Başak burcu kafayı her şeye takiyor benim giyimime kuşamima bile onun istediği gibi giyinmeyince onun istedigi gibi olmayınca çok zoruma gidiyor kabullenemiyor para atıyor kabul etmiyorum içten içe kinleniyor onun lafını ediyor günlerce önceden de böyle şeyleri vardı ama şimdi hepten değişti cinsellik yaşadıktan sonra hele ki.. Cinsellik yaşadığımız günden beri eskisinden farklı sanki yukarıda yazdıklarım da işin bahanesi olmuş sanki onun için.. Soğuk davranması elimi sımsıkı tutmaması isteksiz tutması.. olursa olur olmazsa olmaz kafasına girmesi.. Dün biseyelr yaşadıktan sonra daha biter bitmez benden emin misin benimle yapacağını düşünüyor musun ya yapamazsan iyi düşün eğer yapamayacağını söylersen konuşuruz birazcık üzülürüz ama olsun sonradan senin uzulmenden iyidir falan dedi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
ayrıl geç sende
Ayrılık yoluna girmişsiniz üzüntülü günler seni bekliyor
Abartmayın ya
İlerde karşılaşırsak hatırlatırım
Ağzınızdan hiç hayır şeyler çıkmıyor
Hayırlı olacak bir şey göremiyorum, umarım yanılırım
Önceden de böyle olmustu duzeldi sonra
Sonra düzelir tekrar aynı olur sonra ayrılık
Niye bu kadar emin konuşuyorsun ki
41 yıllık tecrübe diyelim 😇
Yapma ya 🥲🥲 tekrar barışır ayrılır mı diyoesun abi
Erkek arkadaşın sıkıntılı zaten cinsellik bile kurtarmıyor sizin ilişkiyi
Zaten cinsellik yaşadım da bunlar başıma geldi
Niye sıkıntılı dedin
Başak burcu kafayı her şeye takiyor benim giyimime kuşamima bile onun istediği gibi giyinmeyince onun istedigi gibi olmayınca çok zoruma gidiyor kabullenemiyor para atıyor kabul etmiyorum içten içe kinleniyor
Hee evet doğru ne bileyim belki de sevmediği bitsin istedigi için böyledir
Bitecek zaten 😎
Abi ne kadar kötüsün yaa gerçekten
Ben bitmeyeceğini düşünüyorum ve hissediyorum insanın kafasını karistirmayin
Kötü değilim gerçekciyim,
Abi tamam da her ilişkinin böyle evreleri oluyor yani anladın mi
Hayatında mutluluklar dilerim 😎
Sanki evlenenler sevgiliyken dört dörtlük muydu
Nasıl yardımcı olalım mesela ısıtıcı falan mı tutalım
Başak burcunun şerrinden Allaha sığınırım 😂
Sende hayatını yakmak istemiyorsan uzak dur
Ay neden ya
Kendisi balik yukseleni o
İşini gördü, kacmanın yollarını arıyor
O kadar da değildir ya😔😔
Öyle gibi duruyor keza bu yvsk madem uyusmadıgını farkediyor neden cinsellikten önce ayrılmıyorda simdi lafını acıyor
Evet bende onu dedim madem böyleydi neden cinsellikten önce söylemedin dedim iki keredir cinsellik yaşıyoruz aklın nerdeydi o zamanlar dedim ulan ne kavgam oldu ne gürültüm bazi zamanlar rest çekerdim ama cidden üzdüğü zamanlardı yormadim kırmadım ben bilmiyorum şimdi ne yapsam batıyor ona bana biraz tahammülü kalmamış
Böyle otistik cocuklarına vermicen işte, evlilik öncesi bütün deliklerinin tadına baktı yol alıyor şimdide
Öyle şeyler olmadı abartmayın yüzeysel yasandi
Kıyafet üzerinden dokundu bana
Öyle söylesene kız bastan, tarifi veriyorum siqtiri cekiyosun hemen ve kafanı toparlıyosun Acilen profesyonel bir destek ile
He oldu onunla yaşadım yaşadım boş ver çekeyim ne kadar basit yaa
Ya peşimden gelmezse hemen kabullenirse ne yaparim o zaman zaten dünkü konusmlarindan kabullenmise benziyordu
Ben naz yap demedim ayrıl yol cer dedim ayrıca saplantı haline getirme sana deger vermiyeni kapının önüne koyacaksın o kadar. Dısarda sana sadık kaliteli bir cok erkek varken böyle popolar niye yuz veriyosun
Kaliteli biriyle su an mutlu mesut yasıyordun. Ama bak arpa sapı biriyle ne durumdasın?
Senn nasıl giyinmeni istiyor önce onu ögrenelim
Altına ateş yak
Yol ver gitsin adam olmaz
Yaşlarınız kaç ne zamandır yaşıyosunuz cinsellik