Cinsel Yaşam Evliler haftada kaç kez ilişkiye giriyor? (Sayfa 2) Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 123 Evliler haftada kaç kez ilişkiye giriyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 24 kişi beğendi
Fetih2024 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. 4_5 kez 0 0 Yorumla
ssezzerss Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. 3-4 minimum 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. En az 3 tabi ki de ☺ 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. 3-4 gün haftada 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. En az 2 defa 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Her dk 0 0 Yorumla
SırrıYok Takip Et Master Yaş: 42 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. 1 belki 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Neden o kadar az Yorumla SırrıYok 1 yıl rutin... ilk heyecanlar falan gider sonra hayat stresi kalır Yorumla Soran 1 yıl Hiç mi ihtiyaç olmuyor ki Yorumla SırrıYok 1 yıl evli insanlar bir yerden sonra yeni bir heyecan bulmakta zorlanırlar.. ki zaten aldatmaların da çoğu bu sebeple olur aslında... Yorumla Soran 1 yıl Çok saçma bence Yorumla SırrıYok 1 yıl cicim ayları geçince emin ol normal gelecek sana da.. Yorumla
Pool34 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. 3 kez giriyorum 0 0 Yorumla
ᴅiʏᴇᴛisʏᴇɴ-ᴀʟᴘ Takip Et Bilge Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. Hiç sormadım 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
4_5 kez
Bilmiyorum kişiye göre degişir
Evliler seks yapıyor mu ki 😳😳😳😳
Bunun günü olmaz.
Haftada 1 ayda 1 falandir
Ben evliyken hergün 2 kere giriyordum...
ayda 4-5 felan
3-4 minimum
En az 3 tabi ki de ☺
Bence evliler her gece yapıyordur
3-4 gün haftada
En az 2 defa
Her dk
Bizim haftada 3-4 . Ya sizin kaç?
1 belki
Neden o kadar az
rutin... ilk heyecanlar falan gider sonra hayat stresi kalır
Hiç mi ihtiyaç olmuyor ki
evli insanlar bir yerden sonra yeni bir heyecan bulmakta zorlanırlar.. ki zaten aldatmaların da çoğu bu sebeple olur aslında...
Çok saçma bence
cicim ayları geçince emin ol normal gelecek sana da..
4-5 yapıyoruz
bir max iki
15 ..
Var neyi merak ediyorsun
3 ya da 2
Haftada üç
Ben 15 falan
Evliyim
2 ay oldu tık yok.
4 kere yeter bence
Esli tadı yok
3 kez giriyorum