Cinsel Yaşam Olur olmadık yerde libido yükselmesini ne yapacağız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 116 arkadaslarla otururken bayran ziyaretinde… Olur olmadık yerde libido yükselmesini ne yapacağız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. düşünmeyerek. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl benim kadar değildir ya, ben ne kadar zor durumda kaldığımı anlatsam yok artık dersinsürekli mi sende 13 0 Yorumla
Denizli_Plus Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kuzum biz ne yapalım? Dalgayı sağa sola çekip kimse farketmesin diye. Yatrmaktan canımız çıkıyor. Bide Benim ki net belli oluyor rezillik diz boyu. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl sizinki de zor abi Yorumla
Doyumsuz6969 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Ben her gördüğüm kızda yükselme oluyor, bu aralar çok fazla istekliyim, yani biri denk gelirse 24 saat boyunca yataktan çıkmam o derece. 1 0 Yorumla
Bombaadam Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 101% 1 yıl Kime yükseldiyse en yakında gördüğün adamın üstüne oturacaksın 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Gece mastürbasyon ya da sexting yaparak rahatlarsan gündüz o kadar yukselmezsin 0 0 Yorumla
Besteek Takip Et Xper 3 Yaş: 23 1 yıl Uzun süre cinsel ilişki yaşamadığımız için oluyor. Vücutta cinsel açlık oluşmuş 2 1 Yorumla Soran 1 yıl hic yasamadim daha once Yorumla
hosgeldimben Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 yıl Domalan herkese yükseliyorum namaz kılan kadınlar dahil 1 0 Yorumla
karanlıkyalnız1ruh Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Ya sorma benimki kalkinca saklamak da zor oluyor yerinde de durmuyor 1 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. @Günesinkadini hocam daha iyi bilir dfdf 1 1 Yorumla Günesinkadini 1 yıl Hdhshdhshs Yorumla
Önerulu1234 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Yanında sevişebileceğin biri var mı peki 1 2 Yorumla Soran 1 yıl hayir Yorumla Önerulu1234 1 yıl Erkek kankan falan yok mu buluşa bileceğin Yorumla
Kadir3431hatay Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 94% 1 yıl Her kadında oluyor mu bu 1 3 Yorumla Soran 1 yıl bilmiyorum bende oluyo Yorumla Kadir3431hatay 1 yıl Ne yapıyorsun sonra Yorumla Soran 1 yıl napicam bacaklarimi birbirine bastirip oturuyorum Yorumla
Heboys Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 334 cevap paylaştı. Zor bir durum nasıl başa çıkıyorsun 1 0 Yorumla
akillandimuslandim Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Yükselince naptın bayram ziyaretinde 1 0 Yorumla
Sorayımbende Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İş yerinde çok kötü oluyor 1 1 Yorumla Sorayımbende 1 yıl Kızlarda libido tavan yapsa bile fiziki bir değişim göze çarpmıyor ama bizde öyle değil resmen bağımsızlığıni ilan ediyor Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben wc ye gidiyorum geliyorum 1 0 Yorumla
FOSİLbirÜYE Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sana doyurucu olgun bir manita şart 1 0 Yorumla
Japon33 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 69% 11 ay Uygun ortam varsa koşa koşa gidip vereceksin 😏 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Olabilecek durumlar sıkıntı etme 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Çok tehlikeli bir durum 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Durumu kontrol altına alma yolları var 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hakimiyet önemli kendine hakim olmalısın 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Lavaboya git 6 2 Yorumla Heboys 1 yıl Değil mi elini yüzünü yıka Yorumla sannoro 1 yıl Ne yapacak çişi yoksa 😁 Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Başka bir şeye kafana yoğunlaştırman gerek 0 0 Yorumla
kadirkalın Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. Bndede oluyor yaaa 1 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Frene bas 1 0 Yorumla
Günesinkadini Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 831 cevap paylaştı. Limonlu su iç iner 0 12 Yorumla u вshєldσn 1 yıl dfdfdf :D Yorumla Günesinkadini 1 yıl Yalan mı kckgkfk Yorumla u вshєldσn 1 yıl Hocam denesin bence dfdf Yorumla Günesinkadini 1 yıl Kesinlikle Yorumla u вshєldσn 1 yıl Soru görürsen paslarsın hocam dfdf Yorumla Günesinkadini 1 yıl Tabiki kflfkf Yorumla u вshєldσn 1 yıl dfdf Yorumla Günesinkadini 1 yıl 😅😅 Yorumla u вshєldσn 1 yıl Maşallah hocam dfdf Yorumla Günesinkadini 1 yıl Neye hocam Yorumla u вshєldσn 1 yıl Pp yee Yorumla Günesinkadini 1 yıl Sağolun hocam Yorumla
Galatali66 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sulanmis 0 0 Yorumla
KalkYerimeYat Takip Et Guru Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Buz koy donuna 1 0 Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Pompa şart 0 0 Yorumla
sannoro Takip Et Guru Yaş: 50 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Onlarıdw tahrik et 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
düşünmeyerek.
benim kadar değildir ya, ben ne kadar zor durumda kaldığımı anlatsam yok artık dersin
sürekli mi sende
Kuzum biz ne yapalım? Dalgayı sağa sola çekip kimse farketmesin diye. Yatrmaktan canımız çıkıyor. Bide Benim ki net belli oluyor rezillik diz boyu.
sizinki de zor abi
Ben her gördüğüm kızda yükselme oluyor, bu aralar çok fazla istekliyim, yani biri denk gelirse 24 saat boyunca yataktan çıkmam o derece.
Kime yükseldiyse en yakında gördüğün adamın üstüne oturacaksın
Gece mastürbasyon ya da sexting yaparak rahatlarsan gündüz o kadar yukselmezsin
Benimde öyle bayram bitsede mastürbasyon yapsam diye bekliyorum
Uzun süre cinsel ilişki yaşamadığımız için oluyor. Vücutta cinsel açlık oluşmuş
hic yasamadim daha once
Domalan herkese yükseliyorum namaz kılan kadınlar dahil
Ya sorma benimki kalkinca saklamak da zor oluyor yerinde de durmuyor
@Günesinkadini hocam daha iyi bilir dfdf
Hdhshdhshs
Yanında sevişebileceğin biri var mı peki
hayir
Erkek kankan falan yok mu buluşa bileceğin
Her kadında oluyor mu bu
bilmiyorum bende oluyo
Ne yapıyorsun sonra
napicam bacaklarimi birbirine bastirip oturuyorum
Zor bir durum nasıl başa çıkıyorsun
Yükselince naptın bayram ziyaretinde
Hemen oracikta cozume git
İş yerinde çok kötü oluyor
Kızlarda libido tavan yapsa bile fiziki bir değişim göze çarpmıyor ama bizde öyle değil resmen bağımsızlığıni ilan ediyor
Durumu vahim bende çözüm yok )
Ben wc ye gidiyorum geliyorum
Sana doyurucu olgun bir manita şart
Geç bi yere okşa kimse görmeden
Uygun ortam varsa koşa koşa gidip vereceksin 😏
Olabilecek durumlar sıkıntı etme
Çok tehlikeli bir durum
Umursama
Seni rahatlatmak lazım
Sen bide bana sor direk sertleşiyor
Durumu kontrol altına alma yolları var
Hakimiyet önemli kendine hakim olmalısın