- Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
1 yılEvet, kadının cilveli ve kendine güvenli davranması birçok erkek için oldukça etkileyici olabilir. Bu tür davranışlar erkeğin arzularını tetikleyebilir, heyecanı ve isteği artırabilir. Ancak en önemlisi, bu durumun içten gelmesi ve kadının da bundan keyif almasıdır. Zorlama ya da rol gibi hissedilirse etkisi azalabilir.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılCilveli bir kadın sekste baştan çıkarmanın en iştahlı başlangıcıdır. O ne dokunur ne de geri durur. Sadece varlığıyla bile içindeki en ilkel arzuyu uyandırır. erkekte yavaş adımlarla yaklaşır göz göze geldiğinde bile vücudun tepki verir. dudaklarının kenarındaki o arsız tebessüm saçlarını geriye atışı dilinin ucuyla dudaklarına dokunuşu
Dokunmaz ama hissettirir. Soymaz ama soyar sana değil tenine konuşur. Bir an elini boynuna koyar nefesini ensende gezdirir sonra birden geri çekilir seni boşlukta bırakır işte artık onun oyuncağısındır Cilvesiyle seni kendine çekerken her adımda daha da sabırsız daha da vahşi olursun Yavaşça soyunmaz. Seni bekleterek parçalar her gecikme her dokunmamış an bir zehir olur damarlarında. Ve sonunda o tenine değdiğinde Patlayan arzunun adı sadece seks olmaz Bu bedende başlayıp ruhta biten bir teslimiyet olur.61 Yorumla- 1 yıl
Abla çok uzun yazdığından okumuyorum ama hayal gücüne inancım tam💯
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s 1 yılAdam seviyorsa yemek yaparken bile baştan çıkıyor akdkwk çok da kasmaya gerek yok.. sana aşık, merhametli ve geçinebilecek kadar da para kazanan adamı bulup piyasadan çekileceksin wldlsk
61 Yorumla- 1 yıl
Aşırı doğru tespit
s 1 yılTek başına yeterli değil tabi ama büyük oranda etki eder. Doğru zaman, doğru enerji ve aradaki çekimle birleştiğinde, bu etki çok daha güçlü hale gelir..
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılHemde fazlasıyla etkili , cinselliğin atesini harlayan zaten kadındır
120 Yorumla
1 yılBelkide sevdiğim kız bana çocuk doğuracak beni baba yapacak beni dünyanın en mutlu erkeği yapacak oda anne olacak oda dünyanın en mutlu kızı olacak yani ben bunları düşünüyorum bana o sevinci yaşatan bir kıza bunu yapamam
10 Yorumla
1 yılKadın dediğin cilveli olacak.
Fitili ateşleyen cilvedir. Kadına da yakışıyor.
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı. Bence günümüz erkeklerinin yerinde "erkeksi" davranmayı bilmediği gibi bazı kadınlar da cilveli olmayı bilmiyor...
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılEtkili mi demek çok eksik kalır. Çok daha fazlasını hissettirir erkeğe , hayaliyle yaşanır gider.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılYani Kızılay sedyesinde kan verir gibi yatmasın
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı.
1 yılCilvesiz kadının ıslak tuvalet terliğinden farkı yok 😃
31 Yorumla Evet, çok etkili. Cilve, erkeği hem zihinsel hem de fiziksel olarak tahrik eder.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kesinlikle etkilidir. Cilveli olan kadın sıradan bir kadına göre ssks konusunda, her zaman 1-0 önde başlar.
10 YorumlaSadece hoşlandığım kadın yaparsa etkilidir. Aksi halde ağzıyla kuş tutsa bile yaprak kımıldamaz
10 Yorumla
1 yılYerinde olan herşeye baştan çıkarır kof cilve işe yaramaz artık paralı parasız her şey dışarda var ona da doydu çogu bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılErkekler Çok cilveli kız sevmez bence sekste Kulağa fisildayanı Yağ gibi kivrilanı Kendini yormayanı işi bilip öyle seks yapanı severiz Öpüşürken penisimizle oynayanı biz demeden alıp İçine sokanı bir anda kucağa çıkıp ziplayani severiz... Eğer konumuz seks ise Böyle yaklaş kulağına sık beni kocacığım de bak nasıl deliriyor arkadaş 🤣
20 Yorumla
1 yılÇok hem de. Biraz cilve biraz naz biraz böyle bakışları
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı.
1 yılYani, hem cilveli olacak hem üstüne gelecek ye beni Behçet parçala beni Behçet diyecek 😃
20 Yorumla Cilve önemli tabii ki erkeğin haz duyması daha yüksek hâle geliyor
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Tabiiki. Kadın dediğin, kadın gibi olmalı, işveli, cilveli😉
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle etkili, aksi zaten ilişkiye kötüye götürüyor
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı.
1 yıletkili evet. odun gibi sabit duran kadın insanı seksten soğutur
10 Yorumla
1 yılEvet etkiler kadının vücudu esnek olacak kıvrılacak
10 YorumlaErkekler biraz cilveli olsun ne yapcağını bilsin önce karılar hallediyo bir sekil
11 Yorumla- 1 yıl
he yaw he
Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Sadece sekste değil günlük hayatta da işe yarıyor o cilve
11 Yorumla- 1 yıl
Aşırı haklısın
1 yılDozunda evet ama birazda net bir tavır sergilenmeli.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılyapmaaa bu da sorulurmu allasen arzular şelale olur ciddiyim
11 Yorumla- 1 yıl
"ehli keyfe keyif katar kahvenin kaynaması,
eşşeği çileden çıkarır sıpanın oynaması.
haşa kızım ne ben eşşek ne sen sıpa,
sen bir şişe ben ağzına tıpa"
bunu da yeni duydum hoşuma gitti :D
Cinsel Yaşam konusunda 639 cevap paylaştı. Biz erkekler kolay baştan çıkıyoruz zaten 😅 kadın güzel olsun tamam
10 Yorumla
1 yılErkegin cilvelisi olmasında kadın ne olursa olsun🤣🤣
13 Yorumla- 1 yıl
Esit degiliz üstünüz 😅
Kaderine bağlı kanka birine denk geldiysen cilvenin ne dmeke olduğunu bile bilmez
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCilve milve önemsiz bence memesi büyük olan erkeği avcuna alıyor. Tıpkı 19 cmin baş döndürmesi gibi bazı şeylerin cevabı bellidir
240 Yorumla
Cevap sahibi1 yılİnsan basit mantıkta bir varlık zeka seviyesi çoğu insanın sınırlı. İnsanlara saygıyı kafam kadar memeleri yahut dana kadar pen.. isleri için duyuyorlar 😂
Cevap sahibi1 yılBen kabullenmiyorum aldatılmamak için evlenmiyorum. Sonuçta genetiğim büyük memeye müsait değil diye aklı küçük memesi büyük kadınlarla aldatılmayı kendime yediremiyorum
- 1 yıl
Sizi tanımıyorum ama sizi aldatacak bir erkek sizi sırf cinsellik için almamalı ya da oranıza bakarak almamalı kendimden örnek vereyim kalbini bakışlarını sevmezse o zaten gerçek sevgi değildir cdvaplarmısınız bilmiyorum ama bunlar içimden gelerek söylüyorum ne kadar şu ana kadar ilişkim olmamış olsada kalk sevgisini anlayabiliyorum bazen
Cevap sahibi1 yılBenden 10 yaş küçüksünüz anlatmaya çalıştığım şey şuydu insan denen varlığın artık çok ucuzlaşmış ve basitleşmiş olduğuydu ve sadece et parçaları için birine kör kütük aşık olabilecek kadar s.. alak niteliksiz bir nesil yetiştiğinden bahsettim. Eğer bundan sonraki hayatınızda biriyle evlenme gibi bir planınız olacaksa size tavsiyem olsun toplumdaki kızların geneli gibi kadınlığını erkeklere meze yapan biriyle değil gerçekten namuslu biriyle olun. Mutlaka namaz kılıp kılmadığını da sorun çünkü Allah'ı yaratıcısını terketmeyen insan seni hiç terketmez. Hani 5 vakit kılmayabilir hangimiz mükemmel derecede din konusunda iyiyiz ama Allah'ın seccadesine mutlaka başını koysun bundan emin olun
- 1 yıl
Kitap okumayı seviyorsun galiba
Cevap sahibi1 yılYoo hiç okumuyorum hayatımda bir iki kitap falan bitirdim benimki Allah vergisi 😂😂
- 1 yıl
Ne bileyim mantıklı konuşuyorsun aslında çoğu insanın kabul etmediği ama acı gerçekler, tecrübe mi var i zaman
Cevap sahibi1 yılHiç sevişmedim 90 95 beden meme olsaydı belki sevişirdik
- 1 yıl
Kaç beden :)
Cevap sahibi1 yılHaydin uykuya iyi gecelaaaa
- 1 yıl
:) üzdü uyku tutsa burada ne işimiz var zaten
Cevap sahibi1 yılYav iki rakamı duysan ne duymasan ne niye üzüldün allasen
- 1 yıl
Bırakta biraz ajitasyon yapalım işte hep böyle realist misin
Cevap sahibi1 yılRealite acıtıyor ben hiçbir şeye bakmamayı tercih ediyorum daha ziyade
- 1 yıl
Her kimsen neysen neciysen senle konuşmam gerektiğini hissediyorum, istiyorum
Cevap sahibi1 yılBenim beyin kıvrımlarım gelişkin siz bana yetişemezsiniz damızlık ineklere doğru alalım sizi 😂😂
- 1 yıl
O kadar ilgi çekici duruyorshn ki şu an anlatamam zeki kadınlardan daha gzuel bir şey varsa bunlarla sohbet etmektir
- 1 yıl
Ne kaybedersin ki zamanım deme hislerim kuvvetlidir konuşmalıyız
Cevap sahibi1 yılTeşekkürler çok incesin lakin konuşacsk bir arkadaş aramıyorum
- 1 yıl
Bunu biliyorum ya yılışık gibi göründüğümü de biliyorum ama istiyorum be
Cevap sahibi1 yılSapyoseksüellik bu sitede ağlatır seni ya 😂😂 çünkü zeki kadınlar bir süre sonra bundan sıkılıp hayatı gelişine vurur ilk golü de sana denk gelirse kötü olur ortalama zeka ile idare et akmaz kokmaz yormaz abla tavsiyesi olsun sana 😂
- 1 yıl
Ne diyelim sağlık olsun ama gerçekten uzun zamandır ilk kez biriyle karşılıklı adam akıllı sohbet etmek istemiştim umarım denk geliriz tekrar
Cevap sahibi1 yılOlsun amin
- 1 yıl
Amin mı:) bari bu burnunu hemen kabul olsun be
Cevap sahibi1 yılAnlamdım sağlik olsun dediniz ya ona amin
Cevap sahibi1 yılBurnum konuya ne zaman dahil oldu
- 1 yıl
Ha ben umarım denk gelirize dedin sandım benim saflık maşallah
- 1 yıl
Burun demedim bu amin hemen kabul olsun dedim site herhalde * * olarak algıladığı için değiştirmiş
Cevap sahibi1 yılEski üylerden olblr misin
- 1 yıl
Yoo yeni geldim bir hafta bile olmadı birine mi benzettin
Cevap sahibi1 yılBilmem siteye yabancı gibi gelmedin mekan sahibi gibi yazıyn 😂😂🥺
- 1 yıl
Ne istediğimi biliyorum mırın kırın etmemin manası var mı, seni istiyorum işte adın her ne ise hitap etmek istiyorum
Cevap sahibi1 yılNetlik güzel gergnlik kötü
- 1 yıl
Benden baya büyükmüşsünüz evet dediğiniz gibi insanlar ucuzlaşmıştır ve bazıları iyilik maskesi takarlar özellikle kızlara karşı taki onlarla yatana kadar ama ben böyle erkekleri anlamıyorum ben mesela hiç bi kızla yatmadım af edrsiniz ama gelecekte evlenirsem evlendiğim kızın yüzüne bakamam onu kandıramam benim düşüncem bu yönde sizin nasıl bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılUygulayabilirsen güzel düşünce yapısı ama o kadar çok yanlış var ki şu zamanda hani diyorlar ya iyinin kıymeti azlığındandır belki de öyle
Cevap sahibi1 yılMesela en basitinden bu sitede çok cinsel soru var özellikle oral seksle ilgili ağız yoluyla seks dediğin dua okuduğun ağza meni bulaştırmak demek dinen haram şüphesi var ama oralsız ilişki yaşayan yok. Haram şüphesi olan bir şeyi yapıp harama girip günah işlemek istemiyorum. İleride evlensem eşime nasıl açıklayacağımı bilmiyorum muhtemelen benden ayrılıp başka kadına gidecek hayat tuhaf
- 1 yıl
Siz yanlış anlamayın bilmiyorum hayatınızda yaşadınızmı hiç böyle bir şey umarım yaşamamışsınızdır benim için sevdiğim kız evleneceğim kız çok önemli bana çocuk doğuracak beni baba yapacak dünyanın en mutlu erkeği yapacak oda anne olacak çocuğumu karnında taşıyacak ona annelik yapacak yani ben onun yüzüne bakamam ona bunu yapamam
- 1 yıl
Biten bi ilişkiden sonra insanlar hemen gider başka bir ilişki kurar bu bana göre o kişiyle gerçekten sevdiğin anlama gelmiyor tabi söylediklerim size ne kadar mantıklı gelir bilmiyorum ama içimden bunlar geliyor
Gizli Üye(45 üstü)1 yılKesinlikle...
Erkeği en fazla kadının cilvesi tahrik eder.10 Yorumla
1 yılkadın sekste istekli olmalı erkek yaklaşıyor ise kadında o an ona yaklaşmalı dokunmalı öpmeli okşamalı yani birde seksten zevk aldığını belli etmeli
20 Yorumla
1 yılCilve, arzunun ilk fısıltısıdır. Sonrası mı? Geri dönüşü olmayan bir yangın.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılpara verip esc a giden erkek kendi eşinden bunu görürse ruhunun ne kadar okşanacağını sen düşün
10 Yorumla
1 yılBeni erkek olarak %10 görünüş %90 cilve baştan çıkartır cilve neredeyse herşeydir sekste
10 Yorumla
1 yılBana göre değil doğal olması daha çekici ve beni daha çok baştan çıkartıyor👍
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. Erkek seviyorsa her an baştan çıkabilir
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Cilveli enerjik kadın her yerde etkilidir 😃
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Etkili olabilir evet
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı. Tabiki olur kadın dediğin cilveli olmalıdır..
20 Yorumla
1 yılHer alanda sözünü dinletmeye yarar
21 Yorumla- 1 yıl
Cilveyi kötü emellerin için kullanıyorsun sanırım:)
Evet, kadının cilvelisi, erkeğin develisi
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 425 cevap paylaştı. Çok etkili olur
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 855 cevap paylaştı.
m 1 yılCilveli kadınlar her zaman öndedir..
20 Yorumla Kırıtan kadını yerim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılEtkiliyor oluyor tabi
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yıltabiki cilve önemli ama her erkeğe değil
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet kesinlikle oyledir güzel arkadaşım
10 Yorumla
1 yılO cilvenin acısını yatakta çıkartıyoruz 😂
10 Yorumlanefes almasi yeter bence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
1 yılKarşıdaki partnerin kalitesine bağlı bence
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 501 cevap paylaştı. Erkek için yeterli sebeplerden biridir.
10 Yorumla
1 yılBeni etkilemez
10 YorumlaBunlar karsiliklidir. Dogrudur.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılVe güzel kalçası olacak 😅🤣🤣
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı.
1 yılOlabilir evet
10 Yorumla
1 yılGerek yok o kadarına ya
10 Yorumla
1 yılFazla değil dozunda olması tahrik eder
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılkimin cilve yaptığına bağlı:)
10 Yorumla Tabi ki de anacak karpuz yemek daha etkili
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılCilve önemli sksks
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDaha cilveli kadın görmedik site de
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Evet etkilidir.
40 Yorumla- Devamını Gör (38)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne