Cinsellikten soğumak içsel bir durumdur. Psikolojik sebepler bulunur genelde altında belkide bazı hastalıkların yan etkisi olabilir. Bunun yanı sıra partnerden soğuma sorunlarına deyinecek olursam başta hijyen sorunu olacaktır. Zaman içinde bir uyum oluşmuyorsa beklentiler karşılanmıyorsa buda soğumaya sebep olur. Partnerin tutum ve davranışlarında sorun varsa bunlar soğuma sebebidir.
Byle bir durumla hiç karşı karşıya gelmedim. Fakat koku hassasiyetin var ve hijyene çok önem veriyorum veriyoruz. Sekste bencillik beni bir nebze seksten soğutur ama intikamını alırım yola getiririm. Sorun kalmazdı..
Libido diye tabir ettiğimiz içgüdü kadınların ve erkeklerin ortak kullanımı olan testosteron hormonu ile yakından ilişkilidir. Yani kişilerin birbirine libidosu tutmaz diyemeyiz. Bu kişinin kendi biolojik dengesi ile alakalıdır. Sorunuza gelecek olursak beni yapaylık , mecburi yapalım hissi soğutur. Benim için o an her şey biter.
Bencillik ve despotluk.. bence cinsellik karşılıklı zevk ve haz olayı sadece benim zevk aldığım bir ilişkiye bir daha asla girmem yatağımda ki hatunun sıcaklığını isteğini ve haz düzeyini hissetmem lazım o zaman çok daha keyifli ve çok daha zevkli oluyor seks, bencillik ve despotluk beni soğutuyor seksten.
Ben yatakta konu mankeni olan arkadaşlardan çok sıkılıyorum ve soğuyorum. Bebeğim yatakta sadece yatması için bulabileceğim bi sürü kadın varken neden tekrar sevişeyim seninle di mi ama?