Üç aydır beraberiz birbirimize çok değer veriyoruz beni her dakika arıyor soruyor işi olsa bile. Birkaç gün sonra da annesine anlatacak yüzük takabiliriz. Herneyse buna kaç kez ısrarla geçmişinden bahsettim hep üstü kapalı konuştu bir şey anlatmadı ama bugün her şeyi anlattırdım dürüstçe anlattı. Ve geçmişinde çoğu kişiyle beraber olmuş bakire de değil hatta 2-3 evli adamla da beraber olmuş, 45 yaşında ki biriyle de sırp adamın arkası sağlam milletvekilleri ile arası olduğu için kendisine torpil yapıp işe alması için beraber olmuş. Yani kısacası biraz kabarık bir geçmişi var. Şimdi buna da çok değer veriyorum bana çok iyi geliyor seviyorum bunları sineye çekip evlensem mi mutlu olur muyum ve yarın bir gün evlilikte bir hatası olur mu acaba bana
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 470 cevap paylaştı.
11 aySana iyi davranmıyor, sana kapağı atmak için seni saf gördüğü için iyi davranıyor gibi yapıyor. Bak birileriyle birlikte olmasını geç, bunu para için başka bir şey için yapanın eskorttan ne farkı var. Yani evlenirsen, evlendikten sonra da aldatılmaya, başka erkeklere hazır ol bence.
07 Yorumla
Soran11 ayYani ne bileyim çok hanım hanımcık biridir benimleyken bana karşı hiçbir ihaneti bir hatasını görmüyorum geçmişinde sadece bu hataları yapmış yaptığı için de pişman olduğunu söylüyor o yüzden kafam karışık birde bu kadar ısrarlarıma karşın dürüstçe hepsini anlattığı için bana güvendiği için anlattığı için vicdanım sızlıyor nasıl bırakayım bunu diyorum
- 11 ay
Sana tabi ki şirin gözükecek yoksa nasıl kapak atacak sanıyorsun. Bu oyuna gelirsen bil ki sizin ikili bir ilişki olmaz. Evliliğinizde her daim başka erkeklerde olur yani evleneceksen bunu kabul ederek evlen. Vicdanın da hiç sızlamasın yani bunları yapan o eğer pişman olacak birisi vatsa bir zahmet o pişman olsun.
Soran11 ayBen telefonunda her şeyi kurcalıyorum hiçbir şekilde bir yanlışlık görmüyorum başka kişilerle muhabbetini falan ve çoğu kişinin de geçmişi oluyor ama evlendiği insanla çok mutlu oluyor sadık kalıyor bu niye kalmasın ki sence? Ve vicdanım sızlamasını sebebi bu kadar çok sevip ilgi gösteriyor beni severekten güvenerekten bunları anlatmayi göze aldığı için
- 11 ay
Kardeşim mevzu birisiyle daha önce ilişkiye girmesi değil ne için ve kaç kez bu amaçlarla girdiği. İyi o zaman evlen de kendin deneyimleyip gör.
- 11 ay
Bak aşağıda birisi renkli hayatın olsun demiş, birisi daha benzer yorum yapmış yani bunu kabulleneceksen kendi bileceğin iş.
Soran11 ayDoğru işte kafamı da karıştıran budur evli biriyle ne diye insan ilişkiye girer ki. Ama evlenince çalışmana izin vermem dedim o da peki hastanede bari sekreterlik yapsam izin verir misin dedi ona da hayır dedim, sadece bunca yıl çaba gösterdin üniversite okuduğun öğretmenlik için atanırsan anca ona izin veririm dedim peki sen ne dersen o olsun dedi, dışarıya falan da tek başına çıkmana asla izin vermem böyle şeyleri de sevmem dedim onu da kabul etti konuyu kapattı. Şimdi yani tek dışarı çıkmadığı sürece calismadigi sürece oturacağımız evde aile apartmanı annemin abimin oturduğu apartman olduğu sürece nasıl aldatabilir ki, akıl vermeni istiyorum çünkü karışmış kafam
Soran11 ayBu dediklerimi de kabul eden bir insan bu derece seven bir insan nasıl aldatır ki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
11 ayBen istemezdim. Evli olup 2. kadın olmak ve evli olan kişiye bu haksızlığı yapmak bilmiyorum midem almaz benim
01 Yorumla
Soran11 ayBana karşı hiçbir hatası yok çok sadık hanım hanımcık bir insanda pişmanım da diyor hepsinde dürüstçe anlattığı için bana güvenerekten dürüst olduğu sonuçta anlattığı sevdiği için her şeyi göze aldı diyorum kafam karışık
Bence evlen belli ki renkli bir cinsel hayatınız olacak bu kişiyle. Kesinlikle kaçırma.
011 Yorumla- 11 ay
Bu şekilde ilişkiler yaşayan, heyecana açık bir kadın durulmaz. Durulmuş gibi yapar ve yeni heyecanlar aramaya devam eder.
Soran11 ayBen de işte bundan şüpheleniyorum ama şöyle bir şey var benimle olduğundan beridir her dakika her saniye tek ilgisi banadır benden başka kimseyi görmüyor, ailesi çağırdığında işi olduğunda bile telefonu kapatmıyor. Ve senin kölenim, sen ne dersen o olur diyor. Evlendiğimizde tek başına dışarı çıkmak yok çalışmak yok dedim onu da kabul etti bunları yapan kabul eden yarın bir gün evliyken aldatma ihtimali nasıl olur ki
- 11 ay
Yani başkalarıyla cinselliğine sen izin vermesen de yaşar belli yani bu anlattıklarından hiç şüphe yok buna.
Bu kadını seviyorsan bunu bilerek evlenirsin ve beraberce yaşarsınız bu tip şeyleri ve gayet de güzel zevkli, ben yaşıyorum ön yargılı olma bence.
Soran11 ayBenim ne kadar sinirli biri olduğumu da biliyor baskıcı biri olduğumu da bunlara cesaret Edip de yaşayamaz diye düşünüyorum
- 11 ay
Senden habersiz yapar bu seferde. Kadınlar iyi yalancılardır ve ruhun duymaz. Kaç tane adama başkasının çocuğuna 20 30 sene babalık yaptırdılar yani çok emin olma.
Sen izin verirsen senin gözetiminde olur o ayrı tabi
Soran11 ayTamam da evlenince tek başına dışarı çıkmak ve calismak yok dedim tamam dedi apartmanda aile apartmanımız
- 11 ay
Ya bunu geç sonuçta sen 7/24 evde tutamazsın. Markete diye çıkar, hastahaneye diye çıkar yine çıkar ve iki arada bir derede yapacağını yapar.
Yahu ben de zamanında sıkı yönetimdeki bir hatunu alıyordum arabaya sonra hemen işimizi halledip geri bırakıyordum
Soran11 ayAma işte benim takıldığım nokta beni bu kadar çok severken kaybetmekten korkarken ve benim sinirli baskıcı biri olduğumu bilirken böyle bir şeye nasıl kalkışacak ki
- 11 ay
Bak bu dediklerini yapan kişi seni veya başkasını değil kendi çıkarlarını düşünür. Şimdi kendisini birisine kapak atar ayrılsa nafaka alır ayrılmazsa da evlendiği için eli rahatlar ve fırsat buldukça yapacağını yapar. Sen güvenirsin arada 3 sene geçer 5 sene geçer ipleri gevşetirsin ve bir bakmışsın o başkalarının altına yatmış bile.
Ben senin yerinde olsam bu hatunla evlenir ve açık ilişkili bir evlilik sürdürürdüm ki benim hayatımda bu şekilde ve bende nişanlanıyorum yakında onunla da böyle bir ilişkim olacak
Soran11 ayBen öyle şeyler sevmem hatta onunla cinsel anı yaşarken bile onun geçmişinden bahsettim onlarda da böyle zevk alıyor muydun nasıl oluyordu diye sordugumda bana tepki verdi bana onlardan bahsetme o an sen ben varız sadece seni yaşamak istiyorum dedi
- 11 ay
Hikaye onlar hikaye. Senin gerçekten izin vereceğini bilsin var ya neler yapar neler.
Neyse sen buna inanmaya devam et o zaman ne diyeyim yani
Gizli Üye(18-24)11 ayİlerde başka erkekler ile ilişkiye girmesi sorun değil ise senin için sorun olmaz
014 Yorumla
Soran11 ayPeki sen olsan ne yapardın
Cevap sahibi11 ayDoğruları söylicem biraz çıkarlara göre hareket ediyor bir gün kafası bozulduğunda ve ya senin 6 aylık hadi 3 aylık yokluğunda başkalarıyla net ilişkiye girer çünkü daha önce çok fazla girmiş neden girmesin , ben ne yapardım , eşin ile konuş başka kişi ile cinselliğe gireceksen söyle haberim olsun diye en azından habersiz şekilde yapmasından iyidir ama anlaşılan senin için sorun değil cinselliğe girmesi sor başka erkek te alalım mı diye 1 kere al ki sana söylesin başka zaman maksat yalan söylemesin ama karşı çıkmaman gerekiyor evleneceksen madem seviyorsun. ama konuş sanki sen 3. erkeği istiyormuş Sun gibi ilk başlarda belki hayır çekebilir sonra gerçekten de istemiyor sa istemiyorum der. ama genellemesi ister
Soran11 ayBenimleyken neden niye öyle bir şey isteyim ki asla istemem ki o da zaten %100 yok çeker
Cevap sahibi11 ayEşin vaz geçmez seksten bilgin olsun...
Cevap sahibi11 ayAma böyle yapan çok var hayatı mutlu olan kötü bir şey değil saygı duyulabilecek bir şey bende deli gibi sevsem birlikte olurdum yani💞
Soran11 aySeksten vazgeçmezse ben varım fazlasıyla beni zaten istiyor ve şöyle bir şey var benimle olduğundan beridir her dakika her saniye tek ilgisi banadır benden başka kimseyi görmüyor, ailesi çağırdığında işi olduğunda bile telefonu kapatmıyor. Ve senin kölenim, sen ne dersen o olur diyor. Evlendiğimizde tek başına dışarı çıkmak yok çalışmak yok dedim onu da kabul etti bunları yapan kabul eden yarın bir gün evliyken aldatma ihtimali nasıl olur ki
Cevap sahibi11 ayİnsan oğlu nankördür doğası gereği ama yazdığın gibi madem evden çıkmıyor sen ne dersen o olur diyor o zaman iyi belki gerçekten de düzgün ilişki istiyordur bi şeyi hatırlatmak istiyorum geçmişi kabarık bir çok kadınlar 30 yaşlarda ve ya yaklaştığında evde kalmış gibi bir şey oluyor ve bu onlara kötü hissettiriyor bir erkek ile derhal evlenmek istiyor yuva kurmaya çalışıyor , eğer yaşı 30 larda ise ondan da olabilir sana bu kadar yakınlaşması yani seni garantilemiştir benim bilgim bu kadar kendine iyi bak ✨
Soran11 ayEvliliğe pek meraklı değildi düşünmüyordu doğrusu benimle düşündü yaşı da 25
Cevap sahibi11 ayHayırlısı olsun🤗
Soran11 ayTeşekkür ederim ama son kez sormak istiyorum böyle birinin ileride aldatma olasılığı olur mu gözü dışarıda falan
Cevap sahibi11 ayKadının yaşını söyler misin 25lerde mi
Soran11 ay25
Cevap sahibi11 aySana forumlardan öğrendiğim tüm bilgileri 3 madde üzerinden aktaracağım
1-Yeni evleneceğiz yıllar en güzel yıllarınız sana yüksek ihtimal ile söylüyorum eğer tatmin edersen söylediğin gibi 10 yıl boyunca aldatma ihtimali düşük
Ama seksten sonra da ilgi göstermen lazım mükemmeldin beni tahrik ettin sarılman filan lazım seks yapıp hemen arkanı dönüyor isen o 10 yıl 5 yıl olur
2 10 yıl sonra eğer fazla boşlarsan yani ilgi vermeme ve ya çevresini kontrol etmez isen bir gün genel gerçek aldatma senaryosu bir gün komşularından biri ile karşılaşır iki espri yaparlar birbirine normal şekilde naber filan sonra ikisi birbirine git gel yakınlaşırlar ve bir kaç ayda ilişkiye girerler olurlar yani, 10 yıl sonra da ilgi gösterirsen düşük olur aldatma ihtimali
3) -2025 ve ya 2024 yılında bir çok kadınlara deney olarak soruyorlar kocanızın haberi olmasa aldatır mısınız diye yüzde 30 e yakın aldatmam cevabını verdi, yüzde 70 i Aldatırım cevabını verdi. Sonuç= ilk 10 yıl sorun olmaz ama 10 yıl sonra eski günlerinki gibi bir şeyler yapabilir dikkat edersen aldatamaz a, dikkat etmez isen ihtimali var
Cevap sahibi11 ayKanka son kez yazıyorum çok fazla yazdım kusura bakma 2 hafta sonra güven testi yap kızın tek başına olduğu yere bir tane erkek arkadaşını gönder olgun olsun 30 yaş gösteren erkek arkadaşın senin kıza yürüsün telefon numarası filan sen de test etmiş olursun eğer verir ise sana söyleyecek mi , belki özelden gizlice mesajlaşırlar ve ya sana söyler böyle böyle oldu diye ama bibir sonraki karşılaşmada eşine bugün ne yaptın tarzı şeyler söyleme anlar bi de eşinin görmediği güvenilir biri olsun, bu son mesajımdı
Gizli Üye(30-35)11 ayÖdenmemiş ceza gibi yıllar sonra karşına çıkarsa karışmam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayKanka ilerde bu senin için bir sorun teşkil edecekse devam etme. Teşkil etmeycekse devam et derim
02 Yorumla
Soran11 ayPeki sn olsan ne yapardın
Cevap sahibi11 ayBenim hayat görüşüme göre çok ters muhafazakar bir insanım. Ama senin için ters olmayabilir senin hayat görüşün önemli olan
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım