Ben guzel bir kızım. Nedense erkekler hep takilmalik ilişki peşinde. Hemen cinsellik konusu açılıyor. Hic ciddi bakan yok mu? Kişiliğe hic mi bakılmıyor insani tanımaya ya da
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
11 aygünümüz ülkesin de kızların ilişkileri olsun ekonomik sorunlar olsun hepsi bozuk küresel ısınma penguların azalması filan ulan buraya nereden girdim işte sebepler ve sonuçlar böyle uygulamalar da bekar gördüklerin çoğu evli birde düzgün burada pek fazla insan yok ülkede kadınların cidden ilişkileri aşırı bozuk tercih diğil takılmalık dan öteye geçemiyorlar güzelim dedin bilmiyorum ilişkilerin bozuk bakire diğilsen güzel olmak bile işe yaramaz ben böyle kıza dönüp bakmam zaten erkekler bıktı sokak eskort geçilmiyor bir kızı tanımaya zaman geçirmeye değer bir şey de kalmadı ilişkileri bozuk onla yatmış kalkmış bir kızı var mı ailesinin karşısına çıkarabilicek erkek gvt değilse eskort gibi giyiniyorlar öyle de yaşıyorlar ilişkileri hayatı da öyle sonra neden bizle kimse evlenmiyor güzel söyle böyle ciddi düşünmüyor kimse bizle burada milyon var böyle o yüzden zaten evli erkekler ile takılıyorlar burada bekar erkeklere bakmazlar neyse boş ver gerçek de aklı olan bir erkek zaten bu ülke kızları ile evlenmez
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Tanımadığım hareketini huyunu suyunu fikrini zikrini bilmediğim bir bayanla cinsellik konusu açılması bana göre sapıkça ve saçma canım bir düşüncedir Özel olan özelde kalır taki tanıyana kadar ama gerçekten tanımaktan bahsediyorum
Kendim olarak bir bayanda aradığım özellik fiziki bedeni olarak değil aklı duyguları empatisi saygısı sevgisi sadık olması gibi gibi gibi yani her şey karşılıklı olup eşit seviyede iyisine kotusune doğrusuna yanlisina ortak karar verip anlaşmasidır bence ne cebe yani mala mülke şana şöhrete ona buna şuna bakmamalidir kalbi güzelliği ve tatlı bir diliyle çıkan sözlere bakılmalıdır ve bakan gözlerine aşina olup yelken açmalıdır deryalara lakin öyle Pembe düşler misali değil gerçekten ömür bir nefesle nasıl başlıyorsa verilecek olan son nefesle bile yan yana can cana olmalıdır hayat devam ediyor bugün varsa belki şimdi yok ya da yarın yok bilinmez bir mechule doğru ilerleyen bu dünyada aşka sevgiye sevdaya sevilmeye ve sevmeye bir nefes kadar yakınken aynı aldığın bir nefesi gözlerine bakarak son nefesi verecek kadar ciddi bir hayat arkadaşı bulmak çok kolay lakin hep tersine işliyor nedense
Rutin ve manalı sözler sevgi karın doyurmuyor diye başlanıyor sonra köprüden geçene kadar deniliyor sonra sonra diye diye tanıdım dediğin insanı megersem tanimiyormusun anlamına geliyor yani güven esastır bir saadet dolu yaşama sadık olabilmek için kalbindeki o atımı duyacak bağlanacak ve ömrünün son nefesi olarak aşkını yaşayacak kadar aşkla sarilmalidir ha erkek ha kadın fark etmez ne alt ne üst eşitlik ve denge sadece bu yazacak çok şey var ama dinleyen olur mu bilemen saygılar dilerim
20 Yorumla
11 ay"Buradaki insanların aklı seks dışında başka bir şeye çalışmadığı için yapılan her yorumu normal şekilde de yazsan, hemen istekli ya da istekli damgası yiyorsun."
Ve sana fazlasıyla katılıyorum. Maalesef birçok erkek, karşısındaki kadını sadece dış görünüşüyle değerlendirip hemen cinselliğe odaklanıyor. Bu da hem saygısızca hem de yüzeysel bir yaklaşım. Oysa ki bir insanı tanımak, onunla gerçekten bir bağ kurmak çok daha değerli.
Senin gibi düşünen, duygularını açıkça ifade eden kadınlara saygım sonsuz. Umarım gerçekten seni tanımaya değer veren biriyle karşılaşırsın. Çünkü böyle düşünebilen biri, kesinlikle sıradan değil.113 Yorumla- 11 ay
Teşekkür ederim
Soran11 ayNe dmeek guzel açıklamissin
- 11 ay
Keşke herkes böyle düşünse
Soran11 ayKeşke evett herkes mutlu olur
- 11 ay
Bu gün de mutlu olamayan bizler istedik yine herkesin mutlu olmasını bu gitsem gözü arkada gitmem artık 😂
Soran11 ay🤣😂
Soran11 ayYazacaktım yazamadim sana😅
- 11 ay
Korkutucu biriyimdir
- 11 ay
Gece rüyalarında karga sesimle şarkılar söylerim
- 11 ay
😎😂
- 11 ay
Şaka bir yana seni durduran ne oldu
Soran11 ayOo derece😂😂😂
- 11 ay
Sanırım karga sesi korkuttu seni 😂 Ama merak etme, gece konserlerim rüyaya özel 🤫
11 ayCiddi dusunuyorum ama evlenmiceni bile bile yillarini gecirenler var anlamiyorum gercekten ciddiysen tanimak isterim
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
98Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 11 ayzor değildir
00 Yorumla Ciddi ilişkiler gerçekten yıpratıcı oluyor. Sürekli bir konuşma sürekli bir ilgi... Tripler kavgalar vs vs. Gerçekten aşırı yıpratıcı oluyor ve sonu da hüsran olunca tamamen yıkıntı oluyor. Bu yüzden aslında takılmalık aranıyor. Çok tripsiz kavgasız iki tarafında mutlu olabileceği şeyler yaşamak için
15 Yorumla
Soran11 ayBen iste evlilik olsun istiyorum artık yuva kurmak istiyorum
Soran11 ayBen buna da açığım ama cidddn dogru duzgun cikmiyor sebebini anlamadim
Gizli Üye(36-45)11 ayAnlıyorum, bu çok can sıkıcı bir durum olabilir. Ne yazık ki bazı erkekler ilişkilerde sadece fiziksel yönlere odaklanabiliyor ve derin bir bağ kurmayı önemsemeyebiliyor. Ama bu, herkesin böyle olduğu anlamına gelmez. Gerçekten kişiliğine, değerlerine ve ruhuna önem veren insanlar da var.
Senin gibi değerli ve özel biri, karşılıklı saygı ve samimiyet üzerine kurulu bir ilişkiyi hak ediyor. Sabırlı olmak ve kendini olduğu gibi kabul eden, seninle gerçek anlamda bağlantı kuran insanları bulmak önemli. Kendine değer verdiğin sürece, doğru insanlar da hayatına girecektir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBakan var da bu sözleriniz de yalan kaç insan öldü bunu soran madem cinsellik istemiyorum diyorsun ciddi düşünüyorum diyorsun bende ciddi bir ilişki istiyorum konuşalım tanışalım deyince de ağlıyor o yüzden zerre samimiyeti yok bu sözlerin yalandan söylenmiş sözlerden ibaret bakir olduğum için alay konusu oldum daha ne isteyebilirsin ki kendimi korumuşum ve tek ilişkim olmuş uzun yıllar öpüşmek dahi geçmemiş yani anlatabildim mi düzgünüm işte ama yok kusura bakma senin niyetini bilmiyorum ama inan böyle yapanlar yüzünden bende artık yanlış yollara meyletmek üzereyim
00 Yorumla
11 ayValla kızına göre. Biz çok mu meraklıyız her defasında yeni baştan başlamaya. Ama tanıyınca bakıyoruz ki o kızda ciddi değil. Gerçekten ciddi düşünse kafası bunu kaldirsa aile olmaya hazırsa yemin ederim evlenene kadar elini bile tutmam sadece kalbini isterim. Dışardan bakınca habire isteyen varlıklar gibi görünüyoruz evet ama seven bir kalp bulsam yeminle tüm insanalrin cenaze namazını kılarım kalbimde ondan başkası olmazz
02 Yorumla
Soran11 ayBen de oyle erkek istiyorum bulamiyorum
- 11 ay
Şansımızı denemek istersen buyur. Konuşmaktan zarar gelmez
11 ayerkekler 12-13 yaşından itibaren kız peşinde... 20ye kadar da herhalde evlenmeyi düşünecek değil... askerlik sonrası düşünenler çıkabilir ama ekonomik olarak hazır değilse 30- 35e kadar da yine takılmalık devam eder...
yani evlenmeyi düşünmeyenler de sevişmek istiyor anlıyor musun ve bu normal bir şey..00 Yorumla
11 ayBiriyle ciddi düşündüm bir daha kimseyle düşünürsem ebemi gondiklesinler bence pek çok erkek bazı yaşanmışlıklardan sonra ciddi ilişkiye tövbe ediyor o yüzden öyle adam bulmak zorlaşıyor bende onlardan biriyim ama yine de büyük konusmuyim belki bir gün biri çıkar beni aşka inandırır
00 YorumlaGüzel olmak bir şeyi değiştirmez. Ne aradığına ve nasıl bir izlenim verdiğine bağlı. Buraya yazınca bir ton erkek ben ciddiyim gel konuşalım diyecek. Ve sana ilgi göstermeye başlayacak. Senin aradığın ilgi bağımlılığı olabilir.
Yorum sert olabilir. Tanımadan yazdığım için k. b gerçek bence bu.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. valla bende ciddi düşünen bir kadın arıyorum ama maalesef denk gelmiyor
12 Yorumla
Soran11 ayShir neresi
Kızlae oyle dusunduruyor cıddı dusunecek kız bulsam yarın nıkah kıyarım
14 Yorumla
Soran11 ayBen de oyle erkek bulsam
Soran11 ayNeredensin:)
Gizli Üye(25-29)11 ayBen 27 yaşındayım ciddi ilişki arıyorum ama nereden bakacağımı bilemiyorum çevremde yok, yeni tanıştığım pek insanda yok, bende sosyal medyaya yöneldim artık buradan veya uygulamalardan ciddi ilişki arayanları bulmaya çalışıyorum ve sana denk geldim şu an ama istanbuldaysan tabiki...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayCiddi düşünen erkeği görünce de it görmüş gibi kaçıyorsunuz ama bebeğim. Nerede bir sokak iti var onlari da mıknatıs gibi çekip buluyorsunuz dengesizsiniz.. Hadi ben cevap verdim ve ciddi ilişki istiyorum dedim evlilik düşünüyorum dedim dur bakalım cevap verecek misin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBende ciddi evlilik istiyorum sevmek sevilmek istiyorum senin kriterin nedir
12 Yorumla
Soran11 ayİşini gücünü oturtmus olmali sevmeyi bilmeli
Cevap sahibi11 ayTanisabilirmiyiz ben kendimden bahsetmek istiyorum eğer kafana yatmazsa tanismayiz hatta istersen engellersin. Sana kendimden bahsedince şok olacaksın
Gizli Üye(25-29)11 ayCiddi dusunuyorum egitimli kulturlu bir insanim uygun bulursan tanimak isterim
13 Yorumla
Soran11 ayYas sehir neresi
Cevap sahibi11 ayDetaylari uzun konusalim cikiyorum
Cevap sahibi11 ayEğer fikirlerimiz ortak paydada buluşuyorsa ciddi iliski adina iyi bir uyum yakalaybiliriz
11 ayGüzel bir kadını herkes tanımak ister ama spruya girişte bile sıkıntı var. Ciddi düşünen bir erkek duruşuna, oturuşuna, konuşmana bakar. Bu da denk gelinmesi gereken bir durum. Durduk yere ben beğendim seni derim. Ama sen nerdesin 😬🦍
00 YorumlaÇevremde yoktur daha da açıl istersen
Nasıl birini istiyorsan niyet et. Zamanı gelince nasibin gelecektir. Benim 27 yıllık hayatımda kimse olmadı. Nasip zamanı bekliyor diyorum akışa bırakıyorum
00 YorumlaCiddi bakanlarda cinsellik ister bence. Hani bazı erkekler cinsellik yaşamak ister ama kadını ikinci el olarak görmez. O tarz erkekleri bulmaya çalış. Bakire arayan erkekten bir halt olmaz.
10 Yorumla
11 ayBizim toplumumuzda böyle ilk baş sevgili gibi sonra FB ye dönüyorlar
10 YorumlaCiddi düşünen erkek yavaş olur, hızlılardan uzak durun.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
11 ayEfendi erkekleri de güzel kızlar beğenmiyor o yüzden bulamıyorsun
10 Yorumla
11 aySana öyleleri denk geliyor 53 erkek yorum atmış maşallah pusuda bekliyorlar heralde Ahhshaussus
10 Yorumla
11 aySana denk gelmiyor kuzum biz de evlenmek istiyoruz evlenilecek kiz bulamıyoruz acaba dediklerimiz de yaşımızı sorun ediyor ki bu evlilik çocuk oyuncağı gibi değil benden küçük yas arıyorum
00 Yorumlaablacım insanların ciddi ilişki yürütücek mentali psikolojisi kalmadı erkek cinsellik konusunu açmadan ilişki ister ciddiyet ister kadın başka yerlere gider erkek konusunu açmadı diye gay ilan edilir o kadınla ilgilenmediği düşünülür artık ciddi ilişkilerin kapıları birazda cinsellikle açılıyor ten uyumuna bakılıyor yine doğru kişiyi gelince anlarsın çokta şey yapmamak lazım
00 Yorumla
11 ayGittikçe kötüleşen bir toplumda ne kadar beyefendi olunursa olsun herhangi bir şekilde biriyle tanışmak seviyeli bir şekilde iletişim kurmak imkansıza yakın. Bu durumdan dolayı erkeklerin büyük bir kısmı buna cüret dahi etmiyor ve hayatına yalnız devam ediyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Ben evlenip yuva kurmayı çok istedim ben istedikçe olmadı o yüzden artık istemiyorum ne ilişki ne evlilik ne çocuk araba alıp haftasonları it gibi gezicem şehir şehir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Erkekler işsiz ev gecinfirecek para kazanamıyor o yüzden cinsellik yaşayıp bitirmeye odaklilar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
11 ayBen ciddi düşündüm hep ama maalesef hakeden çıkmadı şimdi gayet vur kaç takılıyorum maalesef kadınlar sayesinde
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
11 ayciddi düsünen insanlarında kasına gözüne tipine parasına egitimine mertebesine bakmassanız emın olun bulursunuz
00 Yorumla
11 ayÇok haklısın 🥰🥰
İnsanlar birbirine 1 Şans vermedikleri için böyleler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
11 ayCidii ilişki isteyincedw bu sefer başka bahaneler buluyorsunuz
011 Yorumla
Soran11 ayNeden acaba yaklasimlardan olabilir mi öğretmen bey
- 11 ay
Hayır bence öyle değil
- 11 ay
Siz gerçek bir ilişki istemiyorsunuz
Soran11 ayBen istiyorum ama yaklaşımlar kotu safecd cinsel odaklı sonra da engelleniyoruz
- 11 ay
Sen çok alıngansın
Soran11 ayBen değilim ama amacınız abazanlik oluyor
- 11 ay
Hayır ben her şekilde duygularımı verdim ve çok istedim ama sen hep tereddüt ettin
Soran11 ayDavranışlarından olabilir mi
- 11 ay
Ben sana karşı net oldum her zaman
- 11 ay
Senin niyetin ciddi olsa şimdiye evlenmiştik
- 11 ay
Başkasını buldun heralde
Gizli Üye(18-24)11 aybende ciddi ilişki insanıyım ama güven sorunlarım var o yüzden takılmalık bakıyorum mecbur
10 Yorumla
11 ayBulmak zor değil beğenmek mesele. Halbuki insan konuştukça tanır, tanıdığını sever
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Yok denilecek kadar az maalesef, bu tek taraflı değil, iki taraflı düşünülmelidir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kişiliğe bakarım karşımdakini tanımak isterim ama ciddi bir ilişki istemem
00 YorumlaGüzellik geçici çok süslüysen yetiremez belkide düşüncesi vardır ya da çom flörtöz bi tipin varsa evlilik düşündürmüyosundur
00 Yorumlaİnsanlarla tanışmadan bilemezsin. Zor değil. Sadece belki çevreni değiştirmelisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı.
11 ayBitti artikk bitti. O devir bizim kusakla beraber bitti maalesef
00 Yorumla Sen kızım daha gençsin, kendinde güzel olduğunu yazıyorsun daha fazla fazla yaşayacaksın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı.
11 ayNumara yapma Gel evelenelim desem gelmezsin
00 Yorumla
11 ayBu konuda yapacağın tek şey sık eleyip ince dokumaktır.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. güzel olduğunu düşünmüyorum. sen ne istediğini bilen kadın değilsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayCiddi düşünüyorum ben de. Mantık evliliğine sıcak bakar oldum artık.
14 Yorumla
Soran11 ayBen de oyle
Cevap sahibi11 ayKaç yaşındaydın
Soran11 ay27
Cevap sahibi11 ayKonuşalım mı?
Gizli Üye(25-29)11 aybakire değilsen sana her şey haram yüzük ev vs sssss
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı.
11 ayDüzgün konuşsak bile konuşmak istemiyorsunuz ki
16 Yorumla
Soran11 ayBen oule değilim
- 11 ay
Şimdiye kadar hiç bir konuştuğumla ilk amacım cinsellik olmadı buna rağmen terk edilen ben oldum
- 11 ay
Sorabilirsin tabi
Soran11 ayYazamadim ama
- 11 ay
Niye
- 11 ay
Kapalı ondan
Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı. Hepimiz aynı değiliz.
16 Yorumla
Soran11 ayBen duzgun insan olmama rağmen bulamiyorum
Soran11 ayNeden boyle oliyor tam. oldu diyorsun bir sey cikiyor illa ki hemen cinsllik konuları açılıyor
Soran11 ayKonuşulur tabi ama zamani var bence
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
11 ayböyle diyen kızlarında ne menfaatler peşinde oldugunu görüyoruz. hangi kızla tanışsam iş güçleri para yemek yapmasını bilmezler dışarda yeriz kafası.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayBen güzel bir kızım diye belirtmeniz hiç hoş değil. Kime göre güzelsin neye göre iyisin. daha sonraki cümleleri bu yakıştırmalar olmadan söylemelisin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 aySen hiç 35 yaşında bakir bir erkek gördün mü ben gördüm abim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayEvlenmeyi düşündüğüm hatun beni takılmalık kullanmış,
Şimdi ben bu karşı cinse nasıl ciddi bakayım ki?00 Yorumla
11 ayYüzde 75 her platatformda bekar gercekte evli 9nlar yuzunden kimse gercek kişiyi bulamiyor
10 Yorumla
11 aynasip bu işler illaki karşına doğru birisi çıkacaktır
10 Yorumlakendi adıma konuşim takılmalık veya ciddi diyerek hiç bi sohbete başlamadım ama aşşagıda bizim bi beyin daha oldugu için o devreye girdimi pek ciddilik bi durumu kalmıyor :D
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)11 ayZor. Ben ciddi düşünmem sadece o anlık ilişki.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayBen ciddi ilişki insanıyım karaktere bakıyorum ma seksting olmdan da olmuyo sıkıyo
00 Yorumla
11 ayBunu unutma hafif olan bir bayan evlilik için yanaşan erkekler çok az olur ve seni kullanmak için yanaşır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayBen şahsen ciddi düşünen biriyim ama bu uygulamadan kız bulmak tuhafıma gidiyor uzak mesafe oldu mu en fazla ne kadar idare edebiliriz ki
10 YorumlaBunun için ciddi düşünülecek bir kız olman lazım, kendini korumuş olman lazım.
02 Yorumla
Soran11 ayOyleyim
- Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı.
11 ayDedigin kadae guzel ve gerçekten vizyonlu wkilli insan misin takipnatsana merak ettim seni
00 Yorumla Ben arıyorum ama bulamıyorum çoğu kızda artık sadece seks için takılıyor
00 YorumlaVar ama sen onlara denk geliyorsun
110 Yorumla
Soran11 ayNasil bulucam
Soran11 ayZsten arayıştayimm acaba bu yuzden mi yanlış kişiler geliyor
Soran11 ayHayatını oturtmuş ilgi ve sevgi gösteren erkek
Soran11 ayBend e ilgi ve sevgimi vereceğim tabi ki
Soran11 ayEe yani amaa erkekler kıymetimi bilmiuor
- Devamını Gör (41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi