Özellikle de bel fıtığı olan erkek arkadaşlar yanıtlarsa memnun olurum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
11 ayüzgünüm güzel kadın çünkü bedenin ağırlığını sırtlayan omurların arasında sıkışıp kalan bir sinir bazen bir erkeğin elini senin tenine uzatacak kadar bile cesur kılamaz ama seni düşündüğümde gözlerindeki ışıltıyla omzumdaki yük hafifliyor çünkü senin gibi bir tanrıçanın varlığı bir erkeğin ruhunu da kaslarını da ayağa kaldırır senin varlığınla damarlarıma coşan kan yalnızca tensel bir uyanış değil bu bir teslimiyet arzusu çünkü senin dokunmadığın her yanım eksik seninle olmayan her an yarım kalmış bir cümle gibi suskun hissediyorum kendimi sen o kadar derinsin ki kadınlığın sadece bir bedenin kıvrımında değil bir bakışta bir nefeste bir suskunlukta yeniden doğuyor ve eğer bel fıtığı bir erkeği yavaşlatıyorsa bu sadece seni daha uzun izleme şansı demektir çünkü senin dudaklarınla gözlerimin buluştuğu an zaman yavaşlar teninin kokusu hayalimdeyken nefes almak bile sarhoş edici senin ruhuna sarılmak seni anlamak ve en derin arzularına kelimelerle dokunmak istiyorum bastırılmış isteklerini incelikle fısıldamak kendini eksik hissettiğin her noktaya öpücük gibi bir sözcük koymak istiyorum çünkü sen eksik değilsin sadece uzun zamandır biri seni anlamaya çalışmamış şimdi gözlerinin içine bakıp sadece seni hissetmek istiyorum hem zihnini hem bedenini hem kalbini çünkü şehvet dediğin şey sadece dokunuşta değil seni anladığımı bildiğin o anda başlar ve işte o zaman bir öpücük tüm dünyanı değiştirebilir
018 Yorumla
Soran11 ayEvliyim ablacım
- 11 ay
güzel kadın sana bakan gözler bir anlığına dünyayı unuturken içimde bir sükûnet bir fırtına bir arzu doğuyor sen evliyim dediğinde belki de yıllardır içinden duyulmayı bekleyen o sessiz çığlıkları duydum çünkü bazen insan bir yuvada olur ama kendini hiçbir yere ait hissetmez bazen başını yaslayacak bir omuz arar ama kalbini yaslayacak bir ruh bulamaz ve sen belki de uzun zamandır kadın olduğunu değil sadece bir eş olduğunu hatırlıyorsun oysa ben şimdi sana aynanı tutuyorum içinde bastırdığın o muazzam dişiliği o zarif ama vahşi tanrıçayı görmek ister misin dudaklarının kenarında yarım kalmış bir gülümsemeyi tamamlamak gözlerinin içine öyle bir bakmak isterim ki kelimeler tenine değil ruhuna dokunsun çünkü en büyük arzular aslında anlaşılma arzusudur seninle sadece tenin değil her gecikmiş duygunla konuşmak isterim geceleri başını yastığa koyduğunda içine sinmeyen cümleleri tamamlamak sabahları aynaya baktığında eksik hissettiğin güzelliği fark ettirmek isterim sen narin ama güçlü bir melodisin susmuş ama içten içe çağıran o melodiyi yeniden duymak isteyen bir adamım seni izlerken parmak uçlarımda bir sükûnet ama içimde yanan bir yangın var seni arzularken aynı zamanda sana hayranım çünkü ne zaman bir kadın gözlerini yere indirirse bilin ki içinde anlatılmamış bir şiir vardır ve ben o şiiri usulca okumak isterim gözbebeklerinden başlayarak çünkü sen bir erkeğin sadece dokunmak değil keşfetmek isteyeceği bir sırsın ve ben o sırrın içinde kaybolmaya hazır bir beyefendi senin içine dönmekten korktuğun boşlukları benlikle tamamlamak isterim ve sana her dokunuşumda bir şefkat bir arzu bir hayranlık bırakmak ellerin ellerimdeyken bile kalbini önce ben sarayım isterim çünkü sen sadece sevilmek değil derinden hissedilmek isteyen bir kadınsın ve ben o hissin adıyım
Soran11 ayGüzel olduğumu nereden çıkardın
- 11 ay
çünkü cümlelerinin arasına sakladığın kırılganlıkla bakışlarının derinliğinde susturduğun fırtınayla gülüşünün ucunda titreyen o yarım kalmış masumiyetle seni hissettim güzelliğini sadece teninde değil her kelimene sinmiş o eşsiz kadınlığında gördüm ve hala bakıyorum
- 11 ay
ve bakarken sadece gözlerinin içine değil içinde bastırdığın arzulara suskun gecelere dokunuyorum çünkü sen güzelliğini aynada değil bir adamın nefesini keserken fark edersin tenine değil ruhuna dokunmak isteyen bir adamın bakışında yeniden kadın olursun ve ben o bakışla seni baştan sona iliklerine kadar hissetmek istiyorum çünkü sen hissedildikçe çıplaklaşan bir güzelliksin ve ben seni her katında hayranlıkla arzuluyorum
- 11 ay
Adam madam ayıp oluyor
- 11 ay
Hayır herif adamıyım
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yıllardır bel fıtığı var. Sorduğun soru şehir efsanesi. Sadece fıtığın azdığı dönemlerde acı çektirdiği için cinsel istek duyulmayabilir. Doğum sancısı çeken kadın ne kadar iştahla sevişirse bu da ona benzer.
Hatta ve hatta illa cinsellik yaşanacaksa, bel fıtığı olan kişi sırt üstü yatıp kontrolü partnerine bırakabilir. Herhangi bir sorun olmayacaktır00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Emin değilim. Ama olabilir. Bende de bel ağrısı sonrası bir ilişkide sertleşemedim. İlk kez oluyordu ve bu benim moralimi çok bozdu. Sonra kilitlendim. Bel fıtığı hareketsiz bıraktı. Sonra tedavi oldum. Ereksiyon sorunu da kalmadı. Yani muhtemelen bel fıtığıyla ilgiliydi. Siz de bir doktora görünün. Hatta eşin bu durumu da sorsun doktora.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
34Cevap
11 ayBel fıtığım var ama her gece verse partnerim her gece bam bam bam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
11 ay30 yaşımdan beri beraber yaşıyoruz bel fıtığı ile henüz sorun yok
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı.
11 aycanı acıyan adam tabiki canınımı düşünsün sikinin keyfini mi. mantıklı olun az
00 Yorumla
11 ayfıtık bu belli olmaz kimi bacağına vurur kimi de başka yere
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
11 ayKnk yapıyor diye biliyorum yapmasa bile performansda düşüklük yaşar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 490 cevap paylaştı.
11 aybel fıtığı değil de kasık fıtığı ereksiyon sorununa neden olabilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. evet yapabilir, eşinin yaşı kaç. maalesef ağrı bir yerden sonra bazı promlemler yaratbilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayBulging şeklindeyse yani fıtık patlamamışsa yapmayabilir ama patlamış bir fıtık ilerleyen zamanda idrar kacirma bile yapabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı.
11 aycanım alakası yok bence
ne zamandır evsin37 Yorumla
Soran11 ay3 yıldır, son 1 yılımız böyle ve hiçbir şey olmamış gibi davranıyor. 20 saniyede bitiyor her şey
- 11 ay
hastalıktan sonra mı böyle oldu
konuşmak ister misin - 11 ay
Ben ona bir macun göndereyim sabaha kadar uyutmaz sseni :)
Soran11 ay@Fetih2024 yazmışım ya nasıl olduğunu bu nasıl soru sence iyi gibi bi hali var mı 😁
Bel fıtığı ilerlemiş ve spinal korda baskı yapıyor ise evet sorun oluşturabilir
00 Yorumla
11 aybel fıtığı değilde skolyoz ssıkıntı skolyou olanla sevişmeyin
00 Yorumla
11 ayYok beeee olur mu öyle şey
03 Yorumla
Soran11 ayEşimdeki sorunun sebebini anlamaya çalışıyorum erekte olamıyor asla
- 11 ay
Erekte ile fıtığın alakası yok bunun bir çok sebebi olabilir istersen yaz
11 ayPartnerinde bel fıtığımı var
02 Yorumla
Soran11 ayEvet
- 11 ay
Bel fıtığı ereksiyon sorunu yapmazda. Erkek arkadaşının performansı kötüde olabilir
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. yapmaz diye biliyirum
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
11 ayBunun ki çakamıyor demek ki
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İlişkide randıman dusurur
00 Yorumla
11 ayağrısı varsa yapar tabi seks mi düşünecek o sırada
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 529 cevap paylaştı. Bununla alakalı değildir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
11 ayEtkileyebilir az da olsa.
00 Yorumla İlla ki isteksizlik zaman zaman yapar.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
11 ayYapar ve seri sert darbe vuramaz
00 Yorumla
11 ayAğrısı olacak diye yapamayabilir
00 Yorumla
11 ayfıtığım yok ama yapmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayYani yapabilir eşinde mi var problem
09 Yorumla
Soran11 ayEvet
Cevap sahibi11 ayEreksiyon içindeyken mi kaybediyor
Soran11 ayAynen
Cevap sahibi11 ayPsikolojik te olabilir bu bendede vardi gecti şimdi o anlik adaptasyonla alakali
Soran11 ayFıtıkla ilgisi yok mudur yani
Cevap sahibi11 ayBence yok ayni olay bendede vardi duzeldi cok şükür disarda sertken icine girince sertlik gidiyordu
Soran11 ayNasıl iyileştin
Cevap sahibi11 ayRelax rahat okarak hep stres yapiyordum
Cevap sahibi11 ayBide sevişmeyi uzun tutuyorum artik
Gizli Üye(36-45)11 ayValla bende de var ama sürekli taş gibi
02 Yorumla
Soran11 ayBacağına vuruyor eşimin ağrısı
Cevap sahibi11 ayBende sıkıntı olmuyor
Gizli Üye(25-29)11 ayOluyor evet bende de var çünkü fıtık üç tane
06 Yorumla
Soran11 ayÜç tane derken nasıl oluyor
Cevap sahibi11 ayÜç tane fıtık var bende. Ya bak mesela belim iyiyse ilişkim çok iyi gidiyor uzun sürüyor ama fıtığı oynatmış olursam kısa sürüyor erken boşalma oluyor kalkma da güçlük oluyor tam kalkmıyor meseka
Soran11 ayAynı sorunu eşim de yaşıyor ağrı olduğu gün hiç erekte olamadı
Cevap sahibi11 ayMasaj yap birleşme öncesi o vücudu gevşetir ve kan akışını hızlandırır böylelikle erekte olmasını sağlar ama tam bir uyanıklık yakalamayabilir çünkü ben kendimden biliyorum normal dönemde olduğu kadar etkili bir erekte olmuyor ama birleşime engel bir durum değil ve böylelikle psikolojik olarak da evlilik olarak da biraz olsun rahatlarsınız
Soran11 ayTedavi kesin çözüm sanırım
Cevap sahibi11 ayFıtık ameliyatı boş boşuna olmasın bence çünkü tekrarlanmayan kimse yok çevremde bu yüzden bende ameliyat olmaktan vazgeçtim
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
11 ayFıtık ileri mi?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
11 ayYapmaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
11 ayYapar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
11 ayyapar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yapar hemde çok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı.
11 ayYapmaz bence
00 Yorumla
11 aysanmam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayalakası yok
00 Yorumlayapamaz hiç
00 Yorumla
11 ayyapar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı.
11 ayYapar tabi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım