Bilemezsin ki? İlgisini cekmiyosundurm. Sarışın mavii gözlü büyük göğüs seviyodrur. vsende olmayan birseyebilgi duyuyodurm gada geçmişten gelen bir. Bağımlılık vardirm
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
İlgisini çekmiyorsam neden sürekli olarak bana iltifatlar yağdırıp her gün benimle oluyor? ya da neden benimle evlendi? neden her gün aşkından ölüp bittiğini anlatıyor?
Kızım her erkek sevdiği kadınla evlenmez. Ya da her erkeğin sevdiği kadın onun hayallerini süsleyen bir kadın değildir. Mesela şimdi bana soracak olursan nasıl bir kızı seviyorsun? Böyle çok güzel huyu olan bir kız var hani 1.60 boylarında gözleri parlak hani normal fiziği var öyle söyleyeyim ve ben bu kızla mutlu olacağıma inanıyorum henüz sevgili değilim o ayrı mesele.
Ama fantezi dünyamı süsleyen bir kadın nasıldır diye soracak olursan ;
Böyle dolgun goguslü beyaz tenli pembe göğüs uçları olan. Pembe vajian ve anal delik. Dolgun göğüs sağlam kalça bebek gibi bir göz süt gibi bir vücut.
Fantezi dünyanızdaki kadın ve mutlu olacağınıza emin olduğunuz kadın aynı değilse neden fantezi dünyanızdaki kadın tiplemesinde birini bulup evlenmiyorsunuz? Her gece yanınızda başka bir kadın uyuyor, onunla beraber oluyorsunuz. Ama arka planda başka kadınları arzuluyor ve onlardan etkileniyorsunuz. Bu normal bir durum mu?
Kızım benim dediğim fantezi dünyası. Ve o kadın sadece seks dünyamızı süslüyor. Oysa diğer kadın öyle değil. Sevmek , aşık olmak. Konuşması dokunması. kalbe temas ediyor. O kadınla seks şehvetli güzel ve istekli olur. Ama ben fotoğraflara bakmam. Yoldan geçen olursa sağlam parça derim içimden. . Evli olduğum olacağım kadına ihanet etmem. O varken başkası ile seks yapmam. Ne kadar güzel olursa olsun. Hiç gerek yok. .
Arzuladigim gibi bıri olursa ve benim kalbime girebilecek karaktere sahip olursa neden olmasın? Öncelik kalp. Benim dediğim kız tiplemesi ile sadece seks olur. Kalbime. Giremedikten sonra da i da boş.
p*rno izlemesi bile absürt gelmezdi bana ama açık kadın fotoları biraz kötü ya. Ben p*rno izlerken penetrasyona odaklanıyorum şahsen. Ama eşimin başka kadınlara bakmasını istemem. Bizzat kendisine sormayı denedin mi?
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Böyle bir şeyi hak etmediğimi ve buna ihtiyacı olmadığını zaten onunla her şeyi yaşadığımı söyledim, sinirliydim gerçekten hayal kırıklığına uğradım bağırıp çağırdım biraz yanında da uyumadım gece sonrasında da konuşmadım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bu yüzden oturup konuşmaya ya da sormaya hazır değilim.
Gerek yok. Dayatma bu. "Aman ne derler" dayatması. 2 insan düşün, bunlar sevgili, başka 2 insan düşün bunlar da evli. Aralarında ne fark var biliyormusun, sadece evli olanın kağıt üzerinden imzası. tamamen bundan ibaret.
Evlenirken hiç aman ne derler dayatmasıyla evlenmedim. Eşime çok aşık oldum onunda beni çok sevdiğini düşünüyorum. Benim için çok fedakarlık yaptı. Ama bu tarz bir şey benim düşünce yapımda kabul gören bir şey değil. Sadece hayal kırıklığı.
Evet benim için evlilik güzel bir şey. Sıkılmadan da ömür boyu aynı kişiyle evli kalabilirim. Hayatımdaki insanı seviyorum. Bugünde başka bir adamla yatayım farklılık olsun merakım yok. Ya da farklı tiplemelerde adamlar görürüm açayım fotoğraf bakayım diye bi isteğim yok.
Heh tamam işte, sen o hayatı seçtin ve böyle devam et. Bu yanlış demiyorum :D Ama her insan da bunu isteyecek diye bir kural yok :D yani kim nasıl yaşamak istiyorsa öyle yaşasın :D
Aldatmak sadece başka bir kadınla yatmak mı? Eğer buysa böyle bir şeyi yapacağını sanmıyorum. Cesaret de edemez. Ama benim için başka kadınları arzuluyor olması, sıklıkla bunları izliyor bakıyor olması bir sorun. Sizin için çok normal olduğunu anladım. Genel olarak tüm erkekler bu kafada sanırım. Yapacak bir şeyde yok.
Anlamadığım tek şey karısına aşık olan ve bu konuda istediği her şeyi onunla yaşayabilen bir adam neden başka kadınları arzular? Sadece farklılık olması için mi?
Cevap veririm ama bu sana çok klişe gelecek ve kabullenmek istemeyeceksin. "Bu kadar basit mi" diyeceksin. Ama evet bazen bazı şeyler çok derin olmuyor. Düz mantık düşünmek gerek :)
Bu cevap seni sinir edecek muhtemelen ama napabilirim :D Neden farklı kıyafetler giyeriz sürekli? (Hoş ben sürekli aynı giyinenlerdenim ya neyse :D) Farklı yemekler yeriz :D
Sizce bu yemeklerle ya da kıyafetlerle aynı durum mu? Her gün farklı yemek yiyoruz yani ne yapalım her gün başka birini mi arzulayalım? Sadakat nerede? 😃
Dedim ya seni sinir edecek :D Yani evet tamamen aynı durum değil teknik olarak ama teoride öyle. Sen şimdi kadın kimyasi ile düşünüyorsun. Ama erkeklerin biyolojisi çok farklı. Artık içgüdüsel olarak mı, yaradılış ile mi alakalı bilemem ama, farklılık arıyor insan. Bakınca vajina onda da var bunda da, e işlevleride aynı dimi? Ama öyle olmuyor işte :D Bak derin konu demiştim sana :D
Hepsi böyle olmasada evet. Böyle olmayanlarda istiyordur ama çekindiği için yapmıyordur. Sen şunu mu beklerdin, Bir erkek olsun, den güzel kadınlar bile peşinden koşsa red etsin. Böyel biri mi isterdin? Pekiii, bana kocaman pırlanta yüzüğü red edecek kaçtane kadın gösterebilirsin :D Şimdi yine "ama aynı şey değilki" deme sinir oluyorum :D :D
Eğer eşimle cinsel hayatımızda sorun olsaydı ve ben haftanın beş günü başı ağrıyan bir kadın olsaydım size tamamen hak verirdim. Oldukça güzel ve bakımlı bir kadın olduğumu düşünüyorum. Çevremde her zaman böyle söyler. Eşimi tatmin etmek için her şeyi yapıyorum. Ondan teklif bile beklemem her gün ben ona yanaşırım. Her zaman bana sahip olduğu için çok şanslı olduğunu söyler. Eğer ben eşimi tatminsiz bıraksaydım, onunla ilgilenmeseydim, ona istediklerini vermeseydim başka bir kadın peşinden koşarsa o kadına yönelmesini anlardım. Ama zaten her şeye sahip bir adamın gözünün başkalarında da olmasını anlamıyorum. Emin olun benim için eşimin bana olan bağlılı, sadakati kocaman bir pırlanta yüzükten daha önemli. Kaldi ki yüzüğünü kendi alabilecek bir kadınım. 😃😃
5 değil 7 günde olsa cinsel hayatınız olay tam olarak bu değil. Dedim ya derin konu. Bir cinsin bazı hareket ya da düşünceleri anlamak diğer cins için bazen pek olası olmayabiliyor. Ha ben bu durumu kabullen ya da kabullenme demiyorum. Sadece bir gerçek var bunu kabullen diyorum. Öleceksek neden doğuyoruz? Yani örnekler sana tuaf gelebilir ama başka nasıl anlatabilirim bilmiyorum :)
kapalı değilim. zaten her şeyi yapıyorum. her hafta birkaç gün onun için özel olarak hazırlanıyorum. Her şeyi yapmaya ve denemeye açığım. Bir kez bile onu reddetmedim. Her zaman çok memnun ve şanslı olduğunu söyler. Böyle bir şeyi asla beklemiyordum. Hayal kırıklığına uğradım. Ne tepki göstereceğimi bilmiyorum.
vallahi çok zor yaa senin gibi birine de bunu yapıyorsa doyumsuzluk mu var acaba adamda :( ne güzel eşinin istediğini yapan bir kadına sahip olmak şanslı adam
Sorunumu çözebilecek olan siz olmadığınıza göre sizinle açıkça konuşacak bir şeyimiz yok demektir, yorumlarınız için teşekkürler. Özel diyaloga girmek istemiyorum.
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evli olan ve cinsel hayatında hiç sorun olmayan bir adam neden açık saçık videolar izler ya da açık kadın fotoğraflarına bakar?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
sapık olduğu içindir
Bilemezsin ki? İlgisini cekmiyosundurm. Sarışın mavii gözlü büyük göğüs seviyodrur. vsende olmayan birseyebilgi duyuyodurm gada geçmişten gelen bir. Bağımlılık vardirm
İlgisini çekmiyorsam neden sürekli olarak bana iltifatlar yağdırıp her gün benimle oluyor? ya da neden benimle evlendi? neden her gün aşkından ölüp bittiğini anlatıyor?
Kızım her erkek sevdiği kadınla evlenmez. Ya da her erkeğin sevdiği kadın onun hayallerini süsleyen bir kadın değildir.
Mesela şimdi bana soracak olursan nasıl bir kızı seviyorsun? Böyle çok güzel huyu olan bir kız var hani 1.60 boylarında gözleri parlak hani normal fiziği var öyle söyleyeyim ve ben bu kızla mutlu olacağıma inanıyorum henüz sevgili değilim o ayrı mesele.
Ama fantezi dünyamı süsleyen bir kadın nasıldır diye soracak olursan ;
Böyle dolgun goguslü beyaz tenli pembe göğüs uçları olan. Pembe vajian ve anal delik. Dolgun göğüs sağlam kalça bebek gibi bir göz süt gibi bir vücut.
Şimdi okuyunca ikisi aynı şey mi dhdjdj
Fantezi dünyanızdaki kadın ve mutlu olacağınıza emin olduğunuz kadın aynı değilse neden fantezi dünyanızdaki kadın tiplemesinde birini bulup evlenmiyorsunuz? Her gece yanınızda başka bir kadın uyuyor, onunla beraber oluyorsunuz. Ama arka planda başka kadınları arzuluyor ve onlardan etkileniyorsunuz. Bu normal bir durum mu?
Kızım benim dediğim fantezi dünyası. Ve o kadın sadece seks dünyamızı süslüyor. Oysa diğer kadın öyle değil. Sevmek , aşık olmak. Konuşması dokunması. kalbe temas ediyor. O kadınla seks şehvetli güzel ve istekli olur. Ama ben fotoğraflara bakmam. Yoldan geçen olursa sağlam parça derim içimden. .
Evli olduğum olacağım kadına ihanet etmem. O varken başkası ile seks yapmam. Ne kadar güzel olursa olsun. Hiç gerek yok. .
Arzuladigim gibi bıri olursa ve benim kalbime girebilecek karaktere sahip olursa neden olmasın? Öncelik kalp. Benim dediğim kız tiplemesi ile sadece seks olur. Kalbime. Giremedikten sonra da i da boş.
p*rno izlemesi bile absürt gelmezdi bana ama açık kadın fotoları biraz kötü ya. Ben p*rno izlerken penetrasyona odaklanıyorum şahsen. Ama eşimin başka kadınlara bakmasını istemem. Bizzat kendisine sormayı denedin mi?
Böyle bir şeyi hak etmediğimi ve buna ihtiyacı olmadığını zaten onunla her şeyi yaşadığımı söyledim, sinirliydim gerçekten hayal kırıklığına uğradım bağırıp çağırdım biraz yanında da uyumadım gece sonrasında da konuşmadım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bu yüzden oturup konuşmaya ya da sormaya hazır değilim.
Eşler birbirinden ayrı uyumamalı canım yatak uzlaşma noktamız
:D :D İnsanın evli ya da sevgilisinin olması cinselliğin sadece partnerinden ibaret olduğu anlamına gelmez :D :D
Ne anlama gelir? Evli olmak önemli değil herkes her haltı yiyebilir anlamına mı?
Bakış açısı dostum :D ya ne olsun her şey senin düşüncelerine göremi olsun isterdin :D :D Tek düze moto mot bir hayat. he :D
erkekler için tek düze moto mot bir hayat olmasın, aynı şeyi kadın yapsa or*spu dersiniz 😃😃
Yoo demem. Hayatın gerçeği. Erkek yapıyorsa kadında yapabilir. :D
O zaman insanın evli olmasına ya da sevgilisi olmasına ne gerek var size göre?
Gerek yok. Dayatma bu. "Aman ne derler" dayatması. 2 insan düşün, bunlar sevgili, başka 2 insan düşün bunlar da evli. Aralarında ne fark var biliyormusun, sadece evli olanın kağıt üzerinden imzası. tamamen bundan ibaret.
Evlenirken hiç aman ne derler dayatmasıyla evlenmedim. Eşime çok aşık oldum onunda beni çok sevdiğini düşünüyorum. Benim için çok fedakarlık yaptı. Ama bu tarz bir şey benim düşünce yapımda kabul gören bir şey değil. Sadece hayal kırıklığı.
E aynı şeyi söylüyorum, her insan bir değil :D Düşünceler farklı :D
Tamam, çözümüde söyleyin. Boşanıp kendi düşünce yapımıza göre mi yaşayalım. Bu mu yani?
:D :D Anlaşamadık biz seninle. Şimdi senin için evlilik iyi güzel bir şey mi? Sıkılmadan ömür boyu aynı kişi ile evli kalabilirim diyor musun?
Evet benim için evlilik güzel bir şey. Sıkılmadan da ömür boyu aynı kişiyle evli kalabilirim. Hayatımdaki insanı seviyorum. Bugünde başka bir adamla yatayım farklılık olsun merakım yok. Ya da farklı tiplemelerde adamlar görürüm açayım fotoğraf bakayım diye bi isteğim yok.
Heh tamam işte, sen o hayatı seçtin ve böyle devam et. Bu yanlış demiyorum :D Ama her insan da bunu isteyecek diye bir kural yok :D yani kim nasıl yaşamak istiyorsa öyle yaşasın :D
O zaman baştan bana istediğinin benimle sınırlı olmadığını söyleseydi. Şu an böyle yaşamaya hakkı yok.
Dostum bir dakkika, senin eleman seni mi aldatıyor? Ben olayı anlamadım da. :D
Aldatmak sadece başka bir kadınla yatmak mı? Eğer buysa böyle bir şeyi yapacağını sanmıyorum. Cesaret de edemez. Ama benim için başka kadınları arzuluyor olması, sıklıkla bunları izliyor bakıyor olması bir sorun. Sizin için çok normal olduğunu anladım. Genel olarak tüm erkekler bu kafada sanırım. Yapacak bir şeyde yok.
Aslında bu anlattığında çok daha derin bir konu ama evet genel hatları ile bu. Basite indirgemişsin sen. :)
Anlamadığım tek şey karısına aşık olan ve bu konuda istediği her şeyi onunla yaşayabilen bir adam neden başka kadınları arzular? Sadece farklılık olması için mi?
Cevap veririm ama bu sana çok klişe gelecek ve kabullenmek istemeyeceksin. "Bu kadar basit mi" diyeceksin. Ama evet bazen bazı şeyler çok derin olmuyor. Düz mantık düşünmek gerek :)
Çok düşündüm. Bir cevabım yok. Size göre cevap nedir?
Bu cevap seni sinir edecek muhtemelen ama napabilirim :D Neden farklı kıyafetler giyeriz sürekli? (Hoş ben sürekli aynı giyinenlerdenim ya neyse :D) Farklı yemekler yeriz :D
Sizce bu yemeklerle ya da kıyafetlerle aynı durum mu? Her gün farklı yemek yiyoruz yani ne yapalım her gün başka birini mi arzulayalım? Sadakat nerede? 😃
Dedim ya seni sinir edecek :D Yani evet tamamen aynı durum değil teknik olarak ama teoride öyle. Sen şimdi kadın kimyasi ile düşünüyorsun. Ama erkeklerin biyolojisi çok farklı. Artık içgüdüsel olarak mı, yaradılış ile mi alakalı bilemem ama, farklılık arıyor insan. Bakınca vajina onda da var bunda da, e işlevleride aynı dimi? Ama öyle olmuyor işte :D Bak derin konu demiştim sana :D
Yani her erkek böyle ve yapacak hiçbir şey yok sonuç olarak. Doğru mu anlıyorum?
Hepsi böyle olmasada evet. Böyle olmayanlarda istiyordur ama çekindiği için yapmıyordur. Sen şunu mu beklerdin, Bir erkek olsun, den güzel kadınlar bile peşinden koşsa red etsin. Böyel biri mi isterdin? Pekiii, bana kocaman pırlanta yüzüğü red edecek kaçtane kadın gösterebilirsin :D Şimdi yine "ama aynı şey değilki" deme sinir oluyorum :D :D
Eğer eşimle cinsel hayatımızda sorun olsaydı ve ben haftanın beş günü başı ağrıyan bir kadın olsaydım size tamamen hak verirdim. Oldukça güzel ve bakımlı bir kadın olduğumu düşünüyorum. Çevremde her zaman böyle söyler. Eşimi tatmin etmek için her şeyi yapıyorum. Ondan teklif bile beklemem her gün ben ona yanaşırım. Her zaman bana sahip olduğu için çok şanslı olduğunu söyler. Eğer ben eşimi tatminsiz bıraksaydım, onunla ilgilenmeseydim, ona istediklerini vermeseydim başka bir kadın peşinden koşarsa o kadına yönelmesini anlardım. Ama zaten her şeye sahip bir adamın gözünün başkalarında da olmasını anlamıyorum. Emin olun benim için eşimin bana olan bağlılı, sadakati kocaman bir pırlanta yüzükten daha önemli. Kaldi ki yüzüğünü kendi alabilecek bir kadınım. 😃😃
5 değil 7 günde olsa cinsel hayatınız olay tam olarak bu değil. Dedim ya derin konu. Bir cinsin bazı hareket ya da düşünceleri anlamak diğer cins için bazen pek olası olmayabiliyor. Ha ben bu durumu kabullen ya da kabullenme demiyorum. Sadece bir gerçek var bunu kabullen diyorum. Öleceksek neden doğuyoruz? Yani örnekler sana tuaf gelebilir ama başka nasıl anlatabilirim bilmiyorum :)
Teşekkür ederim açıklamalarınız için
Reca ederim. Tahminimce bana verdiğim cevaplardan dolayı sinir oldun :D Ama emin ol burada en doğru ve gerçek cevapları veren emin ol ki benim :)
yani fizik olarak giyim olarak seni beğenmiyor olabilir ya da ertik prn izliyor ise eğer orada gördüklerini senin ile uygulamak olabilir
Erken boşalan biridir. sekste eksik olduğunun farkındadır. Ve bu eksikliği bu şekilde yaparak egosunu tatmin ediyor
Çünkü sen güzel çekici bir kadinsindir. Ve kendini cidden harika saniyordur. Egosu yani poposu kalkmıştır
Eşiniz sizi tatmin ediyor mu ki siz bu kadar eşinizi tatmin etmek için çaba harciyorsunuz
Farklı şeyler arar fanteziler kurar değişik şeyler görebilir onu uygulayabilir bence ondan bakılıyor
Sapiknabazadir problem yoksa neden baksin ki zaten esi doyurur zevk aldirir
heycan bittiği için ve evde fazla sıkı yönetim yaptıysa kadın 😂
seviyodur ya da aradğı fantezileri zevki yaşayamıyodur
Belli bir sebebi yok bunun.
Ne tepki gösterilmeli?
Çok doğru
demek ki sorunları var :)
Her istediğinde istediği her şeye sahip olabiliyor, nasıl bir sorunu olabilir? 🙂
demek ki yetmiyor bazı sıkıntıları var ve devam ediyor düzelmesi lazım
nasıl tepki gösterilmeli peki nasıl düzelecek
evde de seksi olmalısın kendine bakmalısın kapalı mısın
kapalı değilim. zaten her şeyi yapıyorum. her hafta birkaç gün onun için özel olarak hazırlanıyorum. Her şeyi yapmaya ve denemeye açığım. Bir kez bile onu reddetmedim. Her zaman çok memnun ve şanslı olduğunu söyler. Böyle bir şeyi asla beklemiyordum. Hayal kırıklığına uğradım. Ne tepki göstereceğimi bilmiyorum.
vallahi çok zor yaa senin gibi birine de bunu yapıyorsa doyumsuzluk mu var acaba adamda :( ne güzel eşinin istediğini yapan bir kadına sahip olmak şanslı adam
Nasıl bir tepki verilmeli bu duruma? Ne yapmalıyım?
doyumsuzsa senlik bir durum kalmıyor ki özel şeyler teklif et diyeceğim buda sana ters gelir belki ama olcak şey değildir yani ona söylesen kızar mı?
Ne gibi şeyler? Aramıza başka birini almak gibi şeylerden bahsediyorsanız bunu yapmam.
konuşalım mı bunu demek istemedim ama ne olabilir ki doyumsuzsa zaten duramaz ne versen :( aranıza almak uçuk ama ister gibi senin ki
Başka biriyle olmak istiyorsa önce benden boşansın sonra ne istiyorsa onu yapabilir, aksi taktirde bunların hiçbirine tahammülüm yok
tabi mantıklı olan da bu zaten ama ona istediğini verdiğin halde niye böyle ki :( üzücü çok keşke konusabilsek açıkça bu konuyu
kızdın mı bana yoksa
Sorunumu çözebilecek olan siz olmadığınıza göre sizinle açıkça konuşacak bir şeyimiz yok demektir, yorumlarınız için teşekkürler. Özel diyaloga girmek istemiyorum.
anladım sadece benimde böyle bir sorunum vardı ama farklı özür dilerim rahatsız etmek istemedim
Alışmıştır böyle şeylere önceden çok bakmıştır
Farklı kadın arzusu var erkeklerde maalesef
Alışkanlık yapmış olabilir. ya da fazla merak
Bakması normal hormonlar var çünkü
Belki sana sorun yok gibi geliyordur
Her gün istediği her şeye her şekilde sahip, nasıl bir sorun olabilir?
Ten uyumu
mastürbasyon daha keyifli geliyodur
Bu bir tutku abazan adam tutkusu
istekli olabilir.
Sorun vardır belki de cinsel hayatında.
Gözü doymuyordur ondan canim
Sorun olmadığını nerden biliyorsun
Aramızdaki ilişkiden biliyor olabilir miyim
Belki sana göre yoktur
Karaktersizzz çünkü
Erkeğin mayasinda var doymaz yetinmez
Karakter bozuk