Cinsel ilişki sırasında kendinizi rahat ve güvende hissetmeniz için neler gerekir?

Cinsel ilişki sırasında kendinizi rahat ve güvende hissetmeniz için neler gerekir?

Bu ortamı sağlayacak tek gereklilik karşındakine duyduğun güven olur. O yüzden samimiyetin olmayan muhabbetin olmayan Duygusal bağın olmayan biriyle birlikte olma yeter. İnsanın pişmanlık duyduğu konu aslında cinsel beraberliği konumlandırdıgı yer değil cinsel beraberliği yaşadığı kişidir. Cinsel ve seks tabusu olan insan cinselliği yaşadığında bu tabudan kurtulur cinsellik yaşadığı için pişmanlık duymaz birdaha, ama aynı kişi yanlış kişiyle birlikte olsa onunla yıllar geçirse de evlense dahi yine pişman olur yine pişman.
partneirmin benimle iletişimde olması konuşması istediği ya da istemediği şeyleri özgürce ifade edebilmesi dinamik olması benim kendimi rahat hissetmem için yeterlidir
Cevap
15Cevap
aşık olmam gerekiyor
Partnerinin seni sevmesi senle olmaktan zevk alması seni her hangi biri olarak görmemesi özel hissettirmesi gerekir
1-Mutlaka bir ev otel ortamı olmalı.
2-Başbaşa olmalıyım.
3-Gürültü patırtı olmamalı..
4-Mevsime göre ortam sıcaklığı uygun olmalı..
Kadının istekli olması gerekiyor ve sevgilim olacak kadın yoksa isteği dışında ne ben ne o zevk alırız her şey karşılıklı
Kontrol bende olmalı ön sevişme uzun olmalı ve kadınımın mutluğu hazzını görmeliyim oralla ilk boşalmasını sağlamam gerek ardından hard bir seks böyle olursa kendimi rahat ve güvende hissederim
Rahat ve güvende hissetmem için beni zorlamayan, isteklerime sınırlarıma saygılı olan
Karşımdaki insanın amacını bilmem ve güvenmem lazım.
İlk önce karşılıklı guven sonra muhteşem bir istek ve arzu ve harika bir partner
Aklı başında bi partner
Hep rahatim ki public yapsam bile 😂
Yorgun olmamak, duş almış olmak ve aç olmamak 😀
Gizli ve sıcak bir yer
kolluk kuvvetkeri gerekir
Ellerini ve gozunu baglamak
Hijyen ve korunma
Baltam yanımda olmalı
bir şey gerekmiyor
Güvende olmasak o. isi yapamyiZ. zaten