Cinsel Yaşam Seks hayatınız nasıl gidiyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Seks hayatınız nasıl gidiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Fena sayılmaz ama aklimdakini bir türlü şeyapamadim😂 0 0 Yorumla
EskişehirEfsanesi Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Benimki şu sıralar kötü lakin buda sadece hayatımda biri olmadığından dolayıdır 0 0 Yorumla
kucukomerdk35 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yaklaşık 1 aydır öyle bir hayatım yok, inşallah üniversite okumaya gidince tekrar başlayacak. 0 0 Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Şu an için seks hayatım yok çünkü birisi yok 0 0 Yorumla
zimbateli34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl bomba gibi fantezilerim var, dinlemek istersen çok keyif alırsın :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bu sitenin bana verdiği şahaneliği yaşıyorum mükemmel şahane gibi kelimeler çook yetersiz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gitmiyor gidemiyor 5 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @karizma14 mars Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @gokselinho sanane neden git biraz erkek yorumlarının altına neden yazıp yardımcı ol Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Gitmiyor, çünkü yok. 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. seks mi oda ne? 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. İdare eder çok hızlı değil 0 0 Yorumla
AtınıArayanKovboy Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 54% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı. 6 aydır yapmıyorum çok kötü 😔 0 0 Yorumla
muhendisbey010101 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 911 cevap paylaştı. ne yazık ki düzenli degil 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Gitmesi için olması lazım bizde de o yok işte ☺ 0 0 Yorumla
zevkinasktonu Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Seks yapmıyorumAma çok azgınım atesliyim 0 0 Yorumla
DelliDivvane Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 78% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 943 cevap paylaştı. bu siralar dusus var hatta baya dustu 😔 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. mukemmel sekilde devam ediyorum 😄 (fb iliski ile) 0 0 Yorumla
alictn26 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Ağla kalbim ağla 0 0 Yorumla
karizma14 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı. İdare eder senin ki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yok. 3 3 Yorumla demircan89 +1 yıl Neden yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evlilik öncesi yapmayı düşünmüyorum Yorumla demircan89 +1 yıl En dorusu Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bu aralar kötü😔 3 2 Yorumla psikologunuz_dogn +1 yıl Ne icin Yorumla Bombardier +1 yıl o hayata bi renk katmazsan kötü gidecek Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Fena sayılmaz ama aklimdakini bir türlü şeyapamadim😂
Benimki şu sıralar kötü lakin buda sadece hayatımda biri olmadığından dolayıdır
Yaklaşık 1 aydır öyle bir hayatım yok, inşallah üniversite okumaya gidince tekrar başlayacak.
Şu an için seks hayatım yok çünkü birisi yok
bomba gibi fantezilerim var, dinlemek istersen çok keyif alırsın :)
Bakirim elle tatmin olarak ilerliyor evlenene dek
bu sitenin bana verdiği şahaneliği yaşıyorum mükemmel şahane gibi kelimeler çook yetersiz
Gitmiyor gidemiyor
@karizma14 mars
@gokselinho sanane neden git biraz erkek yorumlarının altına neden yazıp yardımcı ol
Gitmiyor, çünkü yok.
İyi bilirdik.
seks mi oda ne?
Öyle bir hayat mı var🤪
İdare eder çok hızlı değil
6 aydır yapmıyorum çok kötü 😔
ne yazık ki düzenli degil
Gitmesi için olması lazım bizde de o yok işte ☺
Seks yapmıyorum
Ama çok azgınım atesliyim
Gitmiyor sabit kaldı bir yerde
Bok gibi yok ki
girip çıkmalı
Gitmiyor evde oturuyor
bu siralar dusus var hatta baya dustu 😔
Bomba gibi hep içimde patlıyor 😂
mukemmel sekilde devam ediyorum 😄 (fb iliski ile)
Valla daha yeni yaptık şimdi eve geçiyom bomba gibiyim
Yokki valla senden nasıl naber
Yok keşke olsa, sizin?
Berbat olsa çoşcağızda
Seksting hayatım çok iyi seks yok djsh
enn işte sitenin ortalama durumu
Seks hayatım yok
4 senedir yok 😂🤦🏻♂️
Çok iyi
güzel gidiyor
Harika
Kimse yok