kadın adamın daima aznana. çar bunu unutma parasınıda gucunude alır sekste de önce erkek baskın görünsede. bütün güç bitti. çurrrr boşaldıktan sonra buzdolabınnı ilk açan erkektir. Ne arar enerjik tatlı bir şey proteğin. adamın iliğindeki spernin denelarını heba ettin bir guzellik bitişik damla görüntsüne kandı.
Dengeyi kurduk gün içinde beni ne kadar dinlerse disaeda ailesinin yanında el üstünde tutar saygı gösterirse bende yatakta onun bir dediğini iki etmiyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
kadın adamın daima aznana. çar bunu unutma parasınıda gucunude alır sekste de önce erkek baskın görünsede. bütün güç bitti. çurrrr boşaldıktan sonra buzdolabınnı ilk açan erkektir. Ne arar enerjik tatlı bir şey proteğin. adamın iliğindeki spernin denelarını heba ettin bir guzellik bitişik damla görüntsüne kandı.
Kesinlikle Erkek baskın olmalı. Ben itaatkar kadın seviyorum. Domine etmek hükmedip yönetmek hattta hırçınca hırpalayıp argoyla sahip olmak...
Ben terazi gibi görürüm biri ağır gelirse de sorun olmaz benim için
Valla ben kadinimin baskın olmasını isterim ben duygusal seks isterim bunu da en iyi kadın yapar
o çiftlere göre değişir
Yatakta erkeğim baskın olacak
Kadın gibi kadın
Günlük hayatta da sen mi
Evet
Ne güzel dünya valla 😂
Partnerin var mı
Evliyim
Nasıl peki cinsellik sizde
Dengeyi kurduk gün içinde beni ne kadar dinlerse disaeda ailesinin yanında el üstünde tutar saygı gösterirse bende yatakta onun bir dediğini iki etmiyorum.
Sessiz kaldın
Kadın köledir itaatkar olmalı
baban doğurdu seni sanırım
Niye ne oldu kuzum
ikisi de olabilir..
Bence kadın olmalı
Tabi ki erkek baskın, kadın itaatkar olmalı
Erkek ancak birbirini tamamlayıcı bir seks
ikisi de birbirini tamamlamalı
Erkek baskın olmalı bence
kadın nasıl mutlu oluyorsa öyle olunsun
Erkek