Cinsel Yaşam Oral yapmayı mı seversiniz, yaptırmayı mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 015 Ben yapmayı çok seviyorum gatta öyle ki gece gündüz aklımda. Oral yapmayı mı seversiniz, yaptırmayı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Ben her ikisine de bayılırımmm 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Her ikisinide severim gadası 0 0 Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yapmayı daha çok seviyorum ama şöyle güzelce yapıp resmen ruhumu çıkartırcasına yapan biri olursa fikrim değişebilir 0 0 Yorumla
Kanekii Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Tam evlenmelik kari yaHayalimiz dibimizde ama agzina veremioz 😅 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Herkesinkini almıyorum. Yorumla Kanekii +1 yıl Ask olsun ben herkes miyim diye samimiyet kurma cabalarina baslasam mi 😅 Yorumla Soran +1 yıl İşe yaramaz erkeğime sadığım çünkü. :) Yorumla Kanekii +1 yıl Erkegin erkegin olmazda bi yabanci olursa bi gun peki? Yorumla
Heyyoheyyo1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ben de yapmayı seviyorum. Karşılıklı birbirimize yapmamız yok mu? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok. Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl Üzdün Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl ben sevgilime yapıyorum o da bana yapıyor hoş güzell 4 1 Yorumla Spartanyus +1 yıl Sırayla mı 69 mu Yorumla
Eymen36 Takip Et Xper 4 Yaş: 39 , eic 81% +1 yıl Valla yumuldugum zaman damarlarini boşaltana kadar bırakmam. 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Yaptırmayı çok severim.. kadınıma yaparımda 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Valla artık yaptırmaktan yoruldum. Oralla daha noialtabilen kadın çıkmadı beni ben yapıyorum artık 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bende yapmayı çok severim kadına oral yaparken ağzıma boşalması harika 0 0 Yorumla
isimbulunamıyor Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Her ikisinide ama yapmayı daha çok seviyorum 8 1 Yorumla dissizcark +1 yıl Dişlerin değmiyor di mi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl genç güzel bi fizik olsun yapmayı seks yapmaktanda çok severim çünkü ıslaklıkları deli ediyor 0 0 Yorumla
Fearlessdr Takip Et Xper 7 Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı. Yaptirmayi severin.Gercekten seviyormusun kac dk yapabilirsin? 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Yaptirmayi değil yapmaya ama öyle değil saatlerce... Dayanabilen olursa 0 0 Yorumla
OphelianinAsigi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Seni nerden bulabilirim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Diğer kadınlar da seviyor Yorumla
darkone Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 41% +1 yıl Oh gizleyin kendinizi her şeyi yapın maşaallah 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. İkisi de olsun isterim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yapmayi cok severim ama yapilmasini daha çok seviyorum bu kadar aklindaysa bana yapsana 0 0 Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Parterime çok bitiriyorum resmen 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Yaptırmak daha önemli. 0 0 Yorumla
LongTongue Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. Kafasini emmesi lazim gözlerinin icine baka baka 0 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yaptırmak tabiki 0 0 Yorumla
Istekli0634 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 538 cevap paylaştı. 🌹69'a bayılırım 💕 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Her ikiside 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yapmayı sevmiyorum 🥹 2 2 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl Yaptırmak mı en sevdiğin Yorumla güçlüyüm83 +1 yıl Yapmayı neden sevmiyorsun ya Yorumla
ayddemx Takip Et Yoda Yaş: 51 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Her ikisinide 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yaptırmayı 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. İkisini de 0 0 Yorumla
Mhrrmysrr Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Karsılıklı👍 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Ben her ikisine de bayılırımmm
Her ikisinide severim gadası
Yapmayı daha çok seviyorum ama şöyle güzelce yapıp resmen ruhumu çıkartırcasına yapan biri olursa fikrim değişebilir
Tam evlenmelik kari ya
Hayalimiz dibimizde ama agzina veremioz 😅
Herkesinkini almıyorum.
Ask olsun ben herkes miyim diye samimiyet kurma cabalarina baslasam mi 😅
İşe yaramaz erkeğime sadığım çünkü. :)
Erkegin erkegin olmazda bi yabanci olursa bi gun peki?
Ben de yapmayı seviyorum. Karşılıklı birbirimize yapmamız yok mu?
Yok.
Üzdün
ben sevgilime yapıyorum o da bana yapıyor hoş güzell
Sırayla mı 69 mu
Valla yumuldugum zaman damarlarini boşaltana kadar bırakmam.
Yaptırmayı çok severim.. kadınıma yaparımda
Valla artık yaptırmaktan yoruldum. Oralla daha noialtabilen kadın çıkmadı beni ben yapıyorum artık
Bende yapmayı çok severim kadına oral yaparken ağzıma boşalması harika
Her ikisinide ama yapmayı daha çok seviyorum
Dişlerin değmiyor di mi
Evlilik düşünüyorsan mutlaka beni bul hayallerimin kadını 😃
genç güzel bi fizik olsun yapmayı seks yapmaktanda çok severim çünkü ıslaklıkları deli ediyor
Yaptirmayi severin.
Gercekten seviyormusun kac dk yapabilirsin?
Yaptirmayi değil yapmaya ama öyle değil saatlerce... Dayanabilen olursa
Yapılması daha güzel 🤤
Yapayım mı?
Seni nerden bulabilirim
Diğer kadınlar da seviyor
İkisini de çok severim
Oh gizleyin kendinizi her şeyi yapın maşaallah
İkisini de çok severim
İkisi de olsun isterim
Yapan olsa yerinden kipirdamam bende çok severim yapmayı
Yapmayı da yaptırmayı da severim
Ben ikisini de seviyorum.
Yapmayı severim banada yaparsa harika olur çokmu isteklisin
Yapılması daha hoş
Yapmayi cok severim ama yapilmasini daha çok seviyorum bu kadar aklindaysa bana yapsana
Yapmayi
Parterime çok bitiriyorum resmen
yapmayı seviyorum.
Yaptırmak daha önemli.
Ben de yapmayı seviyorum.
Bende yapmayı seviyorum
İkisini de.
Kafasini emmesi lazim gözlerinin icine baka baka
İkisininde severim uzun uzun
Banada yaparmisin
Yaptırmak tabiki
Yapmayı