Bence hep ulaşılabilir olan, heyecanını kaybeder. İnsanoğlu biraz çaba ve gizem sever. Azıcık kovalamak lazım değil mi 😄

Bence hep ulaşılabilir olan, heyecanını kaybeder. İnsanoğlu biraz çaba ve gizem sever. Azıcık kovalamak lazım değil mi 😄

Yani evet, her an sekse açık bir partner ateşi başlatır ama onu harlayan şey zaman zaman geri çekilmesi, gözleriyle seni soyup seni gün boyu delirtmesidir. Sürpriz yoksa arzunun da tadı kaçar. Başta deli gibi çekici gelir Her an dokunmak her an içine girmek her an o teni hissetmek Akıl almaz bir zevk fırtınasına kapılırsın. O hazırdır sen istersin Göz göze geldiğiniz anda bile nefesler ağırlaşır. Ama sürekli açık bir şampanya gibi düşün. Köpüğü bir süre sonra sönmeye başlar. Çünkü şehvet bekleyince kudurur Özlem zevki doruğa taşır. Her an hazır olmak zamanla o ilk ıslak heyecanı öldürebilir. Arzuyu diri tutan şey o sabırsız bekleyiştir bazen. Tutku her an değil en doğru an geldiğinde tenine kapanmaktır Ve o an geldiğinde ikiniz de kendinizi kaybediyorsanız işte o seks asla soğutmaz Aksine bağımlı eder...
Kovalamaya harcayacağım zaman ve enerjiyi tatmin etmeye ve tatmin olmaya harcamak varken mi?😀
Kaçmaktı kovalamaktı derken Nirvanalar kaçırılıyor elden ahaha
Beni soğutmaz öyle 7/24 istekli değilim sürekli seks istemem ama mesela azdığımda yemek yaparken mesela ya da başka şey arkadan gelip popon okşamak tokatlamak hoşuma gider. Hafif ellerim ses etmezse devam ederim rızasını alarak yerleştiririm ayaküstü bir sevişiriz. seks illa planlayarak mı yapılır bazen ummadığın bir anda 2 tarafta hayır demezse daha zevkli olur.
Hiç de öyle olmadı. Ne kadar çok istediyse ben de o kadar çok istedim. Ama fiziksel olarak bir yerden sonra çok yorucu oluyor. Biraz dinlenmek gerekebiliyor.
Cevap
37Cevap
Hayır asla soğutmaz aksine daha da zevk verici olur
hayır daha iyi tam tersi uğraştıran insan soğutur yenisine geçerim
Soğutmaz fakat her an ulaşabilmek o aradaki özlemi unutturur insan birbirini özlemeli
Evet derim buda yollu cbvgbg bazende desin ki aşkım olmaz burada benim ortam yok çünkü.
Hayır değil fazla naz aşık usandırır demiş atalar. Kocasına hayır diyorsa kadın o koca gider başkasıyla takılır sonra ah vah..
bence soğutmz , tam tersi erkek olarak sevişmek için 40 takla atmak daha çok yorar ve sıkar, heleki evliysen
Biraz kaçan kovalınır yapması lazım. Az cilve, az naz yapması daha çok heyacan kadar. Bacakları açık gezmesi hoşuma gitmez.
Bence yanlıyorsun, her an ulaşılabilir olmalı, planlı, belirli zamnaklarda vs olmayacak. O zaman işin tadı kaçar. Canın istediğinde yapabilmen gerek.
Asla soğutmaz. İnsanın ilişkiyi sürdürmekteki birincil motivasyon kaynağı zaten cinsel çekim.
Hayır, aksine ilişkiyi canlı tutar düşüncesindeyim
Soğutmaz çünkü öyle Bir kadının vücut bakımı her zaman tertemiz ve pürüzsüz dür kaymak gibi
Alev de alabilir aslında muhallakta bırakan bir soru
Her an seks olmazki gezmek piknik yapmak sinema gitmek ister insan
Bence denklik olduğunda, denginle olduğunda bunun bi önemi kalmıyor.
Yarın öbür gün ölüp gidecez ne seksi ya
Hiç öbür tarafı düşünmüyor musunuz 😳
@Draga ben de onu diyorum öleceğini bilen bi insan ibadet ile geçirir ömrünü böyle şeyler de işi olmaz ki
@Draga bana göre boşa Ayrıca her hayatta olan insanın ruhuna kodlanmamış olabilir bunu da düşünmek gerek
@Draga her Almanya’da doğan İngiltere’de doğan Hristiyan mı oluyor örnek veriyorum Rusya’da doğan her insan Ortodoks mu Müslümanı var Musevisi var Süryanisi var
@Draga dinleri büyütmesek nasıl yaşayacağız dinsiz mi
@Draga evet özellikle dinime
@Draga zorunda kalmadım ama neysr uzatmayacağım
Düzenli bir birlikteliğin varsa bu dediğin mümkün olamaz ama
Şizofrenik bir duygu olur sosyalleşme denen şey yok olmamali
Soğutur ya o bile dozun da olmalı
kaçan kovalanır cümlesi bana hitap etmiyor
Böyle partnere bayılırım
Asla soğutmaz aksine ateşlendirir beni
Soğumam bende heran tetikdeyim 🙂
Hayır aksine daha keyfli olur
Yok be ya niye soğusun ki
Soğutmaz ancak biraz mesafe ateşi körükler
Haklısın heyecanını kaybeder.🍀
tam tersi soğutur
hayır ya tam tersi
Burcun ne
Sanki oyle biri varmis gibi
Bence aksine en çok sevilen partner o dur.
Hayır
kesinlikle tam tersi
Seks alışkanlık yapmışsa sogutmaz
Soğutmuyor
Daha ne isterim
Büyük nimet:))
Bence hayır ama dengeyi de tutmak lazım
Nerdeee
Öyle bir kadın yok
Evett5
Ne soğutması be 😂
Soğutmaz bence ama biraz nazlı olsa fena olmaz