Hijyene gelirsek kişi kendi için temiz kokmalı ve hijyenik olmalı
Önce ben kendime yükselmelyiim
Aykırı bir profil sorusuna aykırı bir cevap yakışır bence 😀 Zeki olmaması 😂
Şimdi ne alaka seks ile bu denilebilir biliyorum. Şöyle ki eğer kişi mental olarak çekici gelmiyorsa cinsellik yaşama güdüsü de oluşmuyor. Yani neden onu şeedeyim ki hissi oluşabiliyor jdjdkd
Yani kafa s*kiyorsun mantıken 😂
Aynen 😂😂😂😂
bakımsız olması ya da aşırı tuhaf isteklerinin olması beni seksten soğutur. bu yüzden de partnerimle normal bir seks yaşamak isterdim.. bakım zaten olmazsa olmaz. önce kişi hijyenine dikkat etmeli bazıları var hiç dikkat etmiyor kendilerine saygıları olmadığını düşünüyorum öyle insanların.
bunun dışında sinir stres de soğutabilir insanı.
Bazı kadınlar adet döneminde daha istekli oluyorlar, ne kadar müşteri olarak gorsemde işime odaklansamda abi adetliyken de erkek cagirmayin 😅 mide kalmıyor bende
Ben doydum hadi ellerine sağlık ben kalkıyom demek olabilir ne biliyim yalancıktan zevk alır gibi yapmak olabilir onu yapmamam bunu yapamam demek olabilir
Cevap
70Cevap
Hijyensizlik, dirty talk yapıyorsa eğer ana bacı sövmesi, beni umursamadan kendi zevkinin peşinde olması... uzar liste
Bazen oluyo myle
Sen hiç adetli değilim diyip tam dil atacakken gelen koku hissini bilirmisin 🤣
Igrenc
Heeh işte ben öyle birşeye maruz kaldım 🤣 erkek olarak genlerin degismediginden şimdi koklarim ondan sonra sekse başlarım 🤣 erkekler hep suçlu değil yani birazda kadınların temiz olması şart 😄
Erkeklere özel söylemedim ki kadınlarda da dikkat etmeyen var sen bir kadınlar tuvaletine gir anlarsın
Hadi bee 😅 biz oraları temiz hijyenik yerler diye biliyorduk 🤣 desene bizim kamyoncu milleti daha temiz 🤣
Verilecek makul cevaplar çoktan verilmiştir, ben gırgır yapayım.
Adımı bilmemesi.
Heee ama o esnada biz erkeklerde beyin duruyor ama 🤣 görevi penisimiz devralıyor unutkanlık olabilir 🤣🤣
Birinci kafanız devrede O sırada doğrudur, mantıklı bir bakış açısı 😂
O sırada aynı anda sayısız düşünceye ev sahipliği yapan kadın kafası ahaha
O sırada ne düşünebilirsiniz yaa cildirtmayin insanı 🤣🤣 konu derin çok derin o işi yaparken başka bişey düşünülemez 🤣🤣
Çaktırma bunu her erkek itiraf edemez 🤣🤣
Sonuçta erkek hedefe odaklı kalmalı ki ereksiyonu bozulmasın, kadındaysa durum çok farklı. Tehehey neler düşünüyoruz neler...
Bak meraklı insanım ben 🤣 Ne neeee 🤣
Acaba ne zaman bitirirden giriyoruz, susadım ya, benim giysiyi batırmaz inş, lan marketteki indirim de bitti galiba kaçırdık bak tüh, çok sıcak/soğuk oldu, bu şarkı olmaz aw, acıttı lan yuh, sinek mi geçti be o neydi, kapıyı kilitledik mi ki, yemek de ne zaman gelir acaba, bunun adı neydi... Seçmece yaptım senin için 😂
Ne diyon yaaaa o sesler inlemeler hep hikayemi bak moralim bozulur 🤣
O sizin odağınız bozulmasın diye. Aynı anda 2 iş yapmakta iyiyiz sonuçta.
Bu dediklerini çok yakın zamanda denicem birisinde bakalım hepinizmi aynisiniz 🤣
Acaba nasıl deneyeceksin 😂
Eee benimde var bir işkence olayım 🤣🤣
Konu işkenceye ne zaman geldi aw Zerrin neredesin bea help 😂
Kısasa kısas 🤣 bütün umutlarımı hayallerimi yıktın 🤣🤣 bende erkeklerin intikamını yarın Alicam 🤣🤣
Niye böyle bir konuda umudun veya hayalin vardı ki ne yapacaksın bizim ne düşündüğümüzü aa 😂😂😂
Ulan diyoruz zevk alıyorlar felan filan diye düşünürdüm hep
Konu baskaymis aklimdakilerden zevk alıyor musunuz 🤣
Kadınlarla erkeklerin aksiyon sırasındaki zihinsel zevkinin aritmetik ortalamasını al, 50 çıkar çoğu zaman.
Ben ortalama aritmetik anlamam KDV hesaplar gelir vergisi öderim yarın birşeyler denicem bakalım hepiniz aynimisiniz 🤣🤣
Herhalde herkes aynı değil.
Kas göz yapma bana surat asma kesinligi severim bilmem şart içime oturdu bı kere 🤣🤣
Mubana göre 1. hijyen 2. Olarak kadının konuşma biçimi yani itici konuşuyorsa bi anda düşer modum..
Sadece kendini düşünme karşı tarafı tatmin etmemesi
İki taraftan birinin seks öncesi devamlı ve sık sık mızmızlanarak sorun çıkararak uyumsuz olması, o kişiyle olan seks ilişkisinden zamanla soğumasına neden olabilir.
oram acıdım buram acıdı canım yandı yavaş ol mıy mıy mıy eden kadın kitlesi seksten soğutur erkekleri
Tek kendini düşünen benim zevkimi düşünmeyen kişi
Haklı bir yorum karşılıklı zevk almak önemli kendi işini görüp g. ö. t. ünü dönüp yatandan olmaz
Kisa sürmesi koku performans düşüklüğü olabilir
Gereksiz kendini geriye atmalar, anlamsız tripler ya da bencillik.
Koku, bakımsızlık, pasif pasif enerjisiz durması, ten uyumsuzluğu, çekim alamamak ya da davranışları
Temiz olmaması, çok narin olması, misyoner dışına çıkamaması
Hijyen olmaması iliskide istenmeyen hareketler yapılması...
Yatakta sınırsız olan biri ve ilişki esnasında alakasız boş konuşmalar,
hijyen dışı her şey okay birde çok narin sevmiyorum azcırk sert olamıyım
ağız kokusu bedensel yapılmayan temizlik, cinsel ilişki esnasında bir şeyler istemek
Kısa ve bakımsız olmak
Kısa derken
Regl dönemi ise buz kesilir
Öyle
Kadının patates çuvalı gibi yatması
Hahaha ne güldüm
Kısa ve bakımsız tırnak
Tırnak fetişçş
Yalnız bu bende de aynı hak verdim.
@rekreasyonistt kırmızı çizgi net🖍️
Sadece kendini düşünmesi
@eceakdeniz. Güzel tespit
kesın ve kesın katılıyorum, sekste en onemlı sey kadınını mutlu etmektır bır erkek olarak soyluyorum, ben bır seferde 5 ten asagı bosaltıyorsam partnerımı kendıme seks yaptım demem, acık konustum bıraz ozur dılerım
Tamda benim düşüncem
Ecee eski hesabım kspsndı
Yeter Yeter diye inlemesi
Bakımsız , isteksiz ve yapmacık davranılması
Derin dondurucuda denemek
Bilgisiz, ilgisiz, isteksiz kadın.
Benim yok öyle bir sebebim
herşeye mırın kırın etmesi kıllı olması ruhsuz olması.
Konudan bağımsız sohbet etmesi 😃😃
Temiz olmaması ve her şeye yok olmaz demesi
Tek taraflı ilişki yaşanması ve hijyen
Hadi bosal artik denmesi
Ağız kokusu ve ter kokusu...
Liste yapmaya gerek var mı
Temiz olunmalı ter kir kokmamalı
Hijyen bide bencil olmak
Kesinlikle temiz olmaması ve koku
Yatakta Azerice dirty talk
Uyumsuzluk ve zevksizlik.
Yeterli ön sevişme olmaması
Büyük eksiklik. Ciddi büyük
@SpaceLoverTeacher :(
Ne oldu? ÖYle bir partnerleyim deme
@SpaceLoverTeacher kimse yok
Üzgün atınca, bir anda acaba mı dedim. Sevişmeyi genelde erkekler ama bazen kadınlarda ihmal ediyor ya. Üzücü
Seksten soğutacak yüzlerce sebep var bence
Kötü koku, vücudun, ağızın temiz olmaması
Evet
Kibir bakımsız olmak
Ben seksten soğumam
😂😂
Bkz. kocam
versiyon yüklemeyi deneyin
Bunu verip mandal alcam yerine
o kadar mı ya, işkolik kesin
Aşkkolik🤣
uzun uzun anlatmaya gerek yok bazıları ayakta anlamıyor, belki de o tarz birisi, anlatırken yatırmayı mı denesen😜
Hahaha sebep
yatırıp anlatmaya mı @zerriniffett
@Alemdaralii yok
Hijyensizlik
koku hijyen vs
Mız mız olması
My my partner
Zoraki olması..
Kirli veya kıllı bir kadın
Bebek, çocuk, evlilik, bağlanmak,
Mıy mıy bir kadın , hijyenik olmaması.
Ter kokusu ve cahillik 😂