Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Tabi ki olur. Bu doğru olmasaydı tarih boyunca var olmuş en eski mesleklerden biri olan hayat kadını olmazdı. Yine tek gecelik ilişker hep cinsel tatmin üzerine kuruludur ve büyük çoğunluğu orada biter. Benzer bir olayı ben de yaşadım. Aşk, sevgi olmayan, sadece cinsel paylaşım üzerine kurulu bir ilişkim oldu. Yine günümüzde f*ck ilişki de buna bir örnek olarak verilebilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı. Bu ya un abazasnın sorularını yanıtlamayın arkadaşlar.. düşürmek için soru sormuş.. yorumlarda sarkıntılık yapmış ya vızyonsuz ergeni😅😅ne malsın ya belli ki cevrende sana bakacak kız yok buralarda amsalaklık yapıyorsun.. bı bıtmedi sizin gbı ya *..😅😅
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Gizli Üye(18-24)11 ayolur ama tutku az olur duygu az olur cinsellik aşkla bütünleşince güzel bence çünkü aşk demek güven sadakat saygı hoşgörü demektir birine aşık olunca yaşadığın her şey zevk verir seks daha çok verir güvenirsin kollarında bütünleşirsin seni öptüğünde sadece zevk degil duygularını da hissedersin yüzüne baktıkca onunla olduğun için mutlu olur daha çok tutkuyla seversin
67 Yorumla- 11 ay
Evet haklısın gerçekten öyle ama bazende insani ihtiyaçlarımız oluyor. E sevgilide olmayınca mecburen karşılıklı iş görmek zorunda kalıyor insan
Cevap sahibi11 aytabii ki herkesin kendi tercihi bana duygu olmadan zevk vermiyo garip bi şekilde o yüzden böyle düşündüm
- 11 ay
Daha önce yaşadın mı sevgili olmadığın biriyle
Cevap sahibi11 ayhoşlandıgım flörtümle yaşamıstım ama aşk yoktu ve zevksiz geldi bu yüzden
- 11 ay
Bende şehrimden biriyle instagramdan tanıştım ve sadece ilişki için buluştuk bende hiç zevk alamamıştım
Cevap sahibi11 ayevet mastürbasyon yaparım daha iyi diye düşüinüyorum en iyisi şöyle gerçekten sevdigin biriyle yaşamak
- 11 ay
Haklısın. Tanışmak ister misin bu arada?
- Cinsel Yaşam konusunda 331 cevap paylaştı.
11 ayBen duygusal bağ geliştirmedem cinsellik yaşayamam ya öyle biri değilim. Tutku, şiddetli çekim, şehvet ve dayanılmaz bir hoşlantı olması şart.
50 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. Olur tabiki de her şey cinsellikten ibaret değil
33 Yorumla- 11 ay
Soruyu yanlış anlamışsın
- 11 ay
Bizden mesela?
Gizli Üye(18-24)11 ayDaha önce birkaç kişiyle yaptım ama tutku olmadığı için sevgilinle yaptığın kadar zevk alamıyorsun
31 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayolmamalı ya cinselliğin icini bu kadar da bosaltmamalıyız bence Cinsellik asktan dogmalı yoksa ne aynı zevki verir ne de diğer türlü olduğu gibi tutkuyu hissetirir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayKomik olmus ama yani desenki parali asker tamam. yoksa sevgili olmadan kim kimi tanır da gelir komik olmuş. Sen direk esc ile karıştırıp yazmışsın onunla olur zaten🤣
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 948 cevap paylaştı.
11 ayBen robot değilim insanım. Hislerim var benim
00 Yorumla Sevgililik varken normal mi diye sordun da olmadanı mı kaldı kanka
10 Yorumla
11 ayErkeklerde olur 😬
10 Yorumla
11 aySevgiliyken de cinslelik olmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayneden olmasın
40 Yorumla
11 ayOlumaz ya o şey normal bi son olmaz yani
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayOlur neden olmasın. Ben çok yaşadım
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayOlur ama biraz uğraştırır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayBana göre olmaz ama yapan yapıyo
61 Yorumla- 11 ay
boş ver onları yapan yapsın kendilerini kullantırır , küçük düşürür vs yani sevgilikte yapıldığında yani evlilikte yaşayacak bir şey kalmıyor.. toplum bozuldu artık dikiş tutmaz yani.. düzgün bir yaşandısı olan bir kişi yaşamaz senin gibi , benim gibi
Fb oluyor o
10 Yorumla
11 ayEvlenmeden olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayOluyor var olanı
20 Yorumla
11 aybana göre olmazz
00 YorumlaTabiki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı.
11 ayOluyo. Oldu...
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar