Cinsel Yaşam Sevişme esnasında partnerin azına tükürse? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Ne yaparsınız hoşunuza mı gider yoksa iğrenir misiniz Sevişme esnasında partnerin azına tükürse? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Hoşuma gider 0 0 Yorumla
Gone_Man Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Oral seks yapan partnerimle ağzına boşaldıktan sonra bile öpüşüyorsam tükürüğü hiç rahatsız etmez.İlişkide baskın olan taraf ben olduğum için bunu ben yapıyorum genelde. 1 0 Yorumla
Ismail0343 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 41% +1 yıl ilk baştaki tepkim ıyy iğrenç oldu ama sonra öpüşürkende tükrüklerimiz geçiyor diye düşündüm bilmiyorum şok olurum heralde... 0 0 Yorumla
lavitadifarfalla Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Hayatı p*rno izlemekle geçen vatandaşların özentili saplantıları sadece 0 0 Yorumla
LimOncuuu Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Bu gün tükürmek istedi ve elimle son anda engel oldum 😊 o an itici geldi 0 0 Yorumla
Ömerrxxx Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 72% +1 yıl Tükürme degil de onun ağzındaki çikolata yı öpüşürken aldım 🔥 0 0 Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hoşuma gitmez kasıtlı bilerek tükürmesi. İğrendiğimden değil tabii ki.. 0 0 Yorumla
zzzaaafffeeerrr Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl sekste sınırım yok ve bu tarz davranışları çok severim daha sert daha seri çakarım 0 0 Yorumla
Sananebe355 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl İgrenc kesinlikle aslinda hayalinde guzel gelen hersey seks esnasinda igremc geliyor 0 0 Yorumla
cuckold35 Takip Et Xper 5 Yaş: 50 +1 yıl öpüşürken zaten tükürük transferi gerçekleşiyor ama ağza tükürmenin ne gereği var? Snow ball diyorsan o ayrı. 0 0 Yorumla
ŞeftaliSever683435 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Bunu sen mi yapmak istiyorsun yoksa sana yapılmasını mı istiyorsun anlamadım 0 0 Yorumla
Toprak34istanbul Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 79% +1 yıl Tükürüğünü yutamayacagim kadinla sevişmem. 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. onun ağzına sıcarım o ne öyle 0 0 Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. kişiden kişiye değişir 0 0 Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sertleşirim acısını çıkartırım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Tükürme değil de isterse ağzıma işeyebilir 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tükürükten tiksinirim, Modum düşer ama çişini yapması hoşuma bile gider
miyan_çakır Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Saçma bulurum 3 0 Yorumla
Viyolav Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Hoşuma gider 8 2 Yorumla Tolga2021 +1 yıl Sahimi Yorumla Elegante0 +1 yıl b*dsm sever misiniz? Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. İstemem 0 0 Yorumla
aşkahafız200 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı. Tükürmese daha iyi olur 0 0 Yorumla
srtcbrk Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 463 cevap paylaştı. iştahla yutkunurum 0 0 Yorumla
cevher67 Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Neden tükürüyorki 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Zevkle yalarım 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Aynoluyo 0 0 Yorumla
kimsesiz95 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 975 cevap paylaştı. Devam ke 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Hoşuma gider
Oral seks yapan partnerimle ağzına boşaldıktan sonra bile öpüşüyorsam tükürüğü hiç rahatsız etmez.
İlişkide baskın olan taraf ben olduğum için bunu ben yapıyorum genelde.
ilk baştaki tepkim ıyy iğrenç oldu ama sonra öpüşürkende tükrüklerimiz geçiyor diye düşündüm bilmiyorum şok olurum heralde...
Hayatı p*rno izlemekle geçen vatandaşların özentili saplantıları sadece
Bu gün tükürmek istedi ve elimle son anda engel oldum 😊 o an itici geldi
Tükürme degil de onun ağzındaki çikolata yı öpüşürken aldım 🔥
Hoşuma gitmez kasıtlı bilerek tükürmesi. İğrendiğimden değil tabii ki..
sekste sınırım yok ve bu tarz davranışları çok severim daha sert daha seri çakarım
İgrenc kesinlikle aslinda hayalinde guzel gelen hersey seks esnasinda igremc geliyor
A... mını yalarken tiksinmiyorsam tükürsede diksinmem
öpüşürken zaten tükürük transferi gerçekleşiyor ama ağza tükürmenin ne gereği var? Snow ball diyorsan o ayrı.
Bunu sen mi yapmak istiyorsun yoksa sana yapılmasını mı istiyorsun anlamadım
Iyggg insanlar ne iğrenç
O an uçuyorsam istediğini yapabilir
Tükürüğünü yutamayacagim kadinla sevişmem.
onun ağzına sıcarım o ne öyle
O zevkle birçok şey hoşuma gider.
kişiden kişiye değişir
tükürürüz annem istesinler yeter
Sertleşirim acısını çıkartırım
Böyle bir sevişme yok olamazda
Tükürme değil de isterse ağzıma işeyebilir
Tükürükten tiksinirim, Modum düşer ama çişini yapması hoşuma bile gider
Ağza değilde farklı yere olabilir oluyorda
Saçma bulurum
Hoşuma gider
Sahimi