnek olacak ama, senin çok güven verici bir kokun var diyen bir partnerim olmuştu. Koku frekansının kadının güven frekansı ile örtüştüğü zamanda o duygunun oluştuğunu düşünüyorum. Tabi sırf kokusu güven veriyor kişinin kendi güven vermiyorsa işler değişebilir belki ama benim tespitlerimden birisi de koku. Eğer erkeğin kokusu güven veriyorsa kadın büyük ölçüde o erkeğe güvenmeye meyilli olur.
Yargılanmadığında, isteklerini çekinceleri, acabaları olmadan karşısındaki erkeğe açabilip, söyleyebildiğinde.
Anlık azgınlıkla erkeğine karşı yaptığı bir harekette erkeğinden karşılık bulacağına emin olduğunda.
Önemsenme ve saygı duyulması.
Saygı duyup önemseyen insan aldatmayı düşünmez, isteyerek kırmaz ve mutlu olun diye çabalar.
Eski sevgilime sevişince hep altına yatardım üzerimdeyken "kendini iyi hiss ediyormusun?, rahatmısın? korkma, bana güven" tipli kelimeler kullanırdı, bu beni o kadar çok rahatlatırdıki.. hep üzerimdeyken öperek seni seviyorum derdi.. aşırı guvende hiss etdiriyor ilişki zamanı böyle cümleler
Yoğun duyguları var ise tanıyor ise karşı taraf o güveni verdiyse çoğunlukla o aşamaya gelen kadınlar bu yollardan geçmiştir o vakit zaten güvende hisseder
cinsellik yazmışsınız ama ilişkide nasıl güvende gibi sormuşsunuz. Cinsellikte kadın büyük aleti buldu mu tamam der ben artık güvendeyim der askfjkasjfkla
Ne değişti de artık güvene geçtin peki
kişisel tecrübelerime binaen, bence ön sevişmede vücudun her yerine bol bol öpücük bırakılması ve ardından da erkeğin ağırlığının kadının üzerinde olması.
kadınlar bu kombine bayılıyorlar ve kendilerini güvende hissediyorlar.
Hayvan gibi önce sahip olunup sonrasinda sevgiyle sarılıp opuldugunde
Sevildiğinde ve ilgi konusunda, dünyada tek o varmış gibi hissettiğinde
kadınları çözmek zor 8 bilinmeyenli denklem gibi. çatı anteni ayarlamak gibi bence tamam oldu dediğinde öyle kalacaksın
Kadınlar bir erkekle ilişkideyken asla güvende hissetmesinler be sevgisine ne aşkına ne iltifatlarına bir kadın bir erkek onu gerçekten nikahına alırsa güvende hissetsin bunun dışında aldanışlar büyük olur
Vermek istiyorsa İran füze atsa, DAEŞ li kendini patlatsa yine de güvende hisseder. Vermek istemiyorsa binlerce sebep bulur 😏
Tatmin edildiğinde ve erkeğinin sonrasında g*tünü dönmeyip onu sarıp sarmaladığında kadının içinde çiçekler açar
seks bittikten sonra erkek arkasını dönüp yatmak yerine kadını biraz öpüp koynunda uyutursa o kadın güvende hisseder
Seviş, zevkini al, rahatla, geç... Güvende hissetmek nedir?
Cinsellikte kadın kendini güvenli hissedemez evlenene kadar en azından
👍
bence bu kelimelere takılmadan cevaplamak gerekir. kadın sevilmekten önce anlaşılmayı ister sonra sevildiğini hisseder zaten. ve Dokunmadan sevildğini hissedince bence en özel hissettiği an o andır
Karşısındakinin kendine asla kötü bir şey yapmayacağını anladığı zaman
Gerçekten partnerine samimiyet ve dürüstlükte güveniyorsa güvende hisseder.
Kadın kendini anlaşıldığı ve sevildiği zaman güvende hisseder bence
Sevildiğini, önemsendiğini ve saygı duyulduğunu hissettiğinde...
önceliği ve karar mekanzimasının kaıdnda olduğunu hissetirince
Bence anlaşıldığında ve saygı duyulduğunu hissettiğinde güvenir.
Konu cinsellikse kadının ihtiyacı güven değil güçtür...
Benim kollarimdaysa.. daima güvendedir.. 🤭 her şekilde mutlu kalkar yataktan
Gerçekten sevildiğini ve değerli olduğunu hissettiğinde güvende hisseder.
Gerçekten kendini seven erkekle birlikte olduğunu anladığında
Erkek o yatakta bencil olmadığını gördüğünde, bence.
Ona değer verdiğini anlatabildiğinde güvende hisseder.
Onun istemeyeceği şeyleri yapmaz isen güvende hisseder.
Zaten kendini güvende hissetmese cinsellik olmaz erkekten o güvenirliliği samimiyeti bulmuş ki birşeyler yaşıyor
Karşısındaki insanın fiziksel duygusal fark etmez bir çıkarı olmaksızın iyi davrandığını bildiğinde. Sevildiğini saygı duyulduğunu bilidiğinde.
evlendiğimde ve bana merhametle yaklaşıldığında
Altımda en sert şekilde acımasızca girip çıkarken gözleriyle beni izlerken ona bakıp argo konuşarak en güvenli alanı oluştururum
İstediğini rahatça söyleyebildiği, hayır dedim mi asla üstüne gidilmediği anlarda güvende hisseder.
Bırak kendini kadının duygulu güçiü kollarına. Ya at olursun ya da eşek. (Af erkek arkadaşlar.)
İstikrarlı, tutarlı ve istekliyse davranış biçimi ve vücut dili bana bir çok konuda yardımcı oluyor
Her yerinin beğenildiğini bildiğinde güvende hisseder. Yani bence kendini rahat bırakması buna bağlı
Erkeğe tamamıyla güvendiğinde birbirine güven olduğunda
Sevildiğinde, ona dokunulmasa bile kendini değerl hissettiğinde, şu an istemiyorum veya hazır değilim dendiğinde ters tepki alınmadığında
ona sıkıca sarıldığın zaman o güveni almaya başlar
Karşısındakinin hal ve davranışları ile zamanla oluşan bir durumdur güven.
Karşısındaki kişiyi ne kadar iyi tanırsa o kadar güvenir.
Sevildiğini hisseden bir kadın kendini her ortamda güvende hisseder bunu sadece cinsellikle kiyaslamamak lazım.
Kadın çok zor güvende hisseder çünkü o kafasındaki gizli saklı fantezileri yaşayabileceği birini bulmak ya da onları açabilmek çok zor onun için
Her tarafı sarıldıgında
Dokunmasını bilmeli dokunurken bana güven hissini verebilmeli bence 🤭
Diyosun
Evet şekerim 🙄
Bu birsurec karsilikli guven uyum ve sabir onemli.
İpleri eline vermen gerekiyor o ne istiyorsa onu yapmasına izin ver müdahale etme
eğer erkekle sevişiyorsa güvenmiştir , yoksa olmaz ama istisnalar hariç
Erkeğin üzerine çıktığında
Son derece mantıklı.🙏
Karşıdan sadakat görünce