Sevgilim yabancı 1 ay sonra tamamen onun yanına taşınacağım evleneceğiz. Birkaç yerde böyle bir şey okudum doğru mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılsünnetli de deri gergin olacağı için sürtünme daha fazla olur ve zevk daha fazla olur. sünnetsizde penis derisi vajinaya yapışır kendi derisi içinde sanki prezervatif gibi gider gelir. çok zevk alamazsın
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSünnetsizim bakirim daha ama mastürbasyon yaparken çok zevkli oluyor sünnet derimi ileri geri oynatınca gıdıklama aşırı derecede gıdıklama hissi oluyor... Sekste nasıl bilmiyorum ama yakında sünnet olabilirim darlık olunca
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
10Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı. Git yapta gör millet sünnetli arıyor zevklş diye pis olur hep sünnet neden var temiz olsun diye kabugun içinde idrar kalmasın diye
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. bilemem sünnet oldugumda seks yapmaya başlamamıştım :D
tek avantajı mastürbasyon konusunda daha rahat olması03 Yorumla
Soran+1 yılAhahahhaaa mastürbasyona gerek yok artık ben olacağım 😅
Soran+1 yılOrası ayrı ahahahahaaaa
Cinsel Yaşam konusunda 884 cevap paylaştı. alakası yok işini bilen erkeğin şeyi ister sünnetli, ister sünnetsiz olsun senin minik prensesini sılılsıklam yapar, bacaklarından damlar =))
10 Yorumlaalakası yok. erekte olunca onunda başı çıkacak meydana :))
06 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi dersin 😅
Soran+1 yılFoto gördüm aslında ama sadece zevk olayını merak ettim
Soran+1 yılAnladım teşekkürler ☺️
Gizli Üye(18-24)3 ayevet dogru benim sevgilimde sunnetsiz ilk kez 3 ay once yapmistik ilk deneyimim olmustu sunnetsizle ondan beridir her hafta en az bir kez yapiyoruz gercektende cok fark ediyor ben cok mutluyum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMüslüman değilse nikahın olmaz. Kızacaksın ama bu işin bir de dini boyutu var. Evleneceğin erkek Müslüman olmalı. Eğer sen de Müslüman isen. Yoksa ayrı tabii.
00 YorumlaDaha çok zevk alır diyorlar. Zevk vermede fark olacağını sanmam.
00 Yorumla
10 ayErkek için sünnetsiz olmak daha fazla zevk verir, kadın içinse sünnetli daha fazla zevk verir...36 yaşında sünnet olmuş biri olarak yazıyorum, iki halini de test ettim...
00 Yorumla
+1 yılİçi mantar olur :)
00 Yorumla
+1 yılCiddi misin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok alakası yok.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi