Eskiden konuştuğum bir çocuğa 'seni istiyorum' deyip evime çağırdım, 'bende seni çok istedim' dedi ama arayıp sormadı bile slk mı ne?

Bir kaç ay önce beni istemiş yaşı benden 5-6 yaş küçük bir çocuk vardı bi süre peşimde dolandı, sık sık gördüğüm de birisi ve pozitiftir bana karşı aramız iyi yani ne zaman görse iltifat felan eder. Ben de boşlukta bi anımda ona yükseldim ve yazdım ona onu istediğimi söyledim, o da 'ben de seni en başından beri istiyordum' dedi. Hala istediğini söyledi en kısa zamanda görüşelim dedik, bana gelecekti. Ertesi gün aradığında ben modumda değilken sexting yapmak istedi ama ben pek istek gösteremedim bana gelince konuşuruz felan dedim. Bi de aynı dili konuşmuyoruz bazı anlamadığım kelimeler oldu onları sürekli tekrarlamak zorunda kaldı. Sonraki gün soğuktu benim cesaretim kırıldı bi daha iletişim kurmadık ben de yazmadım o da yazmadı bi daha çağırmadım da. Bu çocuk zaten benden küçük olduğu için beni muhtemelen sadece cinsel olarak istemiş bi kaç kez dışarıya davet etmiş biriydi ama hiç sonunu getiremedik. Sizce neden böyle oldu ki? Neden böyle yaptı?

Eskiden konuştuğum bir çocuğa 'seni istiyorum' deyip evime çağırdım, 'bende seni çok istedim' dedi ama arayıp sormadı bile slk mı ne?