- Cinsel Yaşam konusunda 832 cevap paylaştı.
1 yılHayır, seks sadece bedensel doyuma ulaşmak değildir. Elbette fiziksel zevk önemli bir parçasıdır ama çoğu insan için seks; duygusal yakınlık, güven, sevgi, bağlılık ve ruhsal tatminle de ilgilidir. Özellikle sevilen biriyle yaşandığında, sadece bir beden teması değil, iki ruhun da temas ettiği bir deneyim haline gelir. Kısacası seks hem bedenin hem kalbin ortak bir yolculuğu olabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Güzel bir soru. Biraz düşündüm. Ama işin içinden çıkamadım. Çok kişi bu soruya "hayır." cevabını vermiş. Ama bu doğru olsaydı para verip eskort ile ilişkiye giren insanların doyuma ulaşmıyor olması gerekmez miydi. Ya da bir eğlence mekanında tanışıp tek seferlik ilişki yaşayıp deliler gibi sevişen, sabahında da seviştiğin insanın adını bile hatırlamayanlar, bundan yeteri kadar zek almamış mıdır. Ben yıllar önce bir kızla ilişkiye girmiştim. Bizi duygusal olarak bağlayan hiç bir şey yoktu. Ama hayatımda yaşadığım en güzel seks deneyimini onunla yaşadım diyebilirim.
04 Yorumla- 1 yıl
En doyurucu ve doğru cevap oldu
- 1 yıl
Ne demek efem
- Cinsel Yaşam konusunda 384 cevap paylaştı.
1 yılHayır seks sadece bedensel doyuma ulaşmak değildir. Elbette fiziksel haz önemli bir boyutudur ama seks aynı zamanda duygusal bağ kurmanın yakınlaşmanın ve güven inşa etmenin bir yoludur. İki insanın kendini açıkça ifade ettiği dokunarak anlaştığı birbirine değer verdiğini gösterdiği özel bir paylaşımdır. Bedensel tatmin gelip geçicidir ama duygusal yakınlık saygı ve anlayışla birleştiğinde seks çok daha derin ve anlamlı bir hale gelir. Gerçek bir bağlantı kurulduğunda seks hem ruhu hem bedeni besler.
00 Yorumla
1 yılSeks sadece bedenin tatmini değildir bir bakışla ateş alıp bir dokunuşla erimektir. Tenin tene değil arzunun arzuya değdiği andır gerçek seks Dudakların sadece öpmediği ruhu emdiği o an Nefes nefese kalmak değil birbirinin nefesinde kaybolmaktır. Sertlik yumuşaklık hız ya da yavaşlık değil mesele Önemli olan her hareketin bir iştah her fısıltının bir davet olmasıdır. Gerçek seks sadece boşalmak değil Boşalırken titreyen o anın içinde zevkin en karanlık köşelerinde birlikte kaybolmaktır.
13 Yorumla- 1 yıl
Bu fiziksel çekim olan herkesle mümkün mü
- 1 yıl
Fiziksel çekim önemli tabi ama herkesle yaşanmaz o derinlik. Gerçekten arzuladığın hissettiğin biriyle olunca işler farklı oluyor. Çünkü seks sadece beden işi değil aynı zamanda ruhun ve duyguların da birleşmesi. Çekim varsa da içten gelmezse o an sadece sıradan bir deneyim olur. Asıl olan karşındakine gerçekten bağlanmak ve o anı birlikte yaşamak..
- 1 yıl
Çok güzel
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılHem ruhun hem bedenin doyuma ulaşma durumudur gadası
00 Yorumla Hayır.
Çünkü aslında bedrnsel doyum diye de bir şey yoktur. Olsa olsa bedensel boşalma söz konusu olabilir ama doyum denildiğinde onun zihinsel olması zaruridir.
Çünkü vucut aslında orgazm konusunda bir araçtır. Beyne sinyallerin gitmesi için bir araç. O yüzden de seks boşalmak ve rahatlamak için kalabilir sadece bedensel olarak, onun dışında sadece beden yetersizdir...
120 Yorumla- 1 yıl
Boşalma cümlesi soruda banlanabilirdi o yüzden doyum kullandı.
Peki sadece fiziki bir boşalma doyurur mu? - 1 yıl
Hayır sadece rahatlatır ve o da aslında sadece vücudu rahatlatır.
Mesela burada en çok sorulan mavili sorularından birisi (kadınlar da arada soruyor) boşalinca neden kötü hissettiğidir. Onun psikolojik sebebi de budur. Doymamıştır. Üstelik döller boşa gitmiştir... (kadınlar için de yumurta çünkü döllenememiştir)
Boşalmanın kendisi doyurmaz onu daha çok açlık sinyalini kesmek gibi düşünebiliriz.
Zihnen tatmin olmadıkça ne kadın ne de erkek doyamaz bu imkansız...
Vücudu bitkin duruma düşse bile bir şey eksik der zihni... - 1 yıl
Zihnen tatminlik, anahtar cümle.
Peki bu boşalma doyumla noktanla dahi, fiziki çekim buna yeterli midir - 1 yıl
Harf hatası 🙈 boşalma doyumla noktalansa dahi, demiştim esasen.
Döllerin boşa gitmediği, yumurtaların şen şakrak kahkaha attığı bir seks fiziksel çekimle mümkün mü? Yani belki bir kaç saat vakit geçirdiğin fiziğini beğendiğin, derinlik olmadanda olası bişey mi? - 1 yıl
Heh şimdi oldu 😂
Kişinin beklentisine bağlı. Sadece fiziksellik önemliyse onun için evet olabilir, böyle kişiler var fakat sonradan yine eksiklik hissediyorlar o ayrı 😀
Fakat sadece fiziksel bakmayanlar için imkansız. Yani dünyanın en güzel kadınını veya en yakışıklı erkeğini koy karşısına, bir şey hissetmiyorsa olmaz o iş 😂
Kişi ister bastırıyor olsun, ister farkında olmasın vs. duygusal canlılarız o olmadan olmaz...
Mesela ardı ardına boşaldı diyelim orgazm oldu birden fazla kez kadın. Sonra sarılmak isteyecek...
Erkek hiç ona bakmayıp dönüp giderse, o orgazmlar yandı gülüm keten helva jdjdkd - 1 yıl
Orgazm olunmuş, canım sırıtış suratta sarılmazsa bi bozunulur muhtemelen de giden sıvılar gitti 😂😂
- 1 yıl
Ahahah vücut o kadar da mutluluk ve keyif hormonu salgıladı öncesinde mesela serotonin falan doldu yani zirvede...
Sonra bu oluyor hooop çakılma jdjsjs
Ciddi sıkıntı...
Yani erkek de etkilenir bak bizim de duygularımız var ama kadın orada saılmak isteyip de sarılan olmazsa seksten öncekinden bile kötü olur... - 1 yıl
Şahsi olarak yorumlamıyım ama bu duygusallığı isteyen sanki bir kaç saatlik tanışlıktan sonra yatağa gitmez gibi.
Erkekler o kadar iyi numara yapar ki 😄 sarılır öper bebeğim bile der pisssler 😂😂 - 1 yıl
Aynen öyle bak bu çok doğru. O kadar kısa sürede seks yapmak isteyenlerin zaten niyeti başka oluyor. Eksiklik hissettikleri konu başka...
Hemcinslerime gelince fjkdkd yani doğruya doğru şimdi bak burada hiç görmediği, tanımadığı pembeliye yazanlar var o yazdığını 😂🤣😂🤣
Yapacak bir şey yok doğal seçilim jdjkd - 1 yıl
Gelen mesajları görsen ufkun genişler 😄 bazen hayal dünyaları insanı afallatıyor.
Herkes aradığını bulsun bari 😂 - 1 yıl
Yok ben almayayım, halimden memnunum jdkdkd
Normalde benim tercih de duruşum da belli KS tarihimde hiç yazan olmamıştı o tarz.
Hemcinsinden etkilenen bir tanesi zekamdan etkilenmiş bir yoklayayım dedi, hesabını dondururum dedim öyle bıraktı. Bana bu yeter jdjdj
Daha da abazan mavili görmek istemiyorum KS hayatımda 🤣 - 1 yıl
Ayıp etmişsin, hani sapyoseksüellik cinsle alakalı değildi, hani zeka kimse olsa sevilirdi, hani hani hani 😂😂 güzel güldüm.
Bi sorum var sormasam çatlarım 😄 eski üyeliğin var mıydı - 1 yıl
Adam belki beynini yalamak istiyordur bedenini değil hemen tehdit 😂😂😂
Yinelenen bunlardan biri miydi - 1 yıl
Yok onun istediği başka bir şeyi kendine yaptırmaktı jdjdkd
Hatirlanmak ne güzel şey yaa 🥳
Tam üstüme bastın 🤣
Organik Bir KS Hikayesi Okumak İster misin? Çay veya Kahveni Al, Gel! 🤓 ↗ - 1 yıl
Kendi benceni de yazmazsın be 😂😂
O halde tekrardan merhaba - 1 yıl
Bu cümleyi kurmasan üzülürdüm 😄 iyi iyi formunu kaybetmemişsin 😂😂
1 yılburada sorulması gereken soru seks seks için midir yoksa seks halk için midir. Eğer 1. Seçenek diyorsan bu akp-mhp hükümeti niye bizi vergilerle şeediyır o zaman. Limonata olunca 1 şişe gönderirsin😉
019 Yorumla- 1 yıl
Umarım seks halk için değildir. Bir toplu seksi kaldıramaz bu gözler.
- 1 yıl
Sen bunu hükümete anlat lütfen, ikna et onları da
- 1 yıl
Onun şeedeşi ince ince olunca, millette hoşnut olunca giren/çıkan razı durumları
- 1 yıl
İnce mi😂😂sen muharrem inceyle karıştırdın, son benzin zamları kol gibi geldi bana😂😂
- 1 yıl
Hep millet 50 liralık alıyolar nasıl olsa 😂
- 1 yıl
1lt si 54.85, nasıl 50 liralık😂
- 1 yıl
Yolda kalırlar ne güzel işte 😀
- 1 yıl
Senin içinden de deccal çıktı😂
- 1 yıl
Modele göre bu dişliyi alacaksın bunlar malzeme sen ödersin, limonata işçilik için
- 1 yıl
Seve seve kabul ediyorum 😂😂
- 1 yıl
İyi sonra cayma da😉
- 1 yıl
Aslaaaaa
- 1 yıl
Şehir neresiydi
- 1 yıl
Bursa
- 1 yıl
Biz zaten komşu olamayız ayrı şeerlerin insanıyız😂
- 1 yıl
Ama yine de yardımcı olurum tabi bişi istemez
- 1 yıl
Ciddiysen atcam resmini ilk müsait olduğumda 😀
- 1 yıl
Söz ağızdan bi kere çıkar bende
Soru tamamen yanlış zaten, beden acıkan bir şey değil ki acıksın ya da doysun, cinsellik ruhsal ve duygusal bir eylemdir, her önüne gelen soru sorarsa böyle olur işte
01 Yorumla- 1 yıl
Vay vay vay lütfen bizi soru şekilleriyle ve üstün soru sorma becerinle aydınlat
Seks herşeyden önce ruhu yönlendirerek bedensel zevki yaşamaktır. Gözler, eller hakaret halinde sürekli sevdiği insanı izleyecek bedenler ise her dokunuş temas nefes almada duyulan her sözcükte daha da tahrik olacak, o anın sıcaklığı yüzlerden anlaşılacaktır.
02 Yorumla- 1 yıl
Bu sadece fiziksel bir hoşlantıyla mümkün müdür
- Cinsel Yaşam konusunda 745 cevap paylaştı.
1 yılRuhsal olarakta iyi hissettirir. Ruhunu zkim diye küfür edenler var ya hani biliyorlar demek😂😂😂
21 Yorumla- 1 yıl
😂😂 ruhda önemli
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılBedensel olarak doyuma ulaşma elizabetle de olur. Seks kerhen yapılmadığı sürece beddensel, ruhsal, mental olarak da doyuma ulaşılması gereken eylemdir.
00 Yorumla Daha çok evet, azıcık hayır. Çünkü insan sevdiğine dokunmak ta ister ama seks bu, geçer gider. Kalıcı olan ruhsal temas ve etkidir. O hep gider, hep istek ve arzu uyandırır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılsekste duygusal doyum olmaz. ama orgazm anına kadar yaşadığın heyecan ve zevk bile duygusal olarak çoğu insana yetiyor. seks esnasında aşık olmadığın kadına zevk vermek için herşeyi yaparsın
00 Yorumla Bi hayvanlık varsa bedensel doyum yeter kimilerine. Bizler ruhla ilgileniyoruz bacım 😄
113 Yorumla- 1 yıl
Kulağımı, beynimi doyuramayan tillahi doyuramaz 😂😂
- 1 yıl
Neler geçiyor acaba 😂😂
- 1 yıl
😂😂 severek yapsınlar
- 1 yıl
@OrganIQ o bana özel çünkü o benim bebekim. Yazdığı şeyde, bizlik şey 😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sadece bedensel doyuma ulaşmak olsaydı mastürbasyon yeterli olurdu. Seks asıl ruhsal doyumdur.
04 Yorumla- 1 yıl
Valla kitabın ortasından konuştun 😄
- 1 yıl
Bi dur be ciddi ciddi yazmışsın işte 😄
Ruhsal, bedensel ve libidosal 😀 kadının ruhuna dokunmadan bedenıne dokunmak sadece cinsel olarak doyurur
00 YorumlaRuhsal zirveye ulaşmak kendinden geçmektir bedensele hiç bakmam tamamen ruha odaklıyım
02 Yorumla- 1 yıl
Ruh nasıl doyar
1 yılSadece bedensel doyum olarak görenler evlerden Irak diyoruz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılacıkınca yemek yeriz susayınca su içeriz uyku gelinceuyuruz ihtiyaçları karşılamak için çalışırız :D
00 Yorumla
1 yılTitreşimli aletler gibi titreye titreye Hem ruhen hemde bedenen tatmin olmaktır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılduygusal doyum da var ama bedensel doyum daha fazla
00 Yorumla Seks duygusal olarak yaşanabilecek en yoğun şeydir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılaslında bedensel ihtiyaç ama ruhen rahatlama ve bağlanma açısından da çok daha fazla rolü var
00 Yorumla
1 yılHayır duygusal bağı daha güçlendirmenin anahtarıdır aynı zamanda. Duyguları açan şifredir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı.
1 yılBence değildir ruhsal duygusal bir tatminlik olmadığında sığ bir durum oluşacağı kanaatindeyim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tüm hücrelerinin detox olması gibi çok fazla bir şey.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılYani beden ve ruh birleşmiyorsa o seks olmaz Zevk alınmaz
00 Yorumla
1 yılSadece bedensel hazla sınırlı değil. Seks, duygusal bağ kurmak, güven oluşturmak ve samimi iletişimle anlam kazanır. Fiziksel tatmin ne kadar önemli olsa da, ruhsal uyum ve içtenlik olmadan tam bir doyum mümkün olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSevdiğin insan ile ruhsal doyuma da ulaşabilir insan
00 YorumlaBence degıldır ya duygusal önemli
20 Yorumla
1 yıltabikide değil duygusal seks olması doyurur insanı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılhayır asla bence çok şey ifade ediyor
61 Yorumla- 1 yıl
Bir şey iafde etmiyor demek kadar çok şey ifade ediyor demekte yanlış bence
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet doğru sadece bendensel doyum
52 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle
- 1 yıl
Ruhu ne doyurur
Hayır ruhsal olarakta ulaşması lazım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 301 cevap paylaştı.
1 yılHayır ruhsal doyumda önemli
00 Yorumla
1 yılDuygusuz sekse hayır.
00 Yorumlayok daha çok ruhsal doyuma ulaşmak olması gerek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Tabiiki hayır. Onu hayvanlar yapıyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 331 cevap paylaştı.
1 yılDuygu olmadan seks yapmam.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılBendensel ruhsal ikiside olmali
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Duruma göre değişir
İhtiyaç bazende ruhsal00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı.
1 yılHem bedensel hemde ruhsal
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılRuh doymalı beden her şekilde doyar
00 Yorumla
1 yılRuhuda doyuran partner olmalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı.
1 yılpopoyu dönüp uyuyunca ruhsal doyum oluyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılHayır bence duygusal boyut da olmalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBenim için evet
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSadece doyum yoktur kabulleniş vardır
00 YorumlaHayır
20 Yorumla
1 yılHayir
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılDeğil tabi ki
00 Yorumla
1 yılHayır 😄
00 YorumlaYooooooo
00 Yorumla
1 yılTabiiki de hayır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılne istediğine bağlı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ruhsal doyum
00 Yorumla
1 yılevett
00 YorumlaBedensel, tensel, cinsel, ruhsal doyum
00 YorumlaRuhen de tatmin olmak gerek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılNo..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılRuhun bedenin tenin doyuma ulaşması lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇocuk yapmaktır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. hayır
00 Yorumla
1 yılDegıldır
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?