Cinsel Yaşam Her yönden mükemmel eşi olan bir erkek neden +18 videolar izler? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Her yönden mükemmel eşi olan bir erkek neden +18 videolar izler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. ben izlemem eşim varken. 1 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Farklı şeyler bulmak farklı haz aramak için belki de eşi o uç fantezileri konuşmuyordue o da öyle videolar izlyordur 0 0 Yorumla
Hassas_Dokunuşlar Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 98% 1 yıl Ya pasiftir ya da gay felandir. Bu arada madem eşi cok iyi her yönden ve hala video izliyorsa bence malın deki o erkek bozuntusu 0 0 Yorumla
İflah_olmaz_adam Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 100% 1 yıl Eşin mükemmel olduğuna kim karar verdi erkek miYoksa eşin kendisi mi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ben ve etrafımda tanıyan herkes Yorumla İflah_olmaz_adam 1 yıl Önemli oşan eşin seni mükemmel buluyor mu?Ama film mevzusınun mükemmellikle alakası yok Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bakın +20 cevap geldi bu soruya bizim sorularimiza gelmiyor ama!!! 4 1 Yorumla Pikaçuuu1122 1 yıl Sorun ne Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Demekki esi herseyi yasatmiyor ya da surekli basi agriyor 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Kimsenin yapmadığını yapıyor bilemediniz Cevap sahibi 1 yıl Guzel degildir ya da bakimsiz kilolu 🤔 Soran 1 yıl Ahahaha Cevap sahibi 1 yıl Tatlim sen yasliysan citira gitmis Soran 1 yıl Ben de kesmiyorsam çüçük kızlar solda sıfır kalır yaşlılık ruhtadir Cevap sahibi 1 yıl Cok iddalisin da simdiye kadar burada guzel gormedim😉
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Eee beraber izleyin sizde. Sana da değişiklik olur. Yeni heyecanlar olur fenamı? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl canı sıkılmıştır belki de. mükemmel eş sen misin 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Evet benim bu konuda asla mütevazi olamam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl neyin mükemmel mesela fiziğin mi seksin mi Yorumla Soran 1 yıl Ben susarım auram konuşur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl iznin olursa takip edebilir miyim veya soru sorabilir miyim detaya girmeden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl izin var mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl kaç yıldır evlisiniz Yorumla
Gizli Üye (18-24) 11 ay her gün nefis bir akşam yemeği yersen, zamanla nefisliği sıradanlaşır ve farklı tatlar ararsın. enişte de o minvalde sana sadık bir şekilde başka menülere göz atıyor, yemediği sürece sıkıntı yok :D 0 0 Yorumla
Callous_Man Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 101% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 321 cevap paylaştı. Her yönden mükemmel eş yoktur 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Sayıları az olsa da yok değil Yorumla Callous_Man 1 yıl Fiziksel açısından her zaman daha iyisi vardır. Kadın erkek farketmez. Yorumla Soran 1 yıl Onun için en iyisi bensem Yorumla Callous_Man 1 yıl Mümkün değil. Yorumla Soran 1 yıl Mümkün Yorumla Callous_Man 1 yıl 41 yaşında ve en iyisi. Hiç mümkün değil Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İzler canı cekiyorsa 0 0 Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. fantezi gibi düşün bunu video yu çok takmayın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Eşine yapamadiklari diyemedikleri fanteziyi orada izleyip bosalirlar 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ya abazadır ya da ruh sağlığı iyi değildir 0 0 Yorumla
Duyguiste_ Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Cani cekmistir 4 2 Yorumla Pikaçuuu1122 1 yıl Diyosun Yorumla GereksizYorumlar 1 yıl Ben daha gormedim ama Yorumla
Esmeeerr-47 Takip Et Guru Yaş: 30 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 932 cevap paylaştı. Esiyle beraber yapmiyor mu 0 0 Yorumla
Pool34 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sen misin mükemmel olan 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet tabiiki de Yorumla Pool34 1 yıl Ne gibi mükemmelligin var mesela Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sormak lazım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
ben izlemem eşim varken.
Farklı şeyler bulmak farklı haz aramak için belki de eşi o uç fantezileri konuşmuyordue o da öyle videolar izlyordur
Ya pasiftir ya da gay felandir.
Bu arada madem eşi cok iyi her yönden ve hala video izliyorsa bence malın deki o erkek bozuntusu
Eşin mükemmel olduğuna kim karar verdi erkek mi
Yoksa eşin kendisi mi
Ben ve etrafımda tanıyan herkes
Önemli oşan eşin seni mükemmel buluyor mu?
Ama film mevzusınun mükemmellikle alakası yok
Bakın +20 cevap geldi bu soruya bizim sorularimiza gelmiyor ama!!!
Sorun ne
Demekki esi herseyi yasatmiyor ya da surekli basi agriyor
Kimsenin yapmadığını yapıyor bilemediniz
Guzel degildir ya da bakimsiz kilolu 🤔
Ahahaha
Tatlim sen yasliysan citira gitmis
Ben de kesmiyorsam çüçük kızlar solda sıfır kalır yaşlılık ruhtadir
Cok iddalisin da simdiye kadar burada guzel gormedim😉
Eee beraber izleyin sizde. Sana da değişiklik olur. Yeni heyecanlar olur fenamı?
canı sıkılmıştır belki de. mükemmel eş sen misin
Evet benim bu konuda asla mütevazi olamam
neyin mükemmel mesela fiziğin mi seksin mi
Ben susarım auram konuşur
iznin olursa takip edebilir miyim veya soru sorabilir miyim detaya girmeden
izin var mı
kaç yıldır evlisiniz
her gün nefis bir akşam yemeği yersen, zamanla nefisliği sıradanlaşır ve farklı tatlar ararsın. enişte de o minvalde sana sadık bir şekilde başka menülere göz atıyor, yemediği sürece sıkıntı yok :D
Her yönden mükemmel eş yoktur
Sayıları az olsa da yok değil
Fiziksel açısından her zaman daha iyisi vardır. Kadın erkek farketmez.
Onun için en iyisi bensem
Mümkün değil.
Mümkün
41 yaşında ve en iyisi. Hiç mümkün değil
İzler canı cekiyorsa
fantezi gibi düşün bunu video yu çok takmayın
Eşine yapamadiklari diyemedikleri fanteziyi orada izleyip bosalirlar
Ya abazadır ya da ruh sağlığı iyi değildir
Mükemmel kime göre neye göre?
Farklı heyecanlar arıyordur
Cani cekmistir
Diyosun