acil yardım edebilirmisiniz kafayı yemek üzeretim uni1 okuyorum ve bur sevgilim oldu çok erken başladık ilişkimize ve benim adam gibi olan ilk sevgilim di daha önce hiçbişey yaşamadım öpüşmedim bile suanki sevgilime eskileri sordum işte ve onun da 1 tane sevgilisi olmuş bunu çok sevmiş1 yıl sürmüş ilişkileri ve 1 2 ay sonra başka şeyler de öğrendim öpüştüklerini ve 5 6 defa da buluştuklarında oral yapmışlar ama bakireliģi duruyo ama önden ve arkadan dışın da herşeyi yapmıslar ve lise de de 1 kere evine gitmiş ve oda bişeyi beklemek için sadece sarılıp yatağa yatmışlar ve başka bişey olmamış bana bunları sordum ve anlattım aslında bu evine gittiğini de sonrada öğrendim bunu söylememişti ve bunlar bana çok koydu ve çok kötüyüm arkadaslar şu an ben ilklerimi bu kızla yaşadım bana bunları6 ay geçince anlattı sevgili olduktan sonra 1 2 ay sonra bişeyler söylemişti ilk öpüştügunu filan ve oralı da ama ben inanamadım çok bişey olmamıstır dedim ve devam ettim6 ay sonunda her şeyi öğrendim ve niye bunları yaptı dedi cok sevmiştim diyo ve evet ilk sevgilileriymiş birnirlerinin ama benim de bu kız ilk gibi bişey ben bu kızla ilk defa öpüştüm ve bişeyler de yaşadım ama bozmadım ve evet kız beni çok seviyo bende onu çok seviyorum ama bunları kaldıramiyorum kòtü hissediyorum kendimi çok şey yasadık beraber6 ayımız oldu az gibi ama çok şey yaşadık lütfen napıcağımı bilmiyorum ve bunları ögrenince biraz düşünmem lazım diyip gitmiştik o zaman bile giderken sarılmıştık çünlü çok seviyoduk ve sonra akşam yurduna gittim ve bunları öbemsemeyelim dedim cunkü ben seviyorum ve aģladımda çok sevdiğim aklıma geldi ve yanına gidip konuşmuştum akşam bunları önemsemeyelim önümüze bakalım diye2 gün geçti ve cok soğuk davraniyorum kıza ama onu çok seviyorum ayrilamıyorumda ama sürekli eskiden yaptıgı şeyler aklıma geliyo bir karar vermem gerekiyo ve ben bu kıza evlenelim de demiştim herseyimi buna bağladım herşeyi beraber yapıyoduk planlarımız da vardı çok kötü hissediyorum ama ayrlsram yaşayamam
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok kötü bir durum ya. Ama hak ver hangi kız olsa söylemezdi ki böyle bişeyi. Sana bir anda ben geçmişte bu bu bokları mı yedim diyicekti. Bak benimde sevgilim var o aksine her şeyi yapmış geçmişinde. Benim sevgilim oldu ama hiç görüşmedim hiçbiriyle. Yarım yamalak ilişki anlayacağın. Telefondan mesajdan görüştüklerim oldu yalnızca. Bunu da sevgilim biliyor bildiği için beni çok istedi seviyorduk tabi ama erkekler için çok önemlidir bir kızın geçmişinin tertemiz olması. Benim de yanlışım oldu. Çok seviyordum önceki ilişkimde. Her allahın günü göğüslerini çekip bana yollarmısın diye ısrar ediyordu kesinlikle kabul etmiyordum sadece merak ediyorum seni çok seviyorum ciddi bir yola giricez senle niye çekiniyosun güvenmiyomusun falan derkeen bir şekilde kandım ve attım. Öyle böyle ayrıldık. Başka biriyle birlikteyim şimdi. Ve şu an vicdan azabı çektiğim anlar oluyor aklıma gelince. Şuanki sevgilim beni cidden çok düzgün bir insan olarak bilirken ben bu şeyi yaptım. Ögrense çok kötü hisseder aynı senin gibi bu yüzden söylemiyorum. Erkekler kadınlar gibi değil hazmedemezler kendilerinden başka erkeklerle yenilen naneleri. bir insan hayatı boyunca sadece bir insana özel olmalı diye düşünüyorum. Sen çok doğru hareket etmişsin. Erkeklerin çoğu uçkuruna sahip çıkamaz yapar her türlü şeyi. Sonra el değmemiş kızla evlenmek istiyorum diye dolanırlar.. Ya bence ayrılma seviyorum demiyomusun? Sevgilin belki de çekiniyordur söylemiyordur başka şeyler de yapmış olma ihtimali yüksek diye düşünüyorum ama önemli değil kii şu an seninle olması asıl önemli olan. Ya tabiki bir erkek olduğun için namusun bu kadar değerli olduğunu savunan bir dine mensup insansın. Aynı şekilde ülkemizde de durum böyle. Sana unut boşver derken bile tereddütte kalıyorum inan ki. Peki sence benim bu durumum çok kötü mü? Söylemelimiyim ona? Bir erkek olarak yorumun önemli benim için :)
04 Yorumla- +1 yıl
Ya odf sen niye simdi daha ileri gitmişlerdir diyosun ki ya sordum iyice o kadar olmadı dedi iyice sordum bide ama soylediklerin dogru kaldırmak zor bizim için ama seviyorum ve o da beni çok seviyor kararım olumlu yonde gibi onu sevdigim için ama bana sordugun sey yani bilmiyorum ama özelde mesaj atabilirsen daha ayrıntılı konusaniliriz söyleme konusu senin kararındır bilemem yani kararsız kaldım
Cevap sahibi+1 yılO da fena bir durum diyosun yani😂 ayriyeten öyle dedim evet çünkü diyosunki çocukla oral yapmış kız arkadaşım. Eee evine bile gitmiş oral yapmış neden ilerisini yapmasın? bir sebep söyle. Yaaa iftira atmak da istemiyorumm çekindiği için demiyor olabilir bırakırsın o kadarını duyunca belki bunu düşünüyordur. Bak evine gitmese neyse diyicem o çocuğu tatmin etmişse çocuk dememişmidir gel bende seni tatmin edeyim? Tek taraflımı olur bir işler kız da bu durumdan zevk almamışmıdır yanii gerçekci düşün seviyosun diye safça düşünmek zorunda değilsin
Cevap sahibi+1 yılAmaaa eski bir arkadaşım yalnızca oral yapmak için dahi çağırdığı olmuştu sevgilisini olabilir bak neyse aldırma sen bana amaa sana başta söylememesi saklaması ona olan güvenini ciddi anlamda sarsar hata yapmış olmayan şeyi bile acaba diye düşündürür insana güven problemi
- +1 yıl
Ya bu oral olmadan evine gitmiş evde hiç bişey olmamış öylebsöyledi yalan değil gibi çünkü tüm doğruları söyledi oral ondan sonra olmuş bunlar ayrılmışlsr sonra tekrar barışmışlar yani oral evden 3 4 ay sora flan olmuştur bilmiyorum evde nişeybolmafı sadece öpüştük dedi evet bunları bana baştan söylemesi lazımdı bilmiyorum aklım gene karışik yapabilicrkmiyim devam edebilicekmiyim nilmiyorum amanayrılmak da zor ben ilklerimi bu kızla yaşadım ben ne olucam peki
Bak! bu kiz seni seviyorsa iyi bir insansa , sana karşi sadakatliyse birakma.
Fakat kötü karakterli biriyse birak.
Insaniz herkes hata yapabiliyor.
Unutma beşer şaşar.
Önemli olan hatalardan ders almak ve bir daha tekrarlamak.
Pişmanlik duymak evlenmeden yaptiği için.
Bazen insanlar sevince hata yapabiliyor.
Hele ki ilk sevgilide.
Ilk sevgilimizle evliliğe kadar gidiceğimizi düşünup çok sevip guvenip bazi seyleri yasayabiliriz. Fakat umduğumuz gibi olmuyo.
Hayatta maalesef her seyin garantisi yok.
Sana geç anlatma sebebine gelince de seni kaybetmekten korktuğu için geç anlatmiştir.
Eğer bir kişiyle boyle bir sey yasamissa ve bu kisi ilk sevgilisiyse ve ciddi bir ilişkisi olmuşsa
Ve şu an pişmanlik duyuyorsa
Ve cok sevip guvenmisse affet derim.
Fakat diğer turluyse affetme , ayril derim.
Sen de kendince haklisin.
Biriyle birsey yasamadin.
Karsindakinin de senin gibi olmasi istiyorsun.
Fakat sen biriyle birsey yasamis olsaydin...29 Yorumla- +1 yıl
Burda açik açik anlatmak istemiyorum ama onunla yaşadıklarinin aynısı ve ama ben onunla evlenmeyi de düsundüm söyledimde yazın imam nikahı da kıyıcaktıl bussürü planlarimız vardı ama şuanda ben soğul davranıyorum ilk bunları söylrdiğinde düsünmem lazım dedim konuştuk biraz sonra aksamında yurduna gittim ve bunları onemsemeyelim dedi konuştum onunla ama kabullenememişim ve napıcam nasil kabullenicem bilmiyorum ayrılmak da istemiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşkan sen bunu dikkatlice oku benim sevgilim aynı olayı yaşamış sana yemin ederim aynısı bende oldu hatta ben akşamına öğrenince gazinoya gittim bir kıza açtırdım telefonu ama yalvardı bende agladm düşündüm düşündüm zor olucak ama seviyorsan degiyor Şu an askerim ama güveniyorum kardesim zaman iste bak kardesim sunu dusun bu kız sana bunu söylemesi cok guzel bir olay cidden bak sevmek bambaşka birsey kıymetini anlamıştır o senin tamam de ama bundan sonra ben varım falan de korkma falan de sürekli ilişkinde bir birimizden birsey saklamıcaz diye hatirlat affet baba cidden baak sevdign insanla evlen sonradan pişman olma kardesim benim ben şu an mutluyum inan oda benim değerimi anladı ona de severim onlar geçmişte kaldi yapmışsın bir hata de gec ama bunu bana unuttur de soguk davranma kiza yazik suratına vurma zaten p1cn biri yapmış yapcağını sahip çık ona ınsallah allahm seni cok mutlu eder
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılRica ederim kardesim :)
+1 yılEmpati kur, mesela seninle yapabiliyorsa başkasıylada sen kendini onun yerine koy, seninle yapıyor neden sevmiş? Başkasını sevdiği içinde yapmış. Seni nasıl sevdi ve yaptıysa başkasını sevipte yapmış. Eğer sana koyuyorsa ayrıl arkadaş çünkü seninle ilşşkisi bittiğinde başkasını sevse onunlada yapar. Hoşgörüyle karşılayacaksın. Madem koyuyor sen onunla birşeyler yaşamadan ayrıl. kızlar severse yapar arkadaş yadırgama, yargılama. İlişkiniz ciddi değilse bunları düşünme ciddi düşünüyorsanda sevdiği için yaptı, artık onun için sadece sen varsın. Boşver gerisini mutlu olmaya bakın.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
3Cevap
Bak yeğenim evlilik için okullar bitecek, askerlik yapılacak gelip iş tutup para biriktireceksin. Bu kaç sene demek? Okul eğer 4 yıllık ise ona 5 sene de. Askerlik 1,5 yıl hemen gidersen geldin hemen iş bulamadın 2 de oraya köy etti 8.5 sene. O köprünün altından çok sular akar. Nereye hemen evlilik?
10 YorumlaGeçmişe takılmamak lazm ya seviyosan sıkıntı yapma bence ya da diyelm ki bundan ayrıldın bir sonrakinin daha farklı şeyler yaşamadğni nerden bilicen bence eskiye geçmişe takılmak fazlasyla saçma herkes bşyler yasar geçmişinde sonuçta
04 Yorumla- +1 yıl
Ya farklı şeyler mi sence sadece öpüşmş olmasıyla başka seyler yapması benve değil o zman onu seviyoms ve yasams bşyler ilerleyen zamanlarda sennle de yaşamicaği ne malum? Hatta sizde öpüşmssnz bile bak yani demem o ki muhakkak oluyo anladn mi o yüzden takılma derim seviyosn sonuçta
+1 yılAnnenin fikirlerini al kızla tanıştır annen senin için doğru mu değil mi baksın bir de tabiki bu olaylara anlatmadan
04 Yorumla- +1 yıl
Annen ne düşünüyor
- +1 yıl
Biraz zaman ver istiyorsan şu an soğuk davranıyormuşsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaştan söyleşeydi keşke wma onsuz yapamam gıbı cümleler kurma adına cok üzüldüm şimdiki ilişkiler hep cinsellik pişman olmuş belli wma söyle də bı düşün bunu düşündükçe ona psikolojik şiddet uygularmisin yoksa unutur musun
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYâ yanlış anlama ama kendini kabullendirip söylemesi də cok ayıp madem oyle kendini kabul edecek birini bulsaymis yazık ya durumun
Cevap sahibi+1 yılbide herkes biliyor mu 😱 ailen öğrense në yapar ister mı ki o kızı? ben olsam cok seviyor bırakmak istemiyorsam yinede ona büyük bı tepki veririm kı aklını başına devsirsin birdaha bı hatasında affetmemı beklettirmem çünkü yeterince büyük bişi zaten
Cevap sahibi+1 yılkızın tek kusuru buysa affedebilecegini düşünüyorsan zmana bırak?
+1 yılgeçmiş geçmişte kalmış seviyomusun evet eee o zaman takma kafana seviyosan geçmişiyle de kabul edeceksin yok hayır etmem diyosan ve içinde hep bir burukluk olacaksa bırak kardeşim
01 Yorumla
+1 yılYa Affetmelisin ya da Ayrılmalısın sana kalmış yinede.
01 Yorumla
+1 yılO sende önce olmuş geçmiş takılırsan yürümez bu ilişki
00 Yorumla
1 yılya şu an bunu yaşayan kız tarafıyım özelden yazsak konuşsak erkek kafasından cevap almak istiyorum lütfen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmişini önemseme gelecek önemli madem geçmişini önemsiyor sun niye kızla öpüştü n?
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇok yazık
+1 yılÇok mu güzel bu kız yaa?
04 Yorumla- +1 yıl
Ne diyeyim ki bilemedim hiç mi pişman değil yaptığından
kız arkadaşınsa kabulenmelisin
00 YorumlaAyril ozaman ne bekliyorsun kizada yazik
016 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 401 cevap paylaştı. Ya affet ya ayrıl
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı