Cinsel Yaşam Eşim gizlice kendini neden tatmin etmiş olabilir? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Telefonunu karıştırdim ve cinsel içerikli videolar izlemiş... Güncellemeler11 ay Yine olmuş maalesef... Güncellemeler11 ay Güncel. Güncellemeler11 ay Güncel Eşim gizlice kendini neden tatmin etmiş olabilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. zevk almak içindir 0 0 Yorumla
KelebekBlossom Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Eşine neden sormadın 7 11 Yorumla Soran 1 yıl Soramam çekinirim... Yorumla KelebekBlossom 1 yıl İnsan eşinden asla çekinmez cinsel ilişki yaşıyorsun hatta çocuk yapıyorsun çekinirim diyorsan bağ yoktur Yorumla Soran 1 yıl Biz biraz sessiz ve nasıl diyeyim içine kapanık bir çiftiz... Yorumla KelebekBlossom 1 yıl Yaşlar kaç Yorumla Soran 1 yıl Ben 39 eşim 31 yaşındayız... Yorumla KelebekBlossom 1 yıl kocaman yetişkin insanlarsınız kendimi tatmin etmesi de olabilir izlemiş olabilir bende bazen izliyorum Yorumla Soran 1 yıl Senin yaşın ve medeni halin ile o bir değil ki ama bana garip geldi... Yorumla KelebekBlossom 1 yıl Benim medeni halimi ne bildin Yorumla Soran 1 yıl Bilmem tahmin ettim sadece direkt soramadıgim için... Yorumla KelebekBlossom 1 yıl Bilmeden ne tahmini bu böyle ilginç evet doğru cinsel hayatım yok Yorumla Soran 1 yıl Cinsel hayatı olmayan birinin izlemesi normal... Sonuçta ihtiyaç... Yorumla
AtsızKişi Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Tatmin olmuyordur ve senin yanında da izlemek istemiyordur. 0 1 Yorumla AtsızKişi 11 ay Tatmin edemiyorsun demek ki Yorumla
Maveher Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 981 cevap paylaştı. Rahatlatamadın mı komşu ya da bir fantezi belki başka bir şeydir sabret 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Yetmiyosundur ona beceriksizsindir 4 5 Yorumla Soran 1 yıl Biraz sağlık sorunlarım var... Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Mesela Yorumla Soran 1 yıl Ameliyat oldum ve nerdeyse 7 aydır bazı şeyleri yaşamak uzağız... Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Geçmiş olsun herşeyin yoluna girmesi dileğiyle Yorumla Soran 1 yıl teşekkür ederim. Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yetmiyosun demekki ya da birlikte olmiuosun 4 7 Yorumla Soran 1 yıl Bazı sağlık sorunlarım nedeni ile uzağız ama neden benden gizli yaptı ki? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Seninle birlikye yapmasının ne anlamı var ki ve sen incinme diye yapmış olabilir başka erkeklere kaymasin bu sebepten ötürü aman dikkat Yorumla Soran 1 yıl Bende ondan tedirgin oldum ya şimdi ameliyat oldum ve nerdeyse 7 aydır bazı şeyleri yapmaktan uzağız... Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bilemem. Bulusmusnda olabilir yani olmayadabbilir geçmiş olsun Yorumla Soran 1 yıl teşekkür ederim. Eşim normalde çok sessiz biridir ama işte dün geceden sonra kötü tedirgin oldum... Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Seks yoksa bile sevisebilir oraal yapabilrsissn. Bence Yorumla Soran 1 yıl Yaptım tabi ki bu dediklerini ama eşim belli etmese de sanırım yetmiyor ona... Galiba seks olmayınca siz kadınlar tam doyuma ulaşmıyorsunuz... Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Bazı şeyleri görmezden gelip, onun da özeli olabileceğini hatırında tut derim. Yetmiyor olabilirsin ve onunda içinden geçen bi erkek vardır belki. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl o kadarda garipsenecek bir durum değil. o an canı öyle istemiştir öyle yapmıştır çok takılmayın. 0 0 Yorumla
YalancıYarim9 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 1 yıl İstediği gibi bir cinsel hayatınız olmadığı içindir 0 0 Yorumla
Duyguiste_ Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Canı çekmiştir 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Ben uyuduktan sonra yapması garip geldi... Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Biraz daha calisman gerekiyor demek ki 1 0 Yorumla
byparis Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Ne yani sen hiç yapmadın mı? 0 1 Yorumla byparis 11 ay Demekki kadını mutlu edemiyorsun cinsel olarak Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. senden hayır yok demiş herhalde 0 0 Yorumla
SymanN Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Cinsel hayatınızdan memnun olmadığı için 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. İzlemiyorum diyen kadın varsa yalan söylüyordur 0 0 Yorumla
sannoro Takip Et Guru Yaş: 50 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Belki sadece izlemiştir 0 0 Yorumla
Romantiq_deli Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yetmiyor olabilirsin 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
zevk almak içindir
Eşine neden sormadın
Soramam çekinirim...
İnsan eşinden asla çekinmez cinsel ilişki yaşıyorsun hatta çocuk yapıyorsun çekinirim diyorsan bağ yoktur
Biz biraz sessiz ve nasıl diyeyim içine kapanık bir çiftiz...
Yaşlar kaç
Ben 39 eşim 31 yaşındayız...
kocaman yetişkin insanlarsınız kendimi tatmin etmesi de olabilir izlemiş olabilir bende bazen izliyorum
Senin yaşın ve medeni halin ile o bir değil ki ama bana garip geldi...
Benim medeni halimi ne bildin
Bilmem tahmin ettim sadece direkt soramadıgim için...
Bilmeden ne tahmini bu böyle ilginç evet doğru cinsel hayatım yok
Cinsel hayatı olmayan birinin izlemesi normal... Sonuçta ihtiyaç...
Tatmin olmuyordur ve senin yanında da izlemek istemiyordur.
Tatmin edemiyorsun demek ki
Rahatlatamadın mı komşu ya da bir fantezi belki başka bir şeydir sabret
Yetmiyosundur ona beceriksizsindir
Biraz sağlık sorunlarım var...
Mesela
Ameliyat oldum ve nerdeyse 7 aydır bazı şeyleri yaşamak uzağız...
Geçmiş olsun herşeyin yoluna girmesi dileğiyle
teşekkür ederim.
Yetmiyosun demekki ya da birlikte olmiuosun
Bazı sağlık sorunlarım nedeni ile uzağız ama neden benden gizli yaptı ki?
Seninle birlikye yapmasının ne anlamı var ki ve sen incinme diye yapmış olabilir başka erkeklere kaymasin bu sebepten ötürü aman dikkat
Bende ondan tedirgin oldum ya şimdi ameliyat oldum ve nerdeyse 7 aydır bazı şeyleri yapmaktan uzağız...
Bilemem. Bulusmusnda olabilir yani olmayadabbilir geçmiş olsun
teşekkür ederim. Eşim normalde çok sessiz biridir ama işte dün geceden sonra kötü tedirgin oldum...
Seks yoksa bile sevisebilir oraal yapabilrsissn. Bence
Yaptım tabi ki bu dediklerini ama eşim belli etmese de sanırım yetmiyor ona... Galiba seks olmayınca siz kadınlar tam doyuma ulaşmıyorsunuz...
Bazı şeyleri görmezden gelip, onun da özeli olabileceğini hatırında tut derim. Yetmiyor olabilirsin ve onunda içinden geçen bi erkek vardır belki.
o kadarda garipsenecek bir durum değil. o an canı öyle istemiştir öyle yapmıştır çok takılmayın.
İstediği gibi bir cinsel hayatınız olmadığı içindir
Canı çekmiştir
Ben uyuduktan sonra yapması garip geldi...
Biraz daha calisman gerekiyor demek ki
Ne yani sen hiç yapmadın mı?
Demekki kadını mutlu edemiyorsun cinsel olarak
hımm şaşırdım kaç yaşındasınız
senden hayır yok demiş herhalde
Cinsel hayatınızdan memnun olmadığı için
Belki yetersiz gelmişsindir
Sen tatmin edemediğin içindir.
İzlemiyorum diyen kadın varsa yalan söylüyordur
Belki sadece izlemiştir
Yetmiyor olabilirsin
Kanıt var mı