Ben sevgilim doggy pozisyonunu daha çok tercih ediyor ondan biliyorum. Benim de yüz üstü yatmaktan neredeyse boynum kırılıyor yeter artık başka pozisyona gecelim diyorum. Erkeklerin en çok sevdigi pozisyon doggy mi yoksa?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılŞimdi bunun nedenini buraya açıklamak pek doğru olmaz. Aşırı cinselliğe kaçıyor.
Şunu söyleyebilirim ki kadınların geneli de doggy sever, her iki tarafın aldığı zevk ve haz daha fazla.
Her ikinizin de sevdiği şeyleri yapmaya özen gösterin. Pozisyon değişerek birbirinizi doyurabilirsiniz.
En kötü altına yastık falan yerleştir, yardımcı olur bir tik diye düşünüyorum.70 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılgerek kadınların duruşu cinsel organlarını dışa doğru iter ve erkeğin organını daha büyük hissettirir gerekse erkeğin pozisyonu bunu hissettirir aslında neyi nasıl yapacağını bilirse kendini sekste daha güçlüymüş hissine kapılmasını sağlar oysa ki sekste kadını onun istediği şekilde yapabilmek için bazı olması gereken şeyler vardır
00 Yorumla
+1 yılKadına arkadan hakimiyet kurmak çok müthiş bir zevk bütün vücudu gözümün önünde ellerim belinde o zevkli anlarda anlatılmaz yaşanır
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet doggy çok güzel kaçmasının kasıklarıma yapışıp şap şap vurmayı çok seviyorum TSM fipldyince hele boşalması çok güzel💋🌸😎
13 Yorumla- +1 yıl
Sevgili @whatisyourpurpose cinsellikle ilgili sorunuz kaldırılmış. Görüşümü buradan yazmak istedim:
Neden suçlu hissettin kendini. Canım benim. Anlıyorum senin o yaştaki halini. Ben de o yaşlarda erkek ve kadın öpüşür, kadın hamile kalır ve bir süre sonra karnından bebeği alırlar sanıyordum.
öpüşünce değilde cinsel ilişkiyle hamile kalındığını, genelde karnından alınmadığını ve bacak arasından zamanı gelince çıktığını çok sonradan öğrendim. Ben de çok kötü olmuştum.
Maledef cinsel eğitim uzmanlarca verilmiyor bizim ülkemizde. Keşke verilse. 😎
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
30Cevap
Erkek kendini daha özgür hisseder o pozisyonda delikleri görerek istediği şekilde hızlanıp tempo tutturabilir hızlandığı zaman abandiginda sizin (bayanların) bağırması inlemesi çığlıklariniz çok etkileyici erkeğin domine ettiği baskın olduğu pozisyon doggy cowgirl de çok iyi pozisyondur
10 Yorumla
+1 yılo genelleme yanlış. ilişki sonuç odaklı olan kadının düşünmeyen kendi zevkini düşünen öyle ister. ama kadınına odaklanan kadınına öncelik veren misyoner seçer. çünkü kadın ilişki ile değil sevişme ile mutlu olur. ilişkide sevişmeye imkan veren pozisyon ya misyonerdir ya da cowgirl dür
00 YorumlaSevgilinin pipisi ereksiyon halinde yere paralel mi duruypr, yoksa yukarı mı kalkıyor muz gibi?
12 Yorumla
Soran+1 yılYere paralel
Yoo sadece doggy değil.. Misyoner klasikleşen pozisyon.. Amazon iyidir. Boşalmayı da geciktirir. Farklı mekan da farklı şeyler denemek lazım
10 YorumlaHayır benim sevdigim o degil ben daha çok kadının sırt üstü yatıp onun üstüne çikmak ve kadının üstte olmasını seviyorum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. İki deliği görerek yapması harika bir zevk birde daha derinlere o şekilde giriliyor ayrı bir haz bunu sen bilemezsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılÇirkin biriysen yüzünü görmek istemiyor olabilir. :):
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır çirkin değilim
Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı. sürekli aynı pozisyon da sıkar heyecanı zevki kaçar. arada pozisyon değiştirmek gerekir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAlakasız benim mesela misyoner ve tek bacak omza o kişiden kişiye değişir
00 Yorumla
+1 yılO kadar sevmeye gerek yok bence ama doggy baska😍😋
00 Yorumla
+1 yıldaha zevklı cunkı canım sence degılmı?
60 Yorumla
+1 yılgüzel seçim.. kadın üstte kendi işini gördükten sonra izin verir genelde :)
neden sevdiğimize gelirsek ah o kalçalar yok mu kalçalar...00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen doggy moggy sevmem. Ben kediciyim.
10 Yorumla
+1 yılSınırları sonuna kadar kullanma 😌
00 Yorumlabilmem seven erkeklere sor
00 YorumlaGenelleme yürütme iyi değildir
00 YorumlaYüzünü görmek istemiyor olabilir :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı.
+1 yılHayır ben Amazon da severim.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 790 cevap paylaştı.
+1 yılDoogy her zaman iyi haz verdiği için severiz
00 Yorumla
+1 yılBen sevmiyorum, göğüs manzarası yok bir kere.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 931 cevap paylaştı.
+1 yılBazı herşeyi elinin ve gözünün önünde istersin 😊
10 Yorumla
+1 yılO yönetiyor ondan
10 Yorumla
+1 yılDoggy iyidir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Uste cik arada sende
00 Yorumlabacak omuza tercihim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTers cowgirl de çok güzel
00 Yorumlane dertler var be
10 Yorumlaİlginç sin 😂
00 Yorumla