Ben malın önde gideniyim 2 yıldır sadece fiziki birliktelikten huzur bulduğum kişiyle konuşuyorum ve zaman ayırıyorum diye dedi aşırı üzüldüm uzakta da olsak onu ruhen de mutlu ettigimi düşünüyordum kendisi asker asla üstüne gitmiyorum ama bu dediği laf gücüme gitti ayrılmayı düşünüyorum bende
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılmuhtemelen canı seni istemiş ve seninle fiziksel birlikteliğe daha çok önem veriyor. Tabi bu durumda kendini kullanılmış hissediyorsun. İlişkini farklı açılardan bir bak. onun ne hissettiği degil senin ne hissettiğine bir bak. karşılaştırmalar yap. ilişkinde ona göre yol çiz.
04 Yorumla
Soran1 yılCinsellik yok ki aramızda evlilik öncesi sıcak bakmıyorum bulsutugum zamanlar iyi hissediyormus sadece
- 1 yıl
ee tamam ne güzel işte. bunun nesi kötü. bazen kadınlar anlaşılmıyor gerçekten
Soran1 yılİşte sadece o durumda mutlu hissediyormus ben mesela kötü zamanlarımda onu düşündüğümde bile mutlu oluyorum
- 1 yıl
neyse ya en büyük sorunun bu olsun..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yıldüşünmüyor.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Senin için ciddi düşünen erkek ne yapardi mesala
011 Yorumla
Soran1 yılBu lafı demezdi yani bulsutugumuz zamanlar da psikolojik olarak iyi hissediyormus ben mesela kötü zamanlarımda onu düşününce bile mutlu oluyorum
- 1 yıl
Huzur bulma iyi hissetme konuşurken mutlu olma bu ciddiyet değil bunu herhangi bir arkadaşın da verir sana ama zaten amaç orta da sadece fiziksel yani cinsel anlam da iyi hissettiği biri ile beraber konuşuyor
Soran1 yılSiz sevdiğiniz kadın uzakta olsa sadece düşünseniz bile mutlu olmaz misiniz
- 1 yıl
Hayır çoğu erkek dokunmadigi kadına karşı bir süre sonra soğur
Soran1 yılNiyeti sadece cinsellik olan soğur işte gerçek eeven erkek sogumaz
- 1 yıl
Tamam bende onu diyorum işte seven erkekte bir süre sonra sevmeyi bırakır çünkü sevince daha çok arzular insan
Soran1 yılBenim sevgilim benimle cinsellik amacıyla yaklaşıyor yani anladım teşekkür ederim yorumunuz için
- 1 yıl
Yani biraz öyle şunu da düşün yatakta bile sürekli senin ilgini bekliyorsa anlarsın bunu
Soran1 yılCinselliğe sıcak bakmıyorum evlilik öncesi
- 1 yıl
Ama yaşıyorum dedin?
Soran1 yılNerede demişim cinselliğe sıcak bakmıyorum evlilik öncesi
Gizli Üye(36-45)1 yılUzaktan nasıl bedenen mutlu oluyor
06 Yorumla
Soran1 yılOlmuyor işte sadece bulsutugumuz zamanlarda psikolojik olarak iyi hissediyormus kendini ben mesela kötü hissettigimde onu düşünsem bile mutlu oluyorum
Cevap sahibi1 yılİlginç
Soran1 yılSzi sevdiğiniz kadıni düşününce bile mutlu olmaz mısınix
Cevap sahibi1 yılOlurux
Soran1 yılDemek ki beni cinsellik gözüyle görüyor sadece
Cevap sahibi1 yılDemek ki
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği