Cinsel Yaşam Oral yapmayı ya da yapılmasını sevmeyen var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Güncellemeler1 yıl Karşı cinse tabi Güncellemeler11 ay Son zamanda yapan ya da yapılan oldu mu Oral yapmayı ya da yapılmasını sevmeyen var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
B_a_n_E Takip Et Xper 5 Yaş: 125 1 yıl Ben bugüne kadar oral yapmasını seven ama kendine yapılmasını sevmeyen bir tane kadın gördüm anlam veremiyorum 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Alla alla nerdeymiş o kötü bi anısı vardır Yorumla B_a_n_E 1 yıl Kardeş yapmaya bayılıyor kendinde istemiyor bunun ne gib kötü bir anısı olabilir Yorumla Soran 1 yıl Belki tam anlamıyla oral yapılmamıştır iğrenmiştir yapılmasından Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Sevmeyen gaydir 10 7 Yorumla Soran 1 yıl Haklısın sen seviyormusun yapmayı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bunu yazdığıma göre Yorumla Soran 1 yıl Detay ver diye dedim onu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani illa Yok onu yok bunu sevmem mi gerekiyor diyeyim ha adamı çıldırtma ha Yorumla İzmirolgun35 11 ay Şehir? Yorumla Cevap sahibi 11 ay Cv mi sorar gibi hayırdır olem Yorumla İzmirolgun35 11 ay Kekocan sin Allah'ıma. Konuşma tarzına bak Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ben yaparim ama yapilmasi pek zevk vermiyor 2 4 Yorumla Soran 1 yıl İyi yapana denk gelmemişsin oral yapmak keyif zevk verme işi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Belkide bilmiyorum ama hic zevk almadim suana kadar. 7-8 partnerim oldu ki sekste iyiydiler ama orali sevemedim Yorumla Soran 1 yıl Oral yapmak sanattır sanat istersen beğen yazim sohbet muhabbet ederiz Yorumla İzmirolgun35 11 ay Burcun ne Yorumla
Sarhoşmuolsak080 Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 772 cevap paylaştı. Oral olmadan seks yapılmaz 1 0 Yorumla
PlatonikHayat34 Takip Et Guru Yaş: 51 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. oralsız hayat mı olur :) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kusma ihtimalim var 1 16 Yorumla Soran 1 yıl Seviyorsan sıkıntı yok gırtlağına kadar alabilirsin sorun değil Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evlenince bakıcaz artıkYa o mazur görür belki. Bünyem hassas Yorumla Soran 1 yıl Sıkıntı olmaz evlenince yapmayı çok istiyormusun peki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İstemiyorum. Midem bulanır diyorum ya.Ama ısrar ederse denerim. Yorumla Soran 1 yıl Dene tabikide yoksa gözü dışarı kayar erkek yatakta herşeyi tadmak ister bunu unutma Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O kadar da değil. Kusarsam zorlayacak mı yani Yorumla Soran 1 yıl Yani dediğim gibi yatakta herşeyi tadmak ister ilk kusarsın ikincide yine kusarsın sonra sonra alışırsın onu demek istedim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya lütfen, neyse, gönlümüze göre çıksında. Belki oda istemez. Belli olmaz bu işler. Yorumla Soran 1 yıl Aynen belli olmaz sohbet etmek istersen beğen yazim sonra kaldırırsın konuşuruz havadan sudan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok teşekkür ederim, kendini böyle şartlandırma. Hassas birisine aşık olursun. Gözün ondan başkasını görmez. Bu belli olmaz yani, boşu boşuna insanları korkutma rica ediyorum... Yorumla Soran 1 yıl Korkmana gerek yok hayatın gerçekleri bunlar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Herkes oral yaptırmak zorunda değil ama, Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sorunu beğendim konuşalım istersen biraz Yorumla Soran 1 yıl Tamam neyse sal beni Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neyse boş ver o zaman Yorumla İzmirolgun35 11 ay Burcun ne Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. sevmeyen maldır. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben bugüne kadar oral yapmasını seven ama kendine yapılmasını sevmeyen bir tane kadın gördüm anlam veremiyorum
Alla alla nerdeymiş o kötü bi anısı vardır
Kardeş yapmaya bayılıyor kendinde istemiyor bunun ne gib kötü bir anısı olabilir
Belki tam anlamıyla oral yapılmamıştır iğrenmiştir yapılmasından
Sevmeyen gaydir
Haklısın sen seviyormusun yapmayı
Bunu yazdığıma göre
Detay ver diye dedim onu
Yani illa Yok onu yok bunu sevmem mi gerekiyor diyeyim ha adamı çıldırtma ha
Şehir?
Cv mi sorar gibi hayırdır olem
Kekocan sin Allah'ıma. Konuşma tarzına bak
Ben yaparim ama yapilmasi pek zevk vermiyor
İyi yapana denk gelmemişsin oral yapmak keyif zevk verme işi
Belkide bilmiyorum ama hic zevk almadim suana kadar. 7-8 partnerim oldu ki sekste iyiydiler ama orali sevemedim
Oral yapmak sanattır sanat istersen beğen yazim sohbet muhabbet ederiz
Burcun ne
Oral olmadan seks yapılmaz
Yaşasak bilicez de olmuyor
oralsız hayat mı olur :)
Kusma ihtimalim var
Seviyorsan sıkıntı yok gırtlağına kadar alabilirsin sorun değil
Evlenince bakıcaz artık
Ya o mazur görür belki. Bünyem hassas
Sıkıntı olmaz evlenince yapmayı çok istiyormusun peki
İstemiyorum. Midem bulanır diyorum ya.
Ama ısrar ederse denerim.
Dene tabikide yoksa gözü dışarı kayar erkek yatakta herşeyi tadmak ister bunu unutma
O kadar da değil. Kusarsam zorlayacak mı yani
Yani dediğim gibi yatakta herşeyi tadmak ister ilk kusarsın ikincide yine kusarsın sonra sonra alışırsın onu demek istedim
Ya lütfen, neyse, gönlümüze göre çıksında. Belki oda istemez. Belli olmaz bu işler.
Aynen belli olmaz sohbet etmek istersen beğen yazim sonra kaldırırsın konuşuruz havadan sudan
Yok teşekkür ederim, kendini böyle şartlandırma. Hassas birisine aşık olursun. Gözün ondan başkasını görmez. Bu belli olmaz yani, boşu boşuna insanları korkutma rica ediyorum...
Korkmana gerek yok hayatın gerçekleri bunlar
Herkes oral yaptırmak zorunda değil ama,
Sorunu beğendim konuşalım istersen biraz
Tamam neyse sal beni
Neyse boş ver o zaman
Burcun ne
Vardır.
sevmeyen maldır.