2 yıldır evliyiz ve bir süredir cinsel hayatımız rutinleşti ve monotonlaştı hiç konuşamadık bu konuyu ama geçen gün normal sohbet ederken konu sekse geldi ve kocam artık cinsel hayatımızın çok monotonlaştığını buna bir çare bulmamız gerektiğini söyledi ben de evet ben de bunu konuşmak istiyordum çok rutinleşti sıradanlaştı dedim o da farklı şeyler deneyelim sıra sıra birbirimizi dinleyelim dedi bana sordu bu zamana kadar sana hiç sormadım her hangi bir fantezin veya fetişin var mı dedi kocam da olsa çekindim biraz duraksadım ve bağlanmayı sevebilirim tecavüz gibi dedim öyle öyle konuştuk o da isteklerini söyledi tekrar sordu işte başka hayal ettiğin bir şey var mı dedi yok dedim vardır illaki düşün dedi sonra da şimdi de üçlü falan deme de dedi ben de neden olmasın dedim o da saçmalama Allah aşkına seni başka erkeklerle paylaşacak değilim sen benimsin ve öyle kalıcak başka erkek istiyorsan boşanmamız gerekiyor ama benimle evliyken sadece bana aitsin dedi konusu öyle kapandı ama asıl konu şu ki benim cuckold swinger gibi şeylere ilgim var ve kocam bu konuda çok katı sizce ne yapmam gerekiyor?
Gizli Üye(36-45)1 yılBu oldukça hassas ve karmaşık bir durum. Öncelikle şunu söylemeliyim: hissettiğin şeyler ayıp değil, sapkın değil. Cinsellik, insanların içinde çok çeşitli yönlere ayrılabilen bir dünya ve çoğu zaman fantezilerimiz, yaşadığımız duyguların ya da bastırılmış arzuların bir ifadesi olur. Bu yüzden önce kendine yüklenmeyi bırakman önemli. Merak ettiğin ya da hayal ettiğin şeyler seni "kötü" yapmaz. Ama evlilikte önemli olan sadece arzular değil, güven, sınırlar ve karşılıklı saygıdır.
Şimdi durumu biraz açalım…
Senin fantezilerin cuckold, swinger tarzı dinamikleri içeriyor olabilir, ama eşin bu konuda çok net ve katı bir sınır çizmiş: seni başka bir erkekle paylaşamayacağını açıkça söylemiş. Ve bu onun duygusal sınırı. Bazı insanlar eşleriyle böyle şeyleri paylaşmayı bırak, hayal olarak konuşmayı bile zor bulurlar. Bu noktada onu değiştirmeye çalışmak ya da "zamanla alışır" diye düşünmek, ilişkide kırılmalara yol açabilir.
Ama bu şu demek değil: susmalı ve bastırmalısın. Bunu içinde bastırırsan, zamanla öfkeye, uzaklaşmaya ya da gizli arayışlara dönüşebilir ve evlilik için tehlikeli hale gelir. O yüzden önce senin içinde bunu iyice anlaman önemli. Gerçekten yaşamak mı istiyorsun, yoksa sadece hayal etmek mi seni tatmin ediyor? Bazı insanlar sadece bu tarz fantezileri zihninde canlandırarak ya da partneriyle rol oyunları yaparak da doyum yaşayabiliyor. Eşinin bu konudaki tutumu net olduğuna göre, belki bu yönde alternatif yollar bulabilirsiniz.
Örneğin, role play tarzı şeyleri denemek. Sözlü olarak "paylaşılma" fantezilerini oynamak, kontrolü tamamen eşinde tutarak senin fantezilerine yaklaşabileceğiniz bir alan yaratabilir. Ama bu sadece onun da rahat hissettiği sınırlar içinde olmalı. Ona "seninle birlikteyken bile bu duyguları yaşayabilirim" mesajını vermek çok daha güven verici olur.
Eğer bu arzuların daha derinse ve sadece hayalde değil, gerçekten yaşamak istiyorsan, o zaman evliliğinizin temel değerlerini, güvenini, sınırlarını derinlemesine konuşmanız gerekir. Çünkü bu sadece cinsellik değil, evliliğin yapısını da etkileyen bir mesele olur. Eşin buna kapalıysa, onun kararına saygı duymak zorundasın — tıpkı senin arzularının da yok sayılmaması gerektiği gibi.
Sonuç olarak:
Kendine kızma, ama dürüst ol.
Eşinle oyunlar, fantezi konuşmaları gibi sınırlarını zorlamayan alanlarda bu isteğini ifade etmeyi deneyebilirsin.
Ama onun açıkça çizdiği sınırları zorlamak ya da ona baskı yapmak, ilişkinizi tehlikeye atar.
İlişkiniz bir çıkmaza giriyorsa, bir cinsel terapist ya da çift terapisti ile birlikte destek almanız çok faydalı olabilir.
Bu tür arzular yalnızca bir yönünü temsil ediyor, evliliğin diğer yönlerini de düşün: sevgisi, güveni, hayat arkadaşlığı… Hangisi daha ağır basıyor? Hangileri senin için vazgeçilmez?İstersen daha da derine inip konuşabiliriz. Buradayım.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)11 ayCuckold ciddi bir fantezi. İstemeyen erkek ikna edilmez ki. Evlenmeden önce konuşmalıydınız bunları. Fantezilerinizi yapamadığınız evlilikten hayır gelmez. Ben de cuckoldum ve biliyordum eşimi de. Bu yüzden rahat evlendik ve eşim memnun. Pişman olduğumuz zamanlar da oldu tabi. Son f*ck bana kötü davranıyordu, penisi de büyüktü eşimi memnun ediyordu baya. Bu yüzden itaat ediyordum hep ona sonradan kölesi yaptı beni. Böyle şeylere de dikkat ederseniz kontrollü cuckold yaşayabilirsiniz fakat istemeyen adama yaptırılmaz.
17 Yorumla- 11 ay
Kölesi yaptı derken?
Seni de mi becerdi yoksa eşinin gözünün önünde
Cevap sahibi11 ay@DiplomalıHavuç hayır hizmet ettirdi hep. Kelepçe getirdi bağladı kenarda. Yüzüme boşaldı
- 11 ay
Yüzüne boşalırken kendini nasıl hissettin
- 11 ay
Nasıl
- 11 ay
Nasıl peki
- 5 ay
ilk benimle; yasak aşk yaşamalısın;bull atletik bakımlı ciğerli güvenilir😉 dm ni bekliyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
11 ayAslında senin istediğin şeyi kocan da istiyor o sadece blöf yapmış sana senin düşünceni öğrenmeye çalışmış bu konuyu birkaç daha onunla konuşursan kabul edecektir ve bunu denerseniz cinsel hayatınız bayağı bir değişir
15 Yorumla
Soran11 ayBunun konusu nasıl açıcam ki bir daha
Soran11 ayEşime 2 kız ve sen yapar mıydın diye de sordum yok aşkım ben başka kız istemiyorum tanımam etmem hastalığı var mı yok mu aramam kimseyi bunun için bana sen yetiyorsun dedi
- 5 ay
Derken😊 @Arzuahmet
11 ayBaşka erkeğin sana dokunmasına izin verdiğin ana bile gerek yok, o motivasyonu çoktan göstermişsin. İlişkinizin kesinlikle son bulacağını ilan ederim.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
Bunu bi gvatlık olarak düşünmemelisin. Biz 21 yaşımızdan beri cuckold ve swinger deneyimlerini defalarca yaşadık ve hala da yaşamaya devam ediyoruz. Tıpkı bir yazarın kaleme aldığı gibi, aramızda sorunsuz bir ilişki var ve güven duygumuz en üst düzeyde. Birbirimizi seviyoruz ve bu fantazilerle evliliğimiz hiç monotonlaşmadı, tam 11 yıl oldu. Eşimle ben, kültürlü, durumu iyi ve kendi halinde insanlarız. Bunu bir sapıklık olarak değil, sadece çok sevdiğimiz bir fantezi olarak tanımlayabiliriz. Düzenli olarak görüştüğümüz, tek erkek denilen biri var hayatımızda. Kendisi işinde gücünde biri; bazen akşamları sadece sohbet ediyoruz, bazen de üçümüz harika bir gece geçiriyoruz. Hatta bazen, eşimin onunla olan mükemmel seksini izliyorum. Yani, bu durumun içinde bir sürü farklı fantezi barındırıyor. Üçlü olarak harika bir seks yaşayabiliyoruz ve bu bizim için masumane, küçük bir kaçamak, sıkıntılarımızdan uzaklaşma yolu.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
10 ayAklını kullanırsan, kocana güven verirsen, ona olan sevginden ve bağlılığından şüphe etmezse kocanın aklını cuckold, swinger tarzı ilişkilerle işleyebilirsin. Beraber mfm üçlü seks temalı p.. rno film izleyebilirsiniz. İkinci erkeği düşündürecek bir oyuncak kullanabilirsiniz, "sen içimdeyken ağzıma, arkama almak istiyorum" diyerek.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
8 aybence kocan bu fanteziye açık sadece onu hazırlaman verekli , zaten sormuş senin ağzını aramış, şimdi tamam dese olmaz çünkü ters tepebilir , o yğzden sevilirken konuyu açabilirsin fantezi vs vs , bakalım ne cevap verecek , ama her insan istemeyebilir
00 Yorumla
11 ayVe.. sizin gibiler aile kurabiliyorken bizim gibi aşırı kıskanç sahiplenici insanların bekar kalması.. :) Zalimsin Dünya zalim. :)
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)13 güKarımla benzer bir muhabbetimiz oldu.
Sevişirken ağzıma da almak istiyorum vs diyor. Dedim seni boş ver mi? Bunu sçyledikçe azdı ama gerçekte öyle bir şey ilişkimize zarar verir bu yüzden asla istemem vs dedi.
Sizde durum ne oldu? Gelişme olduysa güncelleme yapar mısın?
00 Yorumla
11 ayKocana sabah uyanınca şey desen olur mu çok aşırı sinirli mi katı biri demişsin ama ağzını ara deki gece rüyamda yatak odamizdayiz senin karşında iki erkekle grup yapıyordum sende bizi öylece izliyordun de sonra kuloduna bakıp islanmisim banyoya girmem lazım de fena değilmis desen ruyam böyle hiç mi oluru yok çok mu kesin kati suretle hayır dedi sana ikinci erkeği
030 Yorumla
Soran11 ayYani ben sorduğum da dalgacı bir tavrı vardı aslında onun ağzını aradığımı düşündü ağzımı niye arıyorsun evliliğimizi kurtarmak için ciddi bir şey konuşuyoruz dedi ben de yemin ediyorum ağzını aramıyorum böyle şeylere ilgin var mı merak ediyorum aramıza 1 tane kadın alsak bile kabul etmez misin dedim o da yok aşkım bana sen yetiyorsun zaten tanımadığım hastalıklı mı bilmediğim kadını neden aramıza alıyım dedi kapattık konuyu ama birlikte p*rno izlemeyi de kabul etti
- 11 ay
İzlediğiniz p*rno üçüncü kişi erkek miydi kadın miydi peki
- 11 ay
Bence kocan bu arada o da istiyor ama cesaret edemiyor üçüncü erkeğe okey gibi geldi bana hangi erkek üçüncü kadına hayır der
- 11 ay
Ama şunu merak ettim beraber izlediğiniz o porrnoda kaç erkek kaç kız vardi
Soran11 ayÜçlü p*rno izlemedik hiç hardcore izledik normal aynısını yaptık
- 11 ay
Bak bir de şey var ne dicem üçüncü erkek yani grup olursa ya o erkek kendisinden daha iyi seni becerirse korkusu da var anksiyete yapabilir korkusu kendisini ve ona aşık olup kendisine tekme atıp bosayabilir mi beni hesapları yapmış olabilir mi acaba
- 11 ay
Ona bunun garantisini verebilir misin o üçüncü erkek kocamdan daha iyi becerirse seni onun yanında onu yücelten şeyler söyler misin mesela seeks esnasında o varya o durum koçanı çok demorilize eder kocan bunları düşünüyordur ondan da kabul etmiyor olabilir bence ama o da ılıman sıcak bakıyor sadece karısını kendisinde daha iyi skecek diye korkuyor elin erkegi sen o an süper çok fenaymis dersen üçüncü erkeğe kocanin egosu zarar görür
Soran11 aybir şey diyeceğim çok iyi bakış açısı evet öyle düşünmüş olabilir diğer erkek ile onu kıyaslarım diye veya sadece onunla yaparım habersiz diye çünkü normalde de eşimin performansı ile ilgili bir şey eleştirsem hiç toz kondurmaz kendine o konuda egosu var maalesef
- 11 ay
O şu an varya sana demez tabiki yüzüne içinde soru işaretleri vardir empati kurdum bir an sanki senin kocanım gibi karımı benden iyi becerirse benle daha yapmak istemez benden zevk almaz diye düşünür hiç mi toz kondurmaz elestiye açık değil mi demekki erkeklik egosu var yüzüne direkt soylicem toz kondurmuyoraa yani elestiye açık değilse işin çok zor ama imkansız değil onu ikna etmen lazım naif kibar yaklascan söz vericen ona kıyaslama yapmayacağına gerekirse onu ovcen kocanı (diğer erkek daha iyi becerse bile seni)
- 11 ay
Bende onu düşünmedim o açıdan bakmadım hic mesela kocandan daha iyi çıkarsa yatakta o ondan habersiz yapar mısın ki
- 11 ay
ya da şey dicem hiç ona soylemeden yapsan 2 erkek bulup ama o da aldatmaya girer di mi sende aldatmak istemezsin :/
Soran11 ayYok yapmam ve bu kıyaslama olayı aklımın ucundan bile geçmedi yani bazen çok erken boşalıyor ben de esprisine diyorum ki yaşlı dayılar gibisin aynı öyle diyince hemen kendini savunuyor sen erkek anatomisinden anlamıyorsun bugün çok stres altındaydım yok işte yorgundum falan diyor yani hiç kendinde kabahat bulmuyor bazen alkol aldığımızda geç boşalıyor onun haricinde genelde hep erken boşalıyor
- 11 ay
Erken boşalması sıkıntı yani sana ipucu vereyim mi erkekler hakkında erkeğe as verme su verme ama egosunu okşa pohpolasan bile dünyanın en mutlusu yapabilirsin erkeğini yani halbuki gercekler olarak onu eleştirsen haklısın erken boşalıyormus bahane olarak kendini hemen sana savunmuş işte işteyim yorgunluk vs vs diye açıklama yapmış
Soran11 ayPeki nasıl pohpohlayayım yani nasıl bir övgü yapıyım da kendine daha çok güvensin
- 11 ay
Bir taktik daha vercem yanlış anlama taktik diyorumda haddine değil tavsiye sadece onu en iyi sen anlarsin çünkü aynı evde yaşıyorsunuz önceden bir erkek ayarla kafanda onla iletisimde ol yani kontak kur haberles telefondan sürekli sonra koçanı böyle sakin mülayim bir zamanda konuş yüzde 90 bu alkollü anıdir o an çokta böyle mantıklı düşünmez çoğu şeye evet diyebilir kabul edebilir o an sen alkol içme ama ona icir sadece ısrar et yalvar gerekirse kabul eder etmez o üçüncü erkeği hemen eve çağır
- 11 ay
Haddime*
- 11 ay
Ama yüzüne soylicem direkt benim en çok korktuğum şey bu erkeğin çok aşırı güvenilir olması şart ağzı sıkı birisi olması lazım kardeşim biri olursa başınıza ip örer
- 11 ay
Orrrspu cocuugu yazdim kardesim diye düzeltmiş site😅 dedikodu yapabilir yani ya da şantaj yapar
Soran11 ayHe yani yasayacağımız erkek başımıza bela olabilir diyorsun yani
- 11 ay
E tabiki çünkü niye biliyor musun seni becerecek ya zevk alacak haliyle bu bir ikinciside o da kendi açısından ego yapacak adam karısına yetmiyor kocasından daha iyi becerdim karısını diyecek evliliklerini kurtardım sonra hatta sana mesaj atabilir seninkinde yine tık yok mu bir daha geleyim der sonra ne bileyim sen kabul etmezsin onu istemezsin şantaj yapar herkese söylerim bak evlisin sen evliyken yaptın diye akrabalarını bulur falan onlara öter insanoğlu çiğ süt emmiş ama mesela gerçekten güvenilir bulursan erkek yap derim grup çok aşırı zevk alırsın güvenilir olup olmadığını nasıl anlarsın test etcen o üçüncü erkeğe dene sinirlendir bakalım sinirlenince ne yapıyor damarına bas
- 11 ay
Yorumlara baktım da birinin yorumunu gördüm fena değilmiş 😅 zenci bul demiş
- 11 ay
Bence zenci olayı mantıksız değil hem şeyleri büyük diye hemde sempatikler böyle ne bileyim dogallar kimselere zararları yok hemde farklılık olur farklu bir deneyim siyahlar ve skleri büyük Türkçeyi iyi bilmezler bilmedikleri için santajdir ne bileyim tehdit falan yapmazlar ve bir daha onları görmezsin bile
- 11 ay
İmkanın fırsatın olsa Afrikalı simsiyah kapkara zenci bir erkekle ister miydin
- 11 ay
Bir şey itiraf etcem zenci ve kocanla grup yapmani çok isterdim
- 11 ay
Aklıma öyle bir şeytani plan geldi ki kabul etmemesi imkansız
- 11 ay
Şimdi beni iyi dinle orada mısın bir tane kadın hesabı aç sahte bir hesap takipçi takip kas biraz belli olmasin fake oldugun güzel bir kız hesabı olsun bu kocanin Instagrami yoksa Facebook u o da yoksa Twitterindan takip isteği at onun gönderilerini beğen sonra dm den mesaaj at ona muhabbet sohbet et normal biraz geçsin muhabbeyi iyice koyulastir sonra bir gün evdeyken o suphelen ondan ya da ondan gizli telefonunu al sanki onu basmissin gibi yap sen beni mi aldatıyorsun falan dee kızılca kıyamet kopar bosancaz de ben bosancam de artık seni istemiyorum de
- 11 ay
Bu sana iyice yalvarcak yok öyle değil sandığın gibi değil sende ısrarla bosancaz de hayır ben bosancam de sonra bir şartla bosanmam de bende seni aldatcam de işine gelirse de ya üçüncüyü aramıza alırsak de bosanmam de
- 11 ay
Kızz şş bana bak olur mu sence bir şey desenee😅
- 11 ay
Yapacak misin
- 11 ay
Nolur bir şey de :/
Birlikte p*rno izler misiniz, konusu cuckold olan izletebilirsin. seks sırasında onu azdırmak için söyleyebilirsiniz başka birini. Aklına öyle yavaş yavaş yer edinebilir
04 Yorumla
Soran11 ayEvet p*rno izlemeyi kabul etti sen kıskanmazsan sorun değil dedi
Soran11 ayYani p*rno izlemeyi kabul eden cuckold ilişkiyi de kabul eder ilerde diyorsun
1 yılKocanı tebrik ediyorum. Sonunda adam gibi adam gördük şu sitede.
Sen de düzgün fantezi kur kardeşim. SAçma sapan ne 3lüsü
20 Yorumla
9 ayeşimi bu konuda yönlendiriyorum. bakalım ikna edecek gibiyim.. sizde durum nedir suanda. gelişme var mı
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)10 aySen cok aranip ta bulunamayan bi kadınsın. Ama kocan biraz ezik biraz da yalancı. ,(yorumlara verdigin cevaplardan bunu anladim) bu fantezilere girebilmen icin kendine cok guvenen bi kocan olmasi lazimdi.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
11 ayyani bu konu ile alaklı öncelikle biraz video izleyip onu yumuşatman lazm düşün ki bu konu anal ve o videolar yumuşatıcı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Neden bir başkasını istiyorsun kocan yetmiyormu?
02 Yorumla
Soran11 ayİlişkimiz çok monotonlaştı
- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılKafasına sokman lazım böyle şeyleri yavaş yavaş ama onu da poh pohlaman lazım videolar vs. detaylar önemli
00 Yorumla fantezi başka bir şey, sapkınlık başka bir şey, tecavüz fantazisi evet, ama swinger fantezi değil
05 Yorumla
Soran11 ayEvet vardı
Soran11 ayYani aşırı kıskanç biri değil birlikte p*rno izlemeyi kabul etti iki kızla yapar mıydın dediğimde de hayır aşkım bana sen yetiyorsun ayrıca başka kadınla ne yapıcam hastalıklı mı değil mi bilmiyorum dedi
- 11 ay
Şimdi dürüst olmak gerekirse bir erkek iki kadınla birlikte olmak fikrine asla katı yaklaşmaz, nerede böyle bir teklif karısından gelirse, ancak şu da var karısından gelen bu teklife evet derse karısının da tersini isteyeceğini tahmin eder bu nedenle buna olumsuz cevap verebilir yani iki kadınla birlikte olursa işin senin de başka bir erkek denemek isteyeceğini tahmin ediyordur
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılYıllardır coculd swinger ortamlarda olan biri olarak söylüyorum eşin onu denediğini düşünmüş hemen tamam dememiş sevişirken sürekli başka bir erkekten bahset ve tepkileri ölç
06 Yorumla
Soran1 yılAslında birlikte p*rno izleyip aynısını yapalım demiştim kıskanmazsan olur ama birebir aynı performansı bekleme dedi bunu kabul eden onu da kabul eder bence
- 1 yıl
Diyorum ya eşinin içinde var doğru yolu izlemen önemli tecrube konusuyor yanılmam
Soran1 yılOnun içinde de kesin var yani
- 1 yıl
Tabiki var ama senin tepkinden çekiniyor mesela bir tavsiye vereyim sevişirken sizin tanımadığınız ve sizi tanımayan birini gizli numaradan arayın telefonu hoparlöre alın sesinizi dinlesin ve size bazı komutlar versin onun dediğini yapan emin olun adrenalin zirveye cıkıyor defalarca denendi
Soran1 yılKabul etmez ki
- 1 yıl
Bunu ne zaman nasıl söylediğin önemli detay veremiyorum sen anla
Cinsel Yaşam konusunda 985 cevap paylaştı. Bence kocanın da ilgisi var da ilk başta söylemeye çekindi sen ağzını ara
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Merhaba, ben evli cuckoldum. Yazabilirseniz bilgi veririm
00 YorumlaBiz de sevgilimle yeni başladık cuckolda istersen konuşabiliriz belki ikna etmende yardımcı olurum
00 Yorumlayatakta alıştır önce teşhirlikle başla tatilde felann hoşuna gidecektir
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Alet deneyimi yaparak çift tarafını doldursun sanal iki taraflı yapmış havası vermezmi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 949 cevap paylaştı. Zaman zaman dile getir alıştır ama ilk defa bir kadının buna ilgi duyduğunu gördüm şaşırdım açıkçası
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılUlan buram buram sen kokuyorsun. Buna bir son vermem lazım ama 5 gün kaldı o yüzden ses etmiyorum.
04 Yorumla
Soran1 yılO ne demek
Cevap sahibi1 yılOlması gereken bir şey, sadece gerçekleşeceği zamanı bekliyor demek..
Soran1 yılNeyin olması gerekiyor?
Cevap sahibi1 yılGeriye dönüldüğünde, içinde keşkelerle yaşamamak için beklenmesi gereken bir zaman sadece.
Iyi geceler
Cuckoldun tadı başka ama kafa dengi eş sevgili bulmak zor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOlaya oyle girersen kabul etmez zaten. Bu dedigin fanteziler bir anda olmaz. Biraz ön hazırlık lazım. Söylediğinde kizdimi normal mi red etti?
017 Yorumla
Soran1 yılYok sadece çok az sesi yükseldi öyle kızmadı yani
Cevap sahibi1 yılİlk kez duyduğu için verdiği tepki normal.
Cevap sahibi1 yılSu an aklına girdi ama. Bir sekilde düşünüyorsun
Cevap sahibi1 yılAma kabul etmesi için zaman ve ikna yetenegin lazım.
Cevap sahibi1 yılBir şekilde düşünüyor *
Soran1 yılYani bu konu aklını kurcalamıştır illaki üzerine düşünmüştür diyorsun
Cevap sahibi1 yılTabiki de. Ama sindirmesi gerek. Ama bu arada sende onun istemesini saglamalisin.
Soran1 yılNasıl sağlıycam ki
Cevap sahibi1 yılYavas yavas isleyeceksin. Bunu da oyle normal zaman da konuşmayacaksın. Genellikle sevisirken konuşman daha etkili olur. Birlikte p*rno izleme olasılığınız var mı mesela?
Soran1 yılEvet birlikte p*rno izleme olayını da konuştuk ben istedim kıskanmazsan sorun yok izleyip aynısını yaparız dedi
Cevap sahibi1 yılBak bu güzel bir adım.
Cevap sahibi1 yılBir kac kez izledikten sonra grup konulu prno tercih edebilirsin. Ama swinger tarzı ayarlarsan daha iyi olur.
Cevap sahibi1 yılBunu ayarlaya bilirmisin?
Cevap sahibi1 yılHatta oncesin de tek erkek iki kadın olanlar olabilir.
Cevap sahibi1 yılMerhaba
Cevap sahibi11 ayKonuştunmu esinle
Cevap sahibi5 aySelam
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gerçek hesap açıp erkek olduğunu belirtmen gerekiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayönce bu tür p*rno izleterek alıştırman lazım. işte benim gibi kocalara senin bibiler denk gelmiyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı.
10 ayonu ikna etmeye çlışabilirsin aslında , birz zamana yayman gerekli , kaç yaşındasın bilmiyorum ona göre taktik vermeye çalışırım, birde eşinin yapısı, bulunduğunuz şehir gibi , çok dikkatli olman gerek ama , özelden yazabilirsin
00 Yorumla Bence kocanda bu işe meyilli. Ben üniversite öğrencisiyken kız arkadaşımla swinger partisine katılmıştık. Bizimde sohbetimiz aynı sizin gibi başlamıştı
01 Yorumla
Soran11 ayNasıl başladı yani
Gizli Üye(30-35)11 ayBaşkalarıyla grup yapmayı denemeyi düşündün mü kocan olmadan?
01 Yorumla
Soran11 ayDüşünmedim aldatmak istemiyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılGerçek bir soru olsa ikna konusunda destek olunabilirdi, ama troll soru belli ki.
02 Yorumla
Soran1 yılYemin ederim trol değil ya cinsel hayatımız aynı yaşlı çiftlere döndü kocam da dedi yani tutku istiyorum artık bunu düzeltmemiz gerekiyor
Cevap sahibi1 yılOnun tamamen katı olduğunu sanmıyorum o zaman. Sadece senin bu konuda ciddi olup olmadığını, onu deneme amaçlı bu fanteziyi söyleyip söylemediğinden emin değil. O yüzden bir erotik film önerebilirim beraber izlemeniz için. Onu izlerken tepkileri daha net olabilir.
Gizli Üye(25-29)1 yılVar bizimde bir hayalimiz
125 Yorumla
Cevap sahibi11 ayKocana iki ya da 3 kadın ile yapmayi teklif etsen hemen kabul eder
Soran11 ayOnu da sordum 2 kız ve sen yapar mıydın diye aynen böyle dedi yok aşkım ben başka kız istemiyorum tanımam etmem hastalığı var mı yok mu aramam kimseyi bunun için bana sen yetiyorsun dedi
Cevap sahibi11 aySallamış resmen. Senin tepkiden çekinmiş. İstemem yan cebime koy hesabı
Gizli Üye(36-45)11 ayBiz de aynı şeyleri düşünüp konuştuk ve önce farklı kimliklere bürünerek birlikte olduk sonra heyecanı çok sardı bizi ve biraz daha ileriye taşıdık. Bende seninle aynı düşüncede olunca daha güzel oldu...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayKocanın önünde başka bir erkek tarafından becerilmek mi istiyorsun sen?
04 Yorumla
Cevap sahibi11 ayBir şey sordum sana
Cevap sahibi11 ayBir şey sordum yavrum
Cevap sahibi11 ayGodugumunnn bir şey sordum
Cevap sahibi9 aySon durumun nedir
Gizli Üye(36-45)11 ayVay be! Bunları konusabilenler de varmış. Neyse. Sen abarttın sanki. Hayalini kurun kafi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayKocanız varken üçüncüyü ne yapacaksınız acaba
00 Yorumla
11 ayİkna edersen ; partneriniz ben olabilirim temiz bakımlı atletik biriyim
00 Yorumla
7 ayCuckold cift olarak takilmanizi onerirm ama hem fikir olmaniz lazm bayan istemiyorsa asla konusunu bile yapmayinIz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 aybence 2 yılda cinsel hayat monotonlaşmaz. bu daha uzun yıllar alır. aslında bu tarz fanteziler ilk olarak erkek tarafından istenir ama sizde durum farkılı. ama kocanızda bu istek var gibi, ama tereddütleri olabilir.
00 Yorumla
1 yılHmm adam güzel kardeşim değilmiş, sen de az fena değilsin he
02 Yorumla
Soran1 yılMerak ediyorum sadece
- 1 yıl
Merak etmek var denemek istemek var, bunun belli sebepleri var ama neyse
Gizli Üye(25-29)11 aybiz karşılıklı olarak bunu yaşamak istiyoruz fakat henüz cesaret edip nasıl ıleryecegımızı kestıremedık konusu açılınca cıddı heyecan duymaya basladık
03 Yorumla- 11 ay
Eşinle konuştun mu bunu hiç
Cevap sahibi11 ay@DiplomalıHavuç karsılıklı diye belirtmişim zaten
- 11 ay
Eşin de hazır yani buna
Gizli Üye(25-29)11 ayBence sen yüzde yüz erkeksin ya da bu soru troll yemin eder misin troll olmadığına sorunun ve kadın olduğuna
010 Yorumla
Cevap sahibi11 ayBu üçüncü kişiyi yani ikinci erkeği Afrikalı simsiyah kapkara zenci olsun ister miydin peki hem adınızı çıkartmaz hem farklılık olurdu
Soran11 ayYa kardeşim niye ezik gibi davranıyorsunuz bu yaşadığımız olaya niye imkansız gözü ile bakıyorsunuz evlilikte böyle konuları konuşmak gayet normal ben sana veya bir başkasına bunu kanıtlamak zorunda veya yemin etmek zorunda değilim ama lütfen her gördüğünüz soruya trol demekten vaz geçin asosyalliğiniz hayatı 2 duvar arasından ibaret görmeniz çok komik ama ilerde evlenirsen falan haberin olsun bir zaman sonra cinsellik monotonlaşıyor ve yeni şeyler denemek istiyorsun bu kadar cahil olduğunuzu belli etmeyin
Soran11 ayİnanmıyorsan görmezden gelirsin sonuçta burada anonimiz kimse kimseyi tanımadığı için gerçek hayatta kimseye sormayacağımız soruları sorarak fikir sahibi oluyoruz ve evlilikte böyle olaylar olması gayet doğal evli olmadığın için veya uzun süreli ilişkin bile olmadığı için yaşadığımız durumu anlamaman normal
Cevap sahibi11 ayEn son yazdığından yüzde yüz eminim monotonlasir bende en çok bundan korkuyorum evlenince ama bence kocan ilk seferde hemen kabul etmeyebilir kiskancsa hele ama senide düşünmeli ikinci bir erkek girerse işin içine ve gizlilik sınırları içerisinde olursa zevkine zevk katarsin grup olursa zevk çarpı iki olur ama şöyle bir sorun var bu erkek yabancı mi olacak yoksa tanıdık mi türk olursa bence sıkıntı tekrar tekrar ister başınızı ağrıtabikir ya da dedikodu yapar ağzı durmaz Afrikalı bir erkek olsun ister miydin bu üçüncü kisinin
Cevap sahibi11 ayorada haklısın evli olmadığım için empati kuramadım bu hayatta her şey olabilir ön yargılı davrandım ozur dilerim tekrardan✋
Cevap sahibi11 ayKocan nasıl biri kıskanç mi peki
Soran11 ayYani aşırı kıskanç değil mesela erkek arkadaşlarım olmasına bir şey demez aşırı çıplak giyindiğim zaman biraz tepki gösterir
Cevap sahibi11 ayKıskanç değilse dediğim gibi olur senin iş tahmin ettim o da kabul edebilir ama kafasinda demekki soru işaretleri var acık giyindiginde erkeklerin sana bakması hoşuna gidiyor mu
Cevap sahibi11 ayBence kocan çok aşırı şanslı bir adam ve o bunun farkında degil
Cevap sahibi11 ayorada mısın
11 ayOtele gidin her zaman yaptığınız pozisyonları değiştirin düzelir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Bunu düşünüyor olman bile boşama sebebi
12 Yorumla
Soran11 ayAbart
Gizli Üye(25-29)11 ayZor iş. Bazı erkekler asla yapmaz
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAslında kabul eder ama kocana bağlı olduğunu hissettirip zevk ve eğlence için fantezi olgusunu kavraması lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılCidden istiyor musun cuckold? İstiyorsan tüyo vereyim
04 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSustun
Soran1 yılMesela nasıl tüyo
Cevap sahibi1 yılSustunn
Cevap sahibi11 ayİstemiyorsan ne diyeyim
- Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı.
1 yılGerçekten bilmiyor musun 😧
02 Yorumla
Soran1 yılBilsem sormam
- 1 yıl
Gayet kolay kocanın dediğini kabul edeceksin hepsi bu
Yok ben tatmin olmak istiyorum diyorsan
Oyuncaklar var sevişirken onları kullanabilirsin
Cinsel Yaşam konusunda 954 cevap paylaştı. çocuk var mı peki
02 Yorumla
Soran1 yılYok
- Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı.
1 yılPeki kocanın ne tür fantezileri var?
07 Yorumla
Soran1 yılOnunki normal şeyler kostüm, gecelik, tanga, anal veya bağlamak gibi şeyler
- 1 yıl
Peki sen onları onaylıyor musun
Soran1 yılEvet tabi
- 1 yıl
Bir kaç şey sorabilir miyim sana
- 1 yıl
orada mısın
- 1 yıl
Rahatsızlık vermezsem hemde senin aklındaki soru işaretine yardımcı olurum
- 1 yıl
Buradayım bakar mısın
Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Gizliden gizliyeeeee halledeceksin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
11 aySenin canın başka yaprak çekiyorsa...
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
11 aySende az... Değilsin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
11 ayKocan kapiyi direk kapatmiş
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 648 cevap paylaştı. Yeni ve değişik fanteziler bulun
00 Yorumla
1 yılKocan istemiyorsa saygı duymak zorundasın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Güvenilir birini bulun o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılFake hesaptan fake soru soracan diye ne kadar uzun uğraşlar vermişsin ya öyle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı.
1 yılBunun çözümü yok gibi geldi bana
00 Yorumla Kocasında aradığını bulamayanlar 3. istiyor hep
01 YorumlaSoru gerçek mi bilmiyorum ama kalktı.
00 Yorumla- Devamını Gör (23)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar