Güncellemeler
11 ay
Soru yalan değil ve abazalıkla falan bir ilgisi yok burdan bu şekilde kız düşürmeye falan da çalışmıyorum, kız arkadaşım var ve birbrimizi çok seviyoruz ben sadece cidden iyi miyim yoksa kendimi geliştirmem mi lazım bunu öğrenmek için bu soruyu sordum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
ben bırak 2 postayı, 1 postayı 2.5 saatte atamadığım oluyordu kral. ama fena değilsin sen de
Teşekkür ederim peki nasıl daha uzun tutabilirim.
pozisyon değiştirebilirsin, ön sevişmeyi uzun tutabilirsin
Yani sadece 3 pozisyon yapabiliyoruz fazla pozisyon bilgim yok biri misyoner onu pek sevmiyorum, diğeri doggy o güzel oluyor, diğeri ise ben uzanıyorum o ustüme çıkıyor, son yazdığım pozisyonu cok seviyorum ikimizde deliler gibibzevk alıyoruz zaten hep bu pozisyondayken boşalıyorum, pozisyon önerin var mı
burada şu an bütün hepsini yazamam ki
Peki önerebilceğin en çok kadının zevk alacağı bir pozisyon var mı
kanka ben sana bir şey itiraf edeyim mi? inan ki pozisyon isimlerini bilmiyorum. doggy hariç diğerlerini bilmiyorum. ama kadının sen onun içine girerken bunu görebildiği pozisyonları seviyorlar. senin üzerine sırt üstü yatması mesela. cidden zevk veriyor ama boşalmıuosun da kolay kolay. ama ilk pozisyondan doggy hızlı hızlı yaparsan köpek gibi, bu hızlandırıyor. kadının zevk alacağı bir sürü pozisyon var ama onu sahiplendiğin, dokunmaların arttığı, şaplakların ve yalamanın fazla olması zaten kadını çok yükseltiyor. bunlara da odaklan
İşte muazzam bir abazanlıkla sorulmuş hemcinsimin sorusu... 😅
Cidden abazalıkla falan sormadım düzenli bir seks hayatım var son zamanlarda ve bu şekildeyim
Dostum sana takılıyorum. Hem erkeğe abazanlık yakışır, bunu unutma. Çünkü erkekte tohumlar vardır, o tohumları ekmesi lazım
Teşekkür ederim
Tohumlarını sık sık ek dostum
Prezervatif oldugu icin pek oyle olmuyor
Sen işini bilirsin dostum
Fazla p*rno izlemenin zararları hayallerden çıkamıyor arkadaş sdfkkjjksbv benim de 5 saat sürüyor
Aslında haklısın fazla p*rno izleyip mastürbasyon yaptığım için ilişkide çok zevk alamıyorum ve uzun sürüyor
istekli boğa seni günah skorunu zorlama
Zorlicam
o zaman sevab skorunu da dengele ya da evlen karınla 5 posta bile gidersin
Yarın gel brazzeerste çaycı olarak işe başla kanka
Yok seksomanyak da değilim
Kanka öyle bir anlattın ki
Sadece olanları anlattım o zaman cevabına göre gerçekten iyiyim.
Reis bakiriz biz nebilek kıyası neye göre yapalım
Normal
Daha iyi olabilmesi için ne yapabilirim?
Sallaaaa
Sallamıyorum gerçekten bu şekilde ve bunu abazalıktan falan sormadım kiz arkadaşım ile yapıyoruz ve onun için mükemmel olmak istiyorum
Ben dün akşam başkadım zikmeye yeni bitti düşün kaç saat SDFKLJHBS
Sen sallıyorsun işte
Yemin et
yersen :))
Noldu 10 dakika mi sürüyor senin ki zoruna gitti
10 dakikada kaldıramazsın bile benimkini genç