Sık sık nude atan bir sevgili insanı seksten mi soğutur yoksa şehveti ve cinsellik arzusunu daha mı yükseltir?

Sık sık nude atan bir sevgili insanı seksten mi soğutur yoksa şehveti ve cinsellik arzusunu daha mı yükseltir?

Bence başta keyifli gelebilir. Ama zamanla bir anlamı kalmaz. Az olan kıymetlidir. Bir insan en sevdiği yemeği her gün yese, 3 gün sonra bıkar. Evliliklerde, bir süre sonra cinsellik monotonlaşır. Farklı deneyimler yapmak gerekir. Bu da ona benzer. Sürekli nude atan bir insanın görüntüleri de başta çok heyecan verse bile, zamanla sıkmaya başlayacaktır.
Yani eğer sık sık yaparsan onu ne olur biliyor musun sıkılır senden artık bir gizemin kalmaz biri çekiciliğin kalması her yerine her şekilde gördüğü için ve bunu devamlı görmeye devam ederse sıkılır senden artık daha farklı şeyler görmek ister farklı kişileri görmek ister
Şair burada bak bu göbeğim diyor.
Kırpmıcaktn resmi 😒😁
Mecbur fotoğrafları uygun hale getirmemiz gerekiyor aksi taktirde sorularımız fotoğrafsız kalıyor kaldırıyorlar dj
Şakaydı :))
Teşekkürler 🙃
Yükselip yükselip dururuz ne olcak 😂
Dimi sksj
Çok sevdiğim birinin sözüydü 😂😂
Kiminmiş djjd
Cevap
98Cevap
Beni çok sıkar ve ben asla nude atmak istemem ondan da istemem her şeyi yaşamak daha iyi bence
ben atmam da istemem de
Nude yi bırak sevgili olmak bile bana doğru gelmiyor.
Kafa dengi biri bulursan evli olacaksın aklına estikçe birbirine kayacaksın bazen mutfakta kıstıracak tezgaha yatıracaksın bazen yerden eğilip tam bir şey alırken zıp diye arkadan yaklaşacaksın zaten nude hayatının merkezi olur birde yaşarsın
Ama sevgili olmak nude atmak ve yaşayamadığın her bir zevk ızdırap verir.
Hayat arkadaşın yoksa o zaman yapacak bir şey yok hayal ile devam yastığına sarıl yatağa kerkin falan🙈😃
Cimri olması bile sıkar beni. Efendi gibi bir araya gelince sevişiriz, ötesine ne gerek var. Velhasıl, bu sorunun cevabı muhatabına göre değişir.
Allah askina ne istesinler nede gondersinler , sacma sapan isler
O ne öyle ya hiç hoş olmaz 40 yılda bir olacak ki kıymeti olsun
Sınırları olmayan, kompleks yapmayan, kendine güveni olan bir sevgili şahsen tercihimdir. Sıkmaz.
Kısmet.
O zaman herkes kriterlerine uyup uymadığına bakmalı.
Gerçekten sevdiğim kadın nariren gönderiyorsa , heyecanlanır , yükselirim. Ama , sık göndermesini istemem.
Sadece sevişmek için beraber olduğum bir kadın, sık sık gönderiyorsa, göndersin. Sıkılmam, bakar geçer, önemsemem.
Aşırı boyutta ise sıkıcı gelir o ilk heyecan kaybolur
bence gerek yok 🙄 ergence buluyorum :)
Şu soruyu, anlatım bozukluğunu düzeltecek biçimde yeniden yazar mısın? Gerçi o zaman da ortada bi' soru kalmayabilir.
Öylesini kim kaybetmiş de biz bulacağız bebeğim? Alti üstü bir çift meme atsın diye zilli, 40 takla atıyoruz burada 😝
Bu fotodaki gibi bir kadın bana nude atsın o günün akşamı buluşur yer bitiririm 🤣 her gün atsın hergun yerim net
şehveti artırır kesinlikle. partnerin vücudunu görmek, cinsel yerlerini görmek yükseltir. her iki taraf için de bence öyle
Seven sevdiğinden sıkılmaz khpelik yapmadığı sürece sjksk
nude çekmeyi seviyorsa ve atmaktan çekinmiyorsa benim için sorun yok. çay var içersen ben var yersen durumları yani.
İnsan olgunlaştıkça bunların çocukça şeyler olduğunu anlıyor
Bizde yaptık zamanında her şeyi de yine de yanlış bu tür şeyler hiç atılmamalı
Seviyorsa gönder gitsin
Ama... öff dedirtmemek lazm
Ah ah nerdeeee o hatun nude ye bogsa da ses etmeyiz ki 😋
keşke her sevgili senin kadar istekli olsa :D
Bugüne kadar bundan sıkılan birini duymadım. Erkekler bu konuda farklı. Bakıp unutabiliyor.
Ben başkasına atıyor muyum? Hayır. O zaman da kimse bana atmasın bea
Beni yükseltir. Hiç ona dokunamadıysam o zamana kadar daha da şehvetlendirir
Duygu yoğunluğunu azaltır ve artık seks objesş olur. Duygusal biri gelince de fb olarak devam eder
Seven ister, daima da arzular ve görmek ister. Sıkılacağını sanmıyorum.
Kimsenin sıkılacagini sanmiyorumm🙃
Denk gelmek öyle birisine büyük nimettir. Bileceksin kıymeti bulduysan
Erkek sıkılmaz ama kadın tarafı için aynısı söylemek zor.
Bir an fotoğrafı sen zannettim, "wow, ne oluyor dedim." senin olmadığını görünce, normale döndüm hshfhdh
Ara ara ansızın atmalı yani bi şok etmeli. Eğer sık sık atarsa heyecan azalır, ara ara atacak ki erkek sabirsizlanip daha fazla arzulasın
Hayrına biri de bana atsın ya daha büyük sevap yok şu an en çok benim ihtiyacım var…
Sanki dersin yemek su jdjd
Benim kadar yokluktaysan evet öyle ama dalga geç ilk olmayacaksın kızlar yokluktaki erkekleri ezer ez geç ben alıştım
İyi bir insan olmaya çalış eminim seni de birisi bulacaktır
Umarım
Çalışıyorum umarım olur
Fotoğraf istesem atmaz buraya atar hiç sevmediğim kız hareketi
Fotoda ki bem değilim ayrıca konudan alakasız bir kız sana hiçbir şekilde kendi fotoğrafını falan atmıyorsa güvenmiyordur ve sevmiyordur kendi seviyor olsa zaten sen istemeden atar
Ben sen sanıp diren sen atmazsın istesem demek istedim olayı bambaşka yerlere çekme
Olsa da iki meme atsa hiç fena olmazdı ya. Bu istemem diyenler yalan konuşuyor 😅
Kuzu pirzola olsun daha iyi sevmem öyle şeyleri
Arzuyu daha çok yükseltir ama zamanını iyi bilirsen
Kişiden kişiye değişir
Bence arzuyu yükseltir erkekler gerçekten cinsel çekim olan bir ilişkide daha yakın hissediyor bence kendini
Bence ilişkiyi daha güzelleştirir. Ama benim hiç buda atanım olmadı
Sporcu sütyeni yasaklansın. Kızlara gereksiz özgüven veriyor
Daha da yükseltir
Severiz bayılırız yeterki her anını atsın
vıcık vıcık olmazsa iyi olur tabi
Böyle biri varsa yazsın bana
Nude atan eziktir zaten
Daima dimdik ayakta bırakır :)
Beni sikmaz isterim 😜
Erkek olarak ben atıyorum, boşalıyorken fotosunun üstüne vs... Sıkıyor muyum ki?
Arzuladığım kadın ve aşk yaşadığım kadının benimle terlemesini isterim
Daha da yükseltir inanılmaz bişeydir 👌
Acayip sıkar her şeyin yeri ve zamanı var.
Sanırım samimiyete bağlı
Herşeyin fazlası zarar yerine göre güzel olabilir
Hyır sıkmaz aksine erkeğini elde tutar..
O sıkılan partner taş kemirsin! Çakıl emsin!
Kaybolan fotoğraflardan at daha heyecanlı olur.
Kişiye göre bence ;)
hic gerek yok boyle seylere
Gün içerisinde işteyken atıp biraz yaramazlık yapıldığı günler.. :))
Kesinlikle yükseltir