Orgazm olmayıp da öyle davranan kişinin amacı fedakarlık mıdır yoksa saygısızlık mı. Siz bunu nasıl yorumlarsınız?

Orgazm olmayıp da öyle davranan kişinin amacı fedakarlık mıdır yoksa saygısızlık mı. Siz bunu nasıl yorumlarsınız?

Kendine saygısı olan insan zevk almıyorsa almadığını söyler ve zevk alabilmesi için partneriyle iletişim kurar.
Zevk alıyor gibi rol yapıp orgazm oluyormuş gibi numara yapıyorsa kendine saygısı yoktur. Kendine saygısı olmayan kadına benim de saygım olmaz. Buna fedakarlık değil aptallık denir bence.
Neden ve niyet önemli burada.
O an ilişki istemiyor bir an için bitsin diye yapıyorsa kendisine saygısızlık yapıyor partnerinden önce.
Çünkü iki tarafta istemeden olmaz bu işler.
Bunu yapma sebebi; herhangi bir sorunu yansıtmak istemeyip partnerini iyi hissettirmek içinse fedakarlık diyebiliriz adına.
Olamayan kadın vardır ki bunu seni düşündüğü ve mutlu olman için yapar.
Normalde olabilen ama bunu taklitte yapan kadın ise saygısızca davranmış olur.
Bence fedakarlık ederek özverili davranıp uğraşıp didinip gayret etmiş oluyor. Teşvik bir nevi. Olumlu bakıyorum ben. Bu sahte hareketler şehveti tetiklerse, arkasından karşılıklı orgazmın gelme ihtimali çok yüksek. 😎
Cevap
18Cevap
Taklit eden gurur kırmak istemiyordur hepsi bu.. Fakat bir yerden sonra da taş olsa çatlar.. Keyifli günler..
Kendisine böyle saygısızlık ettiğinin farkında değildir çünkü zevk almıyorsan söyleyeceksin yoksa olmaz
İkisi bir arada diyelim...
Bence saygısız
Fedakarlık yapmak isterken saygısızca davranmış oluyor bence. En büyük saygısızlığı da kendisine yapıyor..
Taklit maklit yapılabilemez, komik bence :D fedakarlık demek daha komik, saygısızca gelmeside gülünç.
Kafalar karışık 😃 orgazm taklidi bence acayip beyinsizce bi olay ya, ergen gibi shdjdjajs
Kimse oscarlık taklit yapamıyordur herhalde. Partnerine rol yapmak yerine, bir daha ki seferin daha aktif ve daha verimli olmasını sağlamak adına, taklidi bırakmaları uygundur :D gerisi komik işte. Özetle bunu yapan insancık, ki daha çok kadınlar kendi kuyusunu kendi kazar, sonra cinsel hayatını gömmeli.
:)
bence başta kendisine saygısızlık sonra karşıdakine yapılan kandırmaca durumu düzgünce dile getirmeli yoksa sonunda büyük kargaşaya neden olur
Erkek kendisini zayıf hissetmesin istiyordur ama yine de yalan iyi bir şey değildir. Gerçeği söyleyip de sorunları birlikte çözmek gerekir.
Kadınların srks esnasında orgazm olması çok sık görülen bir şey değil. İstatistiklere göre tabi. Çoğu rol yapıyor.
Karşısındakini mi kandırıyor acaba kendini mi karşısındakini ksndırmak içinse saygısızlık bu
Üçkağıtçılık yapıyordur net... kaldı ki ne istediğini bilen bir adamı da rol yaparak kandıramazlar varsa da kananlar performanslarını gözden geçirsinler 👍
Zevk almayıp zevk alıyormuş gibi davranmak bence aptallıktır.
bdnce fedakarlık üzülmesin diye yapmak zorunda kalıyorum
Nasıl taklidi yapılır ya anlamıyorum.
Kırmak istemiyordur zamanında yaptim
Kendini feda etmiştir 😀😀
Yapmasın ben doyururum zaten
Hiç hoş bir durum olmaz bence
Saygısızlık, kalitesizlik..
İğrenç
Orgazm taklidi :(
Gjhfgjk evet
çok zor soru aga
Öyle biri yoktur bence ya şehir efsanesi