Kız arkadaşımın geçmişini kabullenemiyorum?

acil yardım edebilirmisiniz kafayı yemek üzeretim uni1 okuyorum ve bur sevgilim oldu çok erken başladık ilişkimize ve benim adam gibi olan ilk sevgilim di daha önce hiçbişey yaşamadım öpüşmedim bile suanki sevgilime eskileri sordum işte ve onun da 1 tane sevgilisi olmuş bunu çok sevmiş1 yıl sürmüş ilişkileri ve 1 2 ay sonra başka şeyler de öğrendim öpüştüklerini ve 5 6 defa da buluştuklarında oral yapmışlar ama bakireliģi duruyo ama önden ve arkadan dışın da herşeyi yapmıslar ve lise de de 1 kere evine gitmiş ve oda bişeyi beklemek için sadece sarılıp yatağa yatmışlar ve başka bişey olmamış bana bunları sordum ve anlattım aslında bu evine gittiğini de sonrada öğrendim bunu söylememişti ve bunlar bana çok koydu ve çok kötüyüm arkadaslar şu an ben ilklerimi bu kızla yaşadım bana bunları6 ay geçince anlattı sevgili olduktan sonra 1 2 ay sonra bişeyler söylemişti ilk öpüştügunu filan ve oralı da ama ben inanamadım çok bişey olmamıstır dedim ve devam ettim6 ay sonunda her şeyi öğrendim ve niye bunları yaptı dedi cok sevmiştim diyo ve evet ilk sevgilileriymiş birnirlerinin ama benim de bu kız ilk gibi bişey ben bu kızla ilk defa öpüştüm ve bişeyler de yaşadım ama bozmadım ve evet kız beni çok seviyo bende onu çok seviyorum ama bunları kaldıramiyorum kòtü hissediyorum kendimi çok şey yasadık beraber6 ayımız oldu az gibi ama çok şey yaşadık lütfen napıcağımı bilmiyorum ve bunları ögrenince biraz düşünmem lazım diyip gitmiştik o zaman bile giderken sarılmıştık çünlü çok seviyoduk ve sonra akşam yurduna gittim ve bunları öbemsemeyelim dedim cunkü ben seviyorum ve aģladımda çok sevdiğim aklıma geldi ve yanına gidip konuşmuştum akşam bunları önemsemeyelim önümüze bakalım diye2 gün geçti ve cok soğuk davraniyorum kıza ama onu çok seviyorum ayrilamıyorumda ama sürekli eskiden yaptıgı şeyler aklıma geliyo bir karar vermem gerekiyo ve ben bu kıza evlenelim de demiştim herseyimi buna bağladım herşeyi beraber yapıyoduk planlarımız da vardı çok kötü hissediyorum ama ayrlsram yaşayamam
Kız arkadaşımın geçmişini kabullenemiyorum?