Bir kaç ay önce beni istemiş yaşı benden 5-6 yaş küçük bir çocuk vardı bi süre peşimde dolandı, sık sık gördüğüm de birisi ve pozitiftir bana karşı aramız iyi yani ne zaman görse iltifat felan eder. Ben de boşlukta bi anımda ona yükseldim ve yazdım ona onu istediğimi söyledim, o da 'ben de seni en başından beri istiyordum' dedi. Hala istediğini söyledi en kısa zamanda görüşelim dedik, bana gelecekti. Ertesi gün aradığında ben modumda değilken sexting yapmak istedi ama ben pek istek gösteremedim bana gelince konuşuruz felan dedim. Bi de aynı dili konuşmuyoruz bazı anlamadığım kelimeler oldu onları sürekli tekrarlamak zorunda kaldı. Sonraki gün soğuktu benim cesaretim kırıldı bi daha iletişim kurmadık ben de yazmadım o da yazmadı bi daha çağırmadım da. Bu çocuk zaten benden küçük olduğu için beni muhtemelen sadece cinsel olarak istemiş bi kaç kez dışarıya davet etmiş biriydi ama hiç sonunu getiremedik. Sizce neden böyle oldu ki? Neden böyle yaptı?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Biraz kosturacaktin pesinden , ugrasmasini saglicaktin. Hani simdi kolay uglastigin her birseyde insanin hevesi kacar ya..
Sen evine cagirdin , onunda hevesi kacti
Bunu ben de düşündüm evet aman salla moduna girmiştir kolay görünce. Ama en başından beri benden istediği cinsellikti zaten ve peşimde koşturduğum da oldu zamanında ve hep geri dönmüştü bana ama artık peşimde koşturmak değil sonuç almak istemiştim...
Iste biraz erken davranmisin demek ki
Ne yapsam sonuç alırdım peki
Biraz uglasilmaz , geri duracaktin. Hani itifaf etti sana. Sen biraz o itifatlari ciddiye aldin , yani al tabide ama bazen sirf karsi tarafi tavlamak icin itifat eder erkek kismi. Sen biraz farkinda olmadan ona hevesli gozukmus olabilirsin
Yav sen konuyu anlamadın. Bunları tanıştığımız günden beri yaptı zaten kaç kere çaya çağırdı iltifatlar zagen ilk gğnden beri vardı 9 ay geçti ilk günden zaten hep kaçan oldum şimdiye dek ama o da 1-2den sonra üstüme düşmedi. Benim kafama en sonunda fb olmak fikri yattı ama o da böyle yaptı işte
Haa , pardon turkceyi yeni yeni ogreniyomda ben. Yani ilgiendigi baska birini bulmustur
ben de seni çok istedim kısmı, tamamen zarf ve seni tavlayana kadar. Erkeklerin bu tarz "ben de"yle başlayan cümleleri üçkağıt kokar :D
Yok zaten herkes biliyor beni başlarda istediğini bakışlarından belliydi ortak arkadaşlarımız da söylüyor ve o zamanlar sana geliyim mi muhabbeti de yapmıştı
tek derdi şey olan boş biri
Ben de ondan fazlasını beklemiyorum zaten 😂 derdim cinsellikti
senin hayatın, ne desem boş
Senden beklemiyorsa bir şeylerden işkillenmiş de olabilir. Ya da onu davet etmen bile ona yetmiştir.
Davet etmen bile ona yetmiştir derken?
İşkillenceği bişi yok yaşadığım yeri çalıştığım yeri yalnız yaşadığımı felan biliyor ortak tanıdıklar var.
Davet ettin, tatmin oldu. İstesem elde edebilirdim ama istemedim diyebiliyor şimdi.
Ha evet yedeklemek gibi yani, şimdi istrmiyorum ama ne zaman istersem bu kıza dönerim gibi yani
Ne zaman istersem bu kıza dönerim diye düşünürse hata eder. Çağırdığın halde gelmeyen birine tepkili olup artık kolay kolay izin vermeyeceğin açık.
Erkek sekse kolay ulaşamıyor. Öyle ki seks yapmamaya alışıyor. Dolayısıyla istesem elde edebilirdim ama istemedim duygusu ona yetebiliyor. Sonuçta alışmış olduğu durumda kalıyor.
Ego tatmini orgazmdan daha önemliyse bayağı seçici biriydi bi küçük bey demek ki.. hem de sayısız kez orgazm yaşayabilirdi benimle.
Seçici demek ne kadar uygun olur, bilemedim. Seçici değil. Sayısız orgazma mastürbasyon ile de ulaşabiliyor ve bu duruma alışmış.
Bu adam avrupalı ve burada sekse ulaşmak hiç de zor değil. Bu yönüyle bakılınca yeterince azdırıcı ve kışkırtıcı olmadığım ve benden daha iyilerinin ona yettiğini düşünüyorum. Hiç kimse olmasa da düşüp kalktığı birileri fackbuddyleri felan vardır kesin.
Avrupalı da olsa erkeksen sekse ulaşmak zordur. Incel erkekler Türkiye'de türemedi. Ama tanımadığım için kesin bir şey diyemem. Sekse kolay ulaşan biri sexting teklifi yapmaz. Mastürbasyona alışmış biri yapar.
Sexting gibi değil de daha çok sana şöylr yapıcam şöyle fanteziler düşündüm tarzı şeyler söylemişti sexting oluyor mu bu bilmiyorum
Zaten sextinge girmesi bana da sonrasında aktif seks hayatı olmadığını ve biraz da ergen olduğunu çağrıştırmıştı
Ürkek veya korkak olabilir. Ya da hayatında biri vardır.
Özellikle sordum hayatında biri olmadığını söyledi
Anlaşamayacağını düşünerek gelmemiş olabilir.
Anlaşamamak neden dil problemi olarak mı
Dil, din, etnik durum. Yaş gereği ergen düşünce tarzı vb.
Ya zaten fb olmam istiyordum ben sadece.. yani neticede evime çağırmışım ve seks daveti yapmışım
Kendini eksik görüyordur cesareti yoktur. Sadece laf olsun diye konuşan icraatten uzak biridir.
Olabilir bu bak evet
Bütün ihtimalleri saydım biri olsun artık 😂
İstememen üzmüş olabilir. İstediğini belli ediyor musun hala?
Ya adam o günden sonra koptu ben de cesaret edemedim insan bi sorar ya noldu bizim iş diye ama sormuyor
Bu konuyu detaylı masaya yatıralım mı?
Olur yazim
Tamam bekliyorum
önce soğuk davranmışsın sonrada olmamış işte.
altta bir kız hemen evine gittin basit oldun ondan demiş o güldürdü.
Senin yorum da pek anlaşılabilir diil
sen onu reddetmişsin ordan bu noktaya gelmiş
Çoluk çocukla uğraşırsan oyuncak olursun
Aksjejjejeje valla doğru
Sen kaç yasindasin
Olgun birini bul
Yaşla ne gibi bi bağlantı kurdun
Ben olsam gelirdim
Korktu tecrübesiz demekki
Adam avrupalı ama.. bunlar 13-14te başlıyorlar olaya. Belki dili problem etti ve değmeyeceğini düşündü
Haklısın belkide seni çok istekli görünce ürktü
Ahahha hiçbi kadın böylr yapmamışsa şimdiye dek ona... aklında kalmaz mıyım sence?
Yani bana gelmiyosa otel teklif edebilirdi ne bilim...
Dilini bile kullanmamışsın ne yaptın ki
Nereli bu en 50 milletem insan tanıdım
Fikir söylerim
Ne demek o be
Alman
Almanlar soğuktur
Her şey filmlerdeki gibi olmuyor maalesef
Tek tespitin bu mu oldu 😂 bu çpcuk da soğuk bi tip zaten
Zenci olsa affetmezdi Mesala 😁😁
Disiplin var onlarda
İngiliz. Olsa affetmezdi sallardı seni
Cesaret edememiş olabilir
Ne için
Gelmek icin
Neden ama
Bana da bir ara birisi teklif etmişti o anki seyle tamam falan demiştim küçüktüm cesaret edip bulusamadım aileden dolayı
Su an elim dolu yanlislikla başka bir şey yazabilirim o yüzden size iyi geceler siz beni anlamissinizdir
Slak galiba 😂
Hay ben onun kafasına
Korkmuştur
Neyden ama
Yetersiz kalacağından felan
Böyle bir pası gole çevirememesi olmamış ama
Pipisine mi güvenmemiştir
Yani yüksek ihtimal öyle görünüyor
Nispet yap
Önünde başkasıyla mı yapim 😅
Yok ama ne kaçırdığını anlasın
Nası yapayım akıl ver...