Şöyle düşün senin delik taze tahminim 2 parmak zor giriyor o adamda yaşını almış ama malzeme kalın olur yaşlılarda ama kalkmaz sünger sokmak gibi olur senin vajinana sağından solundan bükülür vs kalkarsa o dar vajina yırtılır hastanelik sonra 🤣 bende oldu biliyorum oradan kızın gotu yırtıldı hastaneye götürdüm salatalık soktum dedi diktiler 🤣 sonra önden bozup önden yaptık ilk zaten kanar bakireliği gider sonrasında zor alıştı kalın çünkü benimkide 2 parmak girmiyordu şimdi rahat ucuyor
Aynı soruyu bir erkek soruyor sonra sen soruyorsun aynı kişi tabiki de, yorumlarda hala cevap vermeye devam edenler olmuş ona şaşırdım ben, bizim insanımız niye böyle anlamıyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Uzaktan seks iyi olur birlikte sexting yapıp azdirabilirsin, nasıl yapacağını biliyorsun degilmi
Niye acmiyon açinda yapinda normal o kaç yaşında
62
ayda 1 kalkıyor o yüzden bunaldı sürekli yükseliyordum
Paramı az geliyo yoksa
evet çiftçi kendisi ben Ankara'da oturuyorum o denizlide. mısır tarlası var. bakalım artık
Başkasına verirsin ondan alırsın parayi
yok ben onun emektar ellerine asık oldum. mısır yolladı onları kullanacağım
Tabi oyledir öyle tatmin ol. fake
Benimde libidom çok yüksekk her sabah ereksiyonla uyanıyom gün içinde de azıyom libidosu düşük bi kızlaa asla yapamam
Seni doyuramıyorsa doyuranı bul :D
yok doyuyorum hep güzel yemekler yspıyor neden öyle dediniz
Afiyet olsun
Teşkekür ederim
Ahh nasıl bastıracaksın bu eksikliğini
mısır tarlası var sevgilimin 3 4 tane mısır yolladı o şekilde
Ahaha komikti güzel espri
:)))) yedek bul
Dayanabilecek misin peki?
Ben dayamazdım şayet birde çıtır manitası var
napardın
En yakın zamanda hemen nereye atıyorsam oraya atardım. 3 gün bile dayamıyorum.
bakireyim olmaz
Anala kadar yolu var
analda olmaz ki 😔
Siz o zaman yakınlaşmıyorsunuz?
Yok Ben Ankara'da oturuyorum o denizlide
Öyle uzaktan uzaktan olmaz be yavrum
işte ama zaten 62 yaşında şuanda bazen nude atıyorum kalkmıyor çok üzlüyorum
Erkeğin her yaşta kalkar sadece yavaşlar. Beslenme ile alakalı ereksiyonlar. Ayrıca bu kadar isteklisin 62 yaşında birisini neden buldun?
bilmiyorum ki cekici geldi muhtar falandı köyünde etkilendim bilmiyorum sizce
Ahahaha peki 😃
koklayarak buldum
çok iyisin sevgilim
62'ye çok güldüm..
Davşan
Çizerim
Çizsene
https://hizliresim.com/a6azbq1
burdan ban yerim
bir soru sorucsm
soruyu begendim
Benim kız arkadaşım var kusura bakmayın
lütfin
Offf çok sek si birine benziyor
Mermer gibi
Nato mermer diyorsun yani.
Süt gibi. Damarsız mermer. 1 kalite..
mermer sert olur ama bu yımışah
Kalbi yumuşacık zaten. Huzur kokuyor.
ne kadar şanslısınız... bu kadın sizi her zaman çok mutlu etmeye çalışacak umarım başarır :)))
biraz da uykucu sanırım
Bir hafta çok olmuş. Yaşı kaç ki?
Onun yaşı kaç olgun istiyor canın demek
Normal
niye
Nasıl la anlamadım
sevgilime çok yükseliyordum o da çok bunaldı. ben de dedimki 1 hafta boyunca seks konusu açmayacağım
Ona sevgili deme 🤣 o erkek bile değil bana yükselen bir kadını alırım havalara ziplatirim 🤣🤣
ama 62 yaşında şuanda onun için zor ereksiyon oluyor ben de çok yükseliyorum bunalıyor
Sende naptın yaa adamın kuş ölmüş zaten 🤣🤣
Onu sen değil seninki kalem kadar dar olsada uyanmaz 🤣 uyanirsada senin ufaklık ağır hasar alır zaten 🤣
ama çekici gelmişti köyünde muhtar bide bir havası var
arada uyanıyor ama neden ağır hasar alır ki
Ama sıkı kalkmiyor 🤣
ayda 1 kalkıyor
Şöyle düşün senin delik taze tahminim 2 parmak zor giriyor o adamda yaşını almış ama malzeme kalın olur yaşlılarda ama kalkmaz sünger sokmak gibi olur senin vajinana sağından solundan bükülür vs kalkarsa o dar vajina yırtılır hastanelik sonra 🤣 bende oldu biliyorum oradan kızın gotu yırtıldı hastaneye götürdüm salatalık soktum dedi diktiler 🤣 sonra önden bozup önden yaptık ilk zaten kanar bakireliği gider sonrasında zor alıştı kalın çünkü benimkide 2 parmak girmiyordu şimdi rahat ucuyor
Oda sana yetmiyor işte sonra kendini parmakla vs vs zor iş senin ki 🤣
ıyy anal igrenc
kızın gotu yirtilana kadar niye zorluyon ya
O istedi sen gibi bakireydi illede arkadan dedi bende bayilmiyorum boklu yere gitmeyi ama popondan oldu 🤣
Sen de mi? 🙈
evet o ztn sevgilim
Karşılıklı sözleştiniz yani. Neyse 1 hafta sonunda iyice yükselip patlarsınız birbirinize :)
hahahah güldürdün ya 😄 umuyorum bakalım
Diyorsun
Neden
Kurgu olmamış.
Gercekten bole bisey oldugunu bilseniz nasil tepki veriridniz acaba
Aynı soruyu bir erkek soruyor sonra sen soruyorsun aynı kişi tabiki de, yorumlarda hala cevap vermeye devam edenler olmuş ona şaşırdım ben, bizim insanımız niye böyle anlamıyorum.
Jsndkdndkf cidden sevgilim o benim
Mutluluklar brocum pardon hanımefendi 😅😂🤚🏻🤚🏻
sjjsnskdnfkfkgkkf sağol
Değil anormal
Garip
Ne var bunda
Niye söz verdin