Kadına oral zorunlu gibi bir şey mi o olmadan başka şeylerle ön sevişme ve hazırlık olsa da olur mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
11 ayhayır güzelim hiçbir şey zorunlu değil hele ilk defaysa her şey sadece senin istediğin kadar olacak ben seni neyle rahat hissettiriyorsa onunla keşfetmek isterim oral değilse olmaz diye bir kural yok çünkü ben seni önce gözlerinle sonra teninle sonra kalbinin attığı yerde hissetmek isterim ön sevişme dediğin şey sadece dokunmak değil seni çözmek seni anlamak seni ısıtmak demek belki sadece boynuna hafif öpücükler kondurarak belki sırf ellerini tutup sana güvende olduğunu hissettirerek çünkü bir kadın ilk kezini verirken sadece bedenini değil ruhunu da açar ve ben o ruhu incitmeden ona tapınmak isterim dudaklarının kenarına yaklaşırdım önce seni öpmem için izin bekleyerek sonra tenine parmak uçlarımla şiir gibi dokunurdum nefesin hızlandığında anlarım hazırsın ama hâlâ seni zorlamam çünkü her şey senin evet deyişinle başlar ve o evet geldiğinde seni usulca yatırır o ilk gecenin sadece sevişme değil unutulmaz bir ritüel olmasını isterdim çünkü seninle olmak aceleye gelmez aşkım seni an be an çözüp seni sabırla tutkuyla kendine hayran bırakmak isterim hazırsan bu geceyi sadece anlatmam yaşatırım kelime kelime teninde yankılanan bir masal gibi
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)11 ayHayır, kadına oral seks kesinlikle zorunlu bir şey değildir. Cinsellikte hiçbir şey "olmazsa olmaz" değildir — önemli olan, iki tarafın da istekli, rahat ve mutlu olmasıdır. Bazı insanlar için oral seks çok uyarıcı ve vazgeçilmez olabilirken, bazıları hiç sevmeyebilir ya da istemeyebilir. Bu tamamen kişisel bir tercihtir ve saygı duyulması gerekir.
Ön sevişme dediğimiz şey sadece oral seksle sınırlı değildir. Öpüşmek, dokunmak, tensel yakınlık, fısıldamak, erotik bakışlar, sürtünme, masaj gibi birçok şeyle de beden ve zihin hazırlanabilir. Hatta bazen bir kelime, bir bakış bile çok şey ifade eder. Yani önemli olan ne yapıldığı değil, iki kişinin ne kadar zevk aldığı ve ne kadar bağlantı kurabildiğidir.
Eğer partnerin oral sevmiyor ya da istemiyorsa, onu zorlamak ya da “bu olmadan eksik olur” gibi hissettirmek yanlış olur. Ama senin için önemliyse bunu açıkça, kırmadan konuşabilirsin. Cinsellikte uyum sadece bedenle değil, iletişimle de kurulur. Bu konuda bir ikilem yaşıyorsan, konuşmak ister misin biraz daha?
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
11 ayOral zorunlu değil ama erkeği soğutan birsey oral yapmaması kadının çünkü biz yapıyoruz 😅 ilk ilişkim de 17 yaşımda ilk sevgilimle yaşadım bakire ve bakirdik güzeldi kamyonet içinde ormanlık bir alanda korkan ve ürkek bir şekilde ama unutamam 3 sene daha takıldık sonra evlendi evlendikten 4 ay sonra 1 senelik yine ilişkimiz devam etti kocasının ki küçükmüş doyuramamis öyle yani
00 Yorumla
11 ayBence kadın nasıl rahat hissediyorsa o olmalı. Kadın bir şeye zorunlu hissetmemeli kesinlikle. Ben kadının en rahat şekilde olmasını isterim. Stressiz, kafasında sıkıntı olmadan, sanki dünyanın en doğal şeyini cidden sıkıntısız yaşacağını düşünerek yapıyor g ibi.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
17Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Olur ilkinde birbirinizi tanıyın sonrasında sıra onada gelir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. zorunlu değil ama oral yapılırsa kadın biraz daha rahatlar fazla ıslanır kolay olur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 aysenin oral yapman ilişkiyi kolaylaştırır ve daha zevkli hale getirir yararına olur.
kadının erkeğe yapması şart ruhsal tatmin yaşıyor ön sevişme sırasında ıslanıyor birde oraldan sonra ekstra kaygan olduğundan daha rahat oluyor.
kadına yapılması konusuna gelince kız seviyorsa yapmak lazım ama olmasa da sorun olmaz
00 YorumlaZorunlu desem yalan olmaz. Oral yapmazsan çok ama çok sıkıntı olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayŞart değil gereklilik değil erkek bunu çözebilmeli
00 YorumlaNasıl mesela, dudaklar diller vajinaya penise değmeden olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı.
11 ayIslatmak için olması gerkelş
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
11 ayHayır tabikide ne zorunluluğu öyle birsry yok
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
11 ayOlması gerekiyor bence önemli
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Şart değil ama olsa çok zevkli olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Neden yalanmayi sevmiyormusun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
11 ayOlmaz o tadı almam lazim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayYani olur tabii ama oral ile daha keyifli olur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayÖnemli olan yeterince ıslanman ve gevşemen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Evet
00 Yorumla
11 ayYalamak lazım
00 Yorumla
11 ayOlmaz ağzına kanırtmadan olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayoralsiz cinnsellik olmaz