Ben kocama bekaretimi verdim. Onun benden önce deneyimi olmuştu.. dün gece tartışmıştık konu cinsellikle alakasızdı, birden konuyu oraya getirdi. Yok hiçbir işe yaramıyorsun, ne yatakta iyisin ne başka bir şeyde falan filan çok üstüme geldi çok ağladım. Ben yatakta elimden geldiği kadar onu memnun etmeye çalışıyorum oysaki.. bir daha ilişkiye girmek bile istemiyorum gerçekten. Hala özür dilemedi ben nasıl davranayım ona?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
11 ayşimdi yorumlar ççok sert olmuş, sen yinede biraz metin ol, özür dileme durumu erkekler biraz öküzdür dilemeyebilir ama bu seni soğutmasın, birde erkeği cinselliğinle yola getirmeye çalışma ters köşe olabilirsin, dişiliğini kullanmaya çalış biraz yumuşak be yatakta daha girişliken olmaya çalış, kocandan özür beklemeden bir ortam hazırla ve onunla bu konuyu konuş, senin şikayetlerin varsa onlarıda dile getir , seviyorsan orta yolu bulman zor olmamalı, evlilik bazen yorucu olabilir, ayrıca cinsel açlık asabiyete ve kırıcı olmaya itebilir, buradan başla , tekrar sorun olursa yaz..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)11 ayGeçmiş deneyimlerin şu anla alakası yok. Zevk verdiğini sanıyormuşsun ama veremiyormuşsun demekki. Otur düşün nedem zevk veremediğini. Kocanın senden ne isteyip senin ona neyi veremediğini düşün. Ağlamak zırlamak yersiz. Belki çok tartışıyorsunuz ve kocan senden bıktığı için zevk almıyordur. Tartışmayı genel tutmuş birkaç farklı konu üstünden genel olarak seni işe yaramaz olarak görüyor. Muhtemelen çalışmıyorsun. Yemeklerin kötü, ütün kötü atıyorum bunları ama genel olarak memnuniyetsiz senden o. Ağlayıp zırlayıp özür beklemek yerine konuyu derine taşı. Sebebini öğren. Bir taraf yıkıyorsa sen de yıkma. O yıkıyorsa sen yapıcı ol, sen yıkıyorsan o yapıcı olsun. Ama bu olayı derine taşı. Oturup düzgün şekilde tartışma çıkartmadan konuş. Onun da yönleri vardır senin bıktığın, yorulduğun. Sen de onları söylersinki anlasın. Ama olay yapıcı olmakta. Trip atmakta özür beklemekte ağlamakta zırlamakta değil.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. internette cinselliği öğreten videolar var anlaşılan kocan yataktaki normal pozisyonlardan sıkılmış oradan değişik pozisyonlar bak bir akşam o gelmeden en sevdiği yemekleri tatlıları yap o da odun değil herhalde anlar yanlış yaptığını özür diler
00 Yorumla
11 ayDirek ayrılma sebebi... Sürekli verici tarafta sen mi oluyorsun? Ve dengeyi kaçırmış olabilir misin? Denge sorunları olduğunda bu tarz nankörlükler çok yaşanıyor çünkü. Belki ilk olarak kendine odaklanman gerekir 💫
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
31Cevap
S*ktır gıt o zaman başka kadına yallah koçum deseydın sız bu sozlerden sonra nasıl evlı kalabılıyorsunuz
30 Yorumla
11 aySen onun emireri veya hizmetçisi değilsin, yatakda onu memnun etmek gibi bir görevin yok, seks karşılıklı duygular olduğunda güzeldir. Sende onu sende beni memnun edemiyorsun de
00 Yorumla
11 ay“Ben kocama bekaretimi verdim ama onun benden önce birlikteliği olmuştu”🤦🏻♀️ aranızdaki ilişkiye bir yorum yapamam ama kendine ne gram saygın var ne de değerin kusura bakma
00 Yorumla
11 ayO nasıl laf ya. Bir sorun varsa güzelce konuşarak çözmeye çalışır insan. Öyle sığır gibi kadını incitecek laf söylenir mi hiç
00 Yorumla
11 ayO zaman bakire kadın ile evlenmeydin deseydin. Hem kendileri bakır olmadığı sürece bakire istiyorlar sonra laf ediyorlar performansa.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayEvlenmek için bakire isterler, evlenince neden iyi degilsin derler aptal erkolar.
Senin gibi orsplarla takılmadım de tecrübesizim de sen de beni tatmin edemiyorsun de. Sen de onu aynı noktadan yarala
00 YorumlaKendini beğendirmeye çalış, çeki düzen ver performansına. Sığır gibi yan gelip yatma yatakta, belin gôtün çalışsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
11 ayBu ne boýle ya bir erkek esine bunu soyleyerek kadinliktan vurmamaliyd8
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. O wnlik sinirler söylenmiş laf takma adam cahil affet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
11 ayCiddi konuş vi çözüme ulaşın seks yapmama gibi bi ceza yöntemine gitme derim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
11 ayVicdansız adamın tekiymiş bu bence onu cezalandırman lazım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
11 ayTapılacak bir kadın olduğuna eminim değerini bilmeyen biriyle boşa vakit kaybediyorsun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
11 ayBas tekmeyi ac bosanma davasini sgitsin esc le olsun m al herif
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayBen olsam bir daha yataga sokmam onu biter evlilik
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayKocan böyle konuşmak yerine yönlendirmeyi bilseymiş keşke madem tecrübeli. Ben bile kızdım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayVerme biraz görsün işe yaramamayı birde biraz video izle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayİlişkide doymayan erkek mutlu değildir. Bir kaç soru sorabilir miyim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
11 ayBurada atip tutanlara bakma bosan falan doubler bos konusuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayAt sahibine göre kişner derler eminim seni hazirlayaniyordur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
11 ayburada nasıl analtsyim şimdi
00 Yorumla
11 ayBi tokmakçı bul verme bi daha aklı başına gelsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı.
11 aySeni de yakmış kendinide
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Sonra erkekler diyor neden aldatildim
00 YorumlaSeni hakeden bi boğa bul
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bence öyle olmadığını göstererek pişman et 👍
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayDe ki gidip tecrübeli bir erkekten tüyolar kapıp iyi olayım mı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 aynormalde acık sozlu bırı mısın?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayNeler yapıyorsun yatakta mesela
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayeşin kaç yaşında ve o seni memnun ediyor mu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayPeki o yatakta nasıl?
00 YorumlaNeden beğenmiyor ki
00 YorumlaBoşa gitsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yalıyor muydun
00 Yorumladoymayan erkek mutsuz erkektir, stresli erkektir
00 Yorumla
11 ayYenisi bul
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
11 ayPlanın ne
00 Yorumla Benim aklıma çok iyi intikam geldi de neyseee
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam