Sevgilim bakire değil. Eski sevgilisiyle (1.5sene sürdü ilişkileri) ayrılmadan (mesafeden dolayı ayrıldılar) 1 gün önce olmuş daha da hiç olmamış. Benide bekletmek istiyormuş tam emin olmak için ona eyvAllah ama ona kalırsa 1 sene sürermiş. Ayrıca eski sevgilisine eskiden aşıktı bende ise sadece seviyor. Yani bana aşık değil (nasıl oluyor bilmiyorum). Hiç biri umrumda değil ama bakire değil ve beni uzun süre bekletmek istiyormuş. Tamam anlıyorum daha yeni sevgiliyiz falan ama 1 sene fazla değil mi? Sizce ne yapmalıyım?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Çocuğa çatır çatır vermiş belli. Sana da vermeyecek aynı hisle. Yapabiliyorsan hıncını çıkart. Bakire değilim, seni seviyorum ama sana aşık değilim? Böyle saçma bir şey olamaz. Paketle gitsin. Zaman kaybı. Yedek olmussun bence
Bende ozaman rol yapıp oral cinsellikten faydalanıp yollayım ozaman
Oral ne alaka? Bak dostum ya sana güvenip tamamen tek senin olmak istiyordur ya da cepte tutmak. Ortası yok. Ama geçmişini silemez. Kalbi güzel olsa da...
Yani cinsellik olarak sadece oral yapıyor. Geçmişinden dolayı zaten sevgililikten başka bişey olamaz hani işim gücüm yerinde ama üzüldüm bi an bakire değilim diyince
Bakire olmadığı halde vermiyorsa gönder gitsin. Göndermeden de oral yaptır 100 lira cebine sıkıştır iyiydin hak ettin de.
Yani uzun süre bunu kullanmayım mı? Bi kac defa oral yaptirip yollayım diyorsun demi
Yazdığımı oku anlarsın
Tamamdır
çok kötüsün * koyim
Yuhhh yuh mk
@renardetmieI
@minyonnkizzz1 Ee kızlar kendini bilmezse erkekler de böyle yapıyor
Motor mu bu duygusu var psikolojisi var mental sağlığı var bırak dinlensin ne bu acele
En son 2 sene önceydi daha ne kadar dinlenmesi lazim?
Duygusal bağ kurmadan istemiyordur belki anlamayacak ne var basit bir kız olsa hemen herkesle birlikte olsun o zaman
Anlıyorum biraz bakcam hal ve hareketlerine ama pek biseye yarıyacağını sanmiyorum
Aranızda normal sevgililik mi var yoksa ayrıl barış soğuk sıcak bir ilişki mi? eğer önceki ilişkisinde duygusal olarak güveni zedelendiyse olaya sadece fiziksel yakınlaşma odaklı bakmak istemiyordur. Kızlar birlikte bedensel olduğu insana duygu geliştirmeye açık olur erkek bedeni gibi anlık zevk almıyoruz
Daha yeniyiz 2 ay oldu ama genellikle onun yaninda olduğumu belirtiyorum
Bak sizden olmaz. Sırf zevk icin yapma. Zaten sevgili olmak bie haram. Kul hakki boyutu da var. Ah alma..
Patlaga yüzük yok
Ağzına sağlık
Dehle yolla sonrakine
Ne yazık ki öyle olucak galiba
Yol ver gitsin kullandırtma kendini
Oral yapıyor bana ben ona yapmıyorum
Ne anlamda kullanabilir?
onu unutamaz o bence salla gitsin
Bencede
Yapacağım ilk şey, okadar iyi davranmak ondan sonra bırakmak birazda beni unutamasın
Aptal mısın kız seni kullanıyor malsın mal mal mal
Ne anlamda kullanıyor olabilir? Hani oral seyler yapıyor ben ona bişey yapmıyorum.
İkinizi irade etmeye çalışıyor
Eski sevgilisiyle bir iletişim yok 2 sene oldu ayrilali ondan
İliski yaşıyorlar dedin yatakts
Yok yaşadilar zamaninda
Evlilik hayaliniz olmadıysa ciddi düşūnmez
Tamam ozaman sallayalim gitsin
Tevbe et ins
Harcanacaksın
Ne anlamda
Her anlamda
Valla oral yapıyor ben ona yapmıyorum. Parasal anlamda desem çokta bişey harcamıyorum zaten umrumda da değil
İşin keyfi kısmında olduğundan görmüyorsun zaten bu işin duygusal geçmişte kalacak tarafı alacağın ah tarafı yaptığını yaşama tarafı olacak kaldı ki ilerde karşına çıkan insana yüzün vizdanın bu kızla kızarır yani sana da olan oluyor takıldığın kızla madem bekaret önemli harcamayacaksın kendini
Hani yine bi yere kadar kabul ederdimde kız pişman değilim dediği için zaten delirdim hani bakire kızları ben bu zamana kadar asla bozmam sıkıntı yaratır diye ama bu kiz bunu dedi ya benim icin bitmiştir tüm olay
işini gör
Ne icin bekletmrk?
Cinsellik
Haa korkuyodur onu birakcan diye ondan bekletiyodur
Bilemedim ama bu durum beni baya zorluyor hani sadece saxofon çekiyor ama daha fazlasini istiyorum