ya da sizin sevdiğiniz fanteziler neler en farklı olanını en iyi cevap seçeceğim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 11 ayaslında çogu erkek seks sadece afedersin kadını doggy pozisyonuna alıp gitgel yapmaktan inaret sanar ama aslında oyle degil doggy pozisyonunu penisi daha iri erkekler tercih etmeli mesela ben en sevdiğim pozisyon kadını yan yatırıp becermek benim içn en buyuk zevk ya da kadının yatakta uzanıp benim arkasında oldugum tabi bu kadından kadına değişir sert seven cogu kadın seks esnasında şiddetten hoşlanır buda farklı pozisyonda olmamızı gerektirir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
11 ayErkekler için fiziksellik değil aynı zamanda psikolojik bir oyun gibi çünkü O açıdan bakınca hem görsel olarak kadının kıvrımlarını net şekilde görmek hem de kontrolün tamamen kendilerinde olduğunu hissetmek erkekler için inanılmaz tahrik edici. O derin sert girişler kadının çaresizce teslim oluşu çırpınışları Hepsi erkeklerin en karanlık fantezilerini ateşliyor. Kadının arkasından gelen o nefes nefese hırçın ahhh'la cinsel arzunun çıldırdığı anların en çıplak hali. Doggy’de erkekler kendilerini gerçek bir avcı gibi hissediyor her hareketi her vuruşu istediği gibi ayarlıyor kadını delirtiyor. Ve en güzel kısmı kadının vücudunun tamamen açık savunmasız çaresiz olması Erkek için bu tutkunun ve iktidarın doruk noktası. Sanki kadının bedenini paramparça edip her zerresine hükmediyor gibi bir his var. Doggy hem ilkel bir sahiplenme hissi verir hem de tutkuyu zirveye çıkarır. Ve çoğu erkek o pozisyonda kadının gerçekten zevk aldığını hissettikçe kendini daha çok verir cünkü zevkin dili bazen sadece bedenin kıvrımında gizlidir.
20 Yorumla
11 ayçünkü doggydeki görsellik, saçın tutup çekilebilmesi, belin kavranabilmesi ve hakimiyet duygusu diğer pozisyonlarda aynı düzeyde değil. bacaklar omza da güzel bence. bacaklardan kavrayıp köklemek, köklerken partnerimle göz teması kurmak çok zevkli olabiliyor
00 Yorumla
Çünkü tüm hatları ile iş erkekte ve kadın altında daha çok gaz alıyor ve erkek daha çok uyarılıyor sonuç olarak da erkek elleri ile rahat hareket edip kadına istediğini yapıyor 😈
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
59Cevap
Gizli Üye(18-24)11 ayArkadan kadına sahip olmanın verdiği zevki tam anlamıyla görmek belki de ayna kullanarak kadının yüzü dahil ön tarafı görmek ve deliğe girmenin kolaylığı olabilir. Şaplak veya kırbaç ile pozisyon renklendirilebilir. Benim en sevdiğim arabada arka koltukta oral ve doggy. Arabanın içinde olmanın verdiği haz çok ayrı. Bir de kadını hazırlıksız yalamak. Mesela yavaş yavaş sürterken bir anda aniden içine girmek
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBence arkadan görünüşü tahrik ediyor tokatlama yapıyor mesela
142 Yorumla- 11 ay
Tokat ve sertçe saplamak
- 11 ay
Kadın dayanabilmeli buna ama sorun o
11 ayNevşehirde balona bindirim pramitleri havadan seyrederken domaltıp arkadan kayarım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı.
11 ayİki delikte önümde poponun o dalga yapışı çok hoşuma gidiyor aynı anda arka deliğe parmakla baskı yapmak daha da uçuruyr kadını aynı anda farklı şeyler düşündürmek amaç burada
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 642 cevap paylaştı. Kadını doruğa çıkarmanın en zevkli pozisyonu o yüzden
10 Yorumla
11 ayCowgirl pozisyonunu en sevdigim çünkü alttan kalçayi avuçlayip sert darbelerle alttan yukarıya doğru ziplatmak ve o an aldigi zevki yüzündeki mimiklerde görmek beni benden alır
00 Yorumla
11 ayDoggy de bütün Hakimiyet Bizde olduğu için Kadına dayanılmaz Zevkleri Üst üste defalarca Yaşatmaya Bayılıyorum
Doggy sayesinde altımızdan kaçamıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı.
11 ayDoggy en sevdiğim pozisyon değil, içine girerken kadının yüzünü görmeyi seviyorum çünkü. Misyoner, bacak omuza ve erkek sandalyede otururken kadın kucakta daha çok seviyorum.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı.
11 ayDoggy hiç sarmaz beni ben daha çok ayakta kucakta vs fanteziye gelicek olursak public seviyorum senin var mı bu tarz bir fantezin?
02 Yorumla- 11 ay
Bu şartlarda zor yaşanacak bir şey ahahha
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
11 ayDoggy pozisyonunda hükmetmenin verdiği haz ile pozisyonun kadının vücudunu ele geçirdiğinin bir simgesi
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
11 aydomlınca ordaki çıkan görüntüyü siz bilmiyorsunuz birde orada hakimiyet tanmamen bizde siz pasif dsurumdasınız buda hoş bence
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
11 ayben iç çamaşırsız ve jartiyer giymekten çekinmeyen kadınlarla arabada ya da avmde sevişmeyi tercih ederim.
00 Yorumla O kalçanın önümüzde domalmış sekılde durusunun zevkını tahmın bıle edemezsın 😀
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
11 ayönümüzde sere serpe bir vucut ve giriş çıkış ta göze hitap eden aksiyon olabilir 🤔
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
11 ayAta binme hissi verdiği ve hakimiyet kurma hissi verdiği işn 😂
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Dagy beli kirip domslinca iki delik üst üste oluyor onları görüp bandırma güzel
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)11 ayEstetik görüntünün güzel olması, pozisyon iyi ayarlanırsa daha derine inmek ve kanırtarak iç duvarlara sürtünme dolayısıyla kadına da daha fazla zevk vermesi için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
11 aykadını kontrol etmek daha kolay o pozisyonda ama benim sevme nedenim başka
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayBenimki mutfak tezgahı önünde dururken arkadan sarılmak ve ben araç kullanırken onun oral yapıp hepsini yutması ve ucuna bir öpücük kondurması en sevdiğim pozisyonda kaşık
00 Yorumla
11 ayTepeden o dalgalanışı izlemek, sürekli şaplak atmak hoşuma gider çünkü.
00 Yorumla
11 ayYakalanma korkusunun heyecanıyla iş yerinde Quick f. ck fantezim vardı gerçekleştirdim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sebebi yok seviyoruz. Fazla zevk verdiği için sanırım. Fantezilerimi paylaşmıyorum. Bana özel :d
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBen karşı tarafın isteklerinede bakıyorum ona göre yapıyorum o zevk alınca ben daha çok zevk alıyorum
00 Yorumla
11 ayKadının hem popo deliği hemde vajinasi dip dibe duruyor olması ve daha dar durması kadının bacaklarının da seksi olduğu bir posizyon düşüncesi bile fena 😅😅😅
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBenim favorim ayakta kucağıma alarak.. hele bir de duvara falan yaslarsam..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayAykata kucağa alip duvara dayamak bacaklar omuzdayken
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBen doggy çok seviyorum ama misyoner pozisyonuna güncelleme getirip hatunun ayaklarını göğsüme dayayıp üstüne doğru yatarak daha sertçe beceriyorum büyük olduğu için aklı çıkıyor zevkten deliriyor.
00 YorumlaÇünkü çook çok zevklidir. Fakat daha 20-25 farklı pozisyon var. Bir tanesine takılmıyorum ben
00 Yorumla
11 ayGörüş alanı vr hakimiyet olayı harika o yüzden seviyorum
00 Yorumla
11 ayHükmetmek kontrol altında tutmak hakim olmak için süper bir pozisyon
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 aygörsel şölen, en sevdiğim fantezim oyuncak verip oral yaptırmak
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayPoponun duruşu sırttaki kıvrımlarr özellikle o pozisyonda partnerimin kafasına çevirip bana bakmasıı çok büyük bir haz
01 Yorumla
Cevap sahibi11 ayO anı görerek inceleyerek tadını çıkarmak ya açıkcasıı
Gizli Üye(18-24)11 ayGörüntü güzel diye herhalde
41 Yorumla- 11 ay
Yüzyüze olup, git gel yaparken memeleri ve yüzünü görmek daha güzel.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
11 ayGörüntü olarak göze hitap ediyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
11 aySıktığı yeri görmek için
01 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. Görsel tatmin diğer türlü pek bi numarası yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Prone bone daha güzel doggyden
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
11 ayGirip çıkarken Şaplak atmak zevkli oluyor
02 Yorumla- 11 ay
Dayı sen uyu
- 11 ay
@benimadımormandır sus kız paçoz
Gizli Üye(18-24)11 ayDoggyden ziyade karşı tarafın yüzünü görebileceğim pozisyonlar daha iyi olur doggy yi çok sevmem
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Popoyu tokatlamak için
00 Yorumla
11 ayKucakta yüzyüze bakışmayı tercih ederim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayBöyle en çok kafasını yukarı kaldırıp gözlerime bakması çok yükseltir beni
00 YorumlaNasıl sevmeyelim gel de anlat şimdi
00 YorumlaHakimiyet duygusu verir
00 Yorumla
11 ayBenim fantezim öpüşürken deli gibi *
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
11 ayDaha rahat. Kontrol bizde
00 Yorumla
11 ayManzarası güzel olduğu için
030 Yorumla- 11 ay
Vay yalancı vay hani arkacı değildin
- 11 ay
@benimadımormandır arkacı olunmuyor canım böyle, bu pozisyon.
- 11 ay
Alla alla ne alaka nası olunmuyo
- 11 ay
@benimadımormandır anal değil bu diyorum, pozisyon.
- 11 ay
Bu terslikte bir iş var
- 11 ay
@benimadımormandır O kesin. Bi ara anlatırım ben sana. Çok şaapma.
- 11 ay
@benimadımormandır demek özelden yaramazlik yaptınız sizi gidi istekli şeyler 😋
- 11 ay
@Snlglndrmz kıskandın mı len? 😎
- 11 ay
Evet iki posta da ben atsaydim
- 11 ay
@Snlglndrmz sen osbire debam, bana kadar var.
- 11 ay
Hatun belki grup seviyordur
- 11 ay
@Snlglndrmz işine bak işine. Yok öyle bir şey, herkes senin gibi sapık mı?
- 11 ay
Benim için kavga etmeyin 😎
- 11 ay
Grup vitamini severim dinlerim güzeldir sen de dinle @Snlglndrmz
- 11 ay
@benimadımormandır yavrum bı özele gelsene
- 11 ay
Yavrum bi özele gelsene mi?
- 11 ay
😀 kucağıma mi gelmek istiyordun
- 11 ay
😀 kucağıma mı gelmek istiyordun mu?
- 11 ay
Evet sevecegin bir şey var orada
- 11 ay
Evet seveceğin bir şey var orada mı?
- 11 ay
👉👌 2v1
🖕🏻 - 11 ay
👉👌 2v1
🖕🏻 ? - 11 ay
@benimadımormandır seninki kaçtı 😀
- 11 ay
Benimki kim?
- 11 ay
@benimadımormandır analci olmayan
- 11 ay
@Snlglndrmz beyinsizliğini keyifle seyrediyorum merak etme. Kendini rezil etmeye devam et.
- 11 ay
Benimki değil kimse istavrit tanımıyorum
- 11 ay
Hatunu kaptım diye kıskanma
- 11 ay
@Snlglndrmz başına geleceklerden haberin olsa arkana bakmadan kaçardın emin ol 🤣
- 11 ay
Doğru söylüyor bence dinlemelisin onu
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
11 ayArka merakı yüzünden galiba
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bem daha çok cowgirl ve prone bone
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayBen yüze boşalma çok seviyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Manzarası güzel çünkü
00 YorumlaDibine kadar girdiği içinn
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
11 ayBen sevmıyom
00 Yorumla
11 ayManzara güzel oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
11 aySahiplik zveklik
00 Yorumla
11 ayBence en güzeli 69
00 YorumlaDoggy gerçekten çok iyimiş
00 Yorumla
11 ayÇünkü güç ve hakimiyet katıyor
00 YorumlaBsdm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayen ıyısı doggy
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz