Kocamla cinsel hayatımız çok monotonlaştığı için konuştuk ne yapabilirim?

2 yıldır evliyiz ve bir süredir cinsel hayatımız rutinleşti ve monotonlaştı hiç konuşamadık bu konuyu ama geçen gün normal sohbet ederken konu sekse geldi ve kocam artık cinsel hayatımızın çok monotonlaştığını buna bir çare bulmamız gerektiğini söyledi ben de evet ben de bunu konuşmak istiyordum çok rutinleşti sıradanlaştı dedim o da farklı şeyler deneyelim sıra sıra birbirimizi dinleyelim dedi bana sordu bu zamana kadar sana hiç sormadım her hangi bir fantezin veya fetişin var mı dedi kocam da olsa çekindim biraz duraksadım ve bağlanmayı sevebilirim tecavüz gibi dedim öyle öyle konuştuk o da isteklerini söyledi tekrar sordu işte başka hayal ettiğin bir şey var mı dedi yok dedim vardır illaki düşün dedi sonra da şimdi de üçlü falan deme de dedi ben de neden olmasın dedim o da saçmalama Allah aşkına seni başka erkeklerle paylaşacak değilim sen benimsin ve öyle kalıcak başka erkek istiyorsan boşanmamız gerekiyor ama benimle evliyken sadece bana aitsin dedi konusu öyle kapandı ama asıl konu şu ki benim cuckold swinger gibi şeylere ilgim var ve kocam bu konuda çok katı sizce ne yapmam gerekiyor?

Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Güncellemeler
11 ay
Güncell
Kocamla cinsel hayatımız çok monotonlaştığı için konuştuk ne yapabilirim?