Öyle diyorsan öyledir mesela bende olgun erkek daga çok severim ama max 10 yaş 12 yaş falan olsun isterim cinsel performansi düşer bana yetisemez bilmem ne diye sizin nerdeyse 20 yas HAHHAHAHA
Sen de ben gibi aşırı sert seviyorsun. Seks sert olmadan olmaz ya bana göre Ama her zamandan sert yapamaz insan güç kuvvet lazım 5 10 dk yapar en fazla
Yok ben gidiklaniyorum o yüzden mecvur yapicak hele seks esnasinda vicuduma yumusak da dokunamaz harbi gıdıklanıyorim sırf bu yüzden kendime oral yaptiramiyorum çünkü ondan da gıdıklaniyorum ama karşı tarafa yapmayi seviyorum
Yok be benim hayatima giren erkekler genelde kadinlara oral yapmayi zaten sevmeyen erkekler hani illa yapmak isteyen olsaydi ben birsey demiyorum gene yaptiririm ama ben zevk almam yani kendisi zevk alir
Yok gerçekten flört aşamasında hepsini sorarim ben ki bugune kadar oral sevenle tanışmadim ha hic yapmamışti sevgilim merak etti yaptirdim bir şey demedim ama çok gıdıklanmistim yatagin carsaflarino sıkmıştım HAHHAHAHSH. benim daha çok Başka fantazilerim var
Sekste acı olursa daha çok zevk verir ama tabi ki İste adamin penisini kiskaca takiyorlar kadınin içinde şampanya patlatoyropar falan o tarz bir şey bende istemem yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yaşa bu kadar takılmak mantıklı değil bence kim sana istediğini verebiliyorsa onunla ol yani bu kadar basit
Oldum zaten ama sürekli devam ederse ileride sorun olur mu
İşte onu ben bilemem o senin bilebilcegin birsey
Belli süre sonra bilmiyorum birlikte olmak istemez insan yaş ilerliyor
Kaç yaşında ki
42..
Sen kac yasindasin
23..
Kadın eger Cinsellige duskunse bence bir sorun cikmaz ama tabi bir yerde kesiledebilir çünkü aranizda baya bir yas farki var
Bence de ya. Cinsellikte iyi
Öyle diyorsan öyledir mesela bende olgun erkek daga çok severim ama max 10 yaş 12 yaş falan olsun isterim cinsel performansi düşer bana yetisemez bilmem ne diye sizin nerdeyse 20 yas HAHHAHAHA
Genelde erkek çalıştığı için kadın açısından sorun yok bence. Ama fizik falan güzel öyle hantal değil hahaha
Yok benim için sorun olabilirdi çünkü aşırı hard olmasi lazim bende baskinim o da baskin olmali kavga etmeliyiz yani sekste Hahhsjsjdud
Sen de ben gibi aşırı sert seviyorsun. Seks sert olmadan olmaz ya bana göre
Ama her zamandan sert yapamaz insan güç kuvvet lazım 5 10 dk yapar en fazla
Yok ben gidiklaniyorum o yüzden mecvur yapicak hele seks esnasinda vicuduma yumusak da dokunamaz harbi gıdıklanıyorim sırf bu yüzden kendime oral yaptiramiyorum çünkü ondan da gıdıklaniyorum ama karşı tarafa yapmayi seviyorum
Seninle olan adam bazı şeylerden mahrum kalacak o zaman.
Kötü ya
Yok be benim hayatima giren erkekler genelde kadinlara oral yapmayi zaten sevmeyen erkekler hani illa yapmak isteyen olsaydi ben birsey demiyorum gene yaptiririm ama ben zevk almam yani kendisi zevk alir
Haa o zaman iyi ya. Oral olmadan seks mi olur ya jdjdkd.
Yok gerçekten flört aşamasında hepsini sorarim ben ki bugune kadar oral sevenle tanışmadim ha hic yapmamışti sevgilim merak etti yaptirdim bir şey demedim ama çok gıdıklanmistim yatagin carsaflarino sıkmıştım HAHHAHAHSH. benim daha çok Başka fantazilerim var
Ne gibi şeyler? bdsm dicen diye korkuyorum
Evet HAHAHHAHA Ama sıra sıra tabi ki hemen her türlü fanteziye de açığım sadece işemeli sıçmali şeyler birde takma penis takmam
Bdsm zevk verecek şekilde olursa güzel olur ya. Ama işkence tarzı yapanlar var aman aman.
Son söylediklerin iğrenç ya yapılmaz onlar zaten
Sekste acı olursa daha çok zevk verir ama tabi ki İste adamin penisini kiskaca takiyorlar kadınin içinde şampanya patlatoyropar falan o tarz bir şey bende istemem yani
Aboo neymiş lan onlar öyle tövbe tövbe
HAHAHAHHAHAHHA
Değişik ya
Evet niye olmasın. Benim konuştuğum kadın 41 yaşında
Birlikte oldunuz mu
Olduk evet
Sen yaş kaç
24 yaşındayım kadın 41filan
Hmm evli mi
Hayır hiç evliliği yok
Hm iyi
Çok iyi seks yapıyor çok da genç gözüküyor asla 41 gibi değil
Doğrudur
Arzulanır... Bir dede bir çıtırı arzulayabilirse, o da normal.
Her yaşın ayrı güzelliği var diye boşa dememişler. Bence sorun yok
Bu bana çok oluyor 😂 ne 45 50likler bir bilsen
Of of
😂😂😂
Neden etik olmasın ki
Bilmiyorum Küçük diye
Oldu da ilerledikçe sorun olur mu bilmem
Gayette etik ne var bunda
Gayet normal. Olgun sevmek
Normal evet