Başak burcu kafayı her şeye takiyor benim giyimime kuşamima bile onun istediği gibi giyinmeyince onun istedigi gibi olmayınca çok zoruma gidiyor kabullenemiyor para atıyor kabul etmiyorum içten içe kinleniyor onun lafını ediyor günlerce önceden de böyle şeyleri vardı ama şimdi hepten değişti cinsellik yaşadıktan sonra hele ki.. Cinsellik yaşadığımız günden beri eskisinden farklı sanki yukarıda yazdıklarım da işin bahanesi olmuş sanki onun için.. Soğuk davranması elimi sımsıkı tutmaması isteksiz tutması.. olursa olur olmazsa olmaz kafasına girmesi.. Dün biseyelr yaşadıktan sonra daha biter bitmez benden emin misin benimle yapacağını düşünüyor musun ya yapamazsan iyi düşün eğer yapamayacağını söylersen konuşuruz birazcık üzülürüz ama olsun sonradan senin uzulmenden iyidir falan dedi..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı.
1 yılİnsanların şerefsizliği, mallığı asla burçlarla ilgili değildir. Burç dediğin şey bir grup insanın gökyüzündeki yıldızların şekline bakarak onları hayvan şekillerine benzetmesinden başka bir şey olmayıp asla karakterine, ilişkilerine, kararlarına etki etmez. Bir insan sana kötü davranıyorsa bu burcundan dolayı değildir. Seni sevmediği içindir. Ayrıca erkeklere asla hayatınızda sizin üstünüzde giyim kuşamınıza bedeninize karışacak kadar yetki vermeyin. O senin giyimine kuşamına karışamaz. O seni beğendiyse sen onun istediği gibi olduğun için değil kendin gibi olduğun için beğendi. Sen eğer onun istediği gibi biri olsaydın zaten ona ilginç gelmeyecektin. Bunu ona sıksık hatırlat. "Ben, senden önce senin istediğin gibi biri değildim. Sen, beni ben olduğum halimle beğendin. Şimdi bu oyun bozanlık, bu ılık g. tttlülük ne yaraaaaaam" demen lazım. Ayrıca onunla seks yaptıktan sonra seviştikten sonra ona sen s... ktiri çekseydin bu sefer de etrafına pervane olacaktı. Erkekler böyledir. Ben 30 yaşında hiçbir erkekle yatmadım. Çünkü yatmamam için sebeplerim vardı. Bu sebeplerden başlıca sebebi kendi hayatımı henüz kuramamış olmak, ekonomik özgürlüğüme sahip olamamış olmak koskoca insanken de gizli saklı kaçak göçek sevişmek istemememdi. Ben isterim ki kendi ayakları üzerinde durabilen kendi evini geçindirebilen biri olmak ve böylece hayatta kendime daha çok güvenim olacaktı. Yine yapacağım erkekten yana pişman olmamak da çok önemliydi. Ha, senin evlilik dışı seks yapman senin için kötü değil fakat bizim erkeklerimiz ruh hastasıdır. Bir kadınla yattıktan sonra onu değersiz görürler. Bunun altında yatan şey aslında kendilerine değer vermemeleridir. Çünkü o seni elde edince sen onu kabul edince onun klasına inmiş oluyorsun ve sen onun tarafından elde edilmiş oluyorsun. O yüzden ya kendine değer veren bir erkekle birlikte olup onunla yaşadığın ilişkiyi seksi ayağa düşürmeyen bir erkek bulacaksın ki böyle erkekler Türkiye'de çok az ya da bir erkekle seks yapmayı sıçmakla eş değer göreceksin. Seks=dışkılamak, erkek=tuvalet kağıdı. Bu eşitliği aklında yüreğinde içselleştirdiğin zaman da o herif veya herifler senin g... tünün dibinden ayrılmayacak. Bunun içinde hiçbir erkek hayatının tek erkeği olmamalı. Yani durum bu.
05 Yorumla
Soran1 yılTesekkur ederim sevismedik sadece onu elledim pantolonunu indirdi elledim o da bana dokundu ama bende iç çamaşırı vardı öpüştük bazı yerlerimi yine kıyafet üstünden dokundu ve kendini tatmin etti ama yinede degersizlestim gözünde galiba bir süredir de cinsellik konuşuyoruz keşke konusmasaydim diyorum gerçekten çünkü şimdi ki modu şu oldu olursa olur olmazsa olmaz beni darlama sıkbkgaz etme strese sokuyorsun devamlı laf söylemeler annenle tanistir diye önceden direten oydu simdi annenle tanistiracaksin emin misin ben takıntılı kafaya takan biriyim yapabilecek misin benimle yapamazsan da söylersin biraz üzülürüm ama falan dedi ben mi alinganim diye düşündüm yoksa gerçekten bu soyledikleei yenilir yutulur şeyler değil mi çünkü öncesinde böyle şeyleri hiç olmadi ben duymadım
- 1 yıl
G... tüne tekmeyi bas ondan sonra ondan daha yakışıklı uzun boylu vücudu daha iyi olan bir erkek bul. O ilk olanla da asla tanışmamış gibi hayatına devam et. Bu yaşadığın şeyi de unut. Bir anda çık git hayatından. Onu da hayatından tamamen çıkart. Ondan sana hiçbir şey kalmasın geriye anasını da alsın g... tüne soksun.
- 1 yıl
Hatta ayrılık konuşması bile yapma. Bir anda yazma iletişimi kes. O arayınca da hiçbir şekilde telefonlarına falan çıkma mesajlarına bakma.
Soran1 yılSuanlik bişey yapmıyorum çünkü yaşadığım şeyler bana göre buyuk seylerdi bırakırsam kendime ederim ileride yaptığım şeylerin pişmanlığını ben çekerim yapamam ama böyle isteksiz davranmasi onu çok bunaltmisim gibi konuşması hareketleri elimi isteksiz tutuşu ( cinsellikten önce de vardı bu) böyle olmazsa çok üzülmem modlari ben neye uğradığımi şaşırdım hayır normalde gerçekten az konuşuyoruz ne yaptım ki seni bunalttim bu kadar ben? Çevrenle ailenle akrabalarinla ugrasiyorsun devamli benim suçum ne
- 1 yıl
Senin hatan sana böyle yaklaşan bir adamla bunları yaşamış olman. Ondan ayrıl bırak onu ve hayatına devam et yoksa daha çooook sömürülürsün onun tarafından.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılayrıl geç sende
00 Yorumla
1 yılSorun burc da degil bence, senin kararsız olman, net olamaman onu sogutmustur.
06 Yorumla
Soran1 yılNe konuda net olmadığım kararsız olduğum?
Soran1 yılİlişki konusunda gayet nettim
- 1 yıl
Ben iliskinize tanıklık etmedim nerden bilebilirim ki, sadece basak burcu olarak sogudugum tek kız tipi, kararsız ne istediğini bilmeyen, bi öyle bi böyle diyip gelgitleri olan kızlar
Soran1 yılValla senin dediğin gibi olan o buarada ne istediğini bilmiyor
Soran1 yılBen tam tersiyim gel gitli olan o
- 1 yıl
O zaman burclarla alakası yokmus onu anladık en azından
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılAtes yak
00 Yorumla
1 yılİlkin miydi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem